Quantcast
Channel: سیستم مدیریت محتوا –پایگاه دانش میزبان‌فا
Viewing all 405 articles
Browse latest View live

رفع مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است در وردپرس

$
0
0

وردپرس قابلیت بروزرسانی دستی و اتوماتیک را در اختیار کاربران خود قرار داده است اما گاها ممکن است حین فرایند  آپدیت وردپرس با خطاهایی غیر منتظره و مشکل در آپدیت وردپرس مواجه شوید. مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است یا بروزرسانی دیگری در حال پیشروی است که در نسخه انگلیسی آن را به صورت Another update currently in process میبینیم نیز یکی دیگر از همین اختلالات است! در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم به چگونگی رفع مشکلات وردپرس حین آپدیت بپردازیم.

بروزرسانی هسته وردپرس، قالب و افزونه ها از موارد بسیار مهم و حیاتی برای دریافت قابلیت های جدید و همچنین ارتقاء سطح امنیت سایت است چرا که نقص های امنیتی هر بار در قالب گزارشی منتشر می شوند. در صورت ماندگاری روی نسخه های قدیمی ساده ترین راه نفوذ را برای هکران فراهم ساخته اید! اینجاست که اهمیت آپدیت همیشگی پررنگ تر می شود.

سوالات پرتکرار در خصوص مشکلات عدم بروزرسانی وردپرس

  • بروزرسانی چه مزیت هایی دارد؟
    با انجام بروزرسانی می توان از قابلیت هایی که در نسخه های جدیدتر ارائه شده بهره جست. انجام بروزرسانی مداوم یکی از موارد بسیار مهم برای کاهش نفوذپذیری امنیتی سایت است.
  • چطور وردپرس را آپدیت کنیم؟
    به دو شیوه دستی یا خودکار می توان سیستم مدیریت محتوای وردپرس را بروزرسانی نمود. برای این منظور می توانید آموزش تصویری نحوه بروز رسانی وردپرس را مطالعه نمایید.
  • چطور می توانیم بروزرسانی خودکار وردپرس را فعال یا غیر فعال کنم؟
    شما می می توانید نسبت به تنظیم بروز رسانی وردپرس به صورت اتوماتیک و یا غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار در وردپرس اقدام نمایید بدین صورت هر زمان نسخه جدید  منتشر شود سیستم مدیریت محتوای وردپرس به صورت خودکار آن را دریافت می نماید.
  • آیا می توانم در مواقعی که سایتم به بروزرسانی نیاز دارد یک صفحه تحت عنوان سایت در حال بروزرسانی است بسازم؟
  • پاسخ بله است، شما می توانید با آموزش ساخت صفحه در حال بروزرسانی در وردپرس صفحه ای تحت عنوان وب سایت در حال بروزرسانی ایجاد و برای نمایش به بازدیدکنندگان در سایت خود منتشر نمایید. بدین صورت کاربر از آخرین وضعیت سایت شما اطلاع خواهد داشت.
 

دلیل بروز مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است چیست؟

اصلی ترین دلیل عدم بروزرسانی وردپرس این است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس به اشتباه تشخیص می دهد که یک فرایند بروزرسانی دیگر در پس زمینه سیستم در حال اجرا است. در زمان آپدیت، وردپرس از یک قابلیت قفل گذاری روی دیتابیس بهره می گیرد به این صورت از اجرای سایر پروسه های بروزرسانی جلوگیری به عمل می آورد. بعد از اینکه پروسه بروزرسانی اتمام یافت وردپرس به صورت خودکار این سیستم قفل گذاری را برمی دارد و سایر پروسه های بروزسانی اجازه اجرا شدن دارند. حالا اگر سیستم مدیریت محتوای وردپرس این مورد را تشخیص ندهد به ناچار مجبوریم که قفل گذاری را به صورت دستی برداریم.

دقت داشته باشید این ارور یک قفل خودکار برای جلوگیری از بروزرسانی همزمان هسته وردپرس می باشد که پس از گذشت حدود 15 دقیقه تا 1 ساعت به صورت خودکار رفع می شود. اگر مشکل رفع نشد یا به هر دلیلی تصمیم داشتید که وردپرس را سریع تر آپدیت کنید و منتظر رفع خودکار ارور نباشید می بایست رکورد core_updater.lock یا core_updater را از دیتابیس خود حذف کنید.

برای رفع مشکلات مربوط به عدم بروزرسانی چندین روش وجود دارد از جمله:

1- رفع مشکل آپدیت وردپرس به کمک افزونه

یکی از مشکلاتی که وردپرس کاران حین آپدیت با مواجه می شوند  اروری مبنی بر موفقیت آمیر نبودن آپدیت وردپرس است اما با چند تکنیک ساده می توان مشکل بروزرسانی وردپرس را حل نمود.

  1. ابتدا در پیشخوان وردپرس خود به منوی افزونه ها مراجعه کنید.
  2. روی گزینه افزودن کلیک کنید.
  3. افزونه Fix Another Update را از لیست افزونه های وردپرسی جستجو کنید.
  4. روی دکمه “هم اکنون نصب کنید” کلیک نمایید.

مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است

به محض نصب افزونه دکمه ای تحت عنوان “فعال نمایید” در کنار افزونه مشاهده می کنید  روی آن کلیک نمایید تا افزونه فعال گردد. حالا افزونه به لیست افزونه های فعال وردپرس شما اضافه می شود.

گزینه ای تحت عنوان Fix Another Update In Progress به بخش تنظیمات وردپرس شما اضافه خواهد شد که با مراجعه به این بخش قفل بروزرسانی دیتابیس برداشته خواهد شد.

مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است

پیغام سبز رنگ در این صفحه مشخص می کند که در حال حاضر هیچگونه مشکلی در خصوص آپدیت سیستم وجود ندارد.

2- آموزش آپدیت وردپرس از طریق هاست

در صورتی که تمایلی به استفاده از افزونه های وردپرسی ندارید برای رفع مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است می توانید از طریق phpMyAdmin هاست خود اقدام کنید. برای این منظور ابتدا به بخش phpMyAdmin هاست خود مراجعه نمایید.

برای رفع مشکل بروزرسانی دیگری در حال پیشروی است پس از ورود به بخش phpMyAdmin از ستون سمت چپ صفحه روی دیتابیس مربوط به وردپرس خود کلیک کنید به طوری که تمام جداول آن نمایش داده شود. به دنبال جدولی به نام wp_options باشید. در صورتی که جدول را نیافتید از باکس Breowse آن را جستجو کنید.

ممکن است بر اساس تنظیمات وردپرس پیشوند جدول شما چیزی مغایر با wp_ باشد.

مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است

پس از کلیک روی جدول مذکور، سطر ‘ core_updater.lock‘ را بیابید  و سپس روی دکمه Delete کنار آن کلیک کنید تا قفل دیتابیس از روی پروسه بروزرسانی برداشته شود. به این صورت در سریع ترین زمان ممکن بدون نصب افزونه مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است حل خواهد شد.

نکته: ممکن است این سطر در صفحات بعدی باشد و شما آن را نیابید! برای سهولت جستجو می توانید بخشی از عبارت core_updater.lock را در فیلد Filter rows وارد کرده و آن را جستجو نمایید.

در نسخه های قبلی وردپرس (نسخه های قبل 4.5) این سطر با نام core_updater ثبت شده است.

مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است

3- رفع ارور بروزرسانی از طریق افزودن کد به قالب وردپرس

در صورتی که روش های فوق برای رفع مشکل آپدیت وردپرس پاسخگو نبود می توانید قطعه کدی را به فایل functions.php قالب خود اضافه کنید. بدین ترتیب دستوری صادر می کنید که سطر core_updater.lock از دیتابیس هاست حذف شود و بروزرسانی وردپرس از سر گرفته شود. برای این منظور مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  1. در هاست خود در بخشی که وردپرس خود را نصب کرده اید به مسیر wp-content/themes مراجعه نمایید.
  2. سپس پوشه مربوط به قالب خود را یافته و به دنبال فایلی با نام functions.php باشید.
  3. روی فایل راست کلیک و گزینه edit بزنید. سپس قطعه کد زیر را به آن اضافه کنید.
delete_option( "core_updater.lock" );

4- رفع مشکل آپدیت نشدن هسته وردپرس از طریق WP CLI

آن دسته از کاربران خاصی که از قابلیت WP CLI استفاده می کنند می توانند با افزودن قطعه کد زیر به محیط فرمان خود قفل بروزرسانی را حذف نمایند. با اجرای ایم کد مقدار core_updater.lock حذف خواهد شد.

wp option delete core_updater.lock

5- رفع مشکل متوقف شدن آپدیت وردپرس

برخی کاربران نیز گزارش کرده اند که با ویرایش فایل class-wp-upgrader.php موفق به رفع مشکل Another update currently in process بوده اند. برای این منظور مراحل زیر را طی کنید:

  1. به مسیر نصب وردپرس در هاست خود مراجعه کنید.
  2. به پوشه wp-admin/includes بروید.
  3. فایل class-wp-upgrader.php را بیابید.
  4. روی فایل راست کلیک و گزینه edit بزنید.
  5. حالا می بایست مقادیر core_updater.lock یا یا همان قفل بروزرسانی را حذف کنید. برای این مورد به دنبال تابعی با نام .lock باشید.

همان طور که در تصویر زیر میبینید در این فایل یک فانکشن وجود دارد که موجب قفل شدن و عدم آپدیت وردپرس می گردد. در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید.

نکته بسیارمهم: دقت داشته باشید قبل از انجام هر تغییری از این فایل یک نسخه بکاپ تهیه یا محتویات آن را در یک نوت پد ذخیره کنید تا در صورت بروز مشکل بتوانید آن را به حالت قبلی خود برگردانید.

دلیل بروز مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است چیست؟

 

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا سعی شد مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است و اختلال آپدیت وردپرس و روش های رفع آن بررسی گردد. بدین ترتیب قادر خواهید بود مشکل عدم بروزرسانی وردپرس را حل نموده و به راحتی وردپرس خود را آپدیت کنید. در صورت وجود اشکال از طریق کامنت با ما در ارتباط باشید.

نوشته رفع مشکل به‌روزرسانی دیگری در جریان است در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


آموزش فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل

$
0
0

عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل این امکان را به شما می دهد تا بدون اینکه لازم باشد تا کاربران سایتتان اقدام به پر کردن فیلدهای گوناگون در سایت کنند تنها با چند کلیک ساده در سایت شما عضو شده و در آن ثبت نام کنند. این کار در جلب نظر کاربران شما نقش بسیار مهمی را ایفا خواهد کرد. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌ فا قصد داریم به معرفی افزونه‌ ای بپردازیم که با استفاده از آن می توانید تا امکان عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل را فراهم کنید. بدین ترتیب کاربران می توانند به سادگی در سایت شما عضو شده و فعالیت کنند. اگر شما هم به دنبال این هستید تا امکان عضویت با گوگل در وردپرس را فراهم کنید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

عضویت و ورود در وردپرس با اکانت گوگل

حتما در بسیاری از سایت‌ ها دیده اید که در صفحه عضویت و ورود وردپرس دکمه دیگری تحت عنوان ورود با گوگل و یا عضویت با گوگل قرار داده شده است که با کلیک روی این دکمه و با دادن دسترسی‌های لازم می توانید امکان عضویت در سایت وردپرسی را با اکانت جیمیل فراهم کنید. همانطور که در آموزش افزودن فیلد دلخواه در صفحه ثبت نام وردپرس مشاهده کردید خیلی از مدیران سایت‌ های وردپرسی تمایل دارند تا علاوه بر اطلاعات پایه‌ ای مثل ایمیل، نام کاربری، رمز و… اطلاعات بیشتری از کاربران خودشان داشته باشند. اطلاعاتی که هنگام عضویت در سایت توسط کاربران با تکمیل فیلدها مربوطه صورت می گیرد. اما مسئله‌ ای که وجود دارد این است که پر کردن این فیلدها از حوصله کاربر خارج بوده و تمایلی به پر کردن همه آنها راندارند. بنابراین می توانید تا با قرار دادن دکمه‌ ای در صفحه ثبت نام وردپرس امکان ثبت نام در وردپرس با گوگل را فراهم کنید. بدین ترتیب می توانند بعد از اینکه عضو سایت شدند در یک زمان مناسب سایر فیلدها را پر کنند.

نحوه ایجاد قابلیت لاگین در وردپرس با اکانت گوگل

افزونه‌ ای که قصد معرفی آن را داریم با نام Google Apps Login در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون توانسته است بیش از 10.000 نصب فعال داشته و امتیاز بالایی را دریافت نماید. با استفاده از این افزونه می توانید تا نسبت به ایجاد امکان ورود با اکانت گوگل در وردپرس اقدام کنید.

1. برای استفاده از این افزونه ابتدا همانند تصویر زیر روی منو افزونه ها در وردپرس کنید.

لاگین در وردپرس با اکانت گوگل

2. سپس نام افزونه را یعنی Google Apps Login را در باکس جستجو مشخص شده وارد نمایید و در میان نتایجی که نمایش داده می شود افزونه حاضر را انتخاب و روی دکمه «هم اکنون نصب کن» کلیک کرده و اقدام به نصب و فعال سازی این افزونه در سایت خودتان نمایید. در صورت تمایل می توانید مقاله آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس را برای آشنایی بیشتر با نحوه نصب افزونه مطالعه نمایید.

ورورد با گوگل در وردپرس

3. پس از نصب و فعال سازی افزونه می توانید همانند تصویر زیر از طریق منو تنظیمات پیشخوان وردپرس خود، گزینه «ورود از طریق حساب کاربری گوگل» را انتخاب نمایید.

آموزش ورود با حساب گوگل به وردپرس

4. با کلیک روی این زیر منو شما با تصویری مشابه تصویر رو به رو خواهید شد. در این صفحه باید تیک های آبی مشخص شده را فعال کرده و روی دکمه «Agree and Contiune» کلیک کنید.

ورود به وردپرس با گوگل

تنظیمات ورود به وردپرس از طریق گوگل

1- برای اینکه کاربران سایتتان بتوانند از طریق اکانت گوگل قادر به ورود در وردپرس باشند نیاز به یک Client ID و Client Secret دارید که از طریق بخش توسعه‌ دهندگان گوگل باید آنها را دریافت کنید. برای این منظور به کنسول توسعه دهندگان گوگل که در آدرس https://console.developers.google.com قرار دارد، مراجعه کنید. دقت داشته باشید به دلیل تحریم بودن برای استفاده از این امکان نیاز به ابزار تغییر آی‌ پی خواهید داشت. حال بعد از اینکه وارد این بخش شدید باید یک پروژه جدید ایجاد کنید، برای این منظور مشابه تصویر زیر در منوی «Dashboard» روی دکمه «Create Project» کلیک کنید تا وارد صفحه ایجاد پروژه شوید.

افزونه ثبت نام در وردپرس

2. بعد از کلیک روی این گزینه باید در فیلد «Project name» عنوان پروژه خود را وارد کنید. در بخش «Location» نیز این امکان را خواهید داشت که سازمان مورد نظر خود را تعیین کنید. این فیلد را می توانید بدون تغییر رها کنید. سپس روی «Create» کلیک کنید و منتظر بمانید تا پروژه شما ساخته شود. آموزش ثبت نام در وردپرس

3. بعد از اینکه پروژه مورد نظر شما ساخته شد، مشابه تصویر زیر از طریق بخش «Dashboard» به پروژه ساخته شده مراجعه کرده و پس از کلیک روی منوی «Oauth consent screen» کلیک کنید تا بتوانید عنوان، لوگو و سایر جزییات وب سایت خود را وارد کنید. اما قبل از اینکه امکان تغییر موارد عنوان شده را داشته باشید، باید نوع دسترسی کاربر را به کمک بخش «User Type» تعیین نمایید. این بخش شامل دو گزینه زیر است:

  • Internal: با انتخاب این گزینه تنها برای افراد فعال در مجموع خودتان در دسترس خواهد بود.
  • External: این گزینه برای هر کسی که دارای حساب گوگل می باشد در دسترس می باشد.

فعالسازی ثبت نام در وردپرس

4. سپس وارد صفحه ای مشابه تصویر می شوید. در این صفحه باید اطلاعات مربوط به وب سایت خود را یک به یک وارد نمایید. این بخش شامل موارد زیر می باشد:

  • Application name: در این فیلد نام سایت خود را وارد کنید. این نام در صفحه‌ ای که از کاربر اجازه اتصال به اکانت گوگل با سایت درخواست می شود، نمایش داده می شود.
  • Application Logo: در این فیلد شما می توانید لوگوی وب سایت خود را آپلود نمایید. افزودن لوگو به کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند اطمینان حاصل کنند که در حال ورود به وب سایت شما هستند.
  • Support email: در این قسمت باید ایمیلی که می خواهید به عنوان ایمیل پشتیبانی به کاربران نمایش داده شود را وارد نمایید.
  • Authorized domains: در این قسمت باید نام دامنه خود را وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید. در واقع از طریق این قسمت شما مشخص می کنید که چه دامنه هایی امکان دسترسی را خواهند داشت.
  • Application Homepage link: در این بخش باید آدرس وب سایت خود را به صورت کامل و در حالت https://yourdomain.com وارد نمایید.
  • Application Terms of Service link: در نهایت در این فیلد نیز باید آدرس صفحه قوانین سایت را وارد کنید.

5. سپس روی دکمه «Save» که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید.

افزونه google apps login

6. بعد از پست سر گذاشتن مراحل عنوان شده و ذخیره تغیرات اعمال دشه با صفحه ای مشابه تویر زیر مواجه خواهید شد.

عضویت در وردپرس با حساب گوگل

7. حال لازم است که Client ID و Client Secret خود را دریافت کنید تا بتوانید افزونه ای که روی وردپرس خود نصب کرده اید را راه اندازی نمایید. به همین منظور باید مشابه تصویر زیر روی سربرگ «Credentials» کلیک کنید. سپس روی گزینه «CREATE CREDENTIALS» کلیک کرده و از میان گزینه های نمایش داده شده «Oauth client ID» را انتخاب نمایید.

ورود و عصویت در وردپرس با گوگل اکانت

8. در صفحه ای که برایتان نمایش داده می شود تیک گزینه «WEB application» را فعال کرده و سپس جزییات صفحه ورود در وردپرس را وارد کنید. این جزئیات عبارتند از:

  • Name: نام کاربر را در این قسمت وارد می کنید.
  • Authorized JavaScript origins: در این بخش باید نام دامنه خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.
  • Authorized redirect URLs: این بخش مربوط به URL هایی است که به صورت ریدایرکت به دامنه شما فرستاده می شوند. در این قسمت نیز باید نام دامنه خود را به صورت کامل وارد کرده و سپس روی دکمه Enter کلیک کنید.

نحوه ورود به وردپرس با استفاده از حساب گوگل

9. در نهایت بعد از کلیک روی دکمه «Create» در کنسول گوگل صفحه‌ ای مشابه تصویر زیر برای شما باز می شود که به ترتیب Client ID و Client Secret در آنها ساخته شده است.

ورود و عضویت به وردپرس با حساب کاربری گوگل

10. هر یک از آنها را به صورت جداگانه کپی کرده و سپس در تنظیمات افزونه در پیشخوان وردپرس وارد کرده و تنظیمات را ذخیره نمایید.

آموزش ورود به وردپرس با استفاده از اکانت گوگل

11. حالا بعد از اینکه کدهای مورد نظر را در API تنظیمات افزونه وارد کرده و تنظیمات را ذخیره کردید مشابه تصویر زیر به تب Advanced options مراجعه کرده و تنظیمات را به دلخواه خود سفارشی سازی کنید.

سفارشی سازی تنظیمات افزونه google apps logn

12. حال از این به بعد کاربرانی که در سایت شما عضو میشوند قادر هستند تا بدون نیاز به وارد کردن رمز و نام کاربری از طریق ایمیلی که در سایت شما عضو شده‌اند وارد بخش کاربری خود در وردپرس شوند.

عضویت و ورود به وردپرس با اکانت گوگل

امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشد و با استفاده از آن توانسته باشید تا امکان ورود به وردپرس با استفاده از گوگل را فراهم کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوال و یا مشکلی برای شما پیش اومده می توانید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.

نوشته آموزش فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

رفع مشکلات موجود در نصب بسته نصبی وردپرس

$
0
0

به طور معمول بعد از انتخاب یک نام دامنه هدفمند و تهیه آن و در ادامه خرید هاست مناسب برای میزبان آن، زمان آن می رسد که سعی کنید وب سایت خود را راه اندازی کنید. برای این کار باید قالب مورد نظر خود را تهیه کرده و با گذاشتن وقت و انرژی بسیار تنظیمات مورد نظر خود را اعمال کرده و ظاهر آن را مثل دمویی که در هنگام خرید قالب دیده اید، تبدیل کنید. اما در حال حاضر شرایطی فراهم شده است که شما بتوانید تمامی تنظیمات مورد نظر خود را طی یک بسته نصبی دریافت کرده و در کمترین زمان آن را روی دامنه خود بالا بیاورید. بسته نصبی وردپرس یکی از محبوب ترین مواردی است که افراد برای وردپرس و راه اندازی وب سایت خود از آن استفاده می کنند. این قابلیت برای فروشندگان امکان طراحی بسته های نصبی وردپرس را فراهم کرده است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که گاهی در هنگام نصب بسته نصبی آسان وردپرس، ممکن است با مشکل در نصب بسته نصبی وردپرس رو به رو شوید. سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چگونه می توان از نمایش خطا هنگام نصب بسته نصبی جلوگیری کرده یا آنها را رفع کنید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه رفع مشکل در نصب بسته نصبی وردپرس را به شما آموزش دهیم.

مشکل در نصب بسته نصبی وردپرسمشکل در نصب بسته نصبی وردپرس

نصب بسته وردپرس این امکان را به شما می دهد که در کوتاه ترین زمان ممکن قالب وردپرسی خود را به همراه تمامی تنظیمات و افزونه های نصب شده روی آن راه اندازی نمایید. این اتفاق برای افرادی که قصد دارند برای اولین بار وب سایت وردپرسی خود را راه اندازی نمایند بسیار ارزشمند است. چرا که می توانید خیلی راحت و بدون نیاز به سر و کله زدن با تنظیمات آن، وب سایت خود را دقیقا به همان شکلی که در دمو قالب مشاهده کرده اید، راه اندازی نمایید. این اتفاق جذابی برای افرادی به شماره می رود که تمایل دارند قالب را بدون دانش کدنویسی در کوتاه ترین زمان ممکن دقیقا مشابه با دمو پیاده سازی کنند.

اما مسئله ای که وجود دارد این است که خیلی از اوقات ممکن است در این مسیر با خطاها یا هشدارهایی رو به رو شوید که به شما می گویند: امکان نصب بسته نصبی وردپرس برای شما وجود ندارد. شما باید بتوانید با این خطاها و هشدارها آشنایی لازم را داشته باشید و سعی کنید با حل مشکل در نصب بسته نصبی وردپرس قالب مورد نظر خود را به همراه تمامی افزونه و تنظیمات اعمال شده در آن نصب نمایید. در ادامه سعی می کنیم متداول ترین خطاها و هشدارهایی که ممکن است در این مسیر مشاهده نمایید را معرفی کرده و نحوه رفع آن ها را توضیح دهیم.

رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

به طور کلی ممکن است در هنگام راه اندازی بسته نصب آسان قالب وردپرس با مشکلاتی رو به رو شوید که باید ابتدا آنها را مرتفع کرده و سپس دوباره اقدام به نصب نمایید. در ادامه به بررسی خطاهای رایجی که هنگام نصب و راه اندازی بسته نصب آسان رخ می دهد، میپردازیم تا از خطاهای احتمالی جلوگیری به عمل آورید. برخی از مهم ترین خطاها عبارتند از:

1. رفع اعلان open basedir enabled

ممکن است در هنگم نصب بسته نصبی وردپرس با هشداری تحت عنوان open basedir enabled مواجه شوید. این هشدار به طور کلی به مسائل امنیتی سرور مربوط می باشد و تأثیری در روند نصب قالب و کیفیت سایت شما ندارد. در واقع شما نیز دسترسی لازم برای فعال یا غیرفعال کردن آن را نداشته و به طور کلی نیز امکان غیرفعالسازی open_basedir به دلایل امنیتی وجود ندارد. موضوعی که باید در نظر داشته باشید این است که این مورد اختلالی در روند نصب ایجاد نمی کند و فقط یک هشدار است. پس می توانید آن را نادیده گرفته و فرآیند نصب بسته نصبی خود را دنبال کنید.

در صورت مواجه شدن با هشدار open basedir enabled  آن را نادیده گرفته و روند نصب را ادامه دهید چرا که این مورد هیچ اختلالی در پروسه نصب ایجاد نخواهد کرد و تنها یک اعلان بشمار می رود.

ارور open basedir enabled بسته نصبی وردپرس

2. رفع خطای Internal server Error 500

بیشترین و شایع‌ترین خطایی که هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس رخ می دهد این خطا است که به دلیل وجود ناهماهنگی در سرور ممکن است به وجود آید. برای حل آن راهکار خیلی ساده وجود دارد که به راحتی می توانید خطای 500 را هنگام نصب بسته آسان وردپرس رفع کنید.

رفع خطای 500 با تغییر سطح دسترسی

این خطا به دلیل سطح دسترسی ها، افزونه و… رخ می دهد و به دلیل اینکه دسترسی به فایل ها و پوشه ها ممکن است حین نصب تغییر کنند، با این خطا مواجه می شوید. بنابراین وارد فایل منیجر هاست خودتان شده و تمام پوشه های مربوط به وردپرس و پوشه های موجود که به وردپرس مربوط هستند را بررسی کنید تا از قسمت Permissions سطح دسترسی آنها به صورت صحیح وارد شده باشند.

رفع خطای Internal server Error 500

  • سطح دسترسی برای پوشه های هاست باید روی 0755 باشند
  • سطح دسترسی برای فایل های هاست باید روی 0644 باشند

پس اگر سطح دسترسی برای فایل ها و پوشه های شما چیزی به غیر این موارد است با انتخاب فایل ها و پوشه های مورد نظر روی آنها راست کلیک کرده و سپس روی گزینه Changes Permissions کلیک کنید. حالا در پنجره ای که برایتان باز می شود تیک گزینه های Read، Write و Execute را به شکلی فعال و غیرفعال کنید که در نهایت در بخش Permission سطح دسترسی برای پوشه ها همانطور که در بالا گفته شد روی 755 و برای فایل ها روی 644 قرار بگیرند. در ادامه بعد از تغییر سطح دسترسی آدرس سایت را باز کرده و به روز رسانی کنید. خواهید دید که مشکل برطرف شده و خطای 500 برای سایت شما برطرف خواهد شد.

برای بررسی سطح دسترسی فایل و فولدرها در هاست می توانید آموزش های نحوه تغییر سطح دسترسی فایل ها در سی پنل cpanel و الزام تعیین سطح دسترسی فولدر و فایل ها در هاست را مطالعه نمایید.

برطرف کردن ارور 500 با تغییر نسخه PHP هاست

راهکار دومی که می توان در خصوص مشکل ارور 500 حین نصب قالب یا بسته نصبی وردپرسی پیاده سازی نمود، تغییر ورژن PHP هاست است. در این خصوص می توانید از دو آموزش زیر برای عوض کردن نسخه PHP هاست سی پنل یا دایرکت ادمین خود کمک بگیرید.

3. رفع خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

این خطا می تواند به دلایل گوناگونی رخ بدهد که بسته به نوع خطا در هنگامی که در صفحه installer.php قرار دارید باید پیغامی که نمایش داده می شود را بررسی کنید تا برای رفع آن اقدام کنید که در ادامه به چند مورد از خطاهای رایج installer می پردازیم.

  • In order to extract the archive.zip file the PHP ZipArchive module must be installed

رفع خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرساین خطا همانطور که در مراحل اولیه راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس به آن اشاره شده است به دلیل فعال نبودن ماژول Zip روی هاست شما رخ می دهد که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت در تلاش هست تا فایل های مورد نیاز را از حالت زیپ خارج کند. بنابراین اگر با چنین خطایی مواجه شدید در مرحله اول که در صفحه installer.php قرار دارید، گزینه Manual Archive Extraction را انتخاب کنید و در ادامه به صورت دستی از طریق هاست اقدام به خارج کردن فایل فشرده از حالت زیپ کنید. یعنی روی فایل zip راست کلیک کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید تا فایل های وردپرس از حالت فشرده خارج شوند. در نهایت بعد از این کار این خطا برطرف شده و می توانید ادامه مراحل را پیش بروید.

  • A wp-config.php already exists in this location

این خطا هم همانطوری که از نام آن مشخص است به این دلیل رخ می دهد که از قبل فایلی با نام wp-config.php در مسیری که در حال نصب قالب هستید، وجود دارد. همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد بسته نصب آسان وردپرس برای سایت های تازه تاسیس مناسب می باشد و اگر شما روی سایت خود وردپرس نصب کردید و مطالب و داده هایی را روی آن دارید، ابتدا باید بسته نصب را در یک دایرکتوری دیگه نصب کنید. سپس اگر قالب امکان درون ریزی دمو از طریق تنظیمات را داشت فایل قالب را روی وردپرس اصلی نصب کرده و با درون ریزی آن را مشابه دمو دربیارید. در غیر این صورت کلیه داده های سایت شما با نصب بسته آسان وردپرس از بین خواهند رفت. پس اگر چنین فایلی از قبل وجود داره باید آن را حذف کنید تا خطا رفع شود.

رفع خطای A wp-config.php already exists in this location

  • MySQL Support Fail

این خطا هم به دلیل عدم پشتیبانی هاست شما از پایگاه داده mysql نمایش داده می شود. اگر با چنین خطایی مواجه شدید تنها راه برطرف کردن آن این است که از هاست دیگری استفاده کنید و قبل از تهیه هاست حتما از میزبان سایت خود سوال کنید که امکان پشتیبانی از پایگاه داده mysql وجود داشته باشد. البته چنین خطایی خیلی چشمگیر و کم می باشد و تمامی هاست ها از این نوع پایگاه داده پشتیبانی می کنند.

  • When choosing manual package extraction, the contents of the package must already be extracted and the wp-config.php and database.sql files must be present in the same directory as the installer.php for the process to continue

همانطور که از این خطا هم مشخص است اگر حالت خروج دستی فایل زیپ از حالت فشرده را انتخاب کرده باشید، هنگام نصب باید فایل های wp-رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرسconfig.php، installer.php و database.sql قابل دسترسی باشند. پس اگر با چنین خطایی مواجه شدید کافی است تا به فایل منیجر هاست مراجعه کنید و فایل zip که شامل فایل های وردپرس هست را از حالت فشرده خارج کنید تا مشکل شما برطرف شده و بتوانید ادامه مراحل نصب رو پیش بگیرید.

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای محبوب شناخته می شود. به همین دلیل فروشندگان مختلف در تلاش هستند تا با ارائه بسته های نصبی وردپرس کار را برای متقاضیان آن راحت تر نمایند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا مشکلات موجود در نصب بسته نصبی وردپرس و روش رفع آنها به شما ارائه شود. با این کار شما می توانید به راحتی مشکلات احتمالی پیش را را شناسایی و حل نمایید.

نوشته رفع مشکلات موجود در نصب بسته نصبی وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

چگونه مصرف cpu وردپرس را کاهش دهیم؟

$
0
0

رفع مشکل مصرف بیش از حد منابع CPU هاست در وردپرس مطمئنا برای شما هم پیش آمده و برای اینکه به دنبال خطایابی مصرف بالای منابع هاست وردپرس بوده باشید ساعت‌ها در حال بررسی دیتابیس، بررسی اسکریپت، افزونه‌های نصب شده در وردپرس و… را بررسی کرده اید تا مشکل مصرف بالای cpu در وردپرس را برطرف کنید. متاسفانه به دلایل بسیار گوناگون از جمله استفاده از قالب نامناسب و غیر استاندارد در وردپرس، استفاده از افزونه‌های نامناسب و… مصرف منابع وردپرس در CPU به بالاترین حد خود رسیده و باعث ایجاد مشکل می‌گردد. حتما می پرسید چگونه cpu usage را کاهش دهیم؟ کاهش مصرف cpu در وردپرس از جمله چالش هایی است که قصد داریم در خصوص آن به گفتگو بپردازیم.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم به راهکارهایی بپردازم که با استفاده از آنها می‌توانید مشکل مصرف بالای CPU در وردپرس را برطرف کنید. پس اگر شما هم با مصرف بیش از حد منابع در هاست خود مواجه هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به معرفی راه کارهای لازم برای حل مشکل مصرف منابع وردپرس در CPU بپردازم.

رفع مشکل مصرف بیش از حد منابع CPU هاست در وردپرس

مشکل مصرف بالای منابع در CPU می‌تواند به هر دلیلی رخ دهد که در آن شما به صورت دانسته یا نادانسته به گونه‌ای از هاست خود استفاده کنید که در پردازش داده‌ها دچار مشکل شوند. به عنوان نمونه یکی از مهم‌ترین دلایل مصرف بیش از حد cpu در وردپرس از سوی افزونه‌های وردپرس رخ می دهد که به دلیل انتخاب افزونه ناکارآمد و کدنویسی غیراصولی، افزونه ها و کدها به صورت بهینه از CPU هاست استفاده نکرده و همین افزونه درصد زیادی از منابع هاست را به خود اختصاص می‌دهد. حال تصور کنید که افزونه‌های مختلفی در وردپرس نصب کرده باشید که برخی از آن ها هم به همین شکل عمل کنند، در این صورت فاجعه رخ داده و با یک افزایش ترافیک ساده سایت دچار اختلال شده و به دلیل محدودیت‌هایی که ممکن است روی هاست شما وجود داشته باشه به صورت کلی تا زمانی که مصرف منابع کاهش نیابد، سایت شما لود نشود. دلالیل متعددی می تواند موجب مصرف cpu در وردپرس گردد. حتما می پرسید ما به افزونه های مختلفی نیاز داریم اما چگونه cpu usage را کاهش دهیم؟ شما باید تمامی موارد زیر را مورد بحث و بررسی قرار دهید:

  • افزونه های نصب شده
  • قالب های وردپرسی
  • وضعیت دیتابیس
  • وضعیت بروزرسانی قالب و افزونه ها
  • پیوندهای یکتا
  • میزان استفاده از برچسب ها
  • رسانه های پر حجم
  • سیستم کش مورد استفاده
  • تعداد سایت های قرار گرفته روی یک هاست
  • میزان استفاده از cron job
  • وضعیت ارسال اسپم در وردپرس
  • ربات های جستجوگر
  • بازدید بالا
  • میزبانی وب

1- بررسی افزونه‌های وردپرس

همان طور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردم استفاده از افزونه‌های ناکارآمد در وردپرس اصلی‌ترین دلیل مصرف بیش از حد منابع هاست در وردپرس می‌باشد. وقتی شما از یک افزونه استفاده می‌کنید این افزونه قابلیت هایی را برای شما فراهم می‌کند هر یک از این امکانات برای پردازش داده‌ها از CPU هاست استفاده خواهند کرد. حال فرض کنیم که برای یک کار بسیار پیش پا افتاده قصد داریم تا از یک افزونه استفاده کنیم، در این صورت افزونه خود را بر چه اساس و معیاری انتخاب می‌کنید؟

  • برخی از ما بدون توجه به امکانات مدنظر صرفا بر اساس تعداد دانلود و میزان رضایت کاربران از یک افزونه آن را انتخاب می‌کنیم که کاری نادرست است.
  • برخی از ما هم که کمی هوشمندانه عمل می‌کنیم ابتدا بررسی می‌کنیم که چه امکاناتی را نیاز داریم و سپس به دنبال افزونه‌ای می‌گردیم که صرفا این امکانات را برای ما فراهم کنند و از افزونه‌هایی که امکانات مد نظر ما را به علاوه برخی امکانات دیگر که نیازی به آنها نداریم را کنار بگذاریم.

🟢🔵  دلیل دیگری که در افزونه‌ها می‌تواند رخ دهد این است که افزونه مورد نظر بیش از چند سال است که به‌روزرسانی نشده است. همونطور که می دانید وردپرس مدام در حال آپدیت و بروزرسانی است. در هر نسخه از آن مشکلاتی برطرف می‌شوند و امکانات جدیدی نیز به آن اضافه می‌شود. اما افزونه‌ها به این شکل نیستند، چرا که وقتی یک توسعه دهنده بر اساس نیاز خود افزونه‌ای را کدنویسی می‌کند و سپس تصمیم می‌گیرد تا افزونه را در مخزن وردپرس نیز منتشر کند تا زمانی که به امکانات جدید نیاز پیدا نکند اقدام به آپدیت آن نخواهد کرد. پس کدنویسی یک افزونه که چند سال پیش تهیه شده است با وردپرس که همین چند روز پیش آپدیت شده کمی متفاوت بوده و به دلیل استفاده از توابع قدیمی ممکن است دچار مشکل شوند.

بنابراین سعی کنید همیشه در انتخاب یک افزونه ابتدا بررسی کنید که چه امکاناتی را از یک افزونه نیاز دارید، سپس تک تک افزونه‌هایی که این امکانات را فراهم می‌کنند را جستجو کرده و بررسی کنید. حال کافی است تا ساده‌ترین افزونه که امکانات را برای شما فراهم می‌کند انتخاب کنید. امکاناتی که بیشتر از چیزی که مدنظر شماست نباشند. اگر هم افزونه مناسبی نیافتید افزونه‌ای را انتخاب کید که امکان غیرفعال کردن امکاناتی که نیازی به آنها را ندارید داشته باشد.

2- بررسی قالب وردپرس

استفاده از قالب نامناسب دلیل دیگر در مصرف بیش از حد منابع خواهد بود. به منظور کاهش مصرف cpu در وردپرس اگر که از ناحیه افزونه‌ها خاطرتان جمع شد که مشکل مصرف بالای مابع هاست از آنها نیست قالب خود را بررسی کنید. برای این منظور می توانید موقتا از قالب پیشفرض وردپرس استفاده کنید و سپس بررسی کنید که آیا همچنان مصرف منابع در هاست در بالاترین سطح خود قرار دارند یا خیر؟

در صورتی که قادر به خطایابی قالب نبودید می‌تونید از طریق فایل Error Log هاست هم به بررسی دقیق مشکل بپردازید. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد هاست شده و به File Manager هاست مراجعه کنید.
  2. سپس در مسیر Public_html به دنبال فایل Error_log بگردید.
  3. بعد از اینکه فایل را یافتید آن را دانلود کرده و آخرین خط کدهای آن را بررسی کنید و مسیر موجود در آنها را دنبال کنید تا ببینید مشکل مصرف منابع شما در هاست از چه ناحیه‌ای است.

3- بررسی دیتابیس وردپرس و Repair آن

به دلیل استفاده از افزونه‌های گوناگون و حذف و نصب کردن افزونه‌های مختلف در وردپرس توسط کاربران، دیتابیس شما با بی نظمی مواجه شده و جداولی به آن اضافه می‌شود که در اغلب موارد نیازی به آنها نخواهید داشت. حال وقتی کاربری به سایت مراجعه می‌کند درخواست وی به سرور ارسال شده و بررسی می‌شود که چه صفحه‌ای باید لود شود سپس صفحه مورد نظر یافت شده و شروع به لود شدن برای کاربر خواهد شد. حالا در این بین شاید به ظاهر فکر کنید که کار در کوتاه‌ترین زمان ممکن رخ می‌دهد اما این را تصور کنید که همه این کارها همزمان برای چند صد نفر به صورت همزمان انجام گرفته و دلایل قبلی و بعدی که در ادامه به شرح آن ها می‌پردازیم هم در مصرف منابع هاست دخیل باشند. در این صورت فاجعه رخ خواهد داد.

بنابراین در انتخاب افزونه دقت کافی را داشته باشید و بعد نصب افزونه در وردپرس سعی کنید تا به گونه‌ای افزونه بلااستفاده را حذف کنید که هیچ نشانی از آن در هاست و دیتابیس شما باقی نمانده باشد. شاید بهتر باشد هر از گاهی با استفاده از قابلیت Repair که در phpmyadmin هاست قرار دارد اقدام به بهینه سازی دیتابیس خود بکنید. در آموزش‌های آتی به نحوه بهینه سازی دیتابیس وردپرس خواهیم پرداخت.

بهینه سازی دیتابیس وردپرس

4- بروزرسانی قالب و افزونه ها

همان طور که در بخش افزونه‌ها هم گفتم استفاده از نسخه‌های قدیمی می تواند منبع ایجاد مشکل مصرف منابع در هاست باشد. چرا که وقتی یک افزونه، قالب وردپرس و حتی خود وردپرس آپدیت میشه کدهای اون به گونه‌ای کدنویسی میشه که از کمترین میزان منابع هاست استفاده کنه که در هر بار آپدیت این موارد هم برطرف می‌شوند. پس سعی کنید همیشه از آخرین و بروزترین نسخه‌های وردپرس، افزونه وردپرس و قالب وردپرس استفاده کنید تا مصرف منابع cpu در وردپرس را کاهش دهید.

5- استفاده از پیوند یکتا نامناسب

از اونجایی که پیوند یکتا وردپرس بر اساس فایل htaccess. مشخص میشه و در بیشتر موارد از ماژول IfModule mod_rewrite.c که در سرور وجود داره استفاده میشه بنابراین در برخی موارد ممکنه این ماژول اصلا روی سرور نصب نشده باشه و امکان استفاده از اون هم در هاست فراهم نباشه که پیوند یکتا وردپرس شما بخواد بر این اساس کار بکنه، بنابراین در هنگام لود صفحات دچار مشکل شده و به دلیل وجود دستوراتی در htaccess. که باعث کراش کردن سرور و مصرف بالای cpu خواهند شد مواجه خواهید شد. پس بررسی پیوندهای یکتا و وضعیت سرور هم می تواند در کاهش مصرف cpu در وردپرس موثر عمل کند.

6- استفاده بیش از حد از برچسب وردپرس

یکی دیگر از دلایل مصرف منابع cpu در وردپرس به دلیل استفاده بیش از حد از برچسب‌ها در وردپرس می‌باشد که برخی کاربران به خیال خود و به این تصویر که با برچسب بیشتر می‌توانند بازدید بیشتری هم به دست بیاورند باعث ایجاد مشکلات دو چندان در سایت خود خواهند شد. از یک سو مصرف منابع به دلیل تعداد زیاد برچسب بالا می‌رود و از سوی دیگر به دلیل وجود تعداد لینک زیاد در یک صفحه ارزش محتوای خود را پایین می‌آورند و باعث می‌شوند که بر روی سئو و بهینه‌سازی خود تاثیر منفی باقی بگذارند. حال استفاده از برچسب در وردپرس را زمانی تصور کنید که بیش از ده‌ها هزار نوشته دارید که برای هر یک از این نوشته‌ها بیش از 10 برچسب انتخاب کرده باشید.

برای اینکه از برچسب‌ها در وردپرس به طور صحیح استفاده کنید از آموزش استفاده صحیح از دسته بندی و برچسب در وردپرس استفاده کنید تا ببینید یک استفاده مناسب برای برچسب گذاری که با استفاده از آن منجر به مصرف بالای منابع در CPU ّاست نشود به چه صورتی خواهد بود.

استفاده اصولی از برچسب ها در وردپرس  مدیریت دسته بندی و برچسب در وردپرس

7- استفاده از رسانه‌هایی با حجم بالا در وردپرس

همه ما سعی می‌کنیم تا از تصاویر و انواع مختلفی از فایل‌های چندرسانه‌ای استفاده کنیم تا هم ظاهر وبسایت خود را از هر نظر بهبود ببخشیم و هم اینکه وقتی کاربری به سایت ما مراجعه می‌کند با مشاهده انواع محتوا یک صفحه منظم برای وی به نمایش درآید. اما یکی از مشکلاتی که در استفاده از تصاویر و رسانه‌های گوناگون در وردپرس وجود دارد این است که به دلیل اینکه کاربران این نوع رسانه‌ها را بهینه‌سازی نمی‌کنند باعث می‌شوند تا حجم صفحات به طرز فاجعه باری افزایش پیدا کند که در این صورت با دو مشکل مواجه خواهند شد.

  1. به دلیل استفاده از تصاویری با حجم و کیفیت بالا حجم صفحات سایت هم برای اینکه به صورت کامل لود شوند افزایش پیدا کرده و به دلیل همین مشکل یکی از مهم‌ترین مقوله‌های سئو و بهینه سازی وبسایت تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و سایت شما نزد موتورهای جستجو بی اعتبار خواهد شد.
  2. برای اینکه هاست شما یا این حجم تصاویر را در یک زمان برای چندین کاربری که به صورت آنلاین در صفحاتی قرار دارند که این تصاویر باید لود شوند باعث مصرف ترافیک بیش از حد شده و از طرفی دیگر منابع CPU هاست برای اینکه به این تعداد درخواست پاسخ دهد با افزایش مصرف مواجه خواهد شد.

🟢🔵 پس اگر از تصاویر در وردپرس استفاده می‌کنید سعی کنید تا همیشه با استفاده از افزونه کاهش حجم تصاویر در وردپرس تصاویر خود را بهبود بخشید. برای بهینه سازی تصاویر هم صرفا به افزونه بسنده نکنید و با استفاده از نرم‌افزارهای تحت وب و تحت سیستم عامل هم کمک بگیرید تا تصاویر را ضمن حفظ کیفیت به کمترین حجم ممکن خود برسانید.

8- استفاده از سیستم کش مناسب

یکی از راه‌هایی که با استفاده از اون میتونید تا مصرف میزان منابع cpu در وردپرس را کاهش دهید استفاده از سیستم کش در وردپرس می‌باشد. استفاده از کش وردپرس باعث می‌شود تا برخی داده‌های شما به صورت کش شده در مرورگر کاربران ذخیره شود تا در مراجعات بعدی نیازی نباشد تا فایل‌هایی که از قبل لود شده‌اند مجددا بارگزاری و لود شوند. این کار باعث می‌شود تا فایل‌هایی که به صورت ثابت هستند از سیستم کاربر فراخوانی شده و سایر فایل‌ها که نیاز است از هاست لود شوند انجام گیرد. همین امر در کاهش مصرف منابع وردپرس تاثیر بسزایی دارد. در این صورت هم سرعت لود صفحات شما بهبود می‌یابد و هم اینکه مصرف منابع هاست شما کاهش پیدا خواهد کرد. پیشنهاد می‌کنم از افزونه wp-ffpc یا افزونه Fatest Cache یا افزونه Wp-Rocket برای کاهش مصرف cpu در وردپرس استفاده کنید.

9- وجود چند وبسایت وردپرسی بر روی یک هاست

سرچ کنسول گوگلاصلا فکر می‌کردید که وجود چند وبسایت وردپرسی بر روی یک هاست باعث ایجاد مشکل مصرف منابع در هاست شود؟ بله درست است حال می‌پرسید چرا؟ وقتی شما اقدام به نصب وردپرس در ساب دایرکتوری یا نصب وردپرس روی ساب دامین کرده‌اید طبیعتا از دو یا چند وردپرس بر روی یک هاست استفاده می‌کنید پس از قالب و افزونه‌های متفاوتی هم برای این سایت‌ها استفاده خواهید کرد. در این صورت دلایلی که به تک‌تک آنها در این آموزش برای مشکل مصرف منابع هاست پرداختم در تک تک ای سایت‌ها که اقدام به نصب وردپرس در یک هاست کرده‌اید دخیل خواهند بود. در این صورت شما یک CPU دارید که همزمان باید بر روی چند وردپرس داده‌ها را پردازش کرده و پاسخ مناسب به کاربران خود بدهد. مطمئنا برای چنین چیزی اگر تعداد بازدید بالایی هم داشته باشید استفاده از هاست اشتراکی اصلا پاسخگو نیست و باید از یک هاست پرقدرت تر مثل هاست مخصوص وردپرس استفاده کنید.

10- استفاده برنامه‌ریزی درست توسط Cron Job وردپرس

در مقاله آموزش مشاهده و مدیریت کرون جاب وردپرس به بررسی کرون جاب در وردپرس پرداختم که وظیفه آن مدیریت و کنترل وظایف در وردپرس می‌باشد. حال اگر کرون جاب وردپرس مسئولیت خود را به درستی انجام ندهد دچار مشکل خواهید شد. بگذارید با ذکر یک مثال به معرفی کارکرد کرون جاب وردپرس بپردازم.

وقتی اقدام به افزودن نوشته جدید در وردپرس می‌کنید سیستم مدیریت محتوای وردپرس با استفاده از قابلیت Revisions و Autosave که در خود دارد با استفاده از همین فایل کرون جاب وردپرس اقدام به ذخیره خودکار محتوا به عنوان پیش نویس خواهد کرد تا در صورتی که مشکلی در اتصال اینترنت و یا سایت مواجه شد نوشته شما با حفظ آخرین تغییرات ذخیره شده به عنوان یک پیش نویس در نوشته‌های وردپرس باقی بماند. حال اگر شما به دلایل مختلفی مثل رفع غلط‌ های املایی و افزودن محتوای دیگر در نوشته به‌روزرسانی کنید در هر بار ویرایش اقدام به ارسال چندین درخواست به wp-cron.php که در هسته وردپرس قرار دارد توسط دیتابیس صورت خواهد گرفت. به همین شکل هرچه تعداد این تقاضا برای به‌روزرسانی نوشته و ویرایش آن بیشتر شود تعداد درخواست هم بیشتر خواهد شد تا زمانی که نوشته شما در زمان تعیین شده منتشر گردد. حال در همین حین که نوشته در حالت زمان دار و آماده ارسال باشد، پردازش CPU درگیر بوده و بخشی از منابع را به خود اختصاص خواهد داد که با تعداد بیشتر درخواست‌ها این مصرف منابع هاست هم بیشتر و بیشتر خواهد شد.

11- جلوگیری ارسال اسپم در وردپرس

ارسال اسپم در وردپرس هم می تواند دلیل دیگری برای افزایش میزان مصرف منابع در وردپرس باشد که در بیشتر مواقع به دلیل حملات بروت‌فورس که توسط اسپم در وردپرس ارسال می‌گردد مصرف منابع وردپرس در هاست شما به قدری افزایش خواهد یافت که به صورت کلی سایت از دسترس خارج خواهد شد. شاید برایتان جالب باشد بدانید که در سال‌های اخیر برخی رقبا برای اینکه از دیگری پیشی بگیرند با استفاده از همین روش‌ها سعی در این داشتن که رقبای خود را کنار بگذارند. 😁

برای جلوگیری از این مشکلات می‌توانید با استفاده از آموزش جلوگیری از ارسال نظرات اسپم در وردپرس بخش اعظمی از اسپم که در نظرات صورت می گیرد را رفع کنید. همچنین استفاده از کپچا وردپرس و افزایش امنیت صفحه ورود در وردپرس هم می تواند کمک شایانی برای جلوگیری از اسپم و حملات به سایت وردپرسی باشد. 

12- ربات‌های جستجوگر را کنترل کنید

وقتی ربات‌های جستجوگر مثل گوگل و بینگ برای ثبت و ایندکس وبسایت شما در موتور جستجوی خود وارد سایتتان می‌شوند به عنوان یک بازدیدکننده عمل می‌کنند و تک تک لینک‌های موجود در صفحات سایت را بررسی می‌کنند تا کلیه لینک‌های قبلی و جدید را ضمن ایندکس کردن آپدیت کنند. اما در این بین برخی ربات‌های جستجوگر هستند که با این کار باعث ایجاد مشکل در سایت ما خواهند شد و عملا هیچگونه بازدید و یا ثبت شدنی از سایت ما هم در آن ها وجود نخواهد داشت، چرا که چنین وبسایت‌هایی سعی در این دارند تا با محتوای کاذب خود را در موتورهای جستجو نظیر گوگل در نتایج بالاتری قرار دهند. بنابراین لازم است تا دسترسی ربات های جستجوگر به سایت را محدود به ربات‌هایی نظر گوگل، بینگ، یاهو، ask و… بکنید.

برای تعیین دسترسی ربات‌های جستجوگر به سایت کافی است تا از آموزش ساخت فایل robots.txt برای وردپرس و بهینه سازی آن استفاده کرده و از وب سایتی که در این آموزش برای معرفی ربات‌های جستجوگر و نحوه تعیین دسترسی ربات ها به سایت معرفی کرده‌ام استفاده کرده و دسترسی به سایت خود را صرفا محدود به چند ربات اصلی در وردپرس بکنید.

13- بازدید بالای سایت

یکی دیگر از دلایل مصرف بالای منابع وبسایت، بازدید بالا و افزایش ترافیک وبسایت خواهد بود. اصولا همه ما دوست داریم تا وب سایتمان در بالاترین سطح از بازدید برسد. اما وقتی بازدید ما افزایش می‌یابد مشکلات تازه شروع خواهند شد و باید پاسخگوی این تعداد بازدید در وردپرس باشیم. برای همین لازم است تا از کلیه آموزش‌های مرتبط با بهینه سازی وبسایت که در پایگاه دانش میزبان‌فا به معرفی آنها پرداختم استفاده کنید تا مصرف منابع را در حالتی که بازدید بالایی دارید به پایین‌ترین حد خود برسانید.  اگر با استفاده از این راهکارها موفق نشدید تا مصرف منابع در هاست خود را کاهش دهید مجبور به تغییر سرویس هاست خود خواهید بود که در این صورت پیشنهاد می‌کنم از هاست مخصوص وردپرس استفاده کنید.

14- میزبانی هاست خود را تغییر دهید

و در آخر توپ مشکلاتی که باعث مصرف بالای منابع در هاست خواهد بود را می‌توان به زمین میزبانی پرتاب کرد. شاید پیش خود فکر کنید که چرا میزبانی یک وبسایت باید دلیل مصرف بالای منابع CPU در وردپرس باشد؟

🟢🔵 همانطور که می‌دانید هر میزبانی وبسایت بعد از تهیه یک سرور و نصب برنامه‌های لازم بر روی آن این سرور را به چند بخش مختلف تقسیم بندی می‌کند که ما آن را با نام هاست می‌شناسیم و برای هر یک از این هاست‌ها درصدی از منابع سرور که شامل CPU و رم می‌باشد را اختصاص خواهد داد. در این بین نصب و استفاده از انواع ماژول روی سرور هم دخیل هستند تا در نهایت یک کانفیگ مناسب از هاست صورت گیرد. اما وقتی یک هاستینگ تعداد سایت میزبانی شده روی یک سرور را به درستی تعیین نکرده باشد و مصرف منابع برای هر یک از سایت‌ها هم به شکل صحیح انجام نگرفته باشد خود این مسئله خصوصا در هاست‌های اشتراکی باعث استفاده برخی سایت ها از منابع به صورت بیشتر و برخی سایت‌ها با برخورداری از کمترین منابع خواهد شد. پس در آخرین مرحله از کاهش مصرف cpu در وردپرس باید در خصوص هاست تجدید نظر کرده و آن را ارتقاء داد.

بنابراین در آخرین راهکار اگر موفق نشدید تا مشکل مصرف منابع در هاست خود را برطرف کنید و احساس می‌کنید که منابع کمی به شما اختصاص یافته است می‌توانید با تغییر نوع هاست خود از منابعی با درصد بیشتر برخوردار بوده و مشکلات خود را برطرف کنید.

هاست وردپرس میزبان‌فا یک سرویس خاص و خارق‌العاده است که برای اولین بار در ایران توسط میزبان‌فا معرفی شده است، هاست وردپرس اولین تکنولوژی است که هیچ گونه محدودیتی در CPU نداشته و توابع و پیش نیازهای وردپرس در این هاست در بالاترین سطح ممکن پاسخگوی شما خواهند بود. این سرویس به دلیل تنظیمات خاصی که روی سرور اعمال شده قادر است از پس تمامی نیازهای سایت وردپرس شما برآمده و هیچ گونه کاستی به دلیل استفاده از افزونه وردپرس، قالب وردپرس، کدنویسی اشتباه در وردپرس و… متوجه آن نبوده.

نوشته چگونه مصرف cpu وردپرس را کاهش دهیم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش قدم به قدم افزودن نوشته در وردپرس

$
0
0

بعد از اینکه وردپرس را نصب کردید و تنظیمات وردپرس را بر اساس نیازهای شخصی خودتان سفارشی سازی کردید، در مرحله بعد نوبت به این می رسد تا شروع به نوشتن کرده و محتوای مربوط به سایت خودتان که می تواند اولین گام برای شروع کسب و کار شما باشد را در وردپرس اضافه کنید. محتوا نویسی در وردپرس یکی از اولین اقداماتی است که بعد از انتخاب نام دامنه خود و خرید هاست مناسب برای آن باید در نظر داشته باشید. چرا که اگر شما به عنوان یک بلاگر اصول محتوا نویسی را بلد باشید و بتوانید یک محتوای سئو شده را تولید نمایید، خیلی راحت می توانید توجه موتورهای جستجو و کاربران را به وب سایت خود جلب نمایید. خیلی از افراد همواره این سوال را در ذهن دارند که چگونه در سایت خود مطلب بگذاریم و از کجا می توانیم آموزش محتوا گذاری در وردپرس را داشته باشیم. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم آموزش کامل قرار دادن نوشته در وردپرس را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم پس از پایان آموزش قادر به مدیریت نوشته ها در وردپرس خواهید بود.

وردپرس یکی از بهترین پلتفرم های موجود است که از آن برای تولید محتوا استفاده می شود. یکی از اصلی ترین دلایلی که سبب کسب محبوبیت بالای این سیستم مدیریت محتوا در میان افراد شده، سهولت در استفاده از آن است. در کنار این موضوع کاربردی بودن و قابلیت شخصی سازی وردپرس مطابق با نیازهای خود نیز از دیگر مواردی هستند که در خصوص این پلتفرم مدیریت محتوا بسیار مورد توجه قرار می گیرند.

آموزش مدیریت نوشته ها در وردپرس

اولین کاری که برای مدیریت نوشته ها در وردپرس باید انجام دهید این است که بعد از ورود به پیشخوان وردپرس روی منوی نوشته ها کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به مدیریت همه نوشته‌ ها در وردپرس شده و تغییراتی که تمایل دارید صورت بگیرد را اعمال نمایید. با کلیک روی این منو، صفحه ای شامل اطلاعات اصلی هر نوشته در قالب یک لیست به شما نشان داده می شود. در صفحه نوشته ها این امکان را دارید که قابلیت هایی مثل ویرایش، ویرایش سریع، حذف نوشته، نمایش نوشته، مشاهده دسته‌بندی و برچسب، مشاهده نویسنده نوشته، دیدگاه‌های هر نوشته و… را مشاهده کرده و با کلیک روی هر بخش در نهایت به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

🟢🔵 نکته: در قسمت بالای وردپرس بخشی تحت عنوان «تنظیمات صفحه» وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا باکس یا اطلاعاتی را به صفحه اضافه یا از آن کم نمایید. «تنظیمات صفحه» قرار گرفته در بخش «همه نوشته ها» با موردی که صفحه نوشته جدید نمایش داده می شود متفاوت است. برای مخفی کردن اطلاعات یک نوشته از صفحه «همه نوشته‌ها» در وردپرس لازم است تا ابتدا به این صفحه مراجعه کنید و سپس روی دکمه «تنظیمات صفحه» که در بالا و در سمت چپ قرار دارد و در تصویر زیر هم می توانید آن را مشاهده نمایید، کلیک کنید تا پنجره مربوط به آن برای شما نمایش داده شود و بتوانید اطلاعات هر نوشته را که در این صفحه نشان داده می شود را کنترل کنید.

برای مخفی کردن اطلاعات مد نظر از این صفحه کافی است تیک گزینه مورد نظر را بردارید تا باکس مربوطه دیگر برای شما نمایش داده نشود و از صفحه نوشته‌ ها مخفی شود. هر زمان که نیاز داشتید تا مجددا این اطلاعات را نمایش دهید کافی است تا از همین قسمت تیک گزینه های غیرفعال شده را فعال کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه اجرا تنظیمات رو ذخیره کنید. بدین ترتیب همیشه باکس مورد نظر در صفحه محتوا شما نمایش داده می شود. تنظیمات صفحه در بخش همه نوشته ها شامل تنظیمات مربوط به «ستون ها»، «صفحه بندی» و «حالت نمایش» می شود.

تنظیمات صفحه نوشته ها در وردپرس

اما اگر مطابق روش گفته شده وارد صفحه نوشته جدید در وردپرس شوید نیز با یک «تنظیمات صفحه» جدید مواجه خواهید شد. در این بخش با اطلاعاتی نظیر تصویر زیر رو به رو می شوید که می توانید مطابق توضیحات ارائه شده آنها را به صفحه اضافه یا مخفی نمایید.

آموزش رایگان تولید محتوا

افزودن نوشته در وردپرس

اگر تاکنون صفحه ای را ایجاد نکرده اید و می خواهید برای اولین بار این کار را انجام دهید، باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در ابتدا به کمک آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس با وارد پیشخوان وردپرس خود شوید.
  2. سپس به منوی «نوشته ها» و زیر منوی «افزودن نوشته» مراجعه نمایید.
  3. در این حالت صفحه ای برای شما نمایش داده می شود که دارای بخش های مختلفی است. هر یک از این قسمت ها ویژگی هایی را به محتوای شما اضافه می کنند که باعث بهتر شدن آن خواهند شد.
    اصول محتوانویسی در وردپرس

در ادامه به توضیحات مربوط به هر بخش خواهیم پرداخت.

1. افزودن عنوان برای محتوا در سایت

انتخاب عنوان مناسب برای محتوای نوشته شده در وردپرس یکی از اصلی ترین اقداماتی است که شما باید از همان ابتدای کار در نظر داشته باشید. این بخش در صفحه نوشته در وردپرس به صورت «افزودن عنوان» نمایش داده می شود و از آن به عنوان تگ H1 یاد می شود. در یک مقاله شما تنها می توانید یک H1 داشته باشید و هر عنوان دیگری که در مقاله مورد استفاده قرار می گیرد، هدینگ های بعدی خواهند بود. سعی کنید تا عنوان انتخابی شما یک عنوان پر سرچ بوده و از طول مناسبی نیز برخوردار باشد تا بتوانید از آن نتیجه بهتری بگیرید. همچنین عنوان انتخابی شما باید کاملا مرتبط با نوشته شما بوده و کلمات کلیدی نوشته را نیز دربر داشته باشد.

آموزش محتواگذاری در وردپرس

2. پیوند یکتا نوشته در وردپرس

نامک یا پیوندهای یکتا در واقع آدرس های دائمی هستند که شما برای پست های وبلاگ خود ایجاد می کنید. بعد از وارد کردن محتوا و اولین ذخیره پیش نویس این بخش نمایش داده می شود. این لینک در واقع در موتورهای جستجو قرار داده می شود و افراد می توانند با استفاده از آن وارد صفحه مربوط به نوشته در وردپرس شوند. در حالت پیشفرض عنوانی که برای نوشته خود انتخاب می کنید، در بخش نامک نیز قرار می گیرد. به عنوان مثال اگر شما نوشته‌ای با عنوان «آموزش مدیریت نوشته ها در وردپرس» منتشر کنید، آدرس نوشته به صورت پیشفرض آموزش-مدیریت-نوشته-در-وردپرس/https://mizbanfa.net خواهد بود. اما شما می توانید این آدرس را مطابق با معیارهای خود تغییر دهید و از ساختارهای بهتری استفاده کنید. به عنوان نمونه از آنجایی که استفاده از نامک‌های انگلیسی برای مطالب هم از نظر سئو و بهینه سازی و هم از نظر ساختار آدرس نوشته ها از لحاظ خوانایی آدرس بهتر جواب خواهند داد، بنابراین توصیه می کنیم تا نامک فوق را به https://mizbanfa.net/manage-wordpress-posts تغییر دهید. برای تمامی نوشته های خود از نامک انگلیسی که ترجمه عنوان نوشته شما در بهترین حالت ممکن است و شامل کلمات کلیدی برای نوشته هم می باشد، استفاده نمایید. دقت کنید که نیازی به درج آدرس دامنه سایت در این فیلد ندارید و صرفا باید نامی مناسب را در این فیلد وارد نمایید.

✍بیشتر بدانید: پیوند یکتا فارسی یا انگلیسی در وردپرس بهتر است؟

افراد می توانند با استفاده از این پیوند یکتا به نوشته شما لینک دهند یا اینکه می توانید از طریق ایمیل آدرس آن را برای دیگران ارسال نمایید. در نظر داشته باشید که این نامک ها دائمی هستند و امکان تغییر آنها وجود ندارد. تغییر آدرس ها نیز شرایط خاص خود را دارد. در صورت تغییر با خطای 404 مواجه خواهید شد. برای تغییر آدرس یک صفحه می توانید از قابلیت ریدایرکت صفحه استفاده نمایید.

آموزش محتواگذاری در وردپرس

ریدایرکت ۳۰۱ چیست و چه کاربردی دارد؟ آموزش نحوه تغییر پیوند یکتا در وردپرس

3. آموزش محتوا گذاری در وردپرس

قرار دادن محتوای مناسب در وب سایت یکی از اصلی ترین کارهایی است که می توان برای بهبود شرایط وب سایت خود انجام داد. برای نوشتن یک محتوای کارآمد باید یکسری موارد مهم را در نظر گرفت که برخی از آنها عبارتند از:

  • ارائه محتوایی ارزشمند و غنی
  • داشتن ساختاری جذاب و مخاطب پسند
  • و…

شما می توانید از قابلیت هایی که در باکس بالای نوشته قرار گرفته است برای ایجاد تغییرات مورد نظر خود مثل راستچین کردن، تغییر فونت، تغییر سایز کلمات، تغییر Heading نوشته‌ها، تغییر رنگ، چیدمان نوشته، بولد کردن و ایتالیک کردن متن، افزودن لینک به متن و غیره استفاده کنید. در سمت چپ ابزار ویرایشگر هم دو عنوان به نام های دیداری و متن مشاهده می کنید که با کلیک روی هر یک از آنها می توانید تا به ویرایشگر متنی و ساده وردپرس دسترسی داشته باشید و یا اینکه در همین ویرایشگر دیداری وردپرس باقی بمانید. ویرایشگر متن وردپرس این اجازه را به شما خواهد داد که از طریق آن بتوانید نسبت به قرار دادن کدهای مورد نظر خود در بین محتوای نوشته اقدام نمایید.

اصول محتوا نویسی

4. افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس

وردپرس این امکان را به شما می دهد تا در محتوای خود عکس و ویدیو قرار دهید. در واقع کاربران اینترنتی محتوایی که دارای ظاهری زیبا و جذاب هستند را به محتواهای خشک که عاری از هرگونه ویژگی های بصری هستند، ترجیح می دهند. به منظور آپلود عکس یا ویدیو باید روی دکمه «افزودن پرونده چندرسانه ای» کلیک کنید تا صفحه زیر به صورت Pop-up نمایش داده شود. در این صفحه شما این امکان را خواهید داشت که با کلیک روی دکمه «گزینش پرونده» تصویر یا ویدیو مورد نظر خود را آپلود نمایید.

چگونه در وردپرس فیلم آپلود کنیم

می توانید بعد از انتخاب فایل تصویری مورد نظر، اقدام به وارد کردن اطلاعات مربوط به عکس از طریق باکس «جزئیات پیوست» نمایید. این اطلاعات شامل «متن جایگزین»، «عنوان عکس»، «توضیحات کوتاه» و کپی پیوند می باشد.

افزودن پرونده چند رسانه ای در وردپرس

در ادامه همین باکس و در بخش «تنظیمات نمایش پیوست» نیز می توانید ویژگی های ظاهری و نمایش عکس آپلود شده را تعیین نمایید. در آخر نیز با کلیک روی دکمه «گذاشتن در نوشته» این امکان را خواهید داشت که عکس را در مقاله خود قرار دهید.

5. باکس انتشار نوشته در وردپرس

باکس انتشار در سمت چپ صفحه قرار گرفته است. در واقع تنظیمات تمامی ویژگی هایی که می خواهیم در خصوص شرایط انتشار محتوا در وردپرس رعایت شود را می توان در این بخش مشاهده کرد. این اطلاعات عبارتند از:

  • وضعیت: در این بخش مشخص می کنید که محتوا در چه حالتی قرار گرفته باشد. این بخش شامل حالت «پیش نویس» و «در انتظار بازبینی» می باشد که پس از انتشار محتوا حالت سوم یعنی «منتشر شده» نیز به این لیست اضافه خواهد شد.
  • قابلیت مشاهده: با استفاده از این بخش مشخص می کنید که قابلیت مشاهده محتوا ایجاد شده به چه شکل باشد. این قسمت حالت های «عمومی»، «رمزدار» و «خصوصی» را شامل می شود. اگر نوشته شما در حالت عمومی باشد کلیه کاربرانی که در سایت هستند می توانند نوشته شما را مشاهده کنند اما وقتی نوشته در حالت خصوصی قرار بگیرد می توانید آن را در حالت رمزدار یا خصوصی قرار دهید. در حالت خصوصی فقط خود شما قادر به مشاهده آن خواهید بود و در حالت رمزدار هم می توانید یک رمز برای نوشته خودتان مشخص کنید تا وقتی کاربری به صفحه نوشته فعلی رفت برای مشاهده آن مجبور به وارد کردن رمز تعیین شده باشد.
  • انتشار: از طریق این بخش می توانید مشخص کنید که می خواهید محتوای ایجاد شده را همین حالا منتشر کنید یا اینکه ترجیح می دهید به صورت زمان بندی شده و برای یک تاریخ مشخص منتشر شود.

چگونه در سایت خود مطلب بذاریم

6. ایجاد و افزودن دسته بندی در وردپرس

دسته بندی یکی از باکس هایی است که در کنار محتوایی که در وردپرس تولید می کنید، مشاهده خواهید کرد. اهمیت دسته بندی زمانی خود را نشان می دهد که شما قصد داشته باشید محتواهای زیاد و متنوعی را روی وب سایت خود منتشر کنید. اگر این محتواها به شکل مناسبی دسته بندی و مرتب سازی نشوند، در ادامه هم کاربران شما گیج و سردرگم شده و هم روی سئو وب سایت شما تاثیر منفی خواهد گذاشت. شما به کمک بخش «دسته ها» که در سمت چپ صفحه قرار دارد، می توانید با توجه به معیارهایی که در ذهن دارید دسته بندی های مورد نظر خود را ایجاد کنید و در صفحه محتوا با انتخاب دسته مرتبط با متن، آن را در دسته مربوط به خود منتشر نمایید.

افزودن دسته بندی در وردپرس

با کلیک روی زبانه «پراستفاده» می توانید به دسته بندی هایی که به دفعات بیشتری از آنها استفاده کردید دسترسی پیدا کنید. همچنین در صورت تمایل به ایجاد دسته های جدید می توانید روی عبارت «افزودن دسته تازه» کلیک کنید.

7. برچسب گذاری در وردپرس

باکس دیگری که در صفحه مربوط به نوشته در وردپرس باید به آن دقت داشته باشید، باکس مربوط به «تگ ها» است. تگ یا برچسب قابلیتی است که به شما این امکان را می دهد تا نوشته خود را با توجه به یکسری کلمات کلیدی خاص مشخص کنید. برای اینکار باید کلمات کلیدی مناسب که به بهترین نحو نوشته ایجاد شده را توصیف می کند را انتخاب کرده و از طریق باکس «برچسب» در زیر نوشته خود قرار دهید. اگر قبلا از برچسب مورد نظر استفاده کرده باشید به صورت پیشفرض به شما نمایش داده می شود که می توانید آن را انتخاب کنید و در نهایت روی دکمه «افزودن» کلیک کنید تا برچسب مورد نظر به نوشته اضافه شود. اگر هم می خواهید تا تعدادی از برچسب ها را به صورت یک جا وارد کنید کافی است تا با کاراکتر کاما انگلیسی «,» برچسب ها را از یکدیگر جدا کنید.

بدین ترتیب هر زمان که کاربر تمایل داشته باشد نوشته هایی که کلمه کلیدی خاصی را شامل می شوند را مشاهده کند، تنها کافی است روی تگ قرار داده شده کلیک کند. فرق میان «دسته بندی» و «تگ» دقیقا در نوع استفاده افراد از آنهاست. شما با استفاده از دسته بندی در واقع ژانر نوشته را مشخص می کنید اما تگ به شکلی عمیق تر به تمامی چیزهایی که در محتواها قرار گرفته است، اشاره می کند. در واقع برچسب یک نوع دسته بندی داخلی ایجاد می کند.

برچسب ها در وردپرس

8. تنظیمات تصویر شاخص در وردپرس

تصویر شاخص در واقع به هر تصویری که برای یک پست، صفحه و هر چیز دیگری در وردپرس قرار داده می شود، اشاره دارد. اگر یک کتاب را تصور کنید عکس روی جلد کتاب مشابه تصویر شاخص یک نوشته است.  تصاویر شاخص در واقع باید به شکلی انتخاب یا طراحی شوند که اطلاعات مربوط به صفحه یا نوشته قرار گرفته در وردپرس را به بهترین نحوه به کاربران ارائه دهد. برای قرار دادن تصویر مورد نظر خود در نوشته تنها کافی است از طریق باکس «تصویر شاخص» روی لینک «قرار دادن به عنوان تصویر شاخص» کلیک کنید تا صفحه رسانه وردپرس به صورت Pop-up برای شما نمایش داده شود. حال می توانید از میان تصاویر آپلود شده یکی را انتخاب کرده یا با کلیک روی زبانه «بارگذاری پرونده ها» تصویر شاخص مورد نظر خود را آپلود نمایید.

تنظیمات تصویر شاخص در وردپرس

9. لینک سازی داخلی و خارجی در وردپرس

وردپرس به شما این امکان را می دهد که صفحات و قسمت های دیگر وب سایت خود یا به بخشی از یک دامنه مجزا لینک دهید. بدین ترتیب کاربر با کلیک روی لینک ایجاد شده به صورت مستقیم به صفحه مورد نظر هدایت می شود. در خصوص لینک دهی شما می بایست یکسری نکات را رعایت کنید تا بتوانید بهترین نتیجه ممکن را کسب نمایید برای شروع باید کلمه یا متنی که قصد دارید به یک صفحه دیگر از وب سایت خود یا دامنه ای دیگر پیوند داده شود را انتخاب نمایید.

ایجاد لینک در وردپرس

سپس از طریق گزینه های قرار گرفته در بالای نوشته در وردپرس همانند تصویر زیر روی گزینه مربوط به «لینک دهی» 🔗  کلیک کنید. در باکسی که برای شما نمایش داده می شود، آدرس صفحه مورد نظر را وارد کرده و روی فلش قرار گرفته در کنار آن کلیک کنید. به همین راحتی لینک مورد نظر شما در محتوای حاضر ایجاد می شود.

10. نحوه نوشتن توضیحات متا نوشته در وردپرس

توضیحات متا در واقع توضیحات کوتاهی هستند که در نتایج گوگل در زیر عنوان و لینک مقاله نمایش داده می شود. در صورتی که می خواهید امکان نوشتن و ویرایش متا دیسکریپشن نوشته خود در وردپرس را داشته باشید، باید از افزونه yoast seo استفاده کنید. با نصب این افزونه باکسی در زیر متن محتوا نمایش داده می شود که شما می توانید از طریق آن تمامی ویژگی های مربوط به خوانایی و سئو وب سایت خود را بررسی و اعمال نمایید. توضیحات کوتاه باید کلمه کلیدی مورد نظر شما را دربر گرفته و از جذابیت کافی برخوردار باشد. بدین ترتیب موتورهای جستجو آن را برای کلمه کلیدی مورد نظر به کاربران نشان داده و کاربران نیز متقاعد می شوند که روی آن کلیک کنند.

بهترین افزونه بهینه سازی وردپرس

11. مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

قابلیت مدیریت دیدگاه ها تنها زمانی برای شما فعال می شود که محتوا منتشر شده باشد. در واقع تا زمانی که دیدگاهی برای مقاله منتشر شده قرار داده نشود، شما نمی توانید باکس مربوط به دیدگاه ها را در پایین محتوای خود  در پیشخوان وردپرس مشاهده نمایید اما با قرار گرفتن اولین دیدگاه قادر خواهید بود از طریق باکس «دیدگاه ها» اقدام به مدیریت نظرات قرار گرفته نمایید.

تنظیمات دیدگاه ها در وردپرس

12. ایجاد زمینه های دلخواه در وردپرس

وردپرس این امکان را به نویسندگان نوشته در وردپرس می دهد تا فیلدهای سفارشی مورد نظر خود را در یک نوشته قرار دهند. این اطلاعات به کاربرانی که در حال خواندن مقاله شما هستند نمایش داده می شود. اطلاعاتی مثل تعداد بازدید، دکمه های دانلود، دکمه پیش نمایش، باکس اطلاعات خاصی در مورد نوشته یا مدت زمانی که برای خواندن مقاله باید صرف کنید در این بخش نمایش داده می شود. این قسمت ها بر اساس قالب و نیاز شما طراحی شده اند و شما می توانید هر زمان که لازم دانستید از آنها استفاده کنید.

زمینه دلخواه وردپرس چیست

13. تغییر نام نویسنده نوشته در وردپرس

شما این امکان را خواهید داشت که نام نویسنده یک محتوا در وردپرس را تغییر دهید. برای اینکه باید در صفحه محتوا مورد نظر اسکرول کرده و از طریق باکسی که تحت عنوان «نویسنده» در آنجا وجود دارد اقدام به تغییر نام نویسنده نمایید. در این باکس نام تمامی افرادی که به آنها دسترسی لازم برای نوشتن در وردپرس وب سایت داده شده است، قابل مشاهده خواهد بود.

تغییر نام نویسنده در قالب وردپرس

محتوا گذاری در وردپرس یکی از اصلی ترین اقداماتی است که باید به عنوان یک وبمستر برای مدیریت وب سایت خود بدانید. اگر محتوایی اصولی و سئو شده تولید و در وب سایت قرار بگیرد، در نهایت می تواند منجر به کسب رتبه بهتر در نتایج جستجو و جلب رضایت کاربران شود. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده تا با ارائه یک راهنمای جامع و گام به گام به شما در زمینه قرار دادن نوشته در وردپرس یاری رسانیم.

امیدوارم که این مقاله هم مورد پسند و توجه شما قرار گرفته باشد و با استفاده از آن توانسته باشید تا به مدیریت نوشته ها در وردپرس پرداخته و در جهت تولید یک محتوای سبز و بهینه پیش رفته باشید. اگر در رابطه این آموزش سوالی برای شما پیش آمده و یا مشکلی در این رابطه دارید می توانید با به اشتراک گذاری آن در بخش دیدگاه ها راهنمایی مورد نیاز خود را دریافت نمایید.

نوشته آموزش قدم به قدم افزودن نوشته در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

با انواع سیستم مدیریت محتوا آشنا شوید

$
0
0

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا در ابتدا مختصری درباره سیستم های مدیریت محتوا توضیح می دهیم و پس از آن شما را با معروف ترین و پرکاربرد ترین سیستم های مدیریت محتوا آشنا خواهیم نمود. اول به اینکه CMS چیست و چه کاربردی دارد می پردازیم. سپس امن ترین cms ها را معرفی می کنیم. در آخر نیز بررسی میکنیم که بهترین سیستم مدیریت محتوا چه ویژگی هایی دارد.

مقایسه انواع cms

CMS مخفف عبارت Content management system به معنای سیستم مدیریت محتوا می باشد. یک سیستم نرم افزاری شامل ابزار هایی جهت مدیریت وب سایت ها می باشد. اکثر کاربران سطح وب بدون داشتن دانش برنامه نویسی نیز می توانند از این سیستم های مدیریت محتوا جهت طراحی و راه اندازی سایتشان استفاده نمایند.
با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می توانید سایت هایی پویا یا داینامیک ایجاد نمایید. ابزارها و قابلیت هایی که سیستم های مدیریت محتوا در اختیار شما قرار می دهند همگی امکان مدیریت مطالب تصاویر، پیوند ها و… را برای شما فراهم می کنند.

معروف ترین cms

عمده ترین دلیل نیاز به یک سیستم مدیریت محتوای وب، برای سایت های پویا تغییرات دوره ای است که در سایت ایجاد می شود. اگر سایت شما ایستا باشد هر بار برای ایجاد تغییرات نیاز به برنامه نویسی و تغییر در کدها خواهید داشت و در صورت عدم دانش کافی می بایست هربار به شرکت های طراحی سایت مراجعه نمایید. ولی در صورت استفاده از سیستم مدیریت محتوا می توانید به راحتی تغییرات را ایجاد نمایید.
در ادامه به معرفی چند مورد و  در نهایت معرفی بهترین سیستم مدیریت محتوا و امن ترین cms ها می پردازیم.

طبق گزارش جامعه آماری منتشر شده 63% از مردم جهان از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنند. پس از آن جوملا با 14% در رتبه دوم و دروپال با 8% در رتبه سوم قرار دارند. رتبه چهارم به سیستم مدیریت محتوای TYPO3 با 2% قرار دارد. البته در ایران نیز از سیستم مدیریت محتوای نیوک نیز به طور گسترده ای استفاده می نمایند. دقت داشته باشید با توجه به رقابت CMSها این آمار متغیر است.

بهترین سیستم های مدیریت محتوا

بهترین سیستم مدیریت محتوا چه ویژگی هایی دارد؟

تاکنون به تفاوت سیستم های مدیریت محتوا به صورت جامع و تخصصی نگاه کرده اید؟ اینکه کدام یک بهتر هستند و در چه مواردی با هم فرق دارند؟ همان طور که می دانید سیستم های مدیریت محتوای متفاوتی در بستر وب وجود دارد که هر کدام نیازهای قشر خاصی را پوشش می دهند. اما اگر بخواهیم به صورت موشکافانه تر بررسی داشته باشیم می توانیم  ویژگی هایی را برای تشخیص بهترین سیستم مدیریت محتوا در نظر بگیریم از جمله:

  • امکان انتشار محتوای جدید و سهولت امر: هر CMS با کیفیت شامل یک ویرایشگر قدرتمند و ابزارهای متعدد جهت ایجاد و انتشار محتوا است. به عبارتی به سادگی باید قادر به تولید محتوا در این سیستم مدیریتی باشید.
  • گزینه های دسته بندی کردن محتوا: هرچه محتوای سایت بیشتر باشد سامان دهی آن سخت و پیچیده تر خواهد شد. بر همین اساس سیستم مدیریت محتوای شما باید امکاناتی از قبیل برچسب گذاری، دسته بندی و موارد این چنینی را ارائه نماید.
  • امکان ویرایش محتوا: سیستم مدیریت محتوایی که انتخاب می کنید باید ابزارهای لازم جهت مدیریت و انتشار انواع محتوا را ارائه کند.
  • امکان شخصی سازی: متن باز بودن یا امکان افزودن قابلیت و توسعه امکانات از ویژگی های کلیدی یک cms بشمار می رود.
  • توسعه CMS: تیمی در پشت صحنه همواره نسخه هایی از CMS را منتشر می کنند تا کاربران قادر به بروزرسانی و تعمیم موارد امنیتی باشند.
  • امنیت: امنیت از موارد بسیار مهم در انتخاب سیستم مدیریت محتوا اختصاصی یا عام تلقی میگردد. امن ترین cms ها دارای مواردی همچون بروزرسانی های مداوم، رفع باگ های امنیتی و امکان توسعه عملکرد امنیتی سایت هستند.

5 ویژگی مذکور از موارد کلیدی و بسیار مهمی هستند که در انتخاب سیستم مدیریت محتوا (cms) باید در نظر گرفت.

معرفی انواع cms

معرفی انواع cms

در ادامه، به بررسی برترین سیستم های مدیریت محتوا خواهیم پرداخت. جوانب مثبت و منفی هر کدام را تشریح می کنیم تا در نهایت بتوانید با توجه به نیاز خود انتخاب دقیق تری به عمل آورید.

  1. سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress)
  2. سیستم مدیریت محتوای جوملا (Joomla)
  3. سیستم مدیریت محتوای دروپال (Drupal)
  4. نیوک (phpNuke)
  5. سیستم مدیریت محتوای تایپو3 (TYPO3)
  6. فروشگاه ساز توماتو کارت (Tomato cart)
  7. فروشگاه ساز پرستا شاپ (PrestaShop)
  8. فروشگاه ساز اپن کارت (OpenCart)
  9. فروشگاه ساز مجنتو (Magento)

معرفی انواع cms

به نظر شما کدام یک از موارد مذکور را می توان به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا معرفی کرد؟ در ادامه قصد داریم به معرفی انواع cms و عملکرد آن ها بپردازیم و ببینیم معروف ترین cms کدام است.

1. سیستم مدیریت محتوای وردپرس WordPress

سیستم مدیریت محتوای وردپرس

سیستم مدیریت محتوا وردپرس بدون شک یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین سایت ساز های دنیا می باشد. این سایت ساز تحت php طراحی و بهینه سازی شده است توانسته نگاه های بسیاری را به سمت خود جذب کند.

  • به گزارش یکی از منابع خبر گزاری این اسکریپت محبوب موفق شده بیش از 60 درصد از وب سایت های دنیا را که تا به حال طراحی شده اند به خود اختصاص دهد.
  • طبق نظرسنجی های اخیر وردپرس به عنوان بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه شناخته شده است.

این چالش را در نظر داشته باشید که برخی کاربران در خصوص میزان امنیت وردپرس با ابهام مواجه هستند و آن را به عنوان امن ترین cms نمی شناسند اما باید گفت به طور مداوم گزارش هایی از بروزرسانی و رفع باگ های امنیتی این سیستم منتشر می گردد. از سوی دیگر بخش اعظمی از برقراری امنیت سایت بر عهده صاحبان سایت ها و اقدامات مربوطه می باشد.

مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.wp-persian.com و مرجع اصلی آن به نشانی www.wordpress.org می باشد.

سایت رسمی وردپرس

یکی از مواردی که باعث شده سایت ساز وردپرس از سایر سایت سازها متمایز باشد و نگاه های بیشتری را به سمت خود جذب کند، حجم کم و بهینه بودن آن برای بیشتر موتور های جستجو می باشد. پیش تر به سایت ساز وردپرس به چشم وبلاگ ساز بسیار حرفه ای نیز نگاه می کردند، چرا که این نرم افزار محبوب امکانات وسیعی را جهت وبلاگ نویسی و ارائه متون ناب خبری، آموزشی و… در اختیار کاربران خود قرار می داد اما با گسترش تکنولوژی، این سیستم مدیریت محتوا به اسکریپتی توانا جهت تولید انواع سایت های خبری، شرکتی، نمایشی و… تبدیل شد.

امکانات سایت ساز وردپرس

  • پلت فرم انعطاف پذیر
  • دسترسی سریع و آسان
  • سهولت نصب و راه اندازی
  • بروز رسانی اتوماتیک
  • اپن سورس
  • شامل ابزارهای کامل جهت راه اندازی انواع سایت ها
  • دارای پوسته و تم های متنوع
  • و…

برای نصب و راه اندازی این سیستم مدیریت محتوای محبوب روی هاست، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابتدا می بایست این CMS را از سایت رسمی وردپرس یا پشتیبان رسمی فارسی آن دانلود کنید.
  2. بسته مربوطه را روی هاست خود آپلود نمایید.
  3. پس از آن از طریق آموزش ها و مستندات وب نسبت به نصب و پیکربندی آن اقدام نمایید.

لازم به ذکر است این اسکریپت به صورت رایگان در پلان های هاستنگ میزبان فا، قابل نصب و ارائه می باشد.

دمو وب سایت وردپرسی

کار با cms وردپرس کار با cms وردپرس کار با cms وردپرس کار با cms وردپرس کار با cms وردپرس کار با cms وردپرس

به منظور اطلاع از چگونگی پیاده سازی این سیستم مدیریت محتوای محبوب، آموزش نصب وردپرس روی هاست سی پنل و آموزش نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین را مطالعه نمایید.

2. سیستم مدیریت محتوای جوملا Joomla

سیستم مدیریت محتوای جوملا

مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.joomlafarsi.com و مرجع اصلی آن به نشانی www.joomla.org می باشد. با مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید.

  • سایت ساز جوملا یکی از قدیمی ترین اسکریپت های تحت PHP می باشد.
  • با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا یا CMS و پیاده سازی آن روی هاست خود می توانید به راحتی فایل ها، متون و تصاویر خود را به صورت سازماندهی شده نمایش دهید.
  • یکی از محبوبیت های جوملا که باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد این است که با چند کلیک می توانید اسکریپت مربوطه را نصب کنید.

پس از آن بدون داشتن هیچگونه دانش فنی از برنامه نویسی وب سایت خود را در اینترنت طراحی و پیاده سازی کنید. 🙂 بیشتر طراحان وب سایت ها و کاربران اینترنتی نیز جوملا را جهت طراحی سایت خود ترجیح می دهند زیرا علاوه بر رایگان بودن، محیط کاربری زیبا و گرافیک عالی به راحتی قابل توسعه و قابلیت ارتقاء دارد.

سیستم مدیریت محتوای جوملا

جوملا یک نرم افزار سایت ساز فوق العاده قدرتمند است که توسط پنل مدیریت کاربر پسند آن می توانید صفحات گرافیکی زیادی را با چند کلیک ساده ایجاد کنید. یکی دیگر از دلایل محبوبیت جوملا این است که این نرم افزار تحت php کاملا اپن سورس می باشد و سازنده نرم افزار کد های آن را، به صورت کامل در اختیار کاربران قرار داده. به همین ترتیب می توانید انواع ویرایشات و تغییرات لازم را جهت اختصاصی سازی این سیستم در کدهای آن انجام دهید.
برای استفاده از این اسکریپت سایت ساز ابتدا می بایست نرم افزار آن را از سایت سازنده اصلی، یا پشتیبانی فارسی آن دانلود کنید سپس آن را روی هاست آپلود و در نهایت اقدام به نصب آن نمایید.

سیستم مدیریت محتوای جوملا

برخی از امکانات سایت ساز جوملا عبارتند از:

  • قابلیت ایجاد منو با طرح اختصاصی
  • قابلیت ایجاد مطالب با صفحات گرافیکی
  • قابلیت ایجاد وبلاگ
  • قابلیت نصب بی نهایت پوسته (قالب) روی سایت
  • قابلیت ایجاد صفحه تماس با ما
  • قابلیت ایجاد اسلاید شو، گالری تصاویر، گالری فیلم، پخش صوت و…
  • قابلیت ایجاد بی نهایت کاربر
  • قابلیت نصب انواع ماژول ها و ابزارهای طراحی سایت
  • قابلیت ایجاد رسانه در قسمت های مختلف سایت
  • قابلیت ارتقاء و بروز رسانی نرم افزار به صورت مستقیم از سایت سازنده جهت ارتقاء امکانات سایت ساز
  • قابلیت ایجاد انواع وب سایت های تفریحی، خدماتی، شرکتی، شخصی، دولتی و… به صورت اختصاصی
  • و…

این سایت ساز به گونه ای طراحی شده که توسط پنل مدیریت کاملا فارسی آن امکان ساماندهی بی نهایت اطلاعات در بخش ها و مجموعه های مختلف، فراهم شده است. به طور کلی امکانات جوملا به قدری زیاد است نام بردن تک تک امکانات آن میسر نیست. از طرفی روز به روز به امکانات این سایت ساز محبوب اضافه می شود.

تصاویر دمو سایت و مدیریت جوملا

معرفی انواع cms معرفی انواع cms معرفی انواع cms معرفی انواع cms

حتما می پرسید چطور جوملا را روی هاست نصب کنیم؟ نگران نباشید آموزش قدم به قدم نصب جوملا روی هاست سی پنل و نصب جوملا روی هاست دایرکت ادمین را برای شما آماده کرده ایم. 😍

3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal

سیستم مدیریت محتوای دروپالبدون شک دروپال Drupal نیز یکی از بزرگترین و محبوبترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان می باشد، دروپال نیز یکی از CMS هایی می باشد که جهت مدیریت و طراحی وب سایت های اینترنتی راه اندازی شده است.

  • یکی از مهم ترین دلایل استقبال کاربران از سایت ساز دروپال متن باز بودن (اپن سورس) بودن آن می باشد.

متن باز بودن به این معنی که به رایگان در دسترس کاربران قرار می گیرد سپس قادر خواهید بود تمام کدهای نرم افزار را به صورت دستی ادیت و آن را اختصاصی کنید. در نتیجه نیازی به پرداخت هزینه های سالانه و ماهانه ندارید. مرجع اصلی سیستم مدیریت محتوای دروپال به نشانی www.drupal.org می باشد.

سیستم مدیریت محتوای دروپال

یکی از دلایل استفاده کاربران از دروپال سادگی و تنوع امکانات آن است که برای راه اندازی یک وب سایت حرفه ای مناسب می باشد. در عین حال دروپال امکانات امنیتی وسیعی را در اختیار مدیران سایت قرار می دهد که موجب می شود کاربران بتوانند از سایت استفاده کنند. به همین ترتیب می توان گفت دروپال جزء امن ترین cms ها است. در نظر داشته باشید دروپال یک سایت ساز تحت php می باشد که جهت راه اندازی وب سایت های داینامیک کاربرد دارد.

دروپال یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا می باشد که ابزار برتر، برای تلفیق فناوری Open source، دیتابیس های ذخیره اطلاعات و ابزار های رمز نویسی صفحات وب چون HTML و CSS به شمار می رود، استفاده از این نرم افزار باعث می شود وب سایت از نظر فنی با سرعت تصاعدی بیشتری پیشرفت داشته باشد. 

ویژگی های دروپال

  • ایجاد صفحات داینامیک با چند کلیک
  • سیستم مدیریت محتوای فارسی و انگلیسی
  • مدیریت مطالب و منوها
  • مدیریت ماژول ها
  • مدیریت قالب ها و رنگ بندی های قالب
  • قابلیت بروز رسانی به نسخه های جدید
  • مدیریت کاربران و نظرات کابران
  • طیف وسیع امکانات امنیتی
  • مدیریت تصاویر و ویدئوها
یکی از معایت دروپال این است که انتشار دهنگان و توسعه دهندگان پوسته، ماژول و امکانات این سایت ساز به اندزه CMS هایی مثل joomla یا WordPress وسیع نیستند.

جهت نصب دروپال می توانید این CMS را از سایت سازنده یا پشتیبانی رسمی فارسی آن دانلود کنید سپس آن را در localhost یا hsot نصب کنید.

تصاویر دمو سایت و مدیریت دروپال

3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal 3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal 3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal 3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal 3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal 3. سیستم مدیریت محتوای دروپال Drupal

دروپال از آن دسته سیستم های مدیریت محتوای متن باز و رایگانی است که کاربران خاص خود را پیدا کرده. به کمک آموزش نصب دروپال روی هاست سی پنل می توانید آن را د رکسری از زمان راه اندازی کنید.

4. سیستم مدیریت محتوای نیوک phpNuke

سیستم مدیریت محتوای نوک

مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.phpnuke.ir و مرجع اصلی آن به نشانی www.phpnuke.org می باشد. با مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه ی این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید. سایت ساز نیوک نیز یکی از قدرتمند ترین سایت سازهای دنیا می باشد که به شما این امکان را می دهد بدون داشتن دانش کافی از کد نویسی و تنها با فشردن چند کلیک در مدیریت این CMS بتوانید صفحات گرافیکی را خلق کنید.

سیستم مدیریت محتوای نوک

در واقع PHP Nuke یک سایت ساز تحت PhP می باشد که توانایی ایجاد کردن صفحات پویا و داینامیک را برای شما فراهم می کند.

امکانات سایت ساز نیوک

  • عضو گیری پیشرفته و نظارت کامل بر ورود و خروج کاربران
  • امکان ساخت انجمن توسط CMS
  • ارسال خبرنامه برای اعضاء سایت
  • آمارگیر بسیار پیشرفته
  • مسدود کردن دسترسی برخی از IP ها به سایت
  • ابزار دانلود فایل برای اعضاء
  • سیستم تنظیمات امینتی پیشرفته
  • و….
به دلیل این که این سایت ساز طیف وسیعی از امکانات را جهت انتشار مقاله، فایل و عضو گیری پیشرفته در اختیار کاربران خود قرار داده، اغلب از این CMS محبوب برای راه اندازی سایت های دانلود و فروش فایل استفاده می شود.

تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک

تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک تصاویر دمو سایت و مدیریت نیوک

5. سیستم مدیریت محتوای تایپو3 TYPO3

بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه

با مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید. TYPO3 یک سیستم مدیریت محتوا متن باز برای اهداف مهم در وب و اینترانت می باشد. مادامی که از یک مجموعه از رابط ها و توابع و ماژول های آماده آن استفاده کنید، از قابلیت انعطاف پذیری و توسعه پذیری آن لذت می برید.
TYPO3 محبوب و رایگان، یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز یا اپن سورس است. این انعطاف پذیری به شما اجازه ساخت یک وب سایت قدرتمند و پیچیده را می دهد. مرجع اصلی آن به نشانی www.typo3.org می باشد.بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه

با مراجعه به این سایت می توانید آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید.

این سایت ساز تا حدی مناسب و دارای امکانات قابل قبولی نیز می باشد ولی به خاطر پشتیبانی و ساختاری که دارد برای ما فارسی زبانان دارای استفاده چندان مناسبی نخواهد بود.
برخی از سیستم های مدیریت محتوا به صورت اختصاصی به جهت ایجاد وب سای های فروشگاهی تعبیه شده اند و فقط برای سایت هایی با موضوع کسب و کار الکترونیک (E-Commerce) مناسب می باشند.

تصاویر دمو سایت و مدیریت تایپو 3

سیستم مدیریت محتوای typo3 سیستم مدیریت محتوای typo3 سیستم مدیریت محتوای typo3 سیستم مدیریت محتوای typo3 سیستم مدیریت محتوای typo3

6. فروشگاه ساز توماتو کارت

مرجع اصلی دانلود این سیستم مدیریت محتوا به نشانی www.tomatocart.com می باشد. با مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید.
تومیتو شاپ یا Tomato Cart یکی از بزرگترین فروشگاه سازهای آنلاین تحت PHP می باشد. این سیستم مدیریتی فروشگاه ساز کاملا بر پایه مبانی و اصول طراحی شده است. با استفاده از این سیستم فروشگاه ساز و نصب آن روی هاست لینوکس می توانید یک فروشگاه آنلاین فوق حرفه ای راه اندازی کنید و هر نوع محصول  را برای فروش در سایت خود قرار دهید.

معروف ترین cms

توسط ابزارک ها و ریز امکانات این سیستم فروشگاه ساز می توانید طیف گسترده ای از امکانات را در سایت خود بدون نیاز به هیچگونه دانش کد نوسی  تعریف کنید و برای کاربران خود به نمایش بگذارید. علاوه بر سیستم نمایش محصولات این فروشگاه ساز می تواند تمامی سفارشات را به صورت طبقه بندی شده تهیه و در اختیار مدیر سایت قرار دهد.

ویژگی های تومیتو شاپ Tomato Cart

  • مدیریت بسیار آسان بدون نیاز به دانش برنامه نویسی
  • قابلیت بهینه سازی برای تمام موتور های جستجو
  • امکان راه اندازی یک سیستم مدیریت فروشگاه بسیار قوی
  • امکانات گسترده جهت جستجو سریع و دقیق محصولات فروشگاهی
  • قابلیت نصب روی هر نوع سرور
  • سازگار با تمام مرورگرها
  • امکانات گسترده جهت عضوگیری
  • بلوک آخرین محصولات فروشگاه
  • بلوک پر فروش ترین محصولات فروشگاه
  • امکان قرار دادن تعداد نامحدود محصول و مجموعه
  • قابلیت چند زبانه سازی فروشگاه
  • پشتیبانی از انواع واحدهای پولی
  • مدیریت سفارشات
  • مدیریت آمار و گزارشات محصولات فروخته شده و موجودی انبار
  • مدیریت نظرات، پیشنهادات و انتقادات
  • امکان ایجاد بی نهایت گروه برای مشتریان و ویرایش مشتریان
  • امکان اضافه کردن تخفیف برای محصولات
  • سبد خرید آزاکس، محاسبه هزینه حمل و نقل کالا
  • موجود بودن سیستم درگاه پرداخت بانک ملت، سامان، پارسان، زرین پال و … برای این فروشگاه ساز
  • تصاویر دمو سایت و مدیریت توماتو کارت

    بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه

    7. فروشگاه ساز پرستاشاپ PrestaShop

    سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپبا مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه این سیستم مدیریت محتوای محبوب را تهیه نمایید. بدون شک پرستاشاپ یکی از قدرتمندترین و حرفه ای ترین فروشگاه سازهای دنیا می باشد که بسیار گسترده است.
    با نصب این فروشگاه ساز روی هاست لینوکس از امکانات حرفه ای آن استفاده نمایید. توسط این فروشگاه ساز فوق حرفه ای می توانید:

    • محصولات و خدمات خود را قیمت گذاری کنید و در سایت نمایش دهید.
    • توسط ریز ابزارک ها مانند ماژول ها و امکانات فرعی این نرم افزار می توانید بدون نیاز به هیچگونه کدنویسی محصولات خود را در سایت قرار دهید.
    • تجارت آنلاین خود را آغاز نمایید.

    مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.ipresta.ir و مرجع اصلی آن به نشانی www.prestashop.com می باشد. پرستاشاپ نیز جزء یکی از بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه تلقی می گردد.

    سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپ

    برخی از برتری های این سایت ساز به صورت زیر می باشد:

    • این سیستم فروشگاه ساز در سال های 2010 و 2011 و 2012 و 2013 ، 2014 موفق به دریافت جایزه بهترین فروشگاه ساز جهان شده است.
    • مهمترین ویژگی این فروشگاه ساز opensource بودن آن است و با استاندارد های بالای کدنویسی بسیار قوی که دارد و سیستم seo پیشرفته به کار رفته در این فروشگاه ساز می توانید به راحتی از رقیبان خود پیشی بگیرید.
    • به صورت بومی و صد در صد فارسی برای مشتریان نصب می شود.

    امکانات پرستاشاپ

    • نمایش محصولات ویژه در صفحه اصلی
    • نمایش پرفروش ترین محصولات در صفحه اصلی (بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه می بایست قابلیت هایی برای مدیریت محصولات ارائه دهد.)
    • امکان تعریف تعداد نامحدود شاخه و زیر شاخه و ساخت تعداد نامحدود محصول
    • امکان ایجاد تعداد نامحدود تصویر برای هر محصول و قابلیت بزرگنمایی تصاویر محصولات
    • جستجوی پیشرفته محصولات و امکان سفارش محصولاتی که در انبار موجود نیست.
    • قرار دادن مشتریان در گروه های مختلف و قابلیت اعمال نمودن تخفیف برای هر گروه
    • امکان ثبت عضویت و لیست کردن مشتریان و ارسال نامه های الکترونیکی
    • امکان بروزرسانی اتوماتیک نرخ ارز و اعمال تنظیمات نامحدود جهت مالیات
    • امکان ایجاد چند فروشگاه با دامین های متفاوت در یک سیستم مدیریت
    • امکان صدور پیش فاکتور به صورت pdf
    • و…

    تصاویر دمو سایت و مدیریت پرستاشاپ

    آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت آموزش مدیریت محتوای سایت

    8. فروشگاه ساز اپن کارت OpenCart

    سیستم مدیریت محتوا اپن کارت

    مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.opencart.ir و مرجع اصلی آن به نشانی www.opencart.com می باشد.

    اپن کارت (OpenCart) یک سیستم فروشگاه ساز حرفه ای  متن باز می باشد که براساس ویژگی های کاربردی و ظاهری جذاب طراحی شده  است. علاوه بر این می توان به گفت  که این سیستم فروشگاه ساز امروزه یکی از پرطرفدار ترین سیستم های مورد استفاده در فروشگاه های آنلاین می باشد که به دلیل داشتن ویژگی های خاصی به این محبوبیت رسیده از جمله:

    • سئوی قدرتمند
    • ماژول ها و الگو های مختلف و کاربردی
    • چند زبانه بودن
    • پشتیبانی از انواع درگاه های پرداخت محلی و جهانی
    • و… 

    سیستم مدیریت محتوا اپن کارت

    قابلیت های اصلی سیستم مدیریت محتوا اپن کارت

    تفاوت سیستم های مدیریت محتوا در قابلیت هایی است که ارائه داده اند و همین موارد آن ها را از یکدیگر متمایز می سازد. در ادامه با قابلیت های اپن کارت بیشتر آشنا می شوید.

    • امکان چاپ فاکتورها و گزارشات فروش و…
    • امکان رتبه بندی محصولات و تعداد بازدید محصولات
    • امکان دسته بندی محصولات به صورت نامحدود و همچنین ارائه ی نامحدود محصولات
    • امکان اضافه نمودن بسیاری از موارد دلخواه با استفاده از افزونه ها
    • توانایی تغییر اندازه ی خودکار تصاویر
    • توانایی نمایش محصولات مرتبط با محصول مورد بازدید
    • چند زبانه و چند فروشگاهی بودن
    • دارای سیستم بازاریابی
    • دارای سیستم مدیریت تبلیغات
    • دارای سیستم کوپن تخفیف و ابزار پشتیبان گیری و بازگردانی
    • دارای رابط کاربری کاملا زیبا، جذاب، اداری و کاربردی
    • دارای سئوی قدرتمند، تمپلیت های متنوع و ماژول های فراوان
    • نصب بسیار آسان و همچنین پشتیبانی همیشگی و به روز رسانی رایگان

    تصاویر دمو سایت و مدیریت اپن کارت

    اسکریپت اپن کارت اسکریپت اپن کارت درباره اپن کارت درباره اپن کارت درباره اپن کارت درباره اپن کارت دمو اپن کارت دمو اپن کارت دمو اپن کارت

    9. فروشگاه ساز مجنتو Magento

    سیستم مدیریت محتوای مجنتو

    مرجع رسمی فارسی زبان این سیستم به نشانی www.magento-farsi.com و مرجع اصلی آن به نشانی www.magento.com می باشد. با مراجعه به هرکدام از این سایت ها می توانید آخرین نسخه سیستم مدیریت محتوای مذکور را تهیه نمایید.

    • مجنتو بر اساس فریم ورک zend پیاده سازی شده است که آن نیز یک فریم ورک متن باز PHP می باشد.
    • ساختار مجنتو طوری است که برای کار با آن نیاز به آموزش و یادگیری دارید،حتی کار با محیط مدیریت آن کمی مشکل می باشد.
    • مورد دیگر کمبود اطلاعات و مستندات کافی از سوی توسعه دهندگان مجنتو می باشد که کار با آن را کمی مشکل نموده است.

    سهولت کار با CMS  از اصلی ترین تفاوت سیستم های مدیریت محتوا تلقی می شود.

    سیستم مدیریت محتوای مجنتو

    هنوز نمی توان به صورت دقیق گفت که مجنتو بهترین سیستم مدیریت محتوا برای فروشگاه است. چون کاربر را کمی سردرگم می کند و پیچیده است! شاید اگر کمی ساده تر بود می توانست جایگاه بهترین در میان کاربران داشته باشد. مجنتو دارای دو نسخه Enterprise و Community است که مورد اول را میبایست خریداری نمایید و دیگری رایگان در دسترس می باشد. از قابلیت های این سیستم می توان به موارد زیر اشاره نمود:

    • ابزار تجاری قوی جهت بازاریابی قدرتمند محصولات
    • پشتیبانی فنی طلایی تیم توسعه مجنتو(اصلاً پشتیبانی خوبی ندارند!) و Scalable performance
    • انعطاف پذیری مناسب و قابلیت های سایت
    • قابلیت جستجوی پیشرفته
    • سادگی در استفاده و همچنین دسترسی لایه ای در محیط مدیریت
    • افزایش فروش بوسیله فن آوری یکپارچه سازی، ابزارها و برنامه های کاربردی
      قابلیت نصب روی چند سرور و لایسنس نامحدود
    • نسخه نمایش ویژه تلفن همراه

    تصاویر دمو سایت و مدیریت مجنتو

    با بررسی دموی هر CMS می توانید  تفاوت سیستم های مدیریت محتوا را بهتر درک کنید.

    فروشگاه ساز مجنتو Magento فروشگاه ساز مجنتو Magento فروشگاه ساز مجنتو Magento فروشگاه ساز مجنتو Magento فروشگاه ساز مجنتو Magento

    اگر مجنتو را انتخاب کرده اید و قصد دارید وب سایت خود را بر پایه آن نصب و راه اندازی نمایید می توانید از آموزش نصب مجنتو روی هاست سی پنل کمک بگیرید و وب سایت خود را داشته باشید. 😊

    توجه داشته باشید که پس از درک تفاوت سیستم های مدیریت محتوا و انتخاب سیستم مدیریت محتوا، جهت راه اندازی وب سایت به زیرساخت آن نیاز دارید. سرویس هاست و دامنه زیرساخت لازم جهت راه اندازی یک وب سایت است. اغلب مشتریان سرویس های هاستینگ پس از خرید هاست و نصب سیستم مدیریت محتوا روی آن به جهت زیبا جلوه دادن وب سایت خود یک قالب تهیه می کنند و روی سایت سازشان نصب می نمایند.

    به جهت آسایش خیال کاربران در میزبان فا، برخی سرویس های هاست همراه با قالب رایگان وردپرسی که از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد، ارائه می گردد. که به شرح زیر هستند:
    • در سرویس های سالانه ویژه به بعد از هاست ایران
    • سرویس های سه ماهه به بعد هاست وردپرس

    سرویس هاست وردپرس  هاست ایران

    در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص قالب هایی که میزبان فا در کنار هاست های خود ارائه می کند از طریق چت آنلاین یا شماره تلفن 02191001379 داخلی 1 با بخش فروش مجموعه در تماس باشید.

    نوشته با انواع سیستم مدیریت محتوا آشنا شوید اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش کار با برگه ها در وردپرس

    $
    0
    0

    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم تا به معرفی و آموزش کار با برگه ها در وردپرس ببپردازیم. در واقع در این مقاله به ساحتار کلی و امکاناتی که بخش برگه ها یا همون صفحات ایستا وردپرس در اختیار شما قرار خواهد داده است، اشاره ای کامل و جامع خواهیم داشت. پس اگر می خواهید با نحوه کار با برگه ها در وردپرس و ایجاد صفحه جدید در وردپرس آشنا شوید، تا انتها این مقاله با ما همراه باشید. شما یاد می گیرید که با استفاده از برگه‌ها می توانید چه قابلیت هایی را در سایت خودتان داشته باشید.

    نحوه کار با برگه ها در وردپرس

    بعد از اینکه وردپرس را نصب کردید و تنظیمات وردپرس را بر اساس نیازهای شخصی خودتان سفارشی سازی کردید، در مرحله بعد نوبت به این می رسد تا شروع به ساخت صفحات ایستا در وردپرس نمایید. این صفحات برای اهداف گوناگونی مثل فرم تماس، صفحه تبلیغات در سایت، صفحه درباره ما و… ایجاد می شوند و در واقع محتوای مربوط به این صفحات در وردپرس در حالت ایستا قرار دارند و نیازی نیست تا به عنوان نوشته در وردپرس ایجاد شده و در وب سایت شما نمایش داده شوند. شما می توانید در وردپرس و با استفاده از بخش افزودن برگه، محتوای صفحات ایستای خودتان را که نیازی به تغییر ندارند و تقریبا همیشه ثابت هستند را اضافه کرده و از آن برای نمایش انواع فرم و اطلاعات استفاده کنید. برگه‌ ها در وردپرس را می توان به عنوان بخشی مثل بیو سایت و اطلاعات پایه ای سایت در نظر گرفت.

    هاست مخصوص وردپرس

    تفاوت نوشته‌ها و برگه‌ها در وردپرس

    قبل از اینکه به شروع بخش اصلی آموزش بپردازم لازم است تا با تفاوت نوشته و برگه در وردپرس آشنا شوید. همانطور که در ابتدای متن به آن اشاره شده است، برای نمایش صفحات ایستا در وب سایت به جای نوشته از برگه استفاده می شود. در واقع ما در دنیای وب سایت ها به طور کلی با دو نوع صفحه رو به رو هستیم.

    1. مورد اول صفحات ایستا هستند که بدون تغییر از زمان ساختن سایت آنها را می سازیم و نیازی نیست که آنها را تغییر بدهیم یا اینکه از قابلیت هایی مثل دسته‌بندی کردن، برچسب گذاری و … در آنها استفاده کنیم. صفحات ایستا در هر سایتی بدون تغییر باقی می مانند و در واقع به ندرت ممکن است شما نیاز داشته باشید که آنها را ویرایش کرده و تغییر دهید. عموما صفحات ایستا برای مواردی مثل طراحی صفحات فرود، نمایش فرم تماس با ما، صفحه درباره ما، صفحه نقشه گوگل، افزودن فرم های دریافت اطلاعات از کاربران و… مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع صفحات در وردپرس از طریق برگه‌ها ساخته می‌شوند که در این مقاله قصد داریم تا در این رابطه با هم به بحث و بررسی بپردازیم.
    2. مورد دوم صفحات پویا هستند که همانطور که از اسم آنها مشخص است مدام در حال تغییر هستند و به دلیل بالا بودن تعداد آنها نیاز است که با دسته‌بندی و برچسب گذاری آنها را شخص کرده و از یکدیگر جدا کنیم. در واقع از صفحات پویا برای نمایش محتوای مطالب استفاده می شود. هدف از ایجاد صفحات پویا این است که کاربر بتواند آنها را مطالعه کرده و از بخش های گوناگون آن استفاده لازم را داشته باشد. صفحات پویا در وردپرس در اصل همان نوشته‌ها در وردپرس هستند. در نتیجه هر نوشته جدیدی که به سایت اضافه می کنید تحت عنوان صفحات پویا نمایش داده می شود و با هر بار افزودن نوشته جدید لازم است تا نوشته های قبلی را ویرایش کنید و با لینک کردن به مطالب مرتبط رتبه نوشته های خودتان را ارزشمندتر کنید. این نوع صفحات در وردپرس از طریق نوشته‌ها ساخته می شوند که در مقاله قبلی با عنوان مدیریت نوشته‌ها در وردپرس به بحث در رابطه با آنها پرداخته و شما را با نحوه مدیریت نوشته ها آشنا کرده ایم.

    پس می توان نتیجه گرفت که برگه‌ ها در وردپرس در مقایسه با نوشته ها از ساختار محدودتری برخوردار هستند و شما می توانید با استفاده از آن صفحاتی که نیازی به تغییرات مداوم آنها ندارند را ساخته و روی وب سایت خود قرار دهید. در برگه‌ ها برخی امکانات مثل دسته‌بندی کردن و برچسب گذاری وجود ندارد. چرا که شما نیازی ندارید تا برگه های زیادی را روی وب سایت خود داشته باشید. همچنین به دلیل اینکه می توانید برای برگه ها در وردپرس قالب های ساده تری را تعریف کنید، این امکان را خواهید داشت تا صفحات گوناگون با ظاهر دلخواه و مختلفی را بسازید. علاوه بر این محتوای برگه ها را نمی توان از طریق RSS سایت دریافت کرد و اگر مخاطبی می خواهد آخرین تغییرات برگه ها را ببیند، باید به خود وب سایت مراجعه کرده و لینک برگه را نیز در اختیار داشته باشد. چرا که برخلاف نوشته ها بعد از انتشار برگه آنها روی وب سایت نمایش داده نمی شوند و باید از طریق فهرست‌ ها در وردپرس یا بخش‌های دیگه مثل ابزارک وردپرس و… اقدام به لینک دادن و نمایش برگه در قالب وب سایت نمایید.

    مدیریت برگه ها در وردپرس

    به منظور ورود به بخش برگه ها و مدیریت آن نیاز است همانند تصویر زیر از طریق منو «برگه ها» در پیشخوان وردپرس زیر منو «همه برگه ها» را انتخاب کنید. بدین ترتیب وارد صفحه مربوط به برگه‌ها در وردپرس شده و هر نوع اقدامی که می خواهید تا روی برگه‌ها داشته باشید را انجام دهید. با کلیک روی این منو اطلاعات اصلی هر برگه در قالب یک لیست به شما نمایش داده خواهد شد.

    کار با برگه ها در وردپرس

    همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید در صفحه برگه ها میتونید تا اقداماتی مربوط به ویرایش، ویرایش سریع، حذف برگه، نمایش برگه، مشاهده نویسنده برگه، دیدگاه‌های هر برگه و… را مشاهده کرده و با کلیک روی هر بخش در نهایت به صفحه مورد نظر هدایت شده و به کنترل اونها بپردازید. اما قبل از اینکه به سایر ساختارهای برگه ها در وردپرس بپردازم لازمه تا به بخشی که در این صفحه قرار داره اشاره‌ای داشته باشم که برای خیلی از کاربران مبتدی سوال بوده که چطوری اطلاعات برگه ها که در این صفحه نشون داده میشه رو مدیریت کنیم و بخش هایی که نیازی بهشون رو نداریم مخفی کنیم؟ به عنوان نمونه شاید تنها کاربری که به پیشخوان وردپرس دسترسی داره خود شما باشید، بنابراین احتیاجی به این نخواهید داشت که ببینید برگه‌های افزوده شده در وردپرس توسط کدوم یکی از کاربران در سایت تهیه شده است، پس لازمه تا ستون نویسنده را مخفی کنید تا برای شما نمایش داده نشود.

    مخفی کردن اطلاعات برگه در وردپرس

    برای مخفی کردن اطلاعات یک برگه از صفحه «همه برگه ‌ها» در وردپرس لازمه تا ابتدا به این صفحه مراجعه کنید و بعد از اینکه وارد صفحه شدید روی دکمه «تنظیمات صفحه» که در بالای صفحه در سمت چپ قرار دارد، کلیک کنید تا پنجره مربوط به آن برای شما نمایش داده شود. بدین ترتیب می توانید اطلاعات هر برگه ای که ایجاد شده است را کنترل و آنها را مدیریت نمایید. برای مخفی کردن هر اطلاعاتی از این صفحه کافیه تیک گزینه مورد نظر را بردارید تا مورد مورد نظر دیگر به شما نشان داده نشود و از صفحه برگه‌ ها مخفی شود. هر زمان هم که نیاز داشتید تا مجددا این اطلاعات را نمایش دهید کافی است دوباره مراحل گفته شده را دنبال و از همین قسمت تیک گزینه های غیرفعال شده را فعال کنید. سپس با کلیک روی دکمه «اجرا» تنظیمات اعمال شده را ذخیره کنید تا برای همیشه به شکل و ساختار مشخص شده به شما نمایش داده شوند.

    ایجاد برگه جدید در وردپرس

    افزودن یا ایجاد صفحه جدید در وردپرس

    به منظور مدیریت برگه‌ها در وردپرس و ایجاد صفحه جدید در وردپرس باید به ترتیب زیر پیش بروید:

    1. در ابتدا به کمک آموزش آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس وارد پیشخوان وردپرس وب سایت خود شوید.
    2. سپس از طریق منو «برگه ها» زیر منو زیر منو «افزودن برگه» را انتخاب کنید تا صفحه جدیدی برای شما نمایش داده شود.
      مدیریت برگه ها در وردپرس

    در صفحه فوق شما این امکان را دارید که به مدیریت برگه ها در وردپرس پرداخته و تغییرات مورد نظر خود را برای هر یک از صفحاتی که می خواهید ایجاد نمایید یک به یک اعمال نمایید. در ادامه هر یک از بخش های موجود در این برگه را به شما معرفی کرده و نحوه کار با آنها را بیان خواهیم کرد.

    1. افزودن عنوان برای برگه در سایت و انتشار برگه وردپرس

    این فیلد مربوط به نام برگه و عنوان انتخابی شما می باشد که باید آن را در این بخش وارد نمایید. سعی کنید عنوان انتخابی شما یک عنوان جذاب و پرکاربرد بوده و از طول مناسبی نیز برخوردار باشد تا هم برای موتورهای جستجو جذابیت لازم را داشته باشد و هم بتواند توجه کاربران را به خود جلب کند. همچنین در نظر داشته باشید که عنوان انتخابی شما باید کاملا مرتبط با محتوای برگه بوده و کلمات کلیدی برگه را نیز شامل شود.

    2. نامک برگه وردپرس و نحوه لینک دادن به برگه در وردپرس

    با استفاده از نامک برگه می توانید آدرس دلخواهی برای برگه خودتان انتخاب کنید تا کاربران بتوانند از طریق آن محتوای شما را مشاهده نمایند. در وقع نامک‌ ها در ادامه پیوند یکتای موجود در سایت قرار می گیرند. به عنوان مثال اگر شما برگه ‌ای با عنوان کار با برگه ها در وردپرس ایجاد کنید، در این صورت آدرس برگه شما می تواند چیزی مثل کار با برگه ها در وردپرس/https://mizbanfa.net باشد. توصیه ما به شما این است برای بهتر شدن ساختار لینک یکتا صفحات وب سایت از معادل انگلیسی عنوان خود استفاده کنید. چرا که استفاده از نامک ‌های انگلیسی برای مطالب و برگه ها هم از نظر سئو و بهینه سازی و هم از نظر ساختار و خوانایی آدرس بهتر خواهد بود. دقت کنید که نیازی به درج آدرس دامنه سایت در این فیلد ندارید و صرفا باید نامی را در این فیلد وارد کنید و در نهایت با لینک دادن به برگه وردپرس در هر جای سایت امکان دسترسی به برگه را برای کاربران خود فراهم کنید.

    نامک برگه ها در وردپرس

    در زیر عنوان نیز آیکون ‌های مختلف و دکمه های گوناگونی نیز وجود دارد که از هر کدام از آنها می توانید برای نیازهای خود استفاده نمایید. مهم ترین آنها دکمه «افزودن پرونده چند‌رسانه‌ ای» است که با کلیک روی آن می توانید هر نوع فایل مجازی را در وردپرس آپلود کرده و در برگه خودتان قرار دهید. در زیر آن هم آیکون های مربوط به مدیریت محتوای متن شما قرار گرفته است که برای کارهایی مثل تغییر عناوین داخلی محتوا، تغییر رنگ، چیدمان برگه، بولد کردن و ایتالیک کردن متن، افزودن لینک به متن و… مورد استفاده قرار می گیرند. بسته به قالبی که از آن استفاده می کنید و یا افزونه هایی که نصب کردید این دکمه ها و ابزار مربوط به ویرایشگر محتوای وردپرس هم می توانند بیشتر شده و موارد دیگری را نیز شامل شوند.

    نامک برگه وردپرس و نحوه لینک دادن به برگه در وردپرس

    در سمت چپ ابزار ویرایشگر نیز دو عنوان به نام های «دیداری» و «متن» مشاهده می کنید که با کلیک روی هر یک از آنها می توانید تا به ویرایشگر متنی و ساده وردپرس دسترسی داشته باشید یا اینکه در همین ویرایشگر دیداری وردپرس باقی بمانید. ویرایشگر متن وردپرس این اجازه را به شما خواهد داد که با استفاده از آن کدهای مورد نظر خود را در محتوای برگه خود قرار دهید. در عموم برگه های هر سایت از شورت کد برای نمایش فرم و مواردی که افزونه ها در اختیار ما قرار می دهند استفاده می شود. در نهایت آیکون دیگری نیز زیر این دو بخش (دیداری و متن) وجود دارد که برای تغییر حالت ویرایشگر به تمام صفحه می توانید از آن استفاده کنید. اگر روی این دکمه کلیک کنید موارد مربوط به منوی وردپرس در همه بخش‌ها مانند Taskbar ویندوز عمل کرده و مخفی می شوند و تنها با تکون دادن نشانگر ماوس می توانید آنها را مشاهده کنید.

    در نهایت نیز در باکس ویرایشگر وردپرس این امکان را خواهید داشت که محتوای خودتان را وارد کرده و با استفاده از ابزاری که در بالا به معرفی آنها پرداختیم روی محتوای متن، تصاویر و رسانه های استفاده شده در محتوای برگه خودتان کنترل کاملی داشته باشید.

    3. باکس انتشار برگه وردپرس

    در سمت چپ صفحه باکسی تحت عنوان «انتشار» وجود دارد که می توانید از طریق آن وضعیت انتشار برگه مورد نظر را مدیریت نمایید. این بخش شامل موارد زیر می شود:

    • وضعیت: در این بخش شما باید تعیین کنید که می خواهید وضعیت انتشار برگه به چه شکل باشد. بخش وضعیت شامل حالت ها «پیش نویس» و «در انتظار بازبینی» می باشد. اما بعد از انتشار برگ حالت «منتشر شده» نیز به این لیست اضافه خواهد شد. قبل از هر کاری روی دکمه «ذخیره پیش‌نویس» کلیک کنید تا برگه شما با آخرین تغییراتی که روی اون اعمال کردید ذخیره بشود. البته قابلیتی در وردپرس وجود دارد که به صورت خودکار برگه‌ها و حتی نوشته‌ها در بازه های زمانی مشخصی ذخیره می شوند تا در نگام بروز مشکلات احتمالی مثل قطع شدن ارتباط اینترنت و یا برق رفتن مکرر اطلاعات شما پاک نشوند و آخرین نسخه ذخیره شده باقی بماند. با کلیک روی دکمه «پیش‌نمایش» برگه نیز می توانید برگه خودتان را در حالتی که هنوز برای همه قابل مشاهده و در دسترس نیست مشاهده کنید. برای مثال اگر برگه روی وضعیت منتشر شده قرار بگیرد روی سایت ارسال شده و برای همه کسانی که آدرس برگه را داشته باشند در دسترس خواهد بود. در مقابل اگر حالت بازبینی را انتخاب کنید، برگه موقتا از روی سایت برداشته شده و برای کاربران در دسترس نخواهد بود. در نتیجه می توانید آن را بازبینی کرده و بعد از تغییرات لازم مجددا به حالت منتشر شده تبدیل کنید.
    • قابلیت مشاهده: شما با استفاده از این بخش تعیین می کنید که وضعیت مشاهده صفحه در چه حالتی باشد. این بخش شامل حالت های «عمومی»، «رمزدار» و «خصوصی» می شود. در حالت عمومی، همه می توانند محتوا را مشاهده کنند اما در حالت رمزدار تنها کسانی می توانند برگه را مشاهده کنند که رمز تعیین شده توسط شما را وارد کرده اند. بعد از تعیین رمز کافی است روی دکمه «قبول» کلیک کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه «انتشار» یا «به ‌روزرسانی» که برایتان نمایش داده میشه تغییرات جدید رو روی برگه خودتون اعمال کنید. در نهایت نیز در حالت خضوضی تنها خودتان امکان مشاهده برگه را خواهید داشت.
    • انتشار: با استفاده از این بخش نیز می تواند تاریخ و زمان انتشار را تعیین کنید. شما می توانید محتوا را سریعا منتشر کنید تا اینکه آن را به صورت زمان بندی شده برای یک تاریخ و ساعت خاص انتشار دهید. در حالت عادی انتشار برگه‌ها روی زمان حاضر هستند و به محض اینکه روی دکمه «انتشار» برگه کلیک کنید این زمان برای تاریخ انتشار برگه ثبت خواهد شد. اما می توانید تا با تغییر زمان و ساعت انتشار برگه زمان حاضر را تغییر دهید که در این حالت برگه شما در بخش «وضعیت» به حالت زمان بندی شده تبدیل شده و اگر زمان آن را یکی از روزهای آینده تعیین کرده اید، در همان روز و تاریخ مشخص شده به صورت خودکار منتشر خواهد شد. اما اگر زمان گذشته باشه برگه با زمانی که گذشته منتشر خواهد شد و هیچ ارتباطی به اینکه آیا زمان گذشته هست یا نه هم نداره و در هر صورت برگه  های ساخته شده با تاریخ گذشته هم قابل منتشر شدن است.

    آموزش کار با برگه ها در وردپرس و ایجاد صفحه جدید در وردپرس

    در نهایت پس از انتشار برگه وردپرس قادر خواهید بود تا امکان مشاهده برگه برای بازدیدکنندگان را با لینک دادن به برگه وردپرس که ساختید فراهم کنید.

    4. ویژگی‌های برگه در وردپرس

    در زیر بخش انتشار باکسی تحت عنوان «ویژگی‌ های برگه» وجود دارد. در این قسمت می توانید قابلیت ‌هایی مختلفی مثل برگه مادر را برای هر برگه ‌ای که در سایت منتشر می ‌کنید، تعیین کنید. بدین ترتیب در آدرس درست مثل دسته ‌بندی نوشته ‌ها، برگه ‌هایی که دارای برگه مادر هستند به صورت طبقه ‌بندی شده قرار می گیرند. به عنوان مثال اگر شما برگه ‌ای برای فرم دریافت اطلاعات در یک مدرسه را در نظر بگیرید قادر هستید تا دو تا برگه برای دسترسی معلمان (teachers) و دانش‌آموزان (students) تعیین کنید. حال اگر برگه ‌ای با عنوان مشاهده تاریخ امتحانات را بخواهید برای دانش ‌آموزان در دسترس قرار دهید، می توانید در این برگه جدید، برگه مادر را روی برگه دانش آموزان به صورت http://mizbanfa.net/students/exam-date تعیین کنید. همانطور که می بینید در ساختار آدرس برگه مثال بیان شده students که از قبل وجود داشته به عنوان یک برگه مادر عمل خواهد کرد.

    لینک دادن به برگه در وردپرس

    صفحه ‌ها معمولا بر اساس حروف الفبا مرتب شده‌اند. اما شما می ‌توانید ترتیب خود را به وسیله‌ وارد کردن یک عدد (مثلاً ۱ برای اولی) در کادر مشخص شده ایجاد نمایید. با استفاده از قابلیت «چیدمان» هم می توانید تا به همین ترتیب اولویت چیدمان برگه ‌ها را تغییر دهید.

    با استفاده از قابلیت «قالب» قادر هستید تا برای قالب برگه‌ها در وردپرس انواع مختلفی از استایل های گوناگون را ایجاد کنید تا با ظاهر دلخواهی نمایش داده شوند. سپس با انتخاب قالب دلخواه از میان لیست قالب های ساخته شده نیز ظاهر مدنظرتون را برای برگه ای که در حال ایجاد آن هستید، انتخاب کنید.

    5. قرار دادن تصویر شاخص در برگه وردپرس

    استفاده از تصاویر شاخص برای برگه ‌ها در وردپرس امر بسیار مهمی می باشد. چرا که علاوه بر اینکه روی زیبایی سایت شما تاثیر دارد، می توانید با قابلیت جستجوی تصاویر که از طریق موتورهای جستجو امکان پذیر است،ترافیک مناسبی را دریافت کنید. برای استفاده از تصویر شاخص باید روی دکمه «قرار دادن به‌عنوان تصویر شاخص» کلیک کنید و سپس در پنجره رسانه وردپرس که برای شما باز می شود یکی از تصاویر مرتبط در رسانه را برای برگه خودتان انتخاب کنید. همچنین می توانید یک تصویر جدید را در رسانه وردپرس خود آپلود کنید و از آن به عنوان تصویر شاخص یا همان Thumbnail ها در وردپرس استفاده کنید.

    قرار دادن تصویر شاخص در برگه وردپرس

    6. مدیریت دیدگاه های برگه در وردپرس

    شما می توانید بسته به نوع قالب و افزونه هایی که استفاده می کنید قابلیت هایی بیشتری را در اختیار داشته باشید. یکی از این قابلیت ها امکان مشاهده دیدگاه های قرار گرفته روی یک صفحه از طریق صفحه فوق و مدیریت آنها می باشد. با استفاده از بخش گفتگوها شما می توانید نظری را پذیرفته یا رد کنید و ی حتی امکان ارسال نظر و بازتاب را برای برگه مورد نظر فعال و یا غیرفعال کنید. مدیریت دیدگاه ها در وردپرس

    7. زمینه ‌های دلخواه در برگه وردپرس

    زمینه های دلخواه در وردپرس به قالب استفاده شده شما بستگی دارند و اگر در قالب شما از زمینه های دلخواه برای نمایش داده های خاصی استفاده شده باشد، آن قابلیت ها را می توانید در صفه برگه ها مشاهده کنید. از زمینه های دلخواه در برگه ‌ها درست مثل زمینه های دلخواه نوشته‌ها می توانید برای نمایش داده‌ هایی مثل دکمه های دانلود، دکمه پیش نمایش، باکس اطلاعات خاصی در مورد برگه و … استفاده کنید. این قابلیت ها بر اساس قالب و با توجه به نیازهای شما طراحی شده اند و می توانید از آنها برای مدیریت بهتر برگه های خود استفاده کنید.

    زمینه ‌های دلخواه در برگه وردپرس

    8. تغییر نام نویسنده برگه در وردپرس

    شما می توانید از طریق باکس نویسنده نام نویسنده برگه را مشخص کرد یا تغییر دهید. برای این کار باید از لیست کشویی موجود کاربرانی که در سایت ثبت نام کردند را پیدا کرده و کاربری که قصد دارید تا برگه را با نام او منتشر کنید را انتخاب کنید. اما دقت داشته باشید که کاربران باید دسترسی به برگه ‌ها رو داشته باشند تا قادر به مشاهده و مدیریت برگه باشند.

    تغییر نام نویسنده نوشته در وردپرس

    9. کارهای دسته جمعی مدیریت برگه ها در وردپرس

    یکی از قابلیت های منحصر به فرد وردپرس این است که می توانید به صورت کلی هم اقدام به اعمال تغییرات روی برگه ها و سایر بخش های موجود در وردپرس کنید. به این صورت که با انتخاب چندین برگه در صفحه «برگه ‌ها» می توانید تا برخی از بخش های برگه های انتخابی را ویرایش کرده و تغییر دهید. به عنوان نمونه فرض کنید که شما چند برگه دارید که قصد دارید تا امکان ارسال دیدگاه را برای همه برگه‌ ها غیرفعال کنید. اولین چیزی که ممکنه است به ذهنتان برسد این است که به صفحه ویرایش برگه مراجعه کنید. اما شما می توانید به راحتی و از طریق صفحه برگه ها این کار را برای تمامی برگه های موجود یا حتی برای برخی از آنها انجام دهید. به همین منظور باید به ترتیب زیر عمل کنید:

    • ابتدا به صفحه «همه‌ برگه‌ها» در وردپرس مراجعه کنید.
    • سپس با فعال کردن تیک گزینه هایی که قبل از عنوان برگه ها قرار داره آنها را انتخاب کنید.
    • روی لیست کشویی «کارهای دسته جمعی»که در بالای لیست برگه ها قرار داره کلیک کرده و گزینه «ویرایش»را انتخاب کنید.
    • روی دکمه «اجرا»که مقابل همین لیست کشویی قرار گرفته است، کلیک کنید تا صفحه برگه های انتخابی مشابه تصویر زیر به شما نمایش داده شوند.
    • حال همhنطور که در تصویر مشاهده می ‌کنید در کادر «ویرایش دسته‌جمعی» می توانید کارهایی مثل تغییر نویسنده برگه، تغییر و ویرایش برگه مادر، تغییر وضعیت دیدگاه ها برای فعال یا غیرفعال کردن آنها، تغییر وضعیت برگه و… را مدیریت و کنترل کنید.

    کارهای دسته جمعی مدیریت برگه ها در وردپرس

    10. جستجو و صافی برگه ها در وردپرس

    از دیگر قابلیت هایی که در صفحه «همه برگه ها» می توانید به آن دسترسی داشته باشید این است که به راحتی می توانید در میان لیست انبوهی از برگه های تولید شده توسط خودتان اقدام به جستجو کرده و یا با استفاده از گزینه «صافی» با استفاده از فیلترهای زمان و سایر فیلترهایی که بر اساس قالب و یا افزونه های نصب شده در اختیار شما قرار دارد اقدام به پیدا کردن سریع برگه خودتان کنید. بدین ترتیب می توانید آن را ویرایش کرده و یا هر اقدام دیگری که مدنظرتان است را روی برگه مورد نظر انجام دهید. با استفاده از صافی برگه می توانید تبرگه های مربوط به بازه زمانی خاصی که بر اساس سال و ماه هستند را پیدا کرده و آنها را مدیریت کنید. با استفاده از قابلیت ویرایش دسته جمعی برگه ها که در مرحله قبل با آن آشنا شدید نیز می توانید نسبت به اعمال تغییرات روی کلیه برگه های موجود بر اساس صافی که برای بازه زمانی در اختیار شما قرار دارد، اقدام کنید.

    در این آموزش ما با هم به بررسی کلیه بخش های برگه ها در وردپرس پرداختیم و یاد گرفتیم تا چگونه به کار با برگه ها در وردپرس بپردازیم. بدین ترتیب می توانید با تعریف برگه مادر، تغییر اولویت نمایش برگه، تعریف قالب های گوناگون برای برگه‌ها در وردپرس و غیره از بخش های مختلف یک برگه استفاده کرده و یک برگه استاندارد برای صفحات ایستا در وردپرس طراحی و پیاده سازی کنید. علاوه بر این با تفاوت نوشته و برگه در وردپرس آشنا شده و مشاهده کردید که هر یک از نوشته ها و برگه ها در وردپرس برای چه کارهایی مناسب خواهند بود.

    امیدواریم که این مقاله هم مورد پسند و توجه شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون توانسته باشید تا نسبت به کار با برگه ها در وردپرس و ایجاد صفحه جدید در وردپرس اقدام کرده و در جهت تولید یک محتوای سبز و بهینه پیش بروید. در صورتی که هر گونه سوالی در خصوص مدیریت برگه ها در وردپرس برای شما به وجود آمده است، می توانید از طریق بخش دیدگاه ها آن را مطرح نمایید.

    نوشته آموزش کار با برگه ها در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    وردپرس چیست؟ و چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟

    $
    0
    0

    کاربرانی که پا به عرصه طراحی سایت می گذارند با سیستم های مدیریت محتوا آشنا می شوند. در این میان وردپرس با محبوبیت بسیار بالا توانسته میزبان سایت های بسیاری باشد. اما وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟ چطور روی هاست نصب می شود و اصلا آن را چگونه تهیه کنیم؟ اگر با حجم عظیمی از سوالات درباره وردپرس مواجه شده اید اصلا نگران نباشید. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا به معرفی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بپردازیم، البته شاید در ابتدا که عنوان مقاله را مشاهده کنید چیز تازه ای برای شما نباشد، اما عموما این سوال که وردپرس چیست؟ چه ویژگی هایی دارد؟ چه سایت‌هایی با وردپرس می توان راه اندازی کرد؟ و از این دست سوالات همواره برای کاربران پیش می آید.

    وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

    اگر در انجمن های گوناگون عضو شده باشید گاها با موضوعاتی مواجه می شوید از قبیل اینکه آیا با وردپرس می توان یک سایت با موضوعات (فروشگاهی، خبری، شرکتی، موزیک و…) راه اندازی کرد؟ عموم کاربران که به تازگی قصد دارند تا وارد دنیای بزرگ وردپرس شوند همواره چنین سوالاتی را از دیگران می پرسند تا بتوانند یک سیستم مدیریت محتوای مناسب برای سایت خود انتخاب کنند.

    قبل از اینکه بدانید وردپرس چیست بهتر است درکی از مفهوم سیستم مدیریت محتوا و انواع CMS ها به دست آورید. بر همین اساس توصیه می کنیم مقاله انواع سیستم های مدیریت محتوا و بهترین CMS را مطالعه نمایید.

    وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

    ✔  وردپرس به زبان ساده: اگر بخواهیم به زبان ساده به معرفی وردپرس بپردازیم، وردپرس عبارت است از یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راه اندازی انواع گوناگونی از وبسایت و وبلاگ بپردازید. با اطمینان بر اساس تجربیات شخصی و نمونه های  مشاهده شده به جرأت می توانم این اطمینان را به شما بدهم به دلیل انعطاف بالایی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس دارد با استفاده از آن قادر خواهید بود تا اقدام به راه اندازی هر نوع وبسایت با وردپرس کنید.

    اگر بخواهیم با یک زبان حرفه ای تر اقدام به معرفی وردپرس کنیم و پاسخ این سوال را که وردپرس چیست؟ را بدهیم می توان گفت، وردپرس عبارت است از یک سایت ساز متن باز و رایگان تحت وب که در دسته CMS ها (Content Management System) قرار دارد. همانطور که اشاره شد وردپرس به صورت رایگان و متن باز می باشد که می توان آن را جزء دسته نرم افزارهای دنیای آزاد  قرار داد.  به معنی این است که اگر دستی در برنامه نویسی و کدنویسی داشته باشید قادر خواهید بود تا هر نوع شخصی سازی بر روی وردپرس انجام داده و سایت دلخواه خود را با استفاده از آن  طراحی و پیاده سازی کنید.

    ✔ وردپرس چیست به زبان حرفه ای: وردپرس با استفاده از زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده و توسط Mysql نیز پشتیبانی می شود، همچنین نسخه ای برای پست گرس کیو ال نیز موجود می باشد این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است.

    تاریخچه سیستم مدیریت محتوای وردپرس

    مت مولنوگ پایه‌گذار وردپرس است که در 27 مِی سال 2003 آن را به صورت رسمی عرضه کرد، نرم‌افزار کدبازی که در ابتدا به طور گسترده از سوی وبلاگ نویسان برای نوشتن وبلاگ مورد استفاده قرار می گرفت اما حالا با گذشت چند سال از انتشار آن و بروزرسانی های مختلفی که در آن ایجاد شده و از طرفی همان انعطاف پذیری که در بالا به آن اشاره شد قادر خواهید بود تا علاوه بر وبلاگ با استفاده از افزونه ها و طراحی های اختصاصی در پوسته های وردپرس هر نوع وبسایتی را با آن راه اندازی کنید.

    آموزش کامل نصب وردپرس روی هاست

    برای راه اندازی وردپرس کافی است تا آخرین نسخه از این سیستم مدیریت محتوای محبوب را دانلود کرده و سپس با تهیه هاست مناسب اقدام به نصب و راه اندازی آن کنید، که در مقالات آموزشی میزبان فا به تمام روش های نصب وردپرس پرداخته ایم و به شرح زیر می باشند. شما بر اساس نیاز خود می بایست روش مناسب را انتخاب کنید.

    روش های نصب وردپرس روی هاست

    آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

    وردپرس به قدری با سیستم های مختلف تعامل دارد که حتی می توانید آن را روی سیستم خانگی خودتان نیز نصب و راه اندازی کنید! برای این کار باید برنامه ای روی سیستم نصب نمایید تا سیستم کامپیوتری شما به میزبان تبدیل شود و بعد می توانید بدون نیاز به هاست و دامنه، وردپرس را نصب و سایت خود را طراحی کنید و در آخر این اطلاعات را به یک هاست واقعی منتقل کنید. 😍 اصطلاحا به فضایی که روی کامپیوتر خود برای میزبانی وردپرس ایجاد می کنید لوکال هاست گفته می شود.

    حالا بهتر است کمی به ویژگی های کلیدی وردپرس بپردازیم. ببینیم این سیستم مدیریت محتوای محبوب دقیقا چه خصوصیتی دارد که اینقدر در میان طراحان جا افتاده و کاربردی واقع شده؟

    1- طراحی ظاهر و قالب وردپرس

    پس از نصب و راه اندازی وردپرس، حالا نوبت به این می رسد تا طراحی ظاهر آن را به دلخواه خود تغییر دهید که در این مورد می توانید از بخش نمایش> پوسته‌ها اقدام به اعمال تغییرات ظاهری سایت خود کنید. پوسته وردپرس، قالب وردپرس یا همان WordPress theme طرح ظاهری وبسایت شما را تشکیل می‌دهند که می توانید با استفاده از زبان های مختلف برنامه نویسی همچون Css، بسته های فونت آیکون و… از ظاهری بروز در آن استفاده کنید. قالب های رایگان برای وردپرس بسیار زیاد هستند و می توانید آن ها را در سرتاسر اینترنت جستجو کنید.

    پس از انتخاب قالب وردپرس مناسب، می توانید با تغییر در چیدمان المان های مختلف صفحه همچون نمایش بخش های دسته بندی، آخرین مطالب، آخرین دیدگاه ها و… اقدام به سفارشی سازی ظاهر سایت خود کرده و بخش های مختلف را با سلیقه مناسب و دلخواه خود در سایت اختصاصی سازی کنید.

    خوشبختانه وردپرس در سایت رسمی خود که با آدرس wordpress.org در دسترس می باشد شامل منبع عظیمی از انواع قالب ها و پوسته های وردپرسی می باشد که بر اساس دسته بندی و فیلترهای مناسب در آن می توانید اقدام به جستجوی هرگونه قالب وردپرس همچون خبری، فروشگاهی، شخصی، شرکتی و… کرده و از آنها استفاده کنید. این منبع عظیم را با نام مخزن وردپرس می شناسیم. برای دسترسی به مخزن قالب های وردپرس می توانید به آدرس wordpress.org/themes مراجعه کنید.

    مزایای وردپرس چیست

    2- ایجاد بخش‌های گوناگون در وردپرس با استفاده از افزونه‌ها

    پس از سفارشی سازی ظاهر سایت خود کار به همین جا ختم نشده و قادر خواهید بود تا هر نوع بخش دیگری را به وردپرس برای موارد گوناگون اضافه کنید که در این صورت پلاگین های وردپرس و یا همان افزونه وردپرس به شما کمک خواهند کرد. افزونه وردپرس را می توان به عنوان بسته های نرم افزاری کوچکتر در وردپرس در نظر گرفت که با قرارگیری در وردپرس به عنوان یک مکمل عمل کرده و با برنامه‌نویسی خاصی که روی آن ها صورت گرفته است وظیفه خاصی را انجام می‌دهند.

    اگر بخواهم با ذکر مثال به این موضوع اشاره کنم ساده ترین کار  ساخت فرم است. برای ساخت فرم در وردپرس لازم است تا از یک افزونه استفاده کنید که در بین افزونه های موجود، افزونه فرم تماس 7 از محبوبیت بالایی برخوردار است، پس از نصب این افزونه و قرارگیری آن در کنار وردپرس امکان ساخت فرم برای شما فراهم خواهد شد که می توانید فرم خود را با استفاده از آن طراحی کرده و در صفحات خود از آنها برای جمع آوری اطلاعات کاربران استفاده کنید.

    افزونه های وردپرس نیز بصورت رایگان همچون قالب وردپرس شامل یک منبع عظیم می‌باشند. با جستجو بر اساس دسته بندی و فیلترهای آن قادر خواهید بود با مراجعه به صفحات هر افزونه به ویژگی های آنها و کاری که انجام می دهد دسترسی داشته باشید. برای دسترسی به مخزن افزونه های وردپرس می توانید به آدرس wordpress.org/plugins مراجعه نمایید.

    3- توابع وردپرس چیست؟

    افزونه‌ها و قالب های وردپرس برای نمایش اطلاعات پویا در سایت از توابع وردپرس استفاده می‌کنند. توابع وردپرس یک سری کدهای برنامه نویسی php هستند که از آن ها می توان برای نمایش اطلاعات پویا در وردپرس استفاده کرد. اطلاعات پویا همان اطلاعاتی هستند که در پایگاه داده وردپرس قرار دارند که از جمله آن ها می توان به محتوای نوشته، برچسب نوشته، دسته بندی نوشته و.. اشاره کرد که با قرار دادن تابع وردپرس مربوطه در قالب و یا افزونه وردپرس می توان آنها را فراخوانی کرده و در سایت و صفحات گوناگون نمایش داد. توابع وردپرس به صورت پیشفرض در آن قرار دارند و علاوه بر آن با کدنویسی در قالب وردپرس و افزونه وردپرس نیز قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت توابع جدیدی در وردپرس کنید. پس عملا نمی توان گفت که توابع وردپرس محدود به تعداد خاصی خواهند بود. در طراحی قالب و افزونه وردپرس لازم است تا با توابع پیشفرض وردپرس به صورت کامل و جامع آشنا باشید تا در طراحی های خود از آنها استفاده کنید. با مراجعه به آدرس codex.wordpress.org قادر خواهید بود تا به کلیه توابع وردپرس دسترسی داشته و از آنها برای طراحی هر نوع افزونه و قالب سفارشی استفاده کنید.

    4- وردپرس و روابط خوب آن با موتورهای جستجو

    خوشبختانه وردپرس با طراحی و کدنویسی مناسب برای موتورهای جستجو نظیر گوگل به صورت استاندارد و بسیار مناسبی بهینه سازی شده است. بر همین اساس در میان CMS های موجود به جرات می توان گفت که وردپرس از نظر SEO و یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو بهتر عمل کرده و یک گزینه عالی برای راه اندازی وبسایت خواهد بود، بنابراین پیشنهاد می‌کنم اگر قصد استفاده از هرگونه قالب و افزونه وردپرس در سایت خود را دارید حتما از شرکت و یا شخصی بخواهید که در طراحی خود سئو و بهینه سازی قالب را مدنظر قرار داده و به صورت بهینه و بالاترین سطح ممکن از آن استفاده کند. اگر می خواهید قبل از استفاده از وردپرس و راه اندازی سایت اطلاعات بیشتری درمورد سئو و بهینه سازی به دست بیاورید، پیشنهاد می کنم مقاله فاکتور های سئو و بهینه سازی را مطالعه بفرمایید.

    5- امنیت وردپرس

    یکی از مهم‌ترین و کلیدی ترین موارد پس از راه اندازی سایت و یا هر نوع نرم افزاری مسئله امنیت آن می باشد تا بتوان از نفوذ و سوء استفاده هکرها در آن جلوگیری کرد، وردپرس نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در هربار بروزرسانی موارد امنیتی و راه هایی که ممکن است تا از طریق آن به وبسایت ها نفوذ شود را مورد بررسی قرار داده و سد راه نفوذ کنندگان می شود. اما رفع مشکل به این معنی نیست که آن را یک سیستم غیرایمن تلقی کنید.

    🟢🔵 ایمنی در دنیای وب را نمی توان به هیچ وجه به صورت 100 درصد تضمین کرد، چرا که اگر بسته نرم افزاری وردپرس شما به صورت کامل نیز بروز و ایمن باشد از راه های دیگری همچون انتخاب هاست غیرمناسب نفوذکنندگان قادر خواهند بود تا سایت شما را هک کنند. بنابراین قبل از انجام هر کاری سعی کنید که یک هاست مطمئن و امن برای وردپرس خریداری کنید، سپس از افزونه ها و قالب های اورجینال وردپرس استفاده کنید و وردپرس را بروز نگه دارید. اگر می خواهید وردپرس را امن تر کنید، توصیه می کنم آموزش تصویری و مرحله به مرحله افزایش امنیت وردپرس را مشاهده کنید. مفتخریم که مجموعه میزبان فا برای اولین بار در کشور توانست از هاست های مخصوص وردپرس که برای این سیستم مدیریت محتوا بهینه سازی شده، رونمایی کند. پیشنهاد می کنیم با مراجعه به وبسایت میزبان فا از سرویس های ما دیدن فرمایید.

    وب سایت اصلی میزبان فا

    امنیت وردپرس

    6- پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در وب پارسی

    وردپرس نیز مانند سایر سیستم های مدیریت محتوا دارای سایت پشتیبان رسمی می باشد در حال حاظر دو سایت با آدرس های wp-persian.com و wordpress.org در دسترس هستند که با مراجعه به انجمن‌های پشتیبانی در این دو وبسایت می توانید اقدام به مطرح کردن مشکلات و نیازهای خود اقدام کنید تا کاربران وردپرسی شما را راهنمایی کنند، خوشبختانه وردپرس در میان پارسی زبانان به حدی غنی و جامع می باشد که با جستجو در میان منابع موجود می توانید سریعا نیازهای خود را مرتفع کنید.

    یکی از موارد مهم در استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا این است که ضمن استفاده از آن قادر باشید تا به منابع کافی و تخصصی از آن دسترسی داشته باشید تا ضمن کار و فعالیت، سطح دانش خود را ارتقاء داده و با به کارگیری آموزش های منتشر شده درباره آن سایت خود را به طراحی های روز و امکانات موجود نزدیک کنید. در نهایت قادر خواهید بود به راحتی با جستجوی ساده  در منابع آموزشی رایگان و موجود همچون میزبان فا مشکلات خود را برطرف کنید.

    علاوه بر این از نظر اقتصادی نیز برای شما مهم است تا برای افزودن یک قابلیت چه میزان هزینه صرف آن کنید. بنابراین با مراجعه به وبسایت هایی که در زمینه وردپرس و سایر سیستم های مدیریت محتوا فعالیت دارند اقدام به بررسی قیمت قالب، پوسته و خدمات آنها کنید تا بتوانید از نظر اقتصادی نیز به اولویت بندی اقدام کنید. خوشبختانه در این بین وردپرس از منابع موجود بسیار بالایی برخوردار بوده و از نظر اقتصادی نیز هزینه ها در آن به مراتب کمتر از سایرین می باشد، این موضوع حائز اهمیت است، چرا که برخی از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس به صورت رایگان می‌باشند، اما در مقابل هزینه های طراحی قالب و پلاگین در آنها بسیار بالا می باشد، پشتیبانی و خدمات دهی در زمینه وردپرس به حدی جامع و غنی می باشد که می توان گفت از این نظر به حد اشباع رسیده است و هرگاه وبسایت جدیدی قصد ارائه خدمات در زمینه وردپرس را داشته باشد باید پس از بررسی کامل آن از ایده های مناسب برای اینکه بتواند کسب و کار وردپرسی خود را از سایرین متمایز کند استفاده نماید.

    7- واقعا باید به وردپرس اطمینان کنم؟!

    اگر نسبت به استفاده از وردپرس برای راه اندازی سایت خود دو دل هستید و یا اینکه هنوز قانع نشده‌اید، چه چیزی بهتر از مقایسه سایت های استفاده کننده از آن خواهد بود؟! برای اطمینان از محبوبیت وردپرس می توان به وب سایت هایی مثل wpbeginner، سایت جی زی، بلک بری و… اشاره کرد که در فهرست استفاده‌کنندگان از سیستم مدیریت محتوای وردپرس هستند. تا به امروز می توان گفت که میلیون ها سایت از وردپرس استفاده می‌کنند، همین موضوع باعث شده تا آن را به محبوب ترین نرم افزار وبلاگ نویسی تبدیل کند. این سیستم، به اندازه کافی انعطاف پذیر بوده که بلاگ نزدیک به 500 کمپانی پرسود و مجلات دوره ای از آن استفاده می‌کنند.

    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا با وردپرس آشنا شدیم و دانستیم که وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای سایت ساز است که با استفاده از آن می توان اقدام به طراحی و ساخت سایت کرده و با استفاده از قالب وردپرس و افزونه وردپرس که این سیستم در اختیار ما می گذارد قادر خواهیم بود تا با استفاده از توابع وردپرس برای نمایش هر نوع محتوا و اطلاعاتی در سایت وردپرسی خود اقدام کنیم. علاوه بر این با سئو و بهینه سازی وردپرس آشنا شدیم و دیدیم که وردپرس در میان CMS های موجود از جذابیت های بالاتری برخوردار بوده و به همین دلیل بهترین گزینه برای ما خواهد بود تا در طراحی خود از آن استفاده کرده و با ایجاد یک رابطه گرم و صمیمی در موتورهای جستجو ترافیک بالاتری را ازآن خود نماییم، همچنین پشتیبانی وردپرس و فراوانی آن در منابع آموزشی، فروشندگان قالب و افزونه وردپرس و سایت‌های خدمات دهنده در پشتیبانی وردپرس نیز به حد کافی وجود دارند که می توان با استفاده از آنها به رفع مشکلات و نیازهای خود بپردازید.

    وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب و پیشرفته است، این سیستم مدیریت محتوا جهت ارائه بهترین بازخورد به مدیران سایت ها و سازگاری با تمام قالب ها و افزونه های پیشرفته و موجود در سطح اینترنت، به یک هاست کاملا بهینه و مناسب برای وردپرس نیازمند است، بنابراین از شما دعوت می کنیم از سرویس های خارق العاده هاست اختصاصی وردپرس میزبان فا دیدن بفرمایید.

    نوشته وردپرس چیست؟ و چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


    آموزش رفع خطای add expires headers در GTmetrix

    $
    0
    0

    بعد از آپلود اطلاعات سایت روی هاست و گذر زمان، یکی از خطاهای بسیار رایجی که در هنگام تست سرعت سایت توسط GTmetrix باهاش مواجه می شیم، ارور add expires headers هست. همونطور که از معنای لغوی این خطا مشخص هست اینه که به ما میگه برای برخی فایل‌ها که عموما در هدر سایت هستند، باید کاری کنیم که تاریخ منقضی شدنشون طولانی مدت باشه که در اینجا منظور از این تاریخ همون کش سایت هست. وقتی شما وارد یک سایت می شید، فایل هایی با فرمت های مختلف شروع به دانلود شدن می‌کنند، هر کدوم از این فایل‌ها دارای یک تاریخ انقضا هستند و تا مدت زمان مشخصی در حافظه مرورگر شما باقی میمونند تا در بازدیدهای بعدی به جای لود از سرور، از مرورگر شما شروع به لود شدن بکنند.

    در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به نحوه برطرف کردن ارور add expires headers در جی تی متریکس بپردازم که با استفاده از این قابلیت می تونید کاری کنید که فایل هایی که بیشتر از چند سال ممکنه تغییر نکنند، تا این مدت در حافظه مرورگر کاربر باقی بمونن. در این صورت تعداد درخواست HTTP هم به سرور شما کمتر شده و باعث افزایش سرعت سایت خواهد شد.

    برخی کاربران اعلانی تحت عنوان There is * static component without a far-future expiration date. مشاهده می کنند. این اعلان به منقضی شدن دو فایل در هدر اشاره می کند زیرا همان طور که قبلا هم ذکر شد  هر مورد تاریخ انقضای مشخصی برای باقی ماندن در  حافظه کش دارد. اما راه حل چیست؟

    چون این تاریخ منقضی شده هیچ راه کاری نداریم جز اینکه تاریخ ها را تغییر دهیم. مرورگر دوباره درخواستی به سمت سرور مبنی بر خواندن اطلاعات ارسال می کند. این فایل های در حافظه آپدیت و تاریخ جدیدی به عنوان تاریخ انقضا دریافت خواهند کرد. تا تاریخ مذکور فایل ها و اطلاعات در حافظه باقی مانده و مشکل رفع خواهد شد. برای این مورد هم به روشی که در ادامه اشاره می شود عمل می کنیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حافظه کش آموزش زیر را مطالعه کنید.

    کش چیست؟ چند نوع کش داریم؟

    آموزش رفع خطای add expires headers در GTmetrix

    وقتی که قصد دارید مشکل add expires headers رو در جی تی متریکس برطرف کنید، باید بدونید که هر کدوم از فایل‌ها بر اساس استفاده‌ای که دارند، باید از یک بازه زمانی درست برای موندن در حافظه کش انتخاب بشن. چیزی که تعیین کننده این کار هست بر اساس فرمت فایل صورت می گیره. که اگه بخوایم تو یک دسته بندی درست قرارشون بدیم شاید استفاده از روش زیر چیز درستی برای عموم سایت‌ها باشه.

    • فایل های تصویری با فرمت jpg, gif, png
    • فایل تصویری با فرمت ico (فاوآیکون سایت)
    • فایل های CSS
    • فایل های جاوا اسکریپت

    تو دسته بندی بالا که بر اساس فرمت فایل مشخص شده، معمولا فاوآیکون سایت خیلی تغییر نمی کنه. بعد از اون هم فایل های CSS و JS هستند که وابسته به تغییرات توسط خود ما هستند. بنابراین میشه برای فایل هایی که ممکنه حتی تا سال ها تغییری نکنند، کاری کنیم که تا این مدت در حافظه کش مرورگر باقی مونده و در بازدیدهای بعدی کاربر به جای لود از طریق هاست و سرور، از حافظه کش شده بارگزاری بشن. در این صورت با کاهش تعداد درخواست HTTP مواجه خواهیم شد. حالا اگه ما بخواهیم تا تاریخ انقضا برای بررسی مجدد فایل‌ها و آپدیت در حافظه کش استفاده کنیم باید از قابلیت Enable Expirations توسط فایل htaccess. استفاده کنیم.

    There is * static component without a far-future expiration date.

    برای این منظور وارد هاست خودتون شده و بعد از اینکه وارد File Manager شدید، به دنبال فایل htaccess. بگردید. این فایل جزء فایل‌ها مخفی هست. پس اگر اونو نمی بینید روی دکمه Settings که در بالای صفحه فایل منیجر قرار داره کلیک کنید و سپس در پنجره باز شده مثل تصویر زیر گزینه Show Hidden Files رو فعال کنید.

    🟢🔵 اگر به هر دلیلی موفق به یافتن فایل htaccess. نشدید از اموزش زیر برای یافتن فایل های مخفی هاست کمک بگیرید.

    مشاهده فایل های مخفی در سی پنل

    There is * static component without a far-future expiration date.

    در نهایت بعد از اینکه فایل بهتون نمایش داده شد، روی اون راست کلیک کرده و گزینه Edit را برای ویرایش کردن انتخاب کنید، سپس کدهای زیر را در انتهای فایل قرار بدین.

    # Enable expirations
    ExpiresActive On 
    # Default directive
    ExpiresDefault "access plus 3 month"

    • در کدهای بالا ما این دستور رو توسط htaccess. صادر کردیم که اولا قابلیت expirations فعال بشه که در خط دوم با قرار گرفتن روی حالت ON این کار صورت میگیره.
    • سپس در خط آخر که با ExpiresDefault “access plus 3 month” مشخص شده این دستور رو میدیم که به صورت پیش فرض(Default directive) برای 3 ماه این فایل‌ها در حافظه کش باقی بمونن. در هر بازدید از طریق حافظه مرورگر لود بشن.
    • بعد از اینکه سه ماه تموم شد مجددا از طریق هاست یک بار درخواست بشن و باز هم برای مدت سه ماه دیگه (اینبار در حالتی که آپدیت شده) در حافظه کش قرار بگیرند.

    اما هنوز مشخص نکردیم که این فایل ها شامل چه چیزهایی هستند. در اینجا مثال رو با فایل فاو آیکون شروع می کنیم. برای اینکه فایل فاو آیکون در سایت رو برای این مدت سه ماه در حافظه کش قرار بدین و قابلیت add expires headers رو براش فعال کنید، باید بعد از اینکه از کدهای بالا استفاده کردید، ادامه کدها که مربوط به این فرمت فایل هست رو به شکل زیر وارد کنید.

    # Enable expirations
    ExpiresActive On 
    # Default directive
    ExpiresDefault "access plus 3 month"
    # My favicon
    ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"

    تو خط آخر این کد این دستور برای فایل های تصویری که به صورت فاوآیکون هستند تعیین شده که به مدت یک سال در حافظه کش قرار بگیرند. به همین ترتیب برای سایر فایل‌ها هم باید به این شیوه عمل کنیم.

    <IfModule mod_expires.c>
    # Enable expirations
    ExpiresActive On 
    # Default directive
    ExpiresDefault "access plus 3 month"
    # My favicon
    ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
    # Images
    ExpiresByType image/gif "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/png "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/jpg "access plus 1 month"
    ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 month"
    # CSS
    ExpiresByType text/css "access plus 2 month"
    # Javascript
    ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year"
    </IfModule>

    در نمونه کد بالا که به صورت کد نهایی هست و در ابتدا و انتهای اون از دستور IfModule استفاده شده که برای حالت عملی و فعال کردن قابلیت add expires headers باید به شکل بالا عمل کنیم، امکان اجازه به فایل های تصویری با فرمت gif، png، jpg و jpeg به مدت یک ماه، فایل های CSS به مدت دو ماه و فایل های JS هم به مدت یک سال تعیین شدند که در حافظه کش مرورگر باقی بمونند.

    امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده ازش تونسته باشید اقدام به رفع خطای add expires headers در جی تی متریکس بکنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید.

    آموزش رایگان کار با تمام بخش های gtmetrix

    نوشته آموزش رفع خطای add expires headers در GTmetrix اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آشنایی کامل با پیش نیازهای نصب وردپرس

    $
    0
    0

    آیا می دانستید که در یک بازه زمانی 6 ماهه بیش از 1.1 میلیون وب سایت وردپرسی جدید راه اندازی و کار خود را آغاز می کنند؟ وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در میان تمامی دارندگان وب سایت ها می باشد. این محبوبیت نیز به عوامل مختلفی مثل سادگی و راحتی در استفاده از خدمات آن، امنیت بالا، عملکرد مناسب و حرفه ای و خیلی از موارد این چنینی دیگر بستگی دارد. اما موضوعی که شما باید به آن دقت لازم را داشته باشید این است که پیش نیاز های نصب وردپرس دقیقا چیست؟ در واقع شما باید بدانید در کنار نیاز به انتخاب یک نام دامنه خوب و خرید هاست مناسب به چه پیش نیازهای دیگری نیاز دارید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به شما بگوییم که برای نصب و راه اندازی یک وب سایت وردپرسی دقیقا به چه مواردی نیاز دارید.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    پیش نیاز های نصب وردپرس

     

    ضرورت بررسی پیش نیازهای نصب وردپرس

    نصب سیستم مدیریت محتوا وردپرس همانند هر پلتفرم دیگری به یکسری پیش نیازهای مشخص نیاز دارد. شما باید این پیش نیازها را شناسایی و در نظر بگیرید تا بتوانید به بهترین نحوه سایت وردپرسی خود را راه اندازی نمایید. اولین موضوعی که باید تصمیم بگیرید که می خواهید وردپرس خود را در بستر اینترنت بالا بیاورید یا اینکه می خواهید آن را روی سیستم خانگی خود نصب نمایید؟ این موضوع می تواند روی مواردی که برای نصب وردپرس به آنها نیاز دارید تاثیر زیادی داشته باشد. در ادامه به شما خواهیم گفت که برای هر یک از موارد بیان شده چه پیش نیازهایی لازم دارید. اما قبل از آن بیایید کمی در خصوص امکانات وردپرس بحث و گفتگو کنیم.

    چرا از وردپرس استفاده کنیم؟

    قبل از بررسی دقیق تر پیش نیازهای نصب وردپرس سوالی که ممکن است برای شما به وجود آمده باشد این است که اصلا چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟ ویژگی های این سیستم مدیریت محتوا چیست که سبب شده تا افراد مختلف ترجیح دهند وب سایت خود را در بستر این پلتفرم راه اندازی نمایند. مهم ترین ویژگی های سیستم مدیریت محتوا عبارتند از:

    • عملکرد قدرتمند و حرفه ای آن
    • ریسپانسیو بودن روی گوشی های تلفن همراه
    • سازگار بودن کامل آن با قوانین سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو
    • طراحی سفارشی سازی شده
    • در دسترس بودن و امکان استفاده از آن برای افراد مبتدی
    • امکان مدیریت رسانه ها به بهترین نحوه ممکن
    • امنیت بسیار بالا
    • و…

    در کنار تمامی موارد عنوان شده موضوعی که قابل توجه می باشد این است که شما این امکان را خواهید داشت که افزونه ها و قالب های مختلفی را روی وردپرس نصب کنید. در واقع سازگاری آن با قالب ها و افزونه های مختلف یک مزیت رقابتی بسیار بزرگ برای ایم سیستم مدیریت محتوا سایت ساز تلقی می شود. می توانید با مراجعه به وب سایت های WordPress.org و wp-persian.com پوسته و افزونه های متنوع را مشاهده و مطابق با نیاز خود آنها را دانلود نمایید.

    معرفی پیش نیازهای نصب وردپرس

    اما پیش نیازهای نصب وردپرس چیست؟ در پاسخ به این سوال همانطور که پیش تر نیز اشاره شد باید یک موضوع مهم را در نظر گرفته و مشخص نمایید. شما قصد دارید به کدام یک از روش های زیر وب سایت وردپرسی خود را بالا بیاورید:

    1. نصب وردپرس در بستر اینترنت
    2. نصب وردپرس روی سیستم خانگی

    1- پیش نیازهای نصب وردپرس روی هاست

    اگر قصد دارید از سیستم مدیریت محتوا سایت ساز وردپرس در بستر اینترنت استفاده کنید و سایت خود را در دسترس همگان قرار دهید، باید پیش نیاز های زیر را داشته باشید:

    • انتخاب نام دامنه مناسب
    • خرید هاست

    پیش نیازهای نصب وردپرس روی هاستدر اولین گام شما باید نام دامنه ای که می خواهید با آن در دنیای پهناور اینترنت فعالیت کنید را انتخاب کرده و سپس خریداری نمایید. در انتخاب نام دامنه باید یکسری ویژگی ها را در نظر بگیرید. هرچقدر دامنه ای که خریداری می شود، با فکر و دقت بیشتری انتخاب شده باشد، در ادامه مسیر امکان شناخته شدن و ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

    برای آشنایی بیشتر با شرایط خرید یک نام دامنه مناسب می توانید از آموزش های زیر استفاده کنید.

    دامنه چیست ؟ انتخاب دامنه مناسب برای وب سایت

    بعد از انتخاب نام دامنه مناسب زمان آن می رسد که اقدام به خرید هاست برای میزبانی از وب سایت خود روی آن نمایید. در خصوص انتخاب هاست باید کمی محطاتانه عمل کنید و سرویسی را خریداری کنید که بیشترین همخوانی را با سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارد. در واقع خرید هاست مناسب یکی از اصلی ترین پیش نیازهای نصب وردپرس است. هاست مناسب برای وب سایتی که قرار است با پلتفرم وردپرس راه اندازی شود، بهتر است که ویژگی های زیر را دارا باشد:

    • ترجیحا برخورداری از PHP 7.3 یا بالاترپیش نیاز نصب وردپرس
    • برخورداری از MySQL 5.6 یا بالاتر
    • استفاده از وب سرورهای Nginx، آپاچی یا لایت اسپید
    • پشتیبانی از HTTPS
    • فضای مناسب به منظور نصب وردپرس و امکان بکاپ گیری
    • منابع رم و پردازنده مناسب

    🟢🔵 نکته: در نظر داشته باشید که باید هاست لینوکسی تهیه کنید. در صورت تهیه هاست ویندوز امکان نصب و راه اندازی وردپرس برای شما وجود نخواهد داشت! چرا که این سیستم مدیریت محتوا بر پایه زبان PHP می باشد و تنها روی هاست لینوکسی پاسخگو خواهد بود.

    2- نصب وردپرس روی سیستم خانگی یا لوکال هاست

    در حالت معمول بعد از انتخاب نام دامنه زمان آن می رسد که فضایی را برای ذخیره اطلاعات وب سایت خود تهیه نمایید. این فضا در روش قبل به صورت خرید هاست از یک شرکت ارائه دهنده خدمات هاستیگ به دست می آمد. اما در این روش شما باید از لوکال هاست استفاده کنید. برای اینکه امکان استفاده از دامنه در لوکال هاست را داشته باشید نیاز است که یک ویرچوال هاست یا همان هاست مجازی ایجاد نمایید. که در روش لوکال نیاز مبرمی بر آن نیست. اگر قصد دارید اقدام به نصب وردپرس روی سیستم خانگی خود نمایید، تنها نیاز است از مورد زیر به شکل درستی استفاده نمایید:

    • استفاده از مجازی سازها
    • مدیریت پورت 80 سیستم
    • حداقل 1 گیگ فضای آزاد در مسیر نصب برنامه مجازی ساز

    با استفاده از لوکال هاست در واقع نیازی به خرید هاست و دامنه به عنوان پیش نیازهای نصب وردپرس ندارید و می توانید وب سایت خود را به صورت آفلاین و روی سیستم خود در خانه راه اندازی و مدیریت نمایید. تنها کافی است که از برنامه های مجازی ساز استفاده کرده و به کمک آنها وب سایت خود را روی سیستم عامل بالا بیاورید. البته در نظر داشته باشید که در این حالت دیگران نمی توانند با وارد کردن یک آدرس مشخص در مرورگر وب سایت شما را پیدا کرده و مشاهده نمایند. خب پس در اولین قدم یک برنامه مجازی ساز روی سیستم خود نصب می کنیم. انواع لوکال هاستی که می تواند مورد استفاده قرار بگیرند، عبارتند از:

    لوکال هاست lamp لوکال هاست lamp
    لوکال هاست wamp لوکال هاست wamp
    لوکال هاست xampp لوکال هاست xampp

    خبر خوب این است که شما می توانید هر نوع سیستم مدیریت محتوایی که تمایل دارید را با استفاده از این برنامه ها نصب نمایید. اگر تمایل دارید از سیستم مدیریت محتوا وردپرس برای وب سایت خود استفاده کنید، اصلا نگران نباشید چرا که پیش نیازهای نصب وردپرس را دارا می باشد. شما می توانید نحوه نصب وردپرس روی لوکال هاست های نامبرده را از طریق آموزش های زیر مشاهده نمایید.

    نکته بسیار مهم: گاهاً ممکن است در هنگام نصب هر یک از این برنامه ها با خطا مواجه شوید. رایج ترین خطایی که ممکن است برای شما پیش بیاید مربوط به اشغال بودن پورت ۸۰ در ویندوز است. در واقع اگر پورت 80 مشغول بوده و برنامه دیگری در ویندوز شما از آن استفاده کند، این امکان وجود دارد که سرور آپاچی روی لوکال هاست مورد نظر پاسخگو نباشد. در چنین شرایطی شما باید پورت 80 را آزاد کنید تا بتوانید وب سرور آپاچی را روی آن اجرا کنید. نحوه رفع این مورد را در انتهای آموزش های نصب وردپرس روی لوکال هاست توضیح داده ایم.

    شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ میزبان فا به شما فکر کرده و با در نظر گرفتن پیش نیازهای نصب وردپرس تلاش کرده است هاستی را در اختیارتان قرار دهد که بیشترین سازگاری را با سیستم مدیریت محتوا وردپرس دارد.

    • سرویس هاست وردپرس برای کسانی که دارای وب سایت های وردپرسی می باشند، انتخاب بسیار مناسبی است و در واقع برای این دسته از عزیزان طراحی شده است.
    • به طور کلی سایت های وردپرسی از بخش زیادی از منابع سرور میزبان خود استفاده می کنند و از همین رو به وب سروری قدرتمند با تنظیمات خاص جهت ارائه بالاترین بازدهی و سرعت نیاز دارند که در هاست وردپرس میزبان فا این اتفاق به بهترین نحوه صورت گرفته است.

    جهت آشنایی بیشتر با ویژگی های سرویس های هاست وردپرس میزبان فا می توانید به صفحه مربوط به آن مراجعه نمایید.

    میزبانی وب وردپرس

    سیستم مدیریت محتوا وردپرس یکی از محبوب ترین CMS هایی است که امروزه افراد از آن استفاده می کنند. موضوعی که در این زمینه مطرح می شود این است که پیش نیازهای نصب وردپرس چیست؟ در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده تا به شما اطلاعات لازم درباره وردپرس و پیش نیازهای نصب آن روی هاست یا لوکال هاست را ارائه دهیم. بدین ترتیب شما می توانید با شناخت کافی در مسیر نصب این سیستم مدیریت محتوا محبوب قدم گذاشته و عملکرد بهتری را داشته باشید.

    نوشته آشنایی کامل با پیش نیازهای نصب وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس

    $
    0
    0

    بعد از نصب و راه اندازی وردپرس روی هاست اولین سوالی که برای کاربران تازه وارد و آماتور وردپرس پیش میاد اینه که چطور می توان وارد مدیریت وردپرس شد؟ با مراجعه به آدرس ورود به وردپرس میتوان به مدیریت سایت در پیشخوان وردپرس وارد شده و هر تغییری که قصد دارید روی سایت ایجاد کنید.

    در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد داریم به معرفی نحوه ورود به مدیریت وردپرس بپردازم. در این آموزش به راهنمای جامعی در رابطه با پیدا کردن آدرس ورود به مدیریت وردپرس خواهیم پرداخت. پس اگر شما هم به تازگی کار با وردپرس را آغاز کردید و به دنبال صفحه ورود به پیشخوان وردپرس هستید تا انتهای این آموزش با ما همراه باشید.

    آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس

    اگر در آموزش‌های نصب وردپرس به خاطر داشته باشید بعد از اتمام مراحل نصب وردپرس با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر مواجه می شوید که نام کاربری، رمز و دکمه ورود به مدیریت وردپرس را به شما نمایش خواهد داد.

    ورود به مدیریت وردپرس

    با کلیک روی دکمه ورود قادر هستید به صفحه ورود به مدیریت وردپرس دسترسی پیدا کنید. اما همیشه این دکمه در دسترس نخواهد بود. بنابراین باید صفحه ورود به وردپرس را به خاطر داشته باشید یا اینکه آن را در مرورگر خود بوکمارک کنید. اگر برای اولین بار به صفحه پیشخوان وردپرس مراجعه کرده باشید خواهید دید که در صفحه‌ای با آدرس site.com/wp-admin قرار دارید.

    مسیر wp-admin شاید برایتان آشنا باشد؟ بله درست است، این مسیر مربوط به پوشه wp-admin است که در هاست قرار دارد و کارهای مدیریتی که روی وردپرس انجام می‌دهید از این طریق در دیتابیس ذخیره و پردازش می‌شوند. یکی از بهترین راه‌ها برای ورود به وردپرس از طریق همین آدرس است.

    اگر وردپرس را در ریشه هاست نصب کرده باشید می‌توانید با مراجعه به آدرس www.site.com/wp-admin صفحه ورود به مدیریت وردپرس را مشاهده کنید. اگر هم اقدام به نصب وردپرس در ساب فولدر کرده باشید می‌توانید با مراجعه به آدرس پوشه و قرار دادن wp-admin در انتهای آدرس به صفحه ورود پیشخوان وردپرس هداست شوید. به عنوان مثال در پایگاه دانش میزبان فا که وردپرس در فولدر blog قرار دارد باید آدرس را به صورت www.mizbanfa.net/blog/wp-admin وارد کرد. بعد از ورود به این آدرس فرم ورود در وردپرس نمایش داده خواهد شد.

    ورود به مدیریت وردپرس

    حالا همان طور که در تصویر میبینید برای ورود به وردپرس باید نام کاربری و رمز عبوری که هنگام نصب وردپرس انتخاب کرده اید را وارد کنید. بنابراین نام کاربری یا ایمیل خود را در فیلد اول و رمز انتخابی را در فیلد دوم وارد کرده و روی دکمه ورود کلیک کنید.

    در صورتی که رمز خود را فراموش کردید می‌توانید از گزینه فراموشی رمز وردپرس استفاده کرده و رمز جدید در آن ایجاد کنید. اگر هم نام کاربری و ایمیل خود را به خاطر ندارید می‌توانید از طریق دیتابیس به آن دسترسی پیدا کنید.

    تغییر رمزعبور و نام کاربری وردپرس از طریق دیتابیس هاست

    ورود به مدیریت وردپرس صرفا از طریق wp-admin نیست و می توانید با مراجعه به آدرس wp-login.php هم صفحه ورود به وردپرس را ببینید. برای این کار کافیه بعد از آدرس سایت خودتون عبارت wp-login.php را مشابه www.site.com/wp-login.php یا www.site.com/blog/wp-login.php وارد کنید.

    • آدرس صفحه ورود به وردپرس برای ساب فولدر به صورت yoursite.com/foldername/wp-admin
    • آدرس ورود به پیشخوان برای ساب دامین به صورت subdomain.yoursite.com/wp-admin
    • آدرس ورود به سایت اصلی به صورت yoursite.com/wp-admin

    مشکل وارد شدن به پنل مدیریت وردپرس

    برخی کاربران به دلیل افزایش امنیت سایت نسبت به تغییر صفحه ورود در وردپرس اقدام می کنند. همین مسئله باعث می شود تا بعد از مدتی که وارد پیشخوان وردپرس نشدند آدرس صفحه ورود تعیین شده را فراموش کنند. اگر برای شما هم چنین حالتی پیش آمده برای یافتن آدرس صفحه ورود به پیشخوان وردپرسکافیست افزونه ای که برای تغییر آدرس ورود به وردپرس استفاده کردید را غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن افزونه در وردپرس بدون دسترسی به پیشخوان وردپرس باید:

    1. اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید به کمک آموزش ورود به سی پنل و اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می کنید به کمک آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین وارد کنترل پنل خود شوید.
    2.  پوشه افزونه که در مسیر public_html/wp-content/plugins قرار دارد را تغییر نام دهید.
    3. بعد از اینکار همچنان می توانید با مراجعه به آدرس های wp-admin و wp-login.php به صفحه ورود وردپرس دسترسی پیدا نمایید.

    در نهایت بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس شدید مجددا افزونه ای که از آن برای تغییر آدرس ورود به وردپرس استفاده می کردید را فعال کرده و تنظیم کنید.

    امیدوارم این آموزش هم مورد پسند و توجه شما قرار گرفته باشد و با استفاده از این آموزش به راحتی توانسته باشید تا به آدرس های ورود به پیشخوان وردپرس دسترسی پیدا کنید. در صورتی که برای ورود به وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاه ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

    نوشته آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    نحوه رفع انواع خطاهای نصب مجنتو

    $
    0
    0

    نصب مجنتو یکی از اقداماتی است که بسیاری از وبمستران همواره به دنبال آن هستند. اما گاهی ممکن است در این مسیر با خطاهایی رو به رو شوید که امکان نصب این فروشگاه ساز را از شما بگیرد. در چنین مواقعی شناسایی دلایل این خطاها و نحوه رفع آنها می تواند بسیار کمک کننده باشد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا نصمیم داریم نحوه رفع خطاهای نصب مجنتو را را به شما آموزش دهیم. پس اگر می خواهید با این خطاها آشنا شده و یاد بگیرید که چگونه به رفع مشکل در نصب مجنتو بپردازید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    آشنایی با خطاهای نصب مجنتو

    هنگام نصب مجنتو روی هاست خود ممکن است با خطاهای مختلفی رو به رو شوید که امکان ادامه فرآیند نصب را از شما سلب کند. به همین دلیل باید با این خطاها آشنایی کامل داشته و نحوه رفع آنها را بدانید تا بتوانید در سریع ترین حالت ممکن مشکل در نصب مجنتو را رفع و فرآیند نصب را پیش ببرید. متداول ترین خطاهایی که ممکن است در این مسیر با آنها رو به رو شوید، ممکن است در خصوص یکی از موارد زیر باشد:

    در ادامه به بررسی دقیق تر هر یک از مشکلات نصب مجنتو خواهیم پرداخت.

    موضوعی که باید به آن دقت داشته باشید این است که شرکتی که از آن خدمات هاستینگ خود را تهیه می کنید، پیش نیازهای نصب مجنتو را دارا باشد. بهتر است قبل از تهیه سرویس خود این موضوع را بررسی و درباره آن سوال بپرسید. چرا که اگر پیش نیازهای این فروشگاه ساز روی سرور وجود نداشته باشد، شما امکان نصب و راه اندازی مجنتو را نخواهید داشت. همچنین می توانید پیش از هر کاری به کمک آموزش قدم به قدم زیر مراحل نصب مجنتو روی هاست خود را بررسی نموده و ببینید چه اشتباهی حین مراحل نصب انجام داده اید. اگر ارور مربوطه رفع نشد ادامه آموزش را مطالعه نمایید.

    آموزش گام به گام نصب مجنتو روی هاست سی پنل

    رفع انواع مشکل در نصب مجنتو

    به طور کلی ممکن است در هنگام نصب magento با یکسری از مشکلات رو به رو شوید و تا زمانی که آنها را رفع نکنید، نمی توانید فرآیند نصب را تکمیل نمایید. خطایی که شما ممکن است با آن رو به رو شوید در یکی از دسته های زیر قرار می گیرد:

    • مشکلات مربوط به نسخه php هاست
    • ماژول های php
    • مجوزهای دسترسی

    1. بررسی نسخه PHP

    امکان بررسی نسخه PHP هاست شما از طریق بخش PHP Version Check امکان پذیر است. در صورتی که ورژن PHP هاست شما پایین تر از 5.4 باشد، در این قسمت با خطا رو به رو خواهید شد.

    خطاهای نصب مجنتو

    در چنینی حالتی باید به پنل مدیریتی هاست خود مراجعه کرده و از طریق بخش مربوطه ورژن PHP خود را تغییر دهید. البته لازم است در نظر داشته باشید که سرورهای هاستینگ های مختلف از نظر پشتیبانی از نسخه های PHP متفاوت هستند. پس در همان ابتدای کار و در هنگام خرید هاست باید به این نکته دقت لازم را داشته باشید.

    🟢🔵 در خصوص تغییر ورژن PHP هاست خود بنابر نوع کنترل پنل خود از آموزش های زیر کمک بگیرید.

    آموزش تغییر ورژن php در سی پنل تغییر ورژن php در هاست دایرکت ادمین

    2. بررسی تنظیمات PHP

    در این بخش شما با موردی تحت عنوان PHP Settings Check مواجه خواهید شد. رایج ترین خطایی که ممکن است هنگام نصب مجنتو با آن رو به رو شوید، خطای always_populate_raw_post_data است. این خطا نشان می دهد که در پیکربندی فایل php.ini شما اشکالی وجود دارد و باعث می شود فرآیند نصب Magento دچار مشکل شود. به منظور حل این مشکل در نصب مجنتو باید وارد پوشه مربوط به PHP هاست خود شوید یا اینکه می توانید از طریق فایل php.ini اقدام کرده و عبارت always_populate_raw_post_data را در آن جستجو کنید.

    بررسی خطاهای نصب مجنتو

    سپس نقطه ویرگول یا هر کاراکتر دیگری که قبل از این عبارت وجود دارد را حذف کرده و مقدار نوشته شده مقابل always_populate_raw_post_data  را از On یا 1 به 1- تغییر دهید. بدین ترتیب تنظیمات PHP فعال شده و خطای نمایش داده شده رفع می شود. اگر به بخش مورد نظر دسترسی ندارید، به پشتیبانی شرکت ارائه دهنده هاستینگ خود تیک ارسال کرده و از آنها بخواهید این کار را برای شما انجام دهند. این کار فقط در صورت تایید کارشناسان فنی صورت می گیرد.

    3. بررسی ماژول های PHP

    این مشکل در نصب مجنتو هم تحت عنوان PHP Extensions Check نشان داده می شود. در صورتی که ماژول های PHP مورد نیاز روی هاست وجود نداشته یا غیرفعال باشد، شما در این قسمت با خطا رو به رو می شوید. بهترین کاری که می توانید در چنین شرایطی انجام دهید این است که افزونه های PHP مورد نیاز را با توجه به توضیحات خطای نمایش داده شده شناسایی و نصب نمایید. البته خیلی اوقات این ماژول ها غیرفعال بوده یا دارای کاراکتری اضافه است که در این حالت با فعال کردن آن یا حذف کاراکترهای مورد نظر می توانید این مشکل را به راحتی رفع نمایید.

    انواع خطاهای نصب مجنتو

    یکی از متداول ترین خطایی که در این بخش می توانید مشاهده کنید مربوط به ماژول php_intl.dll است. برای حل مشکل این ماژول باید فایل php.ini را پیدا کرده و در آن عبارت php_intl.dll را جستجو نمایید. معمولا کد حاضر به صورت extension=ph_intl.dlL; است. در چنین حالتی تنها لازم است کاراکتر سمی کالن ; یا همان نقطه ویرگول را حذف کنید. بعد از حذف این کاراکتر افزونه php_intl.dll فعال خواهد شد. اگر بعد از نصب ماژول های خواسته شده مشکل همچنان پابرجا بود، می توانید با پشتیبانی هاستینگ خود تماس بگیرید. در این مورد نیز ممکن است بنابر تمهیدات امنیتی هاستینگ به فایل php.ini دسترسی نداشته باشید در چنین شرایطی مورد را از سمت هاستینگ پیگیری کنید.

    4. بررسی مجوزهای فایل

    گاهی حین نصب مجنتو ممکن است با خطایی تحت عنوان File Permission Check مواجه شوید. موضوع دیگری که در هنگام نصب مجنتو باید به آن توجه داشت، امکان بررسی مجوزهای لازم برای نصب فایل است. دایرکتوری های موجود در سیستم فایل مجنتو باید توسط وب سرور کاربر و دارنده سیستم فایل مجنتو قابل نوشتن باشد. در صورتی که مجوزهای دسترسی به درستی ارائه نشده باشد، ممکن است در این بخش با خطا رو به رو شوید. راه حل مناسب برای رفع این خطا این است که مجوزهای دسترسی مورد نیاز را مطابق با توضیحات خطا نمایش داده شده، فراهم کنید.

    🟢🔵 نکته: در نظر داشته باشید که بعد از رفع خطای هر یک از این بخش های عنوان شده باید علامت ضربدر قرمز ❌ به تیک سبز ✔ رنگ تبدیل شود. بدین ترتیب متوجه رفع مشکل در نصب مجنتو خواهید شد.

    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش کردیم تا با معرفی خطاهای موجود در هنگام نصب و بررسی نحوه رفع آنها، امکان نصب مجنتو را برای شما فراهم کنیم. بدین ترتیب شما می توانید با داشتن دانش کافی و در کوتاه ترین زمان ممکن به رفع مشکل در نصب مجنتو  اقدام نموده مراحل نصب مجنتو روی هاست خود را دنبال نمایید.

    در صورتی که تمایل دارید با ویژگی های انواع سیستم های مدیریت محتوا بیشتر آشنا شوید و قیاس کاملی میان مجنتو با سایر سیستم های مدیریت محتوای محبوب همچون وردپرس، دروپال، پرستاشاپ و… داشته باشید توصیه می کنیم راهنمای جامع بهترین cms را از طریق لینک زیر مطالعه نمایید.

    با بهترین سیستم مدیریت محتوا آشنا شوید

    نوشته نحوه رفع انواع خطاهای نصب مجنتو اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش نحوه راه اندازی cdn ابر آروان

    $
    0
    0

    سرعت بارگذاری اطلاعات سایت و امنیت آن دو فاکتور بسیار مهمی هستند که صاحبان وب سایت ها باید به آن دقت لازم را داشته باشند. یکی از راه کارهای بسیار مناسبی که می توان در این زمینه از آن بهره برد، استفاده از یک عرضه کننده زیرساخت ابری است. ابر آروان به عنوان سرویس دهنده ایرانی مورد توجه افراد بوده و کاربران زیادی بعد از تهیه دامنه و خرید هاست مناسب اقدام به استفاده از شبکه توزیع محتوا ابر آروان کرده اند. شما می توانید با طی کردن چند مرحله ساده اقدام به راه اندازی cdn ابر آروان نمایید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم آموزش راه اندازی cdn ابر آروان را در اختیار شما همراهان عزیر قرار دهیم.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    امکان راه اندازی cdn ابر آروان

    CDN مخفف عبارت (Content Delivery Network) به معنای شبکه توزیع محتوا است که به کاربران خود این امکان را می دهد تا بتوانند با استفاده از سررهای خود در نقاط مختلف جهان سرعت و امنیت بیشتری را تجربه کنند. خوشبختانه زیرساخت های لازم برای ارائه cdn در داخل کشور نیز فراهم شده است و شما می توانید شبکه توزیع محتوا را از ابر آروان تهیه و مطابق نیاز خود از خدمات این شرکت استفاده نمایید. ابر آروان را می توان کلودفلر ایرانی دانست که خدماتی مشابه این سرویس را ارائه می دهد.

    🟢🔵 برای راه اندازی cdn روی ابر آروان باید مراحلی را پشت سر بگذارید که در ادامه این مقاله به صورت گام به گام به شما آموزش داده می شود. اما قبل از آن بهتر است با مفهوم CDN و کاربرد آن دقیق تر آشنا شوید.

    cdn چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

    • اما ابر آروان چیست؟
    • دقیقا چه خدماتی توسط این مجموعه ارائه می شود؟
    • چگونه می توان از این شبکه توزیع محتوا برای بهبود سرعت و امنیت وب سایت خود استفاده کرد؟

    اگر این سوالات در ذهن شما نیز نقش بسته است، اصلا نگران نباشید. چرا که قرار است به آموزش راه اندازی cdn و بررسی دقیق تر این ارائه دهنده خدمات cdn بپردازیم.

    ابر آروان چیست؟

    ابر آروان یک عرضه کننده زیر ساخت ابری است که به شما کمک می کند با استفاده از سرورهای این مجموعه بالاترین سرعت بارگذاری ممکن را به کاربران خود ارائه داده و امنیت وب سایتتان را نیز افزایش دهید. روش کار در حالت عادی به این شکل است که یکی از بازدیدکنندگان وب سایت درخواستی را ارسال می کند، این درخواست به سرور میزبان سایت ارسال می شود. در این مدت کاربر باید منتظر پاسخ از سرور مورد نظر بماند. اما در حالتی که صاحب وب سایت اقدام به راه اندازی cdn کرده باشد، محتوای وب سایت مورد نظر به جای بارگذاری از سرور اصلی، از نزدیک ترین سرور برای کاربر ارسال می گردد. در نتیجه سرعت به شکل ایده آلی افزایش پیدا خواهد کرد.

    در کنار افزایش سرعت باید به مزیت دیگر راه اندازی cdn ابر آروان یعنی افزایش امنیت وب سایت نیز اشاره کرد. از آنجایی که دیگر نیازی نیست برای دریافت اطلاعات به سرور اصلی متصل شوید، پس dns ها و آی پی سرور اصلی شما نیز مشخص نخواهد شد. در نتیجه با راه اندازی cdn می توان به شکل مناسبی از وب سایت خود در برابر حملات محافظت کرد. پس به صورت کلی می توانیم مزایای زیر را برای CDN در نظر بگیریم:

    • افزایش سرعت
    • افزایش امنیت
    • جلوگیری از حملات احتمالی (به دلیل مخفی شدن آیپی)
    • مشخص نبودن آیپی
    • تحویل سریع محتوا از نزدیک ترین نقطه جغرافیایی به کاربر
    • و…

    آموزش گام به گام راه اندازی cdn ابر آروان

    اگر قصد راه اندازی cdn ابر آروان را دارید، باید مراحل زیر را به ترتیب پشت سر بگذارید:

    1. در اولین گام جهت راه اندازی cdn باید آدرس این وب سایت به نشانی arvancloud.com را در مرورگر خود وارد نمایید.
    2. سپس باید روی منو «ثبت نام» کلیک کنید.
      راه اندازی cdn ابر آروان
    3. بعد از کلیک روی منوی ثبت نام وارد صفحه ای همانند تصویر زیر می شوید. در این صفحه باید اطلاعات خواسته شده را در فیلدهای موجود وارد کرده و در نهایت روی دکمه «ثبت نام» کلیک کنید.
      🟢🔵 نکته بسیار مهم: دقت داشته باشید حین ثبتنام برای راه اندازی cdn اطلاعات وارد  شده در این فیلدها را در یک فایل متنی همچون نوت پد ذخیره کنید تا در دفعات بعدی قادر به ورود به این سایت باشید.
      نحوه راه اندازی cdn ابر آروان
    4. در این مرحله پیغامی به آدرس ایمیل وارد شده توسط شما ارسال می شود. باید وارد ایمیل خود شده و همانند تصویر زیر با کلیک روی دکمه «تایید ایمیل» اقدام به تایید پست الکترونیک ارسال شده نمایید.
      آموزش راه اندازی cdn ابر آروان
    5. بعد از تایید ایمیل، یک کد 6 رقمی به شماره تلفن وارد شده ارسال می شود که باید آن را در فیلد مشخص شده وارد کرده سپس روی دکمه «تایید کد» کلیک کنید.
      راه اندازی cdn ابر آروان
    6. در این مرحله وارد پیشخوان ابر آروان خود خواهید شد. برای راه اندازی cdn روی وب سایت خود باید روی منو «CDN» کلیک کنید.
      نحوه راه اندازی cdn ابر آروان
    7. در صفحه که برای شما نمایش داده می شود دکمه ای تحت عنوان «افزودن دامنه جدید» وجود دارد که باید به منظور وارد کردن نام دامنه خود روی آن کلیک کنید. (دامنه ای که قصد راه اندازی cdn روی آن دارید را با دقت و کاملا صحیح بنویسید.)
      چگونگی راه اندازی cdn ابر آروان
    8. سپس نام دامنه خود را در فیلد مشخص شده در تصویر زیر وارد کرده و روی دکمه «ادامه» کلیک کنید. ابر آروان به صورت اتوماتیک رکوردهای DNS شما را اسکن و وارد می کند. به ندرت پیش می آید که مشکلی در اسکن رکوردها رخ دهد. همچنین در دفعات بعدی که ساب دامین تعریف می کنید نیز می بایست رکوردها  اسکن شوند.
      آموزش راه اندازی cdn ابر آروان
    9. بعد از وارد شدن رکوردهای DNS دامنه، صفحه شرایط استفاده از خدمات به شما نمایش داده می شود. شما باید تیک گزینه «از تمام قوانین اطلاع دارم و آنها را قبول می کنم» را فعال کرده و سپس روی دکمه «موافقم» کلیک کنید.
      نحوه راه اندازی cdn روی abrearvan
    10. در این مرحله باید روی ابر طوسی رنگ قرار گرفته در قسمت «وضعیت ابر» کلیک کنید.
      نحوه راه اندازی cdn ابرآروان
    11. بدین ترتیب باکسی همانند تصویر زیر به شما نشان داده شود. به منظور فعال سازی cdn ابر آروان باید روی دکمه «فعال سازی» کلیک کنید.
      آموزش کامل راه اندازی cdn ابر آروان

    بدین ترتیب به سادگی موفق به راه اندازی cdn ابر اروان روی دامنه مورد نظر خود شدید. در این مسیر مشکل خاصی وجود ندارد اما کسانی که روی دامنه خود سرویس CDN راه اندازی می کنند دقت داشته باشند هر زمان تمایل داشتند برای این دامنه، ساب دامینی تعریف نمایند می بایست به پیشخوان ابراروان مراجعه نموده و رکورد A تعریف نمایند. در آموزش های بعدی به شرح مفصل این موضوع خواهیم پرداخت.

    ابر آروان یک عرضه کننده زیر ساخت ابری معتبر است که با خدمات خود به شما در زمینه افزایش امنیت وب سایتتان و همچنین بالا بردن سرعت بارگذاری اطلاعات کمک بسزایی می کند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا سعی بر این بوده است تا ارائه آموزشی جامع و گام به گام در مسیر راه اندازی cdn ابر آروان در کنار شما عزیزان باشیم. بدین ترتیب شما می توانید با خیالی راحت عملکرد وب سایت خود را از نظر سرعت و امنیت بهبود ببخشید. سرویس کلودفلر نیز از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و طرفداران خاص خود را دارد.

    آموزش استفاده از Cloud Flare جهت بهبود سرعت و امنیت

    نوشته آموزش نحوه راه اندازی cdn ابر آروان اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش فارسی کردن وردپرس

    $
    0
    0

    پس از تهیه هاست اولین قدم نصب سیستم مدیریت محتوا می باشد. از آنجایی که بیشتر ما ممکن است هنگام نصب وردپرس آن را از سایت رسمی انگلیسی دریافت کنیم هنگام نصب و راه‌اندازی وردپرس زبان آن به صورت پیشفرض روی انگلیسی قرار خواهد داشت. فارسی کردن وردپرس این امکان را به شما خواهد داد که در پنل مدیریت وردپرس بتوانید از زبان فارسی استفاده کنید. پس لازم است که با مراجعه به تنظیمات و انتخاب زبان فارسی فایل‌های مربوط به فارسی کردن وردپرس را دانلود کرده و در نهایت زبان سایت را از انگلیسی به فارسی تبدیل کنیم.

    در این آموزش از پایگاه دانش میزبان‌فا قصد دارم به نحوه تغییر زبان در وردپرس و تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی با دو روش بپردازم که با استفاده از این آموزش می تونید زبان سایت خود را از انگلیسی به فارسی تغییر دهید.

    نحوه فارسی کردن وردپرس

    همان طور که در بالا اشاره شد، فارسی کردن وردپرس میتونه با روش‌های مختلفی انجام بگیره که شاید در برخی موارد نتونید از روش‌های ساده اون جوابی بگیرید و برای این کار باید از روش‌های دستی برای فارسی سازی پنل مدیریت وردپرس استفاده کنید که در اینجا به معرفی دو روش برای فارسی کردن مدیریت وردپرس میپردازم که عبارتند از:

    1. تنظیمات فارسی کردن وردپرس

    برای شروع فارسی کردن وردپرس ابتدا باید به پیشخوان وردپرس وارد شوید. برای این منظور میتونید

    1. با استفاده از آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس به پیشخوان وردپرس خود مراجعه نمایید.
    2. بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس شدید به مسیر Settings> General مراجعه کرده.
    3. مشابه تصویر زیر از بخش Site Language زبان فارسی یا هر زبان که قصد دارید برای وردپرس از اون استفاده کنید را انتخاب کنید.
      فارسی کردن وردپرس
    4. حالا همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید زبان‌های در دسترس برای وردپرس نمایش داده شده و بسته به انتخاب خودتون میتونید زبان دلخواه برای نصب بر روی وردپرس را انتخاب کنید.
    5. بعد از اینکه زبان فارسی را انتخاب کردید در انتهای صفحه روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

    بعد از کلیک روی این گزینه اگر فایل‌های مربوط به فارسی کردن وردپرس از قبل وجود داشته باشد تغییرات سریعا اعمال می‌شود اما اگر از قبل فایل‌های RTL و زبان وجود نداشته باشند چند لحظه‌ای باید صبر کنید تا دانلود شده و به وردپرس اضافه شوند و در نهایت عملیات تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی انجام گیرد.

    2. تبدیل وردپرس انگلیسی به فارسی

    توی این روش باید به صورت دستی فایل زبان فارسی وردپرس رو داخل هسته وردپرس قرار داده و ذخیره کنید. بعد از اینکه فایل‌های زبان قرار داده شد باید با ویرایش کردن فایل wp-config.php زبان رو روی حالت فارسی تنظیم کنید. برای شروع این کار باید مراحل زیر رو به ترتیب طی کنید.

    کپی و ویرایش ترجمه وردپرس (گام اول)

    ابتدا به آدرس https://fa.wordpress.org/download مراجعه نموده تا به صفحه دانلود وردپرس فارسی هدایت شده و روی دکمه دریافت وردپرس فارسی کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس دانلود بشه. سپس مراحل زیر را دنبال کنید:

    1. فایل زیپ را باز کرده و وارد مسیر wordpress\wp-content\languages بشید.
    2. توی این بخش فایل‌ها و پوشه‌هایی وجود دارند که باید هر فایل که با فرمت mo. و po. قرار داره را کپی کنید و در مسیر wp-content\languages هاست خودتون جایگزین کنید.
    3. حالا فایل‌های mo. و po. رو باید داخل هاست خودتون در همین مسیر آپلود کنید.

    دقت کنید که اگر افزونه‌هایی که نصب کردید یا قالبی که ازش استفاده می‌کنید در پیشخوان وردپرس فارسی هست، پوشه‌هایی که داخل پوشه languages با نام‌های plugins و themes قرار دارند رو نباید جایگزین کنید، چرا که این پوشه‌ها برای فایل‌های زبان افزونه و قالب هستند که فارسی هستند.

    آپلود ترجمه وردپرس در هاست (گام دوم)

    ابتدا به کمک آموزش های زیر وارد هاست خودتون شده و سپس روی گزینه File Manager کلیک کنید.

    آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین آموزش ورود به هاست سی پنل

    آپلود در سی پنل

    حالا به مسیر public_html/wp-content/languages مراجعه کرده و روی دکمه آپلود که در بالای صفحه قرار داره کلیک کنید. وارد صفحه جدیدی میشید که در اونجا امکان انتخاب فایل برای آپلود رو خواهید داشت که باید فایل‌های زبان mo. و po. که داخل فایل دانلود شده وجود دارند رو توی این مسیر آپلود کنید. کلیه این فایل‌ها به نام fa_IR ختم میشن.

    🟢🔵 اگر در خصوص نحوه آپلود فایل روی سی پنل مشکلی وجود داشت آموزش زیر را مطالعه نمایید.

    نحوه آپلود فایل در سی پنل آموزش آپلود فایل در دایرکت ادمین

    کد فارسی سازی وردپرس (گام سوم)

    وارد مسیر public_html شده و فایل wp-config.php رو پیدا کنید. سپس روی فایل راست کلیک کرده و گزینه EDIT رو انتخاب کنید تا صفحه ویرایش فایل براتون باز شده و به دنبال عبارت زیر در اون بگردید.

    define('WPLANG',")

    بعد از پیدا کردن این خط باید کد زیر رو باهاش جایگزین کنید.

    define(‘WPLANG’, ‘fa_IR’);

    با جایگزین کردن این کد به وردپرس دستور میدین که موقع خوندن فایل زبان مدیریت وردپرس باید فایل زبان فارسی خونده بشه که در این صورت مشکل فارسی نشدن پیشخوان وردپرس حل خواهد شد. حالا اگر به پیشخوان وردپرس مراجعه کرده و دکمه‌های CTRL + F5 رو بزنید میبینید که پیشخوان وردپرس از انگلیسی یا هر زبان دیگه که قبلا بوده، به فارسی تبدیل شده است.

    هاست مخصوص وردپرس

    امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از این آموزش تونسته باشید سایت وردپرسی خودتون را از زبان انگلیسی به فارسی تبدیل کنید. در صورتی که برای فارسی کردن وردپرس سوال یا مشکلی داشتید از بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

    نوشته آموزش فارسی کردن وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل

    $
    0
    0

    بعد از خرید هاست و دامنه نیازمند نصب cms دلخواه مثل وردپرس روی سرویس خود هستید. در این مقاله به آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل می پردازیم که با استفاده از اون قادر خواهید بود تا به راحتی قالبی که به صورت نصب بسته آسان در وردپرس طراحی شده را دقیقا مشابه دمو روی سایت خودتون نصب کرده و از اون استفاده کنید. مراحل نصب بسته آسان وردپرس روی cpanel بسار ساده است در پایان این آموزش قادر خواهید بود قالب های دلخواه خود را روی وردپرس نصب کنید.

     قبل از اینکه به آموزش بپردازم لازمه تا توضیحاتی را در رابطه با قالب هایی با بسته نصبی ارائه کنم. همونطور که میدونید بعد از انتخاب قالب مناسب برای کسب و کار و سایت شما مهمترین بخشی که زمان زیادی رو هم از شما خواهد گرفت اینه که شما بیایید و کلی وقت برای تنظیمات قالب و چیدمان ظاهر اون بپردازید. البته در قالب های رایگان و ساده اینطور نیست، اما قالب های تجاری که با استفاده از صفحه سازها ساخته میشن شما روزها باید وقت بزارید تا چیزی که مدنظر شماست رو از قالب بیرون بکشید و دقیقا بخواهید تا قالب خریداری شده را مشابه دمو و پیشنمایش قالب طراحی کنید. اینجاست که یک ابزار کاربردی و پرطرفدار به وجود اومد و با استفاده از اون قابلیتی فراهم شد تا کسانی که قصد فروش قالب دارند بعد از طراحی یک بسته نصب از پیش نمایش سایت بسازند و با کلیه تنظیمات و افزونه هایی که روی اون سایت هست بعد از اینکه یک خروجی ازش تهیه شد به راحتی بتونید تا در کمترین زمان ممکن و در عرض چند دقیقه عینا کلیه اطلاعات رو روی دامنه جدیدی بالا بیارید و اون چیزی نبود جز بسته نصب آسان وردپرس که دیگه کمتر فروشنده ای از اون برای فروش قالب های طراحی شده خودش پیدا میشه که استفاده نکرده باشه.

    در این مقاله آموزشی تصمیم داریم موضوعات زیر را مورد بحث و بررسی قرار دهیم:

    بسته نصبی وردپرس چیست؟

    منظور از بسته نصبی اینه که شما بیایید و در کمتر از 5 دقیقه عینا چیدمانی که برای یک قالب ساخته شده و پیاده سازی شده رو به همراه کلیه افزونه ها و سایر تنظیمات که روی سایت مورد نظر فعال هستش رو بیایید و روی دامنه و هاست خودتون بالا بیارید و دیگه نیازی نباشه تا روزها زمان بزارین تا برای صفحات اصلی، مطالب، آرشیو، برگه‌ها و… بیایید و یکی یکی چیدمانی که مدنظرتون هست رو طراحی و پیاده سازی کنید. با استفاده از بسته نصبی وردپرس کلیه تنظیمات موجود در سایت، قالب و افزونه ها مثل فارسی سازی و راست‌چین کردن قالب، درون ریزی برگه ها و… به صورت یک پکیج و در قالب یک فایل zip. تهیه میشه که بعد از اون میتونید تا با نصب این پکیج و وارد کردن اطلاعات دیتابیس سایت در اون سایت خودتون را مشابه دمو و پیشنمایش عینا با کلیه تنظیمات ران کرده و بالا آورید. عملکرد این پکیج به این شکل هستش که درواقع شما یک نسخه از قالب و تنظیمات اون به همراه اسکریپت وردپرس را در حالت خام دریافت میکنید و بعد با طی مراحل کوتاهی میتونید تا با نصب اون عینا مشابه دمو سایتی که از اون در همین پکیج خروجی گرفته شده را در دامنه و هاست خودتون نمایش دهید.

    برای ساخت بسته نصب آسان در وردپرس از افزونه ای به نام duplicator استفاده میکنند که بعد از نهایی شدن طراحی و چیدمان قالب و تنظیمات سایت کافیه تا مراحل ساخت بسته نصب وردپرس طی شده و در انتها دو فایل در خروجی برای دانلود تهیه خواهد شد، یکی از این فایل ها شامل تمامی فایل های مربوط به سایت که عبارت است از پوشه افزونه ها، فایل های وردپرس، فایل های اپلود شده و… به همراه پایگاه داده وردپرس و دومین فایل هم شامل فایلی با نام installer.php هستش که برای نصب و راه اندازی بسته نصبی وردپرس از اون استفاده میشه و تنظیمات و دیتابیس از طریق همین فایل کانفیگ شده و در انتها میتونید تا این فایل را از هاست خودتون حذف کنید.

    آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل

    قبل از هرکاری ابتدا لازمه تا وارد هاست خودتون شده و فایل بسته نصبی را در file manager هاست خودتون آپلود کنید. بنابراین به صفحه ورود در هاست سی پنل مراجعه کرده و مشابه تصویر زیر روی File Manager کلیک کنید و بعد از اینکه وارد لینک مقصد شدید به مسیر public_html وارد شوید. در فایل های بسته نصب آسان اگر شما سایتتون رو از قبل دارید و وردپرس را راه اندازی کردید باید بدونید که با نصب بسته آسان کلیه داده های شما از بین خواهند رفت چرا که وردپرس به صورت مجزا نصب خواهد شد. بنابراین هر پوشه و فایل غیرمرتبط با سایت رو از مسیر public_html حذف کنید.

    آپلود در سی پنل

    حالا بعد از اینکه وارد فایل منیجر هاست سی پنل شدید روی دکمه Upload کلیک کرده و در صفحه باز شده فایل بسته نصبی وردپرس را که با فرمت zip. هستش و از فروشگاه های قالب سایت خریداری کردید انتخاب کنید تا آپلود بشه، بسته به حجم پکیج این کار ممکنه تا مدت زمانی طول بکشه بنابراین تا انتهای آپلود شدن فایل منتظر بمونید، بعد از اینکه فایل شما آپلود شد مشابه تصویر زیر فایل بسته نصبی در هاست اضافه خواهد شد، حالا باید اونو از حالت فشرده خارج کنیم. بنابراین برای خروج فایل از حالت فشرده روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و دکمه Extract رو انتخاب کنید.

    اکسترکت فایل در سی پنل

    بعد از کلیک روی گزینه Extract پنجره زیر به شما نمایش داده میشه که از شما میخواد تا مسیری که قصد دارید تا فایل ها بعد از اینکه از خروج از حالت فشرده در اون قرار بگیرند رو انتخاب کنید، بنابراین از اونجایی که ما قصد داریم تا در دامنه اصلی سایت بسته نصبی وردپرس رو راه اندازی کنیم public_html رو دست نخورده باقی بگذارید و روی دکمه Extract Files کلیک کنید.

    اکسترکت فایل در سی پنل

    بعد از کلیک روی دکمه منتظر بمونید تا عملیات خارج کردن فایل فشرده از حالت zip. به انتها برسه، حالا که فایل ها با موفقیت خارج شدند خواهید دید که دو تا فایل که یکی از اونها با نام installer.php و فایل دیگه هم عنوان دلخواهی مثل قالب میتونه باشه که با فرمت zip. هستش و شامل فایل های وردپرس میشه از این فایل پکیج اصلی استخراج میشه، حالا فایل اولی که اونو از حالت فشرده خارج کردید رو میتونید حذف کنید یا به پوشه دیگه ای منتقل کنید تا باعث سردرگمی شما در هنگام راه‌اندازی بسته نصبی در هاست سی پنل نباشد.

    حالا در مرحله بعد آدرس دامنه خودتون رو وارد کرده و در انتهای اون آدرس installer.php را وارد کنید تا به مرحله راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل وارد شوید. به عنوان نمونه آدرس شما میبایست به شکل mizbanfa.net/installer.php باشه، حالا همونطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید در صفحه مورد نظر اطلاعات و نیازمندیهایی که برای نصب بسته آسان وردپرس لازمه به شما نمایش داده خواهد شد که اگر برخی از اونها بر روی هاست شما فعال نباشه به صورت قرمز رنگ به شما نمایش داده میشه اما اگر همه چی درست و دقیق بود با رنگ سبز رنگ قابل مشاهده خواهد بود.

    روی بخش Options کلیک کنید تا گزینه های مربوط به تنظیمات به شما نشون داده بشه و مانند نمونه از قسمت Extraction اون را در حالت php ZipArchive قرار بدهید.

    گاها به دلیل محدودیت هایی که ممکنه روی هاست شما وجود داشته باشه این امکان وجود داره که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت قادر نباشه تا فایل های وردپرس را از حالت زیپ خارج کند در چنین شرایطی از بخش Options کلیک کنید حالت دستی یعنی Manual Archive Extraction را انتخاب کنید.

    استخراج فایل ها از حالت فشرده در سی پنل خارج کردن فایل ها از حالت فشرده در دایرکت ادمین

    🟢🔵 پس از اکسترکت بسته نصبی، فایل های وردپرس و پایگاه داده SQL سایت مشاهده می شوند. در این مرحله هم میتونید فایل زیپ رو حذف کرده و یا به پوشه دیگه منتقل کنید تا باعث سردرگمی نشود.

    حالا که فایل ها از حالت فشرده خارج شدند مجددا به صفحه installer.php مراجعه کنید. تیک گزینه I have read and accept all terms & notices (required to continue) را فعال کنید تا دکمه Next فعال شده و قوانین مربوط به راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل رو هم تایید کرده باشید. حالا روی دکمه Next کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی بشین. همونطور که مشاهده می‌کنید در این مرحله از شما میخواهد تا اطلاعات مربوط به دیتابیس سایت رو وارد کنید.

    لازمه تا یک دیتابیس جدید در هاست سی پنل بسازید و اطلاعات اون را وارد کنید.

    ساخت دیتابیس جدید در هاست سی پنل

    پس به صفحه اصلی کنترل پنل سی پنل در هاست مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر روی دکمه MySQL database wizard کلیک کنید تا وارد مرحله ساخت دیتابیس در هاست سی پنل شوید.

    ساخت دیتابیس در سی پنل

    در این بخش وارد مرحله تعیین نام کاربری پایگاه داده وردپرس و رمز پایگاه داده وردپرس شده و در نهایت دیتابیس خودتون رو بسازید. در این خصوص راهنمای گام به گام ساخت دیتابیس در سی پنل برای شما آماده شده است که مطابق ان قادر به ساخت یک پایگاه داده جهت اتصال به وردپرس هستید.

    نحوه ساخت دیتابیس در سی پنل

    حالا که دیتابیس شما ساخته شد به صفحه installer.php در دامنه سایت مراجعه کرده و با وارد کردن اطلاعات دیتابیس ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس رو پیش برین.

    ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

    حالا که وارد صفحه مورد نظر شدید همینطور که در سربرگ Basic قرار دارید ابتدا از قسمت Action گزینه connect and remove all data را انتخاب کنید و سپس اطلاعات دیتابیس رو مشابه تصویر و توضحات ارائه شده در زیر وارد کنید.

    • Host: در این فیلد گزینه localhost به صورت پیشفرض قرار داره و لازم نیست تا هیچ گونه تغییری در اون اعمال کنید، همونطور که میبینید فیلد دیگه ای با نام port هم در مقابل اون قرار داره که اونم به صورت خودکار بر اساس سرور شما شناسایی خواهد شد، بنابراین به این گزینه کاری نداریم و هیچ تغییری در اونها نباید اعمال کنیم.
    • Database: در این بخش باید نام پایگاه داده خودتون رو که در هاست سی پنل ساختید وارد کنید، در اینجا ما نام پایگاه داده‌مون رو pnubahir_mizbanfa انتخاب کردیم، شما هم هر نامی که برای پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خودتون انتخاب کردید در این فیلد وارده کنید.
    • User: در این بخش هم باید نام کاربر پایگاه داده وردپرس خودتون را وارد کنید. در اینجا هم من نام pnubahir_mizbanf انتخاب کردم، شما هم هر نامی که برای نام کاربری پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خودتون انتخاب کردید در این فیلد وارده کنید.
    • Password: در این فیلد نیز رمزی که برای پایگاه داده وردپرس خودتون انتخاب کردید رو در اینجا وارد کنید. برای رمز پایگاه داده هم تکرار میکنم که سعی کنید موقع ساخت دیتابیس از یک رمز خیلی خیلی قوی استفاده کنید که به راحتی قابل حدس زدن هم نباشد.

    حالا که اطلاعات دیتابیس را وارد کردید به پایین صفحه اسکرول کنید و روی دکمه Test Database کلیک کنید تا اطلاعات دیتابیس بررسی شده و پیغام Success رو برای اطلاعات دیتابیس، هاست، ورژن مورد نیاز سرور و… رو مشاهده کنید. اگر در این مرحله با خطا مواجه شدید باید بررسی کنید و ببینید که در کدوم بخش خطا رو ثبت کرده و اونو رفع کنید. حالا که همه چی صحیح و درست هست روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید، با کلیک روی این دکمه پنجره‌ای مشابه تصویر زیر براتون باز میشه که به عنوان یک تاییدیه در هنگام نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و اگر همه چی رو درست وارد کردید روی دکمه ok کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

    بعد از کلیک روی دکمه ok منتظر بمونید تا داده های شما پردازش شده و موارد مورد نیاز برای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس پردازش شوند تا در مرحله بعد اقدام به ساخت یوزر ادمین در سایت وردپرس خودتون کنید. بعد از اینکه وارد مرحله بعد شدید ابتدا روی Options کلیک کنید تا تنظیمات اون به شما نمایش داده بشن و بعدش در قسمت New Admin Account که مشاهده میکنید مطابق توضیحات زیر عمل کنید و اطلاعات خودتونو برای ساخت و راه اندازی وردپرس انتخاب کنید:

    • در فیلد Username نام کاربری
    • در فیلد Password رمز مورد نظر

    در نهایت روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید.

    حالا جزییات نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و همونطور که مشاهده میکنید هیچ خطایی در اون وجود نداره و همگی موارد به رنگ سبز هستند، حالا کافیه روی دکمه Admin Login کلیک و نتیجه کار رو مشاهده کنید.

    بعد از اینکه با موفقیت کار نصب و راه‌اندازی بسته نسبی قالب وردپرس به پایان رسید وارد فایل منیجر هاست شده و فایل installer.php و فایل zip مربوط به فایل های وردپرس رو پاک کنید، چون اگر این فایل ها باقی مونده باشن و کسی به آدرس نصب مراجعه کنه میتونه تا باعث ایجاد خرابکاری در سایت شما شده و براتون مشکل آفرین باشد.

    در دفعات بعدی با مراجعه به آدرس yoursite.com/wp-admin و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور قادر به لاگین به وردپرس خواهید بود. در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کردید از راهنمای زیر کمک بگیرید.

    نحوه ورود به مدیریت وردپرس تغییر رمز عبور وردپرس از طریق دیتابیس

    در این آموزش ما یاد گرفتیم که بسته نصب آسان وردپرس این امکان رو به شما خواهد داد تا بدون نیاز به صرف مدت زمان خیلی زیاد برای تغییر چیدمان و ظاهر قالب در کوتاهترین زمان ممکن بیایید و قالبی که خریداری کردید رو دقیقا مشابه پیش نمایش دمو در سایت خودتون نصب کنید و کلیه تنظیمات روی اون رو هم شخصی سازی کنید و همچنین به بررسی اینکه چطور نسبت به راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل بپردازیم و در نهایت تونستیم تا خطاهای رایج که هنگام نصب بسته آسان در وردپرس میتونه رخ بده را بررسی کرده و برای رفع اونها اقدام کنیم.

    آموزش رایگان سی پنل

    امیدوارم که این مقاله هم مورد پسند شما واقع شده باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی نسبت به نصب و راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل اقدام کنید. اگر هنگام نصب بسته نصب آسان در وردپرس مشکلی برای شما پیش اومد و یا سوالی در رابطه با این آموزش داشتید میتونید از بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان وردپرسی باشم.

    نوشته آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


    آموزش نحوه ورود به مدیریت سایت جوملا

    $
    0
    0

    جوملا یکی از محبوب ترین پلتفرم هایی است که امروزه از آن برای راه اندازی وب سایت یا برنامه های کاربردی گوشی های تلفن همراه استفاده می کنند. اما موضوعی که وجود دارد این است که خیلی از اوقات افراد بعد از تهیه دامنه، خرید هاست مناسب و نصب و راه اندازی این سیستم مدیریت محتوا نمی دانند که به چه شکلی و با استفاده از چه آدرسی باید وارد پنل مدیریتی آن شوند. در واقع نحوه ورود به پنل مدیریت سایت جوملا یکی از مشکلات معمول خیلی از افراد است که با دانستن چند نکته به راحتی قابل یادگیری است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه ورود به مدیریت سایت جوملا را به شما آموزش دهیم.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    ورود به پنل مدیریت سایت جوملا

    در گام اول باید سیستم مدیریت محتوا جوملا را نصب کنید و سپس با خیال راحت وارد پیشخوان مدیریتی آن شوید. اگر تا الان برای نصب آن اقدام نکرده اید اصلا نگران نباشید. چرا که می توانید به کمک آموزش های زیر نحوه نصب جوملا روی هاست سی پنل یا دایرکت ادمین به عنوان دو تا از محبوب ترین پنل های مدیریتی هاست را یاد بگیرید.

    آموزش نصب جوملا روی هاست سی پنل آموزش مرحله به مرحله نصب جوملا روی دایرکت ادمین

    بعد از نصب به منظور ورود به پنل مدیریت سایت جوملا باید دو مرحله اصلی را پشت سر بگذارید:

    • در ابتدا باید آدرس مورد نیاز برای ورود به صفحه لاگین جوملا را وارد نمایید.
    • در ادامه نیز با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور اتتخابی خود در فیلدهای موجود می توانید به راحتی وارد پنل مدیریتی سایت جوملا شوید.

    در ادامه به شما خواهیم گفت که در هر یک از این مراحل باید چه اقداماتی را داشته باشید. اما قبل از آن اجازه دهید کمی در خصوص این سیستم مدیریت محتوای محبوب گفتگو کنیم.

    آموزش کار با سایت جوملا

    جوملا یک سیستم مدیریت محتوا حرفه ای است که شما می توانید آن را نصب کرده و به کمک آن وب سایت خود را به بهترین نحوه ممکن مدیریت کنید. این پلتفرم متن باز و رایگان بوده و شما می توانید از آن برای راه اندازی وب سایت و اپلیکیشن های مورد نیاز خود به بهترین نحوه ممکن استفاده نمایید. سیستم مدیریت محتوا جوملا به یکی از اصلی ترین گزینه ها تبدیل شده و دلیل این اتفاق نیز مزیت های بسیاری است که این پلتفرم در مقایسه با رقیبان خود دارد.

    اگر شما قصد راه اندازی یک وب سایت با بالاترین امکانات را دارید، نصب و راه اندازی سایت جوملا می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای شما باشد. چرا که در کنار قابلیت های منحصر به فردی که دارد، به دلیل داشتن محیطی کاربرد پسند و امکان نصب و راه اندازی سریع و بدون مشکل آن، می توان با خیالی راحت آن را انتخاب کرد. در ادامه به شما خواهیم گفت که بعد از نصب این سیستم مدیریت محتوا پرطرفدار باید به چه شکلی وارد پیشخوان آن شوید.

    آموزش گام به گام ورود به مدیریت سایت جوملا

    1. آدرس وب سایت خود را به صورت yourdomain.com/administrator در مرورگر وارد نمایید. قسمت yourdomain.com را باید با نام دامنه اصلی خود جایگزین نمایید.
    2. اگر برای اولین بار است که بعد از نصب جوملا قصد ورود به پنل مدیریتی آن را دارید، با صفحه ای همانند تصویر زیر رو به رو می شوید. در این صفحه باید در ابتدا پوشه «installation» را حذف کرده و سپس روی دکمه «مدیر» کلیک کنید.
      ورود به پنل مدیریتی سایت جوملا
    3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود باید نام کاربری و رمز عبور خود را در فیلدهای مشخص شده وارد کرده و سپس روی دکمه «Log in» کلیک کنید.
      آموزش کار با سایت جوملا
    4. در صورتی که اطلاعات وارد شده درست باشند، شما به راحتی وارد پنل مدیریتی سایت جوملا شده و می توانید با توجه به نیازهای خود آن را مدیریت نمایید.

    🟢🔵  نکته: در صورت فراموش کردن نام کاربری یا رمز عبور خود نیز باید همانند تصویر زیر روی علامت سوال قرار گرفته در کنار فیلد مورد نظر خود کلیک کنید.

    ورود به پیشخوان سایت جوملا

    با کلیک روی هر یک از این علامت های سوال وارد صفحه ای همانند تصویر زیر می شوید. در فیلد مشخص شده در این صفحه باید آدرس ایمیلی که در هنگام نصب جوملا وارد کرده اید را قرار دهید و روی دکمه «Submit» کلیک کنید. بعد از آن نام کاربری یا لینک بازیابی رمز عبور به آدرس ایمیل وارد شده ارسال می شود.

    ورود به پنل مدیریت سایت جوملا

    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا با ارائه آموزشی جامع و گام به گام در مسیر ورود به سایت جوملا شما را همراهی کنیم. بدین ترتیب شما می توانید با دانستن چند نکته ساده و کاربردی خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی وارد پیشخوان سایت جوملا شده و اقدام به مدیریت وب سایت خود از طریق آن نمایید.

    اگر تمایل دارید با ویژگی های سیستم مدیریت محتوا جوملا بیشتر آشنا شده و با مزایا و معایب آن به شکل بهتری آشنا شوید، می توانید از مقاله انواع سیستم های مدیریت محتوا استفاده نمایید.

    نوشته آموزش نحوه ورود به مدیریت سایت جوملا اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    $
    0
    0

    فعالسازی گواهی ssl یکی از قابلیت هایی است که موجب ارتقاء سطح امنیتی هاست می شود. در نتیجه فعالسازی ssl در دایرکت ادمین نیز به افزایش امنیت وب سایت کمک شایانی خواهد کرد. به همین دلیل نیز وبمستران از این امکان به شکلی بهینه استفاده می کنند. اما موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که گاهاًً ممکن است به خاطر بروز اشکالاتی در ssl فعال یا نیاز به داشتن ssl تجاری مجبور شوید اقدام به غیرفعالسازی ssl خود نمایید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه غیر فعالسازی ssl در دایرکت ادمین را به شما آموزش دهیم. اگر از کنترل پنل سی پنل استفاده می کنید می بایست از آموزش فعالسازی SSL رایگان سی پنل و نحوه غیرفعالسازی ssl در سی پنل در خصوص مدیریت ssl کمک بگیرید.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    امکان غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید به منظور افزایش امنیت وب سایت خود داشت، فعالسازی ssl برای وب سایت است. اما گاهی شما نیاز دارید که ssl فعال روی وب سایت خود را بنا به دلایل مختلفی غیرفعال نمایید. مثلا شاید شما تصمیم داشته باشید بعد از فعالسازی ssl رایگان اقدام به تغییر آن به یک ssl تجاری نمایید یا اینکه به طور کلی برای ssl فعال روی وب سایتتان مشکلی پیش آمده است و شما ترجیح می دهید با غیرفعالسازی و نصب دوباره آن این مشکل را رفع نمایید.

    آموزش غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    اگر شما هم جزء افرادی هستید که قصد غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین را دارید و به دنبال آموزشی مناسب برای این کار هستید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. چرا که در ادامه به شما خواهیم گفت که چه اقداماتی را داشته باشید تا بتوانید به سادگی و بدون هیچگونه مشکلی ssl فعال روی وب سایت خود را غیرفعال و حذف نمایید.

    نحوه غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    در نظر داشته باشید که به تازگی دایرکت ادمین ساختار جدیدی از پنل مدیریتی خود را در اختیار عموم قرار داده است که برخی از شرکت های ارائه دهنده خدمات هاستینگ از این ساختار روی سرورهای خود استفاده کرده و برخی نیز هنوز از نسخه قبلی استفاده می کنند. به همین دلیل تصمیم داریم نحوه غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین جدید و قدیم را به شما آموزش دهیم. به منظور غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین قدیم باید مراحل زیر را یک به یک پشت سر بگذارید:

    1. در اولین گام از این فرآیند شما باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل مدیریتی هاست دایرکت ادمین خود شوید.
      آموزش ورود به دایرکت ادمین
    2. بعد از وارد شدن به دایرکت ادمین زمان آن می رسد که از طریق منو «Advanced Features» زیر منو «SSL Certificates» را انتخاب کنید.
      نحوه غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین
    3. در صفحه ای که به شما نشان داده می شود همانند تصویر زیر با کلیک روی بخش «here» می توانید وارد صفه تنظیمات ssl وب سایت خود شوید.
      آموزش غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین
    4. در صفحه مربوط به تنظیمات ssl شما باید تیک مربوط به گزینه «Secure SSL» را غیرفعال کرده و سپس روی دکمه «Save» کلیک کنید.
      امکان غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    بدین ترتیب گواهی هاست شما غیر فعال می شود.

    غیرفعال کردن ssl در دایرکت ادمین جدید

    اما اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که با پنل مدیریتی جدید دایرکت ادمین کار می کنید، باید مراحل زیر را به ترتیب دنبال نمایید:

    1. در گام اول باید وارد پنل مدیریتی هاsت دایرکت ادمین خود شوید.
    2. سپس همانند تصویر زیر از منو «Account Manager» زیر منو «SSL Certificates» را انتخاب نمایید.
      چگونگی غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین
    3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود باید همانند تصویر زیر روی دکمه «DISABLE SSL» کلیک نمایید.
      نحوه غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین

    بدین ترتیب می توانید به راحتی SSL فعال روی وب سایت را از طریق پنل مدیریتی هاست خود غیرفعال کنید.

    نکته مهم: در صورتی که تمایل داشتید مجددا گواهی ssl هاست خود را فعال نمایید می توانید از آموزش نصب ssl دایرکت ادمین کمک بگیرید.

    غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین یکی از اقداماتی است که ممکن است شما بنا به دلایل مختلف به آن نیاز داشته باشید. این امر سبب می شود که در دنیای اینترنت به دنبال آموزش های مناسب برای یادگیری نحوه غیرفعال کردن ssl روی وب سایت خود باشید. خوشبختانه در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش کرده ایم نحوه غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب شما می توانید به راحتی و تنها با چند کلیک اقدام به غیرفعال کردن ssl موجود فعال روی وب سایت خود نمایید.

    آموزش رایگان دایرکت ادمین

    نوشته آموزش غیرفعالسازی ssl در دایرکت ادمین اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    آموزش ورود به بخش مدیریت اپن کارت

    $
    0
    0

    به طور کلی افرادی که به دنبال طراحی فروشگاه اینترنتی برای خود هستند، تمایل دارند از یک فروشگاه ساز ساده و در عین حال حرفه ای استفاده کنند. این امر سبب می شود تا بعد از انتخاب نام دامنه و خرید هاست مناسب، انتخاب یک فروشگاه ساز مناسب امری مهم بشمار برود. اپن کارت یکی از فروشگاه سازهایی است که افراد بسیاری آن را انتخاب کرده و وب سایت فروشگاهی خود را با استفاده از آن راه اندازی می کنند. بعد از آموزش نصب اپن کارت، خیلی از افراد نیاز دارند که روش ورود به پنل مدیریتی اپن کارت را نیز یاد بگیرند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم آموزش ورود به بخش مدیریت اپن کارت را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    نحوه ورود به بخش مدیریت اپن کارت

    یکی از سوالاتی که برای بسیاری از کاربران اپن کارت مطرح می شود این است نحوه ورود به بخش مدیریت اپن کارت چگونه است؟ در واقع آنها به دنبال آموزشی هستند که به کمک آن بتوانند بعد از نصب اپن کارت روی هاست خود، وارد پنل مدیریت فروشگاه اپن کارت خود شوند.

    مسئله ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که پیش از هر اقدامی باید به دنبال نصب اپن کار روی هاست خود باشید. به همین منظور می توانید از آموزش های زیر بهره ببرید.

    آموزش نصب اپن کارت روی هاست سی پنل

    به منظور ورود به بخش مدیریت اپن کارت باید دو مرحله اصلی را پشت سر بگذارید:

    • در گام اول باید با وارد نمودن آدرس ورود به پنل مدیریتی اپن کارت وارد بخش login شوید.
    • در ادامه نیز با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که در فرآیند نصب آن تعیین کرده اید، به راحتی وارد پیشخوان مدیریت OpenCart شوید.

    🟢🔵 نکته:  اگر تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید در ادامه به شما خواهیم گفت که چگونه مراحل عنوان شده را پشت سر گذاشته و وارد بخش مدیریت اپن کارت شوید. اما پیش از آن بیایید  کمی در خصوص اپ کارت صحبت کنیم تا بیشتر با ویژگی های کلیدی آن آشنا شوید.

    اپن کارت چیست؟

    • اپن کارت یک پلتفرم فروشگاهی متن باز و رایگان است که در میان فروشندگان اینترنتی از محبوبیت بالایی برخوردار است.
    • با استفاده از این پلتفرم می توانید از یک زیر ساخت عالی برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی آنلاین و موفق برخوردار شوید.
    • به دلیل امکانات و قابلیت های ویژه و مناسبی که روی این فروشگاه ساز فراهم شده است، کاربران زیادی از آن استفاده کرده و فروشگاه خود را به کمک آن راه اندازی می کنند.
    • به دلیل رابط کاربری بسیار ساده و مناسبی که برای فروشگاه ساز OpenCart طراحی شده است، همه افراد به ویژه کسانی که به تازگی قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی فعال را دارند بهترین گزینه بشمار می رود.
    • علاوه بر این ابزارهایی در اختیار شما قرار می گیرد که با استفاده از آنها می توانید فروشگاه اینترنتی خود را در ایده آل ترین حالت ممکن قرار داده و از تمامی پتانسیل خود به بهترین نحوه ممکن استفاده کنید.

    ورود به اپن کارت در چند ثانیه

    به منظور ورود به بخش مدیریت اپن کارت باید به ترتیب زیر پیش بروید:

    1. در ابتدا باید آدرس وب سایت خود را به صورت کامل و به شکل yourdomain.com/admin وارد نمایید. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که قسمت yourdomain.com باید با نام دامنه شما جایگزین شود.
    2. سپس صفحه ای همانند تصویر زیر نمایش داده می شود. در این صفحه از شما خواسته می شود که نام کاربری و رمز عبور تعیین شده توسط خودتان در هنگام نصب اپن کارت روی هاست را وارد نمایید.
    3. بعد از پر کردن فیلدهای خواسته شده زمان آن می رسد که روی دکمه «Login» کلیک نمایید.
      ورود به بخش مدیریت اپن کارت
    4. در صورتی که اطلاعات وارد شده درست باشند، شما به سادگی وارد پیشخوان پنل مدیریتی فروشگاه ساز اپن کارت خواهید شد.

    فراموش کردن رمز اپن کارت

    در صورت فراموش کردن رمز عبور خود، تنها کافی است در صفحه لاگین، روی لینک «Forgotten Password» کلیک کنید.

    نحوه ورود به پنل مدیریتی اپن کارت

    در نتیجه وارد صفحه ای همانند تصویر زبر می شوید. در این مرحله شما باید همانند تصویر زیر آدرس ایمیلی که در زمان نصب اپن کارت ثبت کرده اید را وارد نمایید. سپس روی دکمه «Reset» کلیک کنید. ایمیل بازیابی رمز عبور برای شما ارسال شده و از طریق آن می توانید رمز عبور خود را تغییر دهید.

    ورود به مدیریت اپن کارت

    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا نحوه ورود به بخش مدیریت اپن کارت را به شما آموزش دهیم.بدین ترتیب بعد از یادگیری کامل آموزش نصب اپن کارت و همچنین دانستن نحوه ورود به پنل مدیریتی اپن کارت می توانید به راحتی و بدون هیچ مشکلی وارد صفحه مدیریت opencart شده و وب سایت خود را به بهترین نحوه ممکن مدیریت نمایید.

    اگر می خواهید با سیستم های مدیریت محتوا دیگر نیز آشنا شده و نحوه نصب آن ها یاد بگیرید می توانید آموزش زیر را مطالعه نمایید. بدین ترتیب می توانید ویژگی های آنها را با اپن کارت مقایسه کرده و تصمیم گیری بهتری را داشته باشید.

    بهترین سیستم مدیریت محتوا کدام است؟

    نوشته آموزش ورود به بخش مدیریت اپن کارت اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست رفتن اطلاعات

    $
    0
    0

    اگر سایت وردپرسی شما دچار مشکل شده است یا احساس می کنید که وب سایتتان هک شده است، یکی از اصلی ترین راه حل هایی که پیش روی شما قرار می گیرد، نصب دوباره وردپرس است. این کار باعث می شود که اطمینان حاصل کنید مشکل به وجود آمده نمی تواند روی عملکرد وب سایت شما تاثیر منفی بگذارد. شاید این سوال برای شما مطرح شود که با نصب دوباره وردپرس تمامی اطلاعات و محتوای قرار گرفته روی وردپرس از بین می رود، پس چگونه این کار را انجام دهید؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که شما این امکان را خواهید داشت که بدون از دست دادن اطلاعات، وردپرس خود را پاکسازی کنید. در واقع در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این است تا نحوه پاکسازی وب سایت هک شده بودن از دست رفتن اطلاعات را به شما آموزش دهیم.

    بدین ترتیب شما می توانید با دنبال کردن آموزش زیر وردپرس نصب شده روی هاست خود را حذف و مجددا نصب نمایید و مطمئن باشید که اطلاعات قرار گرفته روی آن به هیچ عنوان از بین نمی رود. تنها نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در کنار این موضوع که می توانید وردپرس را مجددا به صورت کامل نصب کنید این امکان نیز وجود دارد که تنها هسته اصلی آن را نصب کنید. با این کار دیگر آسیبی به محتوای قرار گرفته روی وردپرس شما نمی زند. در ادامه به بررسی دقیق تر این موضوع خواهیم پرداخت.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

     

    دقت داشته باشید این روش از پاکسازی وردپرس هک شده مخصوص زمان هایی است که اطلاعات دایرکتوری های موجود روی هاست آلوده باشند از طرفی شما این امکان را نیز خواهید داشت که دیتابیس فعلی را حفظ کرده یا دیتابیس جدیدی معرفی نمایید.

    پاکسازی وب سایت هک شده وردپرسی

    هک شدن وب سایت یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که وبمستران با آن دست و پنجه نرم می کنند. زمانی که وب سایت شما هک می شود، شما کنترل وب سایت را از دست می دهید یا اینکه فرد هک کننده با آلوده کردن وب سایتتان به کدهای مخرب عملاً وب سایت و تمامی تلاش های شما را نابود می کند. موضوعی که خوشبختانه می تواند در این زمینه به شما کمک کند این است که شما این شانس را خواهید داشت که اقدام به پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات نمایید.

    خیلی از اوقات با همین کار شما نه تنها مشکل ایجاد شده را حل می کنید بلکه می توانید مطمئن باشید که امکان بازیابی اطلاعات وب سایت وردپرسی خود را بدون از دست دادن اطلاعات روی آن را خواهید داشت. به همین منظور با ما همراه شوید تا در ادامه به شما بگوییم که به چه شکلی اقدام به پاکسازی وب سایت هک شده خود از طریق حذف و نصب دوباره وردپرس از روی هاست نمایید. اما پیش از هر اقدامی باید موردی را در نظر داشته باشید. در هنگام پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات شما می توانید از 3 پوشه اصلی بکاپ تهیه نمایید:

    • wp-content (اجباری)
    • wp-config (اختیاری)
    • htaccess (اختیاری)

    همانطور که اشاره شده است، تهیه بکاپ از پوشه wp-content امری ضروری است. اما اگر شما پیش تر در فایل htaccess خود تغییراتی را مثل کدهای ریدایرکت و … اعمال کرده اید که ذخیره آنها ضروری می باشد، می توانید از این فایل نیز یک بکاپ تهیه نمایید. در خصوص فایل wp-config نیز شرایط به همین شکل است. این فایل مربوط به اطلاعات دیتابیس و کانفیگ ها است پس اگر قصد ندارید دیتابیس خود را نیز تغییر دهید می توانید اطلاعات دیتابیس خود را از طریق این فایل مشاهده و ذخیره و از آن در فرآیند نصب وردپرس جدید استفاده کنید.

    🟢🔵 نکته بسار مهم: توصیه ما به شما این است که تنها پوشه wp-content را ذخیره و تا جایی که امکان دارد از ذخیره موارد دیگر خودداری نمایید. چرا که گاهاً مواردی  که به آنها اشاره شد نیز آلوده می باشند و شما باید آنها را به منظور پاکسازی وب سایت هک شده خود حذف نمایید. در ادامه بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

    بازیابی اطلاعات وب سایت وردپرسی بدون از دست دادن اطلاعات

    یکی از اصلی ترین خواسته هایی که افراد در هنگام مواجه با مشکل در وب سایت وردپرسی خود دارند این است که بتوانند فرآیند پاکسازی وب سایت هک شده را بدون از دست دادن اطلاعات آن انجام دهند. به همین منظور در ادامه این مقاله روش بازیابی اطلاعات بدون از دست دادن اطلاعات را به شما آموزش خواهیم داد.

    قبل از اینکه اقدام به نصب دوباره ورپرس نمایید، بهتر است که یک نسخه بکاپ از وب سایت خود را ذخیره نمایید. در طول مسیر حذف و نصب دوباره وردپرس به منظور پاکسازی وب سایت هک شده خود به این نیازی پیدا نخواهید کرد اما اگر به هر دلیلی در طول این فرآیند دچار مشکل شدید، می توانید این اطمینان را داشته باشید که با استفاده از این بکاپ می توانید وب سایت خود را برگردانید.

    آموزش بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ در وردپرس

    به منظور پاکسازی وب سایت هک شده باید مراحل زیر را یک به یک دنبال نمایید:

    1- یک نسخه بکاپ از محتوای خود تهیه نمایید

    در این مرحله باید از تمامی اطلاعات وب سایت خود مثل صفحات، نوشته ها، کامنت ها، دسته بندی ها، تگ ها و … یک خروجی بگیرید. این امر می توانید سبب شود تا شما بتوانید با خیالی آسوده در مسیر حذف و نصب دوباره وردپرس به منظور پاکسازی وب سایت هک شده خود گام برداریدو اگر هر گونه مشکلی رخ داد از این نسخه بکاپ کمک بگیرید. به همین منظور بایدمراحل زیر را دنبال کنید:

    1. در اولین گام وارد پیشخوان وردپرس وب سایت خود شوید.
    2. سپس از منو «ابزارها» زیر منو «برون بری» را انتخاب نمایید.
      پاکسازی وب سایت هک شده
    3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود، تیک گزینه «هر محتوایی» را فعال و سپس روی دکمه «بارگیری پرونده برون بری» کلیک کنید. بدین ترتیب از تمام رسانه ها، برگه ها و… نسخه بکاپ تهیه می شود.
      نحوه پاکسازی وب سایت هک شده

    اکنون یک نسخه کامل از محتوای وب سایت شما ایجاد و روی دسکتاپ شما ذخیره می شود. فایل مربوطه را بررسی کرده و سپس آن را در جایی مطمئن ذخیره نمایید تا در صورت بروز مشکل به محتوای صفر و یک سایت خود دسترسی داشته باشید.

    2- تهیه بکاپ از پوشه wp-content هاست

    به منظور دانلود محتوای وب سایتی که قصد پاکسازی آن را دارید باید مسیر زیر را دنبال کنید:

    1. در گام اول باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید. در این مقالهتصاوی از هاست سی پنل تهیه شده اما مراحل در هاست سی پنل و دایرکت ادمین یکسان است.
      آموزش نحوه ورود به کنترل پنل هاست سی پنل  آموزش ورود به دایرکت ادمین
    2. در پیشخوان سی پنل از طریق منو «Files» زیر منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
      آموزش پاکسازی وب سایت هک شده
    3. در صفحه ای که برای شما نمایش داده می شود از طریق پوشه «public_html» روی پوشه «wp-content» راست کلیک کنید.
    4. از میان گزینه هایی که به شما نمایش داده می شود، گزینه «Compress» را انتخاب کنید. بدین ترتیب یک فایل Zip از این پوشه روی هاست شما ذخیره می شود.
      بازیابی اطلاعات وب سایت وردپرسی بدون از دست دادن اطلاعات
    5. روی فایل Zip ایجاد شده کلیک کرده و سپس از منو بالای صفحه گزینه «Download» را انتخاب نمایید. با این کار یک نسخه از پوشه wp-content روی دسکتاپ شما ذخیره می شوید.
      بازیابی اطلاعات سایت وردپرسی بدون از دست دادن اطلاعات

    قبل از اینکه وارد مرحله بعد شوید، اطمینان حاصل کنید که فایل مورد نظر روی دسکتاپ شما ذخیره شده است.

    3- برداشتن اطلاعات دیتابیس فعلی از طریق فایل wp-config.php

    همانطور که پیش تر اشاره شد، شما می توانید اطلاعات دیتابیس خود را از wp-config برداشته و در فرآیند نصب وردپرس جدید از آنها استفاده نمایید. این پوشه شامل اطلاعات دیتابیس فعلی شما می باشد. به منظور برداشتن اطلاعات دیتابیس خود باید به شکل زیر پیش بروید:

    1. در گام اول باید در پوشه «public-html» فایل «wp-config.php» را پیدا کرده و روی آن راست کلیک نمایید. در ادامه نیز روی «Edit» کلیک کنید.
      پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات
    2. بعد از کلیک روی گزینه «Edit» صفحه ای همانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود.
      پاکسازی سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات
    3. همانند تصویر زیر اطلاعات مربوط به دیتابیس خود را که همان نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور تعیین شده توسط خود شما است را مشاهده و ذخیره نمایید.
      پاکسازی وب سایت هک شده

    در ادامه به این اطلاعات به منظور اتصال وردپرس به دیتابیس قدیمی نیاز خواهید داشت.

    4- حذف وردپرس بدون از دست رفتن تغییرات

    به منظور حذف وردپرس از روی هاست بدون از دست رفتن تغییرات تنها کافی است مسیر زیر را دنبال کنید:

    1. از طریق منو «Files» زیر منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
    2. سپس روی پوشه «public-html» کلیک کنید تا زیر منوهای آن به شما نشان داده شوند.
    3. تمامی فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس را انتخاب کرده و سپس از طریق منوی بالا گزینه «Select All» را انتخاب کرده و در نهایت روی گزینه «Delete» کلیک کنید.
      🟢🔵 نکته بسیار مهم قبل از حذف اطلاعات: دقت داشته باشید همانطور که در بخش اول نیز ذکر شد حتما از محتوای wp-content یک نسخه بکاپ تهیه نمایید. در صورتی که تنظیماتی همچون ریدایرکت، تنظیمات امنیتی و پیکربندی در فایل htaccess. اعمال نموده اید از ان نیز نسخه بکاپی تهیه نمایید. در غیر اینصورت مطابق اموزش قدم بردارید.
      آموزش پاکسازی وب سایت هک شده

    بدین ترتیب تمامی فایل ها و پوشه های مربوط به وردپرس از روی هاست شما حذف می شود.

    5- نصب مجدد وردپرس بدون حذف دیتابیس

    در این مرحله از فرآیند پاکسازی سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات باید اقدام به نصب دوباره وردپرس روی هاست خود نمایید. بدین ترتیب با راه اندازی مراحل نصب می توانید وردپرس را اصطلاحا فرش نمایید. نگران نباشید در مراحل بعدی به شما آموزش می دهیم که چظور تنظیمات قالب و افزونه های خود را برگردانید!

    به منظور نصب وردپرس می توانید از مقاله های زیر کمک بگیرید.

    نصب وردپرس روی هاست سی پنل  نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

    زمانی که به مرحله “معرفی دیتابیس به وردپرس” می رسید می بایستی دیتابیس قبلی خود را معرفی نمایید یا اینکه دیتابیس جدیدی ساخته و اطلاعات آن را در فیلدها وارد نمایید. این موضوع کاملا به شرایط وبسایت شما بستگی دارد. ما هر دو راه را آموزش خواهیم داد.

    6- ایجاد دیتابیس جدید یا اتصال به دیتابیس قبلی

    در این مرحله که بخشی از فرآیند نصب وردپرس می باشد، از شما خواسته می شود که اطلاعات دیتابیس خود را وارد نمایید. شما می توانید اقدام به ساخت دیتابیس جدید کرده یا اینکه از اطلاعاتی که در مرحله 3 به دست آورده اید برای بالا آوردن وردپرس روی هاست خود با همان دیتابیس قبلی اقدام نمایید.  (در دیتابیس جدید، جداول افزونه هایی که نصب کرده اید را نخواهید داشت.)

    در صورت نیاز، به منظور ساخت دیتابیس در هاست سی پنل یا هاست دایرکت ادمین از آموزش های زیر کمک بگیرید.

    نحوه ساخت دیتابیس در سی پنل   آموزش ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین

    7- محتوا پیش فرض را حذف کرده و پوشه wp-content را بازگردانید

    بعد از نصب وردپرس جدید مشاهده می شود که بخش های نوشته ها، صفحات و کامنت ها با یکسری محتوای پیش فرض پر شده باشند. در این حالت شما باید در ابتدا این پوشه ها را بررسی و محتواهای پیش فرض احتمالی را حذف کرده و سپس اقدام به آپلود پوشه wp-content ذخیره شده نمایید. به همین منظور باید:

    1. به کمک آموزش ورود به مدیریت وردپرس از طریق پیشخوان وردپرس خود به ترتیب وارد بخش «نوشته ها» شوید.
    2. هر نوشته ای که در این صفحه وجود دارد از جمله نوشته «سلام دنیا» را حذف نمایید.
      پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات
    3. به همین ترتیب به بخش های «برگه ها» و «دیدگاه ها» رفته و محتوای پیش فرض موجود در آنها را به طور کامل حذف نمایید.
    4. سپس از طریق پنل مدیریتی هاست خود وارد پوشه «public_html» شوید.
    5. همانند تصویر زیر پوشه «wp-content» ذخیره شده را در مسیر نصب وردپرس آپلود کرده و جایگزین پوشه فعلی نمایید. (ما وردپرس را در ساب فولدری تحت عنوان worpress نصب نموده ایم.)
      امکان پاکسازی وب سایت هک شده وردپرسی

    8- محتوای متنی وردپرس خود را بازگردانی نمایید

    نکته مهم قبل از درون ریزی: در صورتی که در مرحله سوم دیتابیس جدیدی تعریف کردید به منظور بازگردانی محتوای وردپرس از جمله برگه ها، نوشته ها، دیدگاه ها، دسته بندی، برچسب، فهرست ها، زمینه های دلخواه و… باید به شکل زیر اقدام کنید در غیر اینصورت از این مرحله صرف نظر کنید:

    1. در گام اول وارد پیشخوان وردپرس خود شوید.
    2. سپس از طریق منو «ابزارها» زیر منو «درون ریزی» را انتخاب نمایید.
      پاکسازی وبسایت هک شده وردپرسی
    3. برنامه درون ریز مورد نظر خود را از لیست انتخاب کرده یا آن را در مخزن وردپرس جستجو نمایید و روی وردپرس خود نصب نمایید.
      نحوه پاکسازی وبسایت هک شده وردپرسی
    4. سپس فایل ذخیره شده را درون ریزی نمایید.

    بدین ترتیب اگر وارد وب سایت خود شوید، می بینید که تمامی اطلاعات قبلی آن بدون هیچ مشکلی برگشته و در کنار آن نیز شما توانسته اید فرآیند پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست دادن اطلاعات را با موفقیت پشت سر بگذارید.

    شما می توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پیشین خود وارد وردپرس شوید. اما اگر به هر دلیلی امکان ورود به وردپرس را نداشتید، می توانید به کمک آموزش زیر اقدام به تغییر نام کاربری و رمز عبور خود نمایید. توصیه ما به شما این است که اگر تصور می کنید ممکن است شخص دیگری اطلاعات ورود شما دارد، حتما نام کاربری و رمز عبور خود را تغییر دهید.

    آموزش تغییر رمزعبور و نام کاربری وردپرس از طریق دیتابیس هاست

    در این آموزش تلاش بر این بود تا چگونگی بازگردانی وردپرس هک شده و پاکسازی سایت را مورد بحث و بررسی قرار دهیم. طبق این آموزش اطلاعاتی همچون فایل ها و پوشه های موجود در هاست جایگزین می شوند. البته دقت داشته باشید در صورتی که کدهای مخربی به قالب شما تزریق شده باشد این روش جوابگوی شما نخواهد بود. تجربیات خود در خصوص هک شدن و از دست رفتن اطلاعات را با ما به اشتراک بگذارید.

    نوشته پاکسازی وب سایت هک شده بدون از دست رفتن اطلاعات اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    راهکارهای رفع مشکلات ورود به مدیریت وردپرس

    $
    0
    0

    یکی از متداول ترین مشکلاتی که مدیران وب سایت های وردپرسی ممکن است با آن مواجه شود، مشکل وارد نشدن به وردپرس است. خیلی از اوقات افراد بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود امکان ورود به پنل مدیریتی وردپرس را ندارند و همین امر باعث نگرانی و سردرگمی آنها می شود. اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که در زمینه لاگین کردن در پنل مدیریتی ورپرس دچار مشکل شده اید، اصلا نگران نباشید. چرا که در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به بررسی دلایل مختلف مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس پرداخته و روش حل هر یک از آنها را به صورت دقیق به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

    موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

    مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس

    خیلی اوقات افراد در خصوص وارد شدن به پنل مدیریتی وردپرس دچار مشکل می شوند. به همین دلیل نیاز است که در این زمینه اطلاعات کافی را داشته باشید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل به وجود آمده را حل کرده و وارد پنل مدیریتی وب سایت خود شوید. متداول ترین مشکلات مربوط به وارد نشدن به مدیریت وردپرس عبارتند از:

    1. مشکل در زمینه ریست پسورد وردپرس
    2. مسدود شدن کوکی ها در وردپرس
    3. مواجه با صفحه سفید یا دریافت خطای php
    4. دریافت ارور 404، ریدارکت یا تازه سازی صفحه لاگین وردپرس

    در ادامه به بررسی دقیق تر هر یک از این دلایل و نحوه رفع آنها خواهیم پرداخت.

    آموزش گام به گام رفع مشکل ورود به پیشخوان وردپرس

    همانطور که پیش تر نیز اشاره شد گاهی ممکن است افراد در هنگام تلاش برای ورود به پنل مدیریتی خود با مشکل مواجه شوند. در چنین شرایطی  این امکان برای آنها وجود خواهد داشت که با متداول ترین خطاها آشنا شده و برای رفع آنها اقدام کنند. بدین ترتیب این شانس را خواهند داشت که در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل به وجود آمده را حل و با موفقیت وارد پنل مدیریتی وردپرس خود شوند. در ادامه متداول ترین دلایل بروز خطا در هنگام تلاش برای وارد شدن به مدیریت وردپرس را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

    1- بازیابی رمز عبور ورود به وردپرس

    زمانی که شما با مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس خود رو به رو می شوید، یکی از اولین کارهایی که معمولا برای رفع این مشکل انجام می دهید، ریست کردن پسوردتان است. برای این کار تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی لینک «رمز عبورتان را گم کرده اید؟» در صفحه لاگین کلیک نمایید. در صفحه ای که به شما نشان داده می شود باید «نام کاربری» یا «آدرس ایمیل» خود را وارد نمایید تا ایمیلی حاوی پسورد جدید برای شما ارسال شود.

    مشکل در زمینه ریست پسورد وردپرس

    اما اگر در هنگام تلاش برای پسورد جدید با شکست رو به رو شدید، لازم است که اقدام به ریست پسورد به صورت دستی نمایید. برای این کار می توانید از طریق «PhpMyAdmin» اقدام کرده یا فایل «Functons.php» را ویرایش نمایید.

    🟢🔵 به کمک آموزش زیر می توانید در خصوص تغییر رمز عبور وردپرس از طریق هاست یا ویرایش فایل ریست پسورد وردپرس اقدام کنید.

    آموزش نحوه تغییر رمز عبور ورود به مدیریت وردپرس

    2- مسدود شدن کوکی ها در وردپرس

    کوکی ها در واقع فایل های کوچکی هستند که زمان بازدید از وب سایت های مختلف در کامپیوتر شما ذخیره می شوند. می توانید با غیرفعالسازی کوکی ها از ذخیره شدن آنها روی وب سایت خود جلوگیری نمایید. با این حال با توجه به این موضوع که بتوانید به راحتی وارد وردپرس خود شوید نیاز دارید از کوکی ها استفاده کنید، در صورت غیرفعال کردن آن با مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس رو به رو خواهید شد.

    وارد نشدن به مدیریت وردپرس

    در واقع خیلی از مشکلاتی که افراد در هنگام تلاش برای وارد شدن به پنل مدیریتی وردپرس تجربه می کنند، به کوکی ها و حافظه کش سیستم مربوط است. در چنین شرایطی باید اقدام کرده و این مشکل را رفع نمایید. در ادامه روش رفع خطای کوکی هنگام ورود به پیشخوان وردپرس را بررسی خواهیم کرد.

    🟢🔵 برای رفع مشکل مسدود شدن کوکی در وردپرس می توانید از آموزش زیر کمک بگیرید.

    آموزش رفع مشکل مسدود شدن کوکی در وردپرس

    3- مواجه با صفحه سفید یا دریافت خطای php

    یکی دیگر از خطایی که در هنگام تلاش برای وارد شدن به مدیریت وردپرس به افراد نمایش داده می شود، مربوط به صفحات سفید است. این خطا زمانی رخ می دهد که پلاگین ها یا قالب فعال شما با فرآیند ورود به وردپرس تداخل داشته و در واقع باعث بروز مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس شود.

    مشکل وارد نشدن به پنل مدیریتی وردپرس

    🟢🔵 زمان مواجه شدن با صفحه سفید مرگ وردپرس باید در خصوص غیرفعال کردن افزونه ها و قالب فعال اقدام کنید تا مشکل مورد نظر حل شود. به همین منظور می توانید از آموزش زیر کمک بگیرید.

    حل مشکل صفحه سفید وردپرس در سایت و مدیریت وردپرس آموزش غیرفعال کردن افزونه ها از طریق هاست

    🟢🔵 همچنین پیشنهاد می کنیم نسخه php هاست خود را نیز بررسی و آن را تغییر دهید. سپس به محیط پیشخوان بازگشته و بار دیگر در خصوص لاگین به وردپرس تلاش کنید.

    آموزش تغییر ورژن php در سی پنل تغییر ورژن php در هاست دایرکت ادمین

    4- دریافت ارور 404، ریدارکت یا تازه سازی صفحه لاگین وردپرس

    گاهی نیز ممکن است به منظور وارد شدن به صفحه لاگین وردپرس وب سایت، آدرس این صفحه را به صورت yourdomain.com/wp-admin وارد کنید اما با ارور 404 مواجه شده یا به صفحه ای دیگر ریدایرکت شوید. شاید هم وارد صفحه شوید اما در هنگام ورود، صفحه تازه سازی می شود. به کمک آموزش کار با فایل htaccess به سادگی قادر به مدیریت آن خواهید بود. در ادامه تکنیکی سریع و کاربردی برای رفع این مشکل ارائه خواهیم کرد.

    مشکل وارد نشدن به وردپرس

    در چنین شرایطی می توانید به راحتی و با ایجاد یک فایل htaccess. جدید یا آپدیت لینک وب سایت خود این مشکل را رفع نمایید.

    • در صورتی که قطعه کد خاصی به فایل htaccess. اضافه نکرده اید آن را حذف نموده.
    • فایلی ایجاد و نام آن را .htaccess قرار دهید.
    • روی فایل راست کلیک و گزینه Edit را انتخاب کنید.
    • کدهای پیش فرض فایل .htaccess که در زیر آورده شده را به آن اضافه کنید.
    • فایل را دخیره نمایید.
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
     # END WordPress
    در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده تا با ارائه آموزشی جامع در خصوص مشکل وارد نشدن به مدیریت وردپرس و راهکارهای رفع آن در این مسیر کنار شما همراهان عزیز میزبان فا باشیم. بدین ترتیب دیگر نیازی نیست که در زمان بروز مشکل وارد نشدن به وردپرس نگران شوید. چرا که تنها می توانید با چند اقدام ساده مشکل را به صورت کامل رفع نمایید و به پیشخوان وردپرس خود لاگین نمایید. اگر تجربه ای در این خصوص دارید با ما به اشتراک بگذارید و راوش های حل این مشکل را نیز مطرح کنید.

    آموزش رایگان وردپرس

    نوشته راهکارهای رفع مشکلات ورود به مدیریت وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

    Viewing all 405 articles
    Browse latest View live