Quantcast
Channel: سیستم مدیریت محتوا –پایگاه دانش میزبان‌فا
Viewing all 405 articles
Browse latest View live

آموزش ساخت انواع منو برای قالب های فروشگاهی

$
0
0

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم روش ساخت منو برای فروشگاه اینترنتی پروشاپ را به شما آموزش دهیم. منوها می توانند شکل ها و آیکن های مختلفی را داشته باشند که در ادامه روش ایجاد هر یک از این منوها را به شما نشان خواهیم داد. ساخت منوی حرفه ای مستلزم صرف زمان و انرژی یا کدنویسی css است. در این جلسه آموزشی قصد داریم به چگونگی ساخت منو زیبا برای وردپرس بپردازیم.

آموزش ساخت فهرست و تنظیم منو در وردپرس

به منظور تغییر تنظمیات منو باید از طریق پیشخوان وردپرس خود منو «نمایش» را انتخاب کرده و روی زیر منو «فهرست ها» کلیک کنید. در صفحه ای که باز می شود می توانید تمامی منوهایی که از قبل در وبسایت ایجاد شده اند را مشاهده نمایید.

در بالای صفحه سطری با عنوان «برگزیدن یک فهرست برای ویرایش» وجود دارد که با کلیک روی باکس قرار گرفته در رو به روی آن می توانید منوهایی که ساخته شده اند را ببینید. منوهایی که در این بخش وجود دارند عبارتند از:

  • top menu: این منو در واقع همان toolbar بالای صفحه است.
  • main proShop v2: منویی که دسته بندی های فروشگاه را نشان می دهد را با این عنوان می توانید ببینید.
  • main proShop v1:
  • و…

در صفحه تنظیمات منوها با انتخاب هر یک از موارد بالا تمامی اطلاعات آن بخش و زیر منوهای آن نشان داده می شود. همچنین به کمک «تنظیمات فهرست» قرار گرفته در انتهای صفحه می توانید «مکان نمایش» منو را نیز تعیین نمایید. با استفاده از آن می توانید منویی که ساخته شده است را به بخشی از قالب اختصاص دهید.

آموزش کار با فهرست قالب پروشاپ

مواردی که می توانید به کمک این قسمت تنظیم کنید، عبارتند از:

Main Navigat

  • ion: با فعال کردن این گزینه، منو شما در قسمت بالای محصولات نمایش داده می شود.
  • Top Navigation: اگر این گزینه را فعال کنید، منو در بالای صفحه نشان داده می شود.
  • Mobile Navigation: با استفاده از این گزینه می توانید یک منو مناسب برای گوشی های تلفن همراه ایجاد نمایید. به طور کلی تنظمیات انجام شده مناسب سیستم های دسکتاپ است. اما با این گزینه می توانید تنظمیثات مخصوص تلفن های همراه را نیز داشته باشید.
  • Useful Pages 404: فعال کردن این منو برای صفحات 404 مناسب می باشد.
  • Sticky Heading Navigation: زمانی که شما در صفحه ای اسکرول می کنید، خیلی از اوقات منو اصلی همراه با حرکت شما در صفحه حرکت می کند. با فعال کردن این گزینه می توانید این قابلیت را برای منو وب سایت خود ایجاد نمایید.

در سمت چپ در بالای صفحه دکمه هایی تحت عنوان «تنظیمات صفحه» و «راهنما» وجود دارد. با کلیک روی دکمه تنظیمات صفحه منویی دیگر برای شما باز می شود که آیتم های قرار گرفته در آن قابل اضافه شدن است. به عنوان مثال از آنجایی که ما با پروشاپ کار می کنیم، نیاز داریم که دسته محصولات را داشته باشیم. همچنین ممکن است شما دوست داشته باشید در سایت خود بخشی مخصوص نام های تجاری داشته باشید. با فعال کردن تیک هر یک از این قسمت ها، بخش مربوطه به منو شما افزوده خواهد شد.

بعد از انتخاب دسته های مورد نظر خود می توانید آنها را در سمت راست صفحه فهرست ها با عنوان «Add menu items» مشاهده نمایید. از طریق این قسمت نیز می توانید یکسری تغییرات دیگر را برای هر یک از این آیتم ها اعمال نمایید. زیرمنوهای این قسمت با توجه به موارد انتخابی شما در قسمت تنظمیات صفحه مشخص می شوند.

ساخت منو در وردپرس

در ادامه برخی از اصلی ترین آنها که برای فروشگاه اینترنتی پروشاپ مورد نیاز خواهند بود را برای شما توضیح خواهیم داد:

لینک دادن به فهرست در وردپرس

برگه ها: با استفاده از این قسمت شما می توانید صفحات مورد نظر خود را به منو اضافه نمایید. به عنوان مثال می توانید با فعال کردن تیک «صفحه اصلی» این گزینه را به منوی خود اضافه نمایید.

لینک دادن به پیوندهای دلخواه در منو وردپرس

پیوندهای دلخواه: از این قسمت می توانید برای ایجاد پیوندهای سفارشی استفاده کنید. به عنوان مثال شاید تمایل داشته باشید که گزینه ای با عنوان «بر اساس برند» را به منو خود اضافه نمایید. برای این کار در متن پیوند این عنوان را نوشته و نشانی آن را وارد نمایید. اگر صفحه مربوطه ایجاد است می توانید نشانی آن را در این قسمت وارد نمایید. در غیر این صورت باید این بخش را به صورت شارپ (#) قرار دهید تا امکان کلیک کردن روی آن وجود نداشته باشد. همچنین می توانید با قرار دادن لینک سایتی دیگر در بخش «نشانی» صفحه مورد نظرتان را در منو خود نمایش دهید.

یک کاربرد بسیار مناسب دیگری که پیوند سفارشی در فروشگاه اینترنتی پروشاپ دارد، اضافه کردن منو «شگفت انگیز» است. در قسمت سمت راست صفحه گزینه ای با عنوان «فقط محصولات حراج شده» وجود دارد که با کلیک روی آن تنها محصولاتی که حراج شده اند به شما نشان داده می شود. می توانید لینک مربوط به این صفحه را کپی کرده و پیوندهای سفارشی آن را با عنوان شگفت انگیز ایجاد نمایید. حتی می توانید فیلترهای مورد نظر خود را روی محصولات فروشگاه اعمال نمایید و سپس لینک نهایی را به صورت پیوند سفارشی در منو قرار دهید.

قرار دادن دسته بندی محصولات در فهرست

دسته های محصولات: با کلیک روی این گزینه زیرمنویی برای شما باز خواهد شد که سه تب «پراستفاده»، «دیدن همه» و «جستجو» را شامل می شود. با کلیک روی تب «دیدن همه» می توانید تمامی دسته بندی های موجود در فروشگاه خود را مشاهده نمایید. برای اینکه هر یک از این دسته ها را به منو انتخاب شده اضافه کنید، باید تیک آن دسته را فعال و روی «افزودن به فهرست» کلیک کنید. با این کار در قسمت مقابل یعنی همان بخش «menu structure» دسته مورد نظر به لیست شما اضافه می شود. برای اینکه از درست بودن روال کار اطمینان حاصل کنید، می توانید در پایین سمت چپ محل قرارگیری دسته را مشاهده نمایید. با کلیک روی هر یک از این دسته ها نیز می توانید تمامی محصولات مربوط به آن دسته را مشاهده نمایید.

قرار دادن برندها در فهرست وردپرس

نوع دیگری از منو که می توان آنها را ایجاد نمود، برندها هستند. به همان روشی که برای منو دسته بندی محصولات توضیح داده شد، می توانید این منو را نیز ایجاد نمایید. هر یک از موارد قرار گرفته در بخش «ساختار فهرست» نیز قابلیت ادیت را دارند. این بخش شامل «برچسب ناوبری» و «صفت عنوان» است که در صورت تمایل می توانید آنها را مطابق نیاز خود تغییر دهید.

تنظیمات نوار منو در وردپرس

ساخت منو حرفه ای با css

گاهی ممکن است بخواهید یکی از آیتم های منو خود را متفاوت از دیگر موارد منو و به صورت جداگانه قرار دهید. برای این کار باید به آیتم مورد نظر خود کلاس دهید. برای فعال کردن این گزینه باید از طریق دکمه «تنظیمات منو» در بالای صفحه اقدام کرده و تیک کلاس CSS را فعال کنید. بعد از فعال کردن گزینه کلاس های CSS به آیتم های قرار گرفته در بخش «ساختار فهرست» اضافه می شود. به عنوان مثال در تصویر می بینید که برای آیتم شگفت انگیزها در پروشاپ کلاس «sales-menu» تعریف شده است. این بدین معنا است که اگر می خواهید منو دیگری مثل «شگفت انگیزها» در سمت چپ نشان داده شود، باید کلاس نامبرده را برای آن قرار دهید. برای انتخاب آیکن نیز می توانید از طریق دکمه «آپشن های منو آوادا» اقدام نمایید. شما می توانید برای زیرمنو ها یا منو اصلی خود هر آیکنی که تمایل دارید را تعیین نمایید.

پیش نیازهای لازم برای ساخت منوهای حرفه ای

نکته بسیار مهمی که نیاز است به آن اشاره شود این است که اگر تعداد منوهای مشخص شده زیاد بوده و هاست شما ضعیف باشد، زمانی که می خواهید منوهایی که ایجاد نموده اید را ذخیره کنید، همه منوها ذخیره نشده و بخشی از آنها حذف می شوند. برای اینکه اطمینان حاصل کنید که این اتفاق برای شما رخ نمی دهد به ترتیب زیر پیش بروید:

  • از طریق تنظیمات قالب پیش نیازهای مربوطه را بررسی کنید.
  • از میزبانی وب خود درخواست کنید تا پیکربندی هاست شما را بررسی کنند.

از طریق پیشخوان وردپرس منو Avada را انتخاب کرده و روی زیر منو «وضعیت سیستم» کلیک کنید.

تنظیمات منو در وردپرس

با اسکرول کردن در صفحه باز شده با گزینه «Server Environment» مواجه خواهید شد.

در این قسمت بخشی با عنوان «PHP Max input Vars» وجود دارد که با رنگ قرمز مشخص شده است. تنظیم فعلی این بخش و چیزی که به آن احتیاج دارد به صورت عددی نشان داده شده است. در تصویر زیر می توانید نمونه آن را ببینید که تنظیم فعلی روی 1000 است و چیزی که به آن احتیاج دارد 4560 است. برای رفع این مشکل دو راه حل پیش روی شما است. بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که به شرکت ارائه دهنده خدمات هاستینگ خود تیک زده و با ضمیمه کردن عکس قسمت Server Environment از آنها بخواهید که این مشکل را رفع کنند.

همچنین می توانید خودتان از ارائه دهدنه میزبانی وب بخواهید که «PHP Time Limit» را روی 400 و «PHP Max input Vars» وب سایت شما را روی 5000 قرار دهند.

منو در وردپرس

روش عنوان شده بهترین کاری است که می توانید انجام دهید. اما اگر تمایل دارید مشکل به وجود آمده را خیلی سریع رفع کنید، روش دیگری وجود دارد که البته همیشه هم پاسخگو نیست. چرا که سطح دسترسی مورد نیاز ما برای اعمال این تغییرات خود هاست است و ما نمی توانیم تغییرات خاصی را در این قسمت اعمال کنیم. روش دوم استفاده از کدهای آماده ای است که باید آنها را در فایل htaccess قرار دهید. به همین منظور روی فایل htaccess خود کلیک راست کرده و گزینه edit را انتخاب نمایید. در قسمت انتهای کدهای مربوط به این قسمت و قبل از <IfModule/> یک فاصله ایجاد کرده و کدهای مورد نظر را وارد نمایید. بعد از ذخیره تغییرات اعمال شده اگر دوباره وارد قسمت «وضعیت سیستم» شوید، می بینید که به احتمال زیاد تنظیمات اعمال شده جواب داده است.

در این خصوص می توانید از دو آموزش کاربردی زیر نیز کمک بگیرید.

آموزش کامل htaccess  آموزش کار با htaccess. در وردپرس

حال می توانید تغییرات مربوط به منو در وردپرس را ذخیره کنید. اما همچنان توصیه می شود که این موضوع را از طریق شرکت هاستینگ ارائه دهنده خدمات فروشگاه خود پیگیری نمایید.

وجود منو در هر نوع وبسایتی الزامیست تا کاربر در مسیر درستی از صفحات وبسایت شما قرار گیرد و با سهولت بیشتری به محتوا دسترسی پیدا کند. در این جلسه آموزشی سعی کردیم به بررسی چگونگی ساخت منو در وردپرس و تنظیمات فهرست ها بپردازیم. به گونه ای که کاربر علاوه بر تنظیمات مربوطه بتواند به دسته بندی یا صفحه دلخواه خود لینک دهد.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش ساخت انواع منو برای قالب های فروشگاهی اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


آموزش تغییر رنگ بندی قالب پروشاپ با یک ترفند ساده

$
0
0

سایت های زیبا از نظر طراحی در نظر کاربران جذاب بوده و باعث می شود تا توجه کاربران به آنها بیشتر جلب شود. جلب نظر کاربران نیز در نهایت به ارسال ترافیک به سایت و افزایش نرخ کلیک خواهد شد. در این مقاله از مجموعه آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم به شما یاد دهیم که چگونه با چند ترفند ساده تمامی رنگ های درون وب سایت خود را تغییر دهید تا ظاهر زیباتری را داشته باشد. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با آموزش تغییر رنگ سایت وردپرس با یک ترفند ساده این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا را به دقت بخوانید.

نحوه تغییر رنگ قالب پروشاپ

به منظور پیدا کردن دسترسی به تنظیمات مورد نظر در نوار ابراز بالای صفحه و از طریق گزینه «Avada» زیرمنو «تنظیمات قالب» را انتخاب نمایید.

تغییر رنگ سایت وردپرس با چند کلیک

در منو قرار گرفته در سمت راست تنظیمات قالب، روی گزینه «ایمپورت/اکسپورت» کلیک کنید تا صفحه مربوط به تنظیمات تغییر رنگ سایت وردپرس باز شود. سپس روی دکمه «کپی اطلاعات» کلیک کنید تا اطلاعات در حافظه موقت سیستمتان ذخیره شود. در ادامه نیز این اطلاعات را در notepad قرار دهید. در نظر داشته باشید که باید این فایل را ذخیره کرده و در جای مطمئن نگه دارید. این فایل حاوی تمامی اطلاعات قالب شما است. به همین دلیل در هنگام کار با این قسمت محتاطانه عمل کنید.

آن دسته از اشخاصی که از قالبی هایی غیر از آوادا استفاده می کنند می توانند تغییرات رنگ بندی را در فایل css قالب خود پیاده سازی کنند. تنها کافیست کد رنگ فعلی را از طریق ابزار inspect element یافته و آن را با کد رنگ دلخواه خود جایگزین کنند.

تغییر رنگ سایت وردپرس با ترفندی ساده

بعد از ذخیره کردن فایل اطلاعات قالب خود، یک صفحه Notepad جدید باز کنید و دوباره اطلاعات را در آن قرار دهید. روی این فایل جدید قرار است تغییراتی اعمال شود که در نهایت به تغییر رنگ سایت وردپرس منجر خواهد شد.

تشخیص کد رنگ قالب وردپرسی

برای پیدا کردن رنگ قالب وب سایت خود، یکی از آیکون هایی که آن رنگ را دارد را پیدا کرده و با کلیک راست روی آن و انتخاب گزینه inspect element کد رنگ آن را در قسمت سمت راست صفحه پیدا کرده و کپی نمایید.

بیشتر بخوانید: چطور صفحه محصول ووکامرس را شخصی سازی کنیم؟

کد تغییر رنگ سایت وردپرس

سپس کلیدهای ترکیبی Ctr + H را بفشارید تا باکس جایگذاری برای شما نمایش داده شود. کدی که کپی کردید را در باکس find what وارد کنید و کدی که می خواهید به رنگ قالب تبدیل شود را در قسمت Replace with قرار دهید تا نتایج مشابه آن در notepad جایگذاری شوند. کد رنگ جایگزین در تغییر رنگ سایت وردپرس را می توانید با استفاده از inspect element یا از طریق فتوشاپ یا سایت های مرجع انتخاب نمایید. در نظر داشته باشید که برای اینکار تنها کافی است روی «Replace all» کلیک کنید.

نحوه تغییر رنگ سایت وردپرس

حال فایل جدید را از notepad کپی کرده و با کلیک روی دکمه «ایمپورت محتوا از فایل» محتوا کپی شده را در فباکس حاضر کپی کنید. سپس روی دکمه «ایمپورت» کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند. بعد از اینکه این کار با موفقیت به اتمام رسید، وارد هاست خود و wp-content شده و themes را انتخاب نمایید. از میان فایل های موجود، child theme را باز کرده و rtl-css را ادیت کنید. بهتر است یک کپی از آن گرفته و سپس تغییرات را اعمال کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی یک نسخه بکاپ داشته باشید.

تغییر کامل رنگ سایت وردپرس

فایل کپی را باز کرده و دوباره با کلیدهای ترکیبی Ctr + H کد رنگ را به همان شکل بالا جایگذاری کنید. سپس تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید تا فرآیند تغییر رنگ سایت وردپرس با موفقیت به اتمام برسد. بعد از به روز رسانی صفحه و پاک کردن کش با استفاده از کلیک های ترکیبی Ctr + R تغییرات اعمال شده نشان داده خواهند شد.

اگر برخی از تغییرات نشان داده نمی شوند، باید از طریق گزینه WP Rocket در نوار ابزار بالای صفحه «پاک کردن کش» را انتخاب کنید. سپس کلیک های ترکیبی Ctr + F5 را بزنید تا استایل ها از روی هاست خوانده شوند.

در این مقاله تلاش بر این بوده است تا نحوه تغییر کامل رنگ قالب سایت را به شما آموزش دهیم. انجام تمامی این کارها در نهایت به تغییر رنگ سایت وردپرس منجر خواهد شد. بدین ترتیب می توانید بدون هیچگونه مشکلی و تنها با چند کلیک تمامی رنگ های اصلی قالب وب سایت خود را تغییر داده و ظاهر جذاب تری را برای آن به وجود آورید.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش تغییر رنگ بندی قالب پروشاپ با یک ترفند ساده اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش تغییر تمامی تنظیمات هدر قالب پروشاپ

$
0
0

در این مقاله از سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم آموزش تنظیمات هدر قالب آوادا را با هم بررسی کنیم. تغییر استایل شماره تلفن، لوگو، باکس سرچ، آیکون های موجود و تاپ منو موضوعاتی هستند که در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا به بررسی آنها خواهیم پرداخت. برای تغییر تنظیمات هدر قالب آوادا با ما همراه باشید.

آموزش تغییر تمامی تنظیمات هدر قالب پروشاپ

باید از طریق منو «Avada» نوار ابزار بالای صفحه فروشگاه خود، زیرمنو «تنظیمات قالب» را انتخاب نمایید.

تنظیمات هدر قالب آوادا

سپس در بخش تنظیمات «هدر» را انتخاب کنید. هدری که برای پروشاپ انتخاب شده است، هدر شماره چهار است که قابلیت های بیشتری را نمایش می دهد.

تنظیمات هدر در قالب آوادا

با اسکرول در صفحه تنظیمات هدر قالب آوادا با بخشی مواجه خواهید شد که شامل قسمت هایی تحت عنوان «محتوای هدر 1»، «محتوای هدر 2» و «محتوای هدر 3» می باشد که هر یک از آنها به ترتیب موارد زیر را شامل می شود:

  • محتوای هدر 1: این قسمت در واقع قسمت سمت راست منو بالای صفحه است که مواردی مثل علاقه مندی ها و… در آن نمایش داده می شود.
  • محتوای هدر 2: قسمت سمت چپ منوی بالا نیز با عنوان محتوای هدر 2 قابل مشاهده خواهد بود.
  • محتوای هدر 3: قسمت پایین منوی بالای صفحه نیز که می تواند شامل سبد خرید، باکس جستجو محصول و… شود نیز تحت عنوان محتوای شماره 3 نمایش داده می شود.

محتوای هدر 1 را می توان با top menu که پیش تر ایجاد شده است، پر کنید. برای ایجاد این منو در هدر قالب آوادا می توانید از طریق منو «نمایش» قسمت «فهرست ها» اقدام کنید.

در هدر شماره 2 نیز امکان قرار دادن اطلاعات تماس را خواهید داشت. همچنین می توانید آیکون شبکه های اجتماعی یا هر یک از منوهای مورد نظر خود را در این بخش قرار دهید. اطلاعات تماس در بخش «شماره تماس برای اطلاعات تماس» قابل مشاهده خواهد بود. در باکس رو به روی آن اطلاعات تماس به همراه شورتکدهای آوادا قابل مشاهده خواهد بود. به منظور ویرایش آن می توانید قسمت مربوطه را در notepad کپی کنید تا بتوانید اطلاعات قرار گرفته در آن را به صورت کامل مشاهده نمایید.

نکته ای که در این قسمت باید به آن توجه داشته باشید این است که اگر می خواهید آیکون در سمت راست شماره تلفن باشد، شماره باید در آخرین قسمت کد قرار بگیرد. اما اگر می خواهید آیکون در سمت چپ قرار بگیرد، شماره تلفن را به قسمت ابتدایی کد و قبل از fusion_fontawesome انتقال می دهید.

شما می توانید کد مورد نظر را مطابق سلیقه خود تغییر دهید. به عنوان مثال می توانید خود آیکون، کد رنگ آیکون یا سایز آن را تغییر دهید. اگر می خواهید آیکون را تغییر دهید، باید شورتکد آن را پیدا کنید. برای این کار یک برگه جدید ایجاد کنید و مطابق با آموزش شورتکد وارد قسمت آیکون ها شده و آیکونی که می خواهید را پیدا کرده و انتخاب نمایید. بعد از انتخاب در قسمت توضیحات کوتاه کدی نمایش داده می شود که باید کد icon را در آن پیدا کرده و کپی نمایید. سپس به جای شورتکد آیکون شماره تلفن خود قرار دهید. سپس کد جدید شده را کپی کرده و بعد از پاک کردن کد قبلی، آن را در قسمت «شماره تلفن برای اطلاعات تماس» قرار دهید.

در نظر داشته باشید که اگر طی فرآیند تنظیمات هدر قالب آوادا، هر یک از این هدرها را در حالت «خالی رها شود» قرار دهید، در بالای صفحه هیچ هدری نمایش داده نمی شود و دیگر قسمت بالا را نخواهید داشت.

محتوای هدر شماره 3 به صورت پیش فرض «معرفی کوتاه» است که در بخش «معرفی کوتاه برای محتوای 3» می توانید مواردی که می خواهید در این قسمت نمایش داده شود را وارد نمایید. اگر مطابق روش قبل کد قرار گرفته در این قسمت را در Notepad کپی کنید می توانید اطلاعات قرار گرفته در آن را ویرایش کنید.

کد حاضر از دو قسمت اصلی تشکیل شده است، مورد اول wocommerceWoocardpro است که شورتکدی است که افزونه سبد خرید را نشان می دهد. مورد دوم نیز wd_asp id=1 است که نشانگر باکس جستجو است. اگر به هر دلیلی نخواستید که یکی از این موارد در هدر شماره 3 نمایش داده شود، باید قسمت مربوط به آن را از کد قسمت معرفی کوتاه حذف کنید و در وردپرس کد جدید را جایگزین کد قبلی کنید.

بخش دیگری که در تنظیمات هدر قالب آوادا وجود دارد، امکان نمایش ایمیل است. اگر شما در قسمت «آدرس ایمیل برای اطلاعات تماس» آدرس ایمیل خود را وارد کنید، رو به روی شما تلفن آدرس ایمیل شما نیز نمایش داده می شود.

تنظیمات هدر بری قالب آوادا

برای اعمال هرگونه تغییراتی در قسمت لوگو باید در منو تنظیمات قالب بخش «لوگو» را انتخاب کنید.

تنظیم لوگو در قالب آوادا

در این قسمت شما می توانید تعیین کنید که لوگو در کدام قسمت نمایش داده شود. هچنین می توانید لوگو جدید خود را نیز از طریق همین صفحه آپلود نمایید.

تنظیم هدر قالب آوادا

بهتر است برای قسمت های «لوگو پیش فرض سیستم های رتینا»، «لوگو منوی چسبیده» و «لوگو برای نمایش در موبایل» تصویری را قرار ندهید. چرا که این کار تعداد درخواست های سایت را بالا می برد. در نظر داشته باشید که در پروشاپ لوگو به صورتی بهینه شده است که در ابعادی کوچک تر در نسخه های موبایل نمایش داده شود، به همین دلیل نیازی به آپلود دوباره تصویر لوگو نیست.

ایجاد هدر در قالب آوادا

منو «لوگو» یک زیر منو دیگر با عنوان «فاوآیکون» دارد که در واقع آیکونی است که در قسمت تب فروشگاه در مرورگر نمایش داده می شود. شما می توانید با کلیک روی آن تنظیمات مربوط به این قسمت را مشاهده کرده و در صورت تمایل آیکون جدیدی را آپلود نمایید.

تنظیمات ایجاد هدر در قالب آوادا

نکته ای که باید به آن اشاره شود این است که در نسخه قبلی زمانی که ابعاد صفحه کوچک تر می شد، در هدر بهم ریختگی ایجاد می شد. اما در نسخه های جدید این مشکل به صورت کامل برطرف شده است و ابعاد به صورت متناسب کوچک شده و در نسخه موبایل به صورت بهینه نمایش داده می شود.

در این سری آموزش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی، به چگونگی ویرایش و سفارشی سازی قسمت های مختلف هدر قالب پروشاپ همچون سبدخرید، لوگو، آیکون ها و… پرداختیم. چرا که این بخش از قالب تاثیر بسزایی در ظاهر وبسایت شما خواهد داشت و می تواند منجر به جذابیت و در نهایت افزایش فروش شود.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش تغییر تمامی تنظیمات هدر قالب پروشاپ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش ویرایش متن کپی رایت و افزودن شبکه‌های اجتماعی

$
0
0

در قالب های وردپرسی بخشی تحت عنوان فوتر وجود دارد که صاحبان وب سایت می توانند برای رعایت حق اثر، نام صاحب آن اثر را در بخش متن کپی رایت وارد نماید. اما موضوعی که در باید به آن توجه داشت این است که روش کار با این قسمت به چه شکل است و چگونه می توان اقدام به ویرایش متن کپی رایت نمود؟ همچنین موضوع دیگری که باید در نظر داشت نحوه افزودن آیکون شبکه های اجتماعی به فوتر است. چرا که وجود آیکون های شبکه اجتماعی در سایت می تواند به جذب کاربران به سمت آنها کمک بسزایی کند. در این مقاله پایگاه دانش میزبان فا از آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ قصد داریم نحوه تغییر متن کپی رایت و افزودن شبکه های اجتماعی را با هم بررسی و ویرایش کنیم.

نحوه ویرایش متن کپی رایت فوتر قالب

شاید شما بخواهید متن کپی رایت قالب پروشاپ و آیکون شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی خود را ویرایش کنید. برای این منظور باید به بخش «تنظیمات قالب» مراجعه و روی زیرمنوی «فوتر» کلیک کنید. سپس در منوی کنار صفحه ای که باز می شود، گزینه «محتوای فوتر» را انتخاب نمایید.

متن کپی رایت فوتر

در پایین صفحه فیلدی تحت عنوان «متن کپی رایت قالب پروشاپ» موجود است که می توانید نوشته داخل آن را ویرایش کنید.

متن کپی رایت قالب پروشاپ

افزودن شبکه‌های اجتماعی در فوتر

برای بخش شبکه های اجتماعی می بایست از «تنظیمات قالب» به زیر منوی «شبکه های اجتماعی» و سپس «افزودن شبکه ها» مراجعه نمایید. در صفحه باز شده می توانید شبکه های اجتماعی مورد نیاز خود را اضافه کنید.

مدیریت شبکه های اجتماعی در صفحات فروشگاه یک امر بسیار مهم است. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با این موضوع می توانید مقاله آموزش آیکون شبکه های اجتماعی در وردپرس را مطالعه نمایید.

نحوه قرار دادن لینک شبکه های اجتماعی در سایت

به صورت پیش فرض چند شبکه اجتماعی در این قسمت تعریف شده است. به عنوان مثال برای اینستاگرام می توانید روی آیکون + کلیک نموده و در نهایت لینک اکانت خود را در فیلد آدرس وارد کنید.

برای افزودن شبکه های اجتماعی که نام آنها در صفحه درج نشده است نیز می توانید روی دکمه افزودن کلیک کنید. سپس شبکه مورد نظر را انتخاب و آدرس دسترسی به اکانت مربوطه را درج نمایید.

نحوه قرار دادن لینک شبکه های اجتماعی در سایت

برای افزودن شبکه های اجتماعی همچون تلگرام یا آپارات از لیست کشویی شبکه های اجتماعی، گزینه سفارشی را انتخاب نمایید. با کلیک روی گزینه آپلود عکس نیز می توانید آیکونی را برای شبکه مد نظر خود در نظر بگیرید.

با توجه به کوچک و سفید رنگ بودن آیکون های قالب، بهتر است آیکون کوچک و سفید رنگی را برای شبکه اجتماعی مورد نظرتان طراحی و سپس آپلود کنید تا ظاهر زیباتری ایجاد شود. یکی بودن رنگ با سایر آیکون ها تاثیر زیادی در جذابیت سایت شما خواهد داشت.

نکته: در صورتی که آیکون های شما در بخش شبکه های اجتماعی نمایش داده نشد می توانید از منوی «avada» به بخش «تنظیمات قالب»، سپس به زیرمنوی شبکه های اجتماعی> استایل آیکون شبکه های اجتماعی در فوتر مراجعه نمایید.

نحوه قرار دادن لینک شبکه های اجتماعی در سایت

در ادامه و با استفاده از این قسمت می توانید تنظیمات مختلفی مثل فعال یا غیر فعال کردن حالت نمایش شبکه های اجتماعی در فوتر قالب، سایز آیکون ها، موقعیت نمایش تول تیپ یا همان متن راهنما، رنگ آیکون ها و… را تعیین نمایید.

نحوه قرار دادن لینک شبکه های اجتماعی در سایت

در بخش رنگ سفارشی می توان تنطیم کرد که رنگ خاصی برای آیکون ها در نظر گرفته شود یا اینکه هر آیکون طبق رنگ برند خود قابل نمایش باشد. همچنین می توان فعال کرد که آیکون ها درون یک باکس قرار گیرند. در نهایت بعد از انتخاب و تنظیم تمامی این موارد باید روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود.

تنظیمات فوتر سایت می تواند نقش مهمی را در خصوص زیبا آن ایفا کند. شما می توانید به راحتی اقدام به ویرایش متن کپی رایت و افزودن آیکون شبکه های اجتماعی به صفحات وب سایت خود نمایید. در این مقاله تلاش شد است تا آموزش کار با این قسمت ها و نحوه تغییر آنها به شما ارائه شود.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش ویرایش متن کپی رایت و افزودن شبکه‌های اجتماعی اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش افزودن سایدبار به صفحات سایت فروشگاهی

$
0
0

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا به نحوه ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ خواهیم پرداخت. در واقع در این آموزش یاد می گیریم که چطور برای برگه های محصولات وبسایت فروشگاهی خود سایدبار یا ستون کناری ایجاد کنیم. ستون کناری می تواند بخشی برای قرار دادن ابزارک های وبسایت وردپرسی تلقی گردد و دسترسی سریع به بخش های مختلف سایت یا حتی مکانی برای درج تبلیغات بشمار می رود.

نحوه افزودن سایدبار به قالب پروشاپ

برای ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ در بخش «تنظیمات قالب» زیرمنوی «ستون کناری» را انتخاب کنید.

ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ

سه گزینه آخر از منوی ستون های کناری مربوط به تنظیمات قالب پروشاپ است.

تنظیمات آرشیو ووکامرس

روی زیرمنوی «آرشیو ووکامرس» کلیک کنید. در این صفحه می بینید که سایدبار فیلتر ووکامرس انتخاب شده است.

ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ

در واقع ابزارکی تحت عنوان Products Filter داریم که همان سایدبار کنار صفحات محصول است. حالا اگر تمایل داشته باشید ستون دیگری در سمت چپ صفحه نیز ایجاد نمایید از کشویی پایینی می توانید سایدباری را انتخاب کنید. بدین ترتیب با افزودن سایدبار در قالب پروشاپ می توانید ستون کناری در آرشیو محصولات خود داشته باشید.

سایدبار در صفحات محصول ووکامرس

قسمت بعدی تنظیمات ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ، «محصولات ووکامرس» است یعنی روی یک محصول تک مانور می دهیم. به طور کلی صفحه هر محصول فاقد سایدبار است چون در تنظیمات محصولات ووکامرس تعیین شده که صفحه محصول دارای سایدبار نباشد. برای اینکه تنظیم کنید تمامی محصولات دارای ستون های سمت چپ و راست باشند می توانید از قسمت “سایدبار کلی شماره 1 برای محصولات ووکامرس” اقدام کنید و ابزارکی را برای آن اختصاص دهید.

ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ

بدین صورت تمامی صفحات محصولات دارای ستون های سمت چپ و راست خواهند بود. حتی برای یک صفحه خاص نیز می توان به افزودن سایدبار به قالب پروشاپ اقدام کرد. بدین صورت تعیین می کنید که یک صفحه خاص دارای ستون های چپ و راست باشد.

افزودن سایدبار به صفحه جستجو

کمی پایین تر به بخشی جهت افزودن سایدبار به قالب پروشاپ و بخش جستجوی محصولات  می رسید. در کشوی اول ابزارک Products Filter انتخاب شده است. در واقع در صفحه جستجو سایدباری ایجاد می کنیم و از این طریق می توانیم فیلتر محصولات را داشته باشیم.

ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ

سایر زیر منوهای این بخش مربوط به بلاگ و نمونه کارها می باشد. همچنین برای برگه های سایت نیز می توان به صورت مجزا سایدبار را تنظیم نمود. در بخش استایل سایدر بار می توان سبک و ظاهر نمایشی سایدبارها را نیز تعریف نمود.

  • تنظیم ریسپانسیو سایدبار: قابلیت تغییر سایز در صفحه نمایش با اندازه های مختلف
  • سایدبار چسبنده: می توانید سایدبار را به حالت شناور یا چبنده تنظیم کنید.
  • فاصله داخلی (Padding) سایدبار
  • رنگ پس زمینه نوار کناری
  • رنگ پس‌زمینه‌ی عنوان ابزارک‌ در سایدبار
  • سایز عنوان ابزارک‌ها در سایدبار
  • رنگ عنوان ابزارک‌ها در سایدبار

استایل سایدبار

نکته: اگر تمایل داشته باشید برای یک محصول خاص ستون کناری یا سایدر بار درج کنید می بایست روی دکمه ویرایش محصول مورد نظرتان کلیک کنید. سپس از پایین صفحه گزینه ستون های کناری را انتخاب نمایید.

برچسب زدن روی محصولات در ووکامرس

در این قسمت می توان تعیین نمود که قصد دارید از چه ابزارکی جهت نمایش ستون استفاده کنید. Products sidebar1 به صورت پیشفرض سمت راست قرار می گیرد. روی دکمه بروزرسانی کلی کنید و در نهایت خروجی آن را مشاهده کنید. بدین ترتیب یک سایدبار در صفحه محصول مربوطه ایجاد  و محتوای مربوط به سایدبار 1 را درون ان می بینیم.

برای ویرایش محتوای ستون ها نیز می توانید از بخش ابزارک های وبسایت اقدام کنید.

آموزش کار با ابزارک ها

وجود سایدبار در هر قالبی ضروریست. برای ایجاد سایدبار در قالب پروشاپ تنها می بایست به بخش تنظیمات آوادا مراجعه نمایید. در این آموزش آموختیم که چطور برای برگه های محصولات وبسایت فروشگاهی خود سایدبار یا ستون کناری ایجاد کنیم.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش افزودن سایدبار به صفحات سایت فروشگاهی اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش شخصی‌سازی بخش‌های مختلف ووکامرس در پروشاپ

$
0
0

در این مقاله از سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم نحوه شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ را به شما آموزش دهیم. در واقع بهتان بگوییم که تنظیمات قالب آوادا برای ووکامرس به چه شکل است و چگونه می توانید تغییرات مورد نظر خود را با استفاده از قالب آوادا در بخش های مختلف ووکامرس در پروشاپ اعمال نمایید. به عنوان مثال می توانید تنظیم کنید که صفحه فروش به صورت چهار ستونه نمایش داده شود یا چه تعداد محصول در یک صفحه نمایش داده شود. به طور کلی این امکان را خواهید داشت که مطابق با نیاز خود قالب فروشگاه ووکامرس را شخصی سازی کنید.

طریقه شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ

به منظور شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ یا مجموعه قالب های آوادا باید از طریق پیشخوان وردپرس، منو «Avada» را انتخاب کنید. سپس روی «تنظیمات قالب» کلیک کنید.

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما به وجود آمده باشد، نحوه استفاده از ووکامرس است. به همین منظور می توانید مقاله آموزش کامل تنظیمات ووکامرس را مطالعه نمایید.

شخصی سازی ووکامرس

سپس در منوهایی که نمایش داده می شود «ووکامرس» را انتخاب نمایید تا بتوانید در راستای شخصی سازی ووکامرس خود اقدام نمایید. تنظیمات این قسمت بسیار متعدد و متنوع است که در ادامه آنها را برای شما توضیح خواهیم داد.

تنظیمات عمومی ووکامرس

شخصی سازی صفحه محصول ووکامرس

در ادامه شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ می توانید گزینه های بیشتری را جهت نمایش جذابتر فروشگاه سفارشی سازی کنید:

تعداد محصولات در هر صفحه: با استفاده از این گزینه در فرآیند شخصی سازی ووکامرس شما می توانید تعیین کنید که در صفحه محصولات چه تعداد محصول نمایش داده شود.
تعداد ستون های نمایش محصول در صفحه: این قسمت مربوط به تنظیمات تعداد ستون هایی است که در صفحه محصول نمایش داده می شود.
تعداد ستون های محصولات پرفروش/محبوب/مشابه در ووکامرس: همانند موارد قبل این قسمت نیز نشان دهنده تعداد ستون های بخش محصولات پرفروش/محبوب یا مشابه است.
تعداد ستون های آرشیو محصولات: منظور از این بخش تعداد ستون هایی است که در هر دسته بندی نمایش داده می شود.
فعال کردن اسلایدر گاری محصولات ووکامرس در آوادا: در مسیر شخصی سازی ووکامرس با فعال کردن این قسمت با کلیک روی فلش های کنار تصویر اصلی می توانید تصاویر مربوط به هر محصول به صورت اسلایدری مشاهده کرد.
سایز (عرض) عکس محصول در صفحه محصول
کنترل تعداد ستون های تصویر کوچک Thumbnails به عنوان گالری تصاویر محصول
کنترل فعال یا غیرفعال کردن زوم تصویر محصول
نمایش فیلتر ترتیب نمایش محصولات در صفحه فروشگاه: منظور از این قسمت فیلتر پیش فرض ووکامرس است که با توجه به ارائه یک فیلتر بسیار قوی در پروشاپ، شما نیازی به فعال بودن این قسمت ندارد.
نمایش عکس دوم محصول با حرکت موس در صفحه فروشگاه
اطلاعات صفحه پرداخت در یک صفحه: در ادامه مراحل شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ ، در صورت غیرفعال کردن این قسمت اطلاعات پرداخت در سه صفحه مجزا نمایش داده می شود.
نمایش باکس یادداشت خریدار در صفحه پرداخت
لینک «حساب کاربری» در منوی اصلی
آیکون «سبد خرید» محصولات در منوی اصلی
شمارنده تعداد محصول کنار سبد خرید
لینک «حساب کاربری» در منوی دوم (بالا): منظور از این بخش از تنظیمات شخصی سازی ووکامرس، نمایش گزینه «حساب کاربری» در Top menu است.
آیکون «سبد خرید» محصولات در منوی دوم (بالا)
آیکون شبکه های اجتماعی: منظور نمایش آیکون مورد نظر در صفحه محصول در پایین بخش مربوط به محصول است.
نمایش محصولات به صورت شبکه / لیست
نمایش پیش فرض محصولات: در این بخش شما تعیین می کنید که می خواهید محصولاتتان در صفحه به چه حالتی نمایش داده شوند.
متن پیام اول در صفحه تسویه حساب
متن پیام دوم در صفحه تسویه حساب

استایل های ووکامرس

شخصی سازی صفحه فروشگاه ووکامرس

• طرز نمایش باکس محصول در صفحه فروشگاه
فاصله داخلی Padding باکس محصولات ووکامرس
عرض صفحه 100%
ارتفاع برابر
طرز نمایش تب ها: طی فرآیند شخصی سازی ووکامرس شما می توانید با استفاده از این گزینه تعیین کنید که تب های باکس پایین محصول به صورت افق نمایش داده شود یا طرز نمایش آن به صورت عمودی باشد.
تعیین رنگ پس زمینه باکس تعداد سفارش
تعیین رنگ پس زیمنه باکس تعداد سفارش زمان Hover موس
رنگ پس زمینه باکس های کرکره ای ووکامرس
رنگ فونت باکس های کرکره ای ووکامرس
رنگ دورخط Border باکس های کرکره ای ووکامرس
رنگ پس زمینه دکمه «سبد خرید»
سایز فونت آیکون های ووکامرس

در آموزش های پیشین به پیکربندی ووکامرس و تنظیمات مربوط به نحوه نمایش محصولات فروشگاه اینترنتی پرداختیم. در این جلسه از آموزش های قالب پروشاپ آموختیم که چطور ووکامرس را شخصی سازی کنیم تا نهایتا نحوه فروش و نمایش محصولات حرفه ای تر صورت گیرد. با شخصی سازی ووکامرس در قالب پروشاپ ظاهر جذابتری برای فروشگاه خود ایجاد خواهید نمود  که همه این راهکارها در نهایت منجر به افزایش فروش خواهند شد.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش شخصی‌سازی بخش‌های مختلف ووکامرس در پروشاپ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

تنظیمات نحوه نمایش تصاویر و بزرگنمایی آن ها در قالب پروشاپ

$
0
0

زوم تصاویر یکی از قابلیت هایی است که با استفاده از آن در فروشگاه اینترنتی خود می توان نظر کاربران را جلب کرد. برای اینکار تنها کافی است که با تنظیمات مربوط به این بخش آشنا شد. برای زوم تصاویر در ووکامرس شما می توانید از طریق تنظیمات قالب خود اقدام کرده یا از افزونه زوم عکس محصولات ووکامرس استفاده کرد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا و در ادامه آموزش های قالب پروشاپ و راه اندازی فروشگاه اینترنتی به مبحث لایت باکس و بزرگ نمایی عکس محصولات در پروشاپ می رسیم. در واقع با انجام تنظیمات برزگ نمایی تصاویر محصولات قصد داریم قابلیتی ایجاد کنیم تا زمانی که کاربر روی عکس محصول کلیک کرد بتواند نمای بزرگ آن را مشاهده کند.

نحوه زوم تصاویر در ووکامرس

برای این منظور از منوی «avada» به زیر منوی «تنظیمات قالب» رفته و سپس روی گزینه «لایت باکس» کلیک کنید تا به صفحات تنظیمات بزرگ نمایی و زوم تصاویر در ووکامرس هدایت شوید.

 زوم تصاویر در ووکامرس

اگر دوست دارید نحوه ایجاد لایت باکس در وردپرس به کمک افزونه را یاد بگیرید، مقاله آموزش ساخت لایت باکس تصاویر در وردپرس را مطالعه نمایید.

تنظیمات بزرگ نمایی عکس محصولات در پروشاپ

  • لایت باکس: در بخش ابتدایی می توانید تنظیم کنید که حالت لایت باکس تصاویر در حالت فعال یا غیر فعال قرار گیرد.
  • لایت باکس برای  تصویر شاخص برگه یا نوشته: در این قسمت نیز می توان تعیین نمود که تصاویر شاخص برگه ها و نوشته های سایت ما با حالت لایت باکس نمایش داده شوند یا خیر.

لایت باکس در وردپرس چیست

  • عملکرد لایت‌باکس
  • ظاهر لایت‌باکس: در این قسمت می توانید ظاهر و استایل لایت باکس خود را تعیین نمایید.
  • موقعیت تصویر بندانگشتی: تصاویر بند انشگت در سمت چپ یا راست نمایش داده شوند.
  • سرعت انیمیشن: سرعت در سه حالت سریع، معمولی و آهسته قابل تنظیم است.
  • دکمه‌ی استارت/استپ گالری: این مورد را می توانید در حالت فعال یا غیر فعال قرار دهید.
  • پخش خودکار گالری لایت باکس: می توان تنظیم کرد که موارد موجود در گالری های ایجاد شده به صورت خودکار پخش شوند یا خیر.
  • سرعت اسلایدشو
  • شفافیت پس‌زمینه
  • عنوان: با تنظیم این قسمت از بخش بزرگ نمایی تصویر محصولات در پروشاپ می توانید نام فایل را در بالای لایت باکس نمایش دهید.
  • نام جایگزین
  • شبکه‌ های اجتماعی: دکمه شبکه های اجمتاعی روی لایت باکس درج شود.
  • Deeplinking
  • نمایش تصاویر نوشته‌ها در لایت‌باکس: تصاویر استفاده شده در نوشته های وبسایت در لایت باکس نمایش داده شوند.
  • ابعاد ویدئو اسلایدشو: در این بخش نیز می توانید تنظیم کنید که ویدیوهای شما درون لایت باکس دارای چه پهنا و ارتفاعی باشند.

قابلیت زوم تصاویر در ووکامرس برای کاربران اینترنتی جذابیت بسیار زیادی دارد. به همین دلیل بهتر است از این قابلیت بسیار مناسب برای بالا بردن جذابیت ظاهری وب سایت خود و افزایش نرخ کلیک استفاده نمود. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا با آموزش زوم تصاویر در ووکامرس در این مسیر در کنار شما همراهان عزیز باشیم. اگر همانند این آموزش پیش بروید، به راحتی می توانید تنظیمات بزرگ نمایی عکس محصولات در پروشاپ را انجام دهید.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته تنظیمات نحوه نمایش تصاویر و بزرگنمایی آن ها در قالب پروشاپ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش قدم به قدم ویرایش فیلدهای سبد خرید ووکامرس

$
0
0

در این مقاله از مجموعه آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم نحوه افزودن فیلد سبد خرید و تنظیمات سبد خرید ووکامرس را آموزش دهیم. به صورت پیش فرض فیلدهای سبد خرید یک فرمت مشخص را دارند اما در پروشاپ این قسمت شخصی سازی شده است. برای این کار یک افزونه مورد استفاده قرار گرفته است. در این جلسه آموزشی از پایگاه دانش میزبان فا قصد داریم به آموزش افزونه ویرایش فیلدهای صفحه سبد خرید ووکامرس بپردازیم.

تنظیمات فیلدهای سبد خرید ووکامرس

برای استفاده از افزونه ویرایش سبد خرید ووکامرس باید در پیشخوان وردپرس روی منو «افزونه ها» کلیک کنید. سپس افزونه «ویرایش فیلدهای سبد خرید ووکامرس» را فعال کنید.

افزونه سبد خرید وردپرس

دقت داشته باشید این افزونه روی قالب پروشاپ نصب شده است و تنها می بایست آن را فعال نمایید. در صورتی که از قالب دیگری استفاده می کنید می توانید افزونه “ویرایش فیلدهای سبد خرید ووکامرس”  را تهیه نموده و به کمک آموزش زیر آن را نصب و راه اندازی نمایید.

آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس

بعد از فعال شدن ویرایش سبد خرید ووکامرس می توانید از طریق منو «ووکامرس» زیر منو «فیلدهای سبد خرید» را انتخاب کنید.

پیکربندی ووکامرس

این بخش شامل 5 زیرمنوی اصلی می شود:

  • تنظیمات
  • صورت حساب
  • حمل و نقل
  • سفارش
  • Custom Sectons
اگر به تازگی اقدم به راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود نموده اید، می توانید از محتوای مقاله آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس در راستای بهبود عملکرد وبسایت خود استفاده کنید.

تنظیمات سبد خرید ووکامرس

تنظیمات اصلی صفحه سبد خرید در تب «صورت حساب» قابل مشاهده است. این افزونه به شکلی طراحی شده است که انگار در حال ایجاد یک فهرست هستید. برای جا به جا کردن این فیلدها تنها کافی است ماوس را روی فیلد مورد نظر خود نگه داشته و آن را به قسمتی که می خواهید در آنجا قرار بگیرد درگ کنید. با کلیک روی هر یک از این فیلدها نیز می توانید تنظیمات داخلی آن را مشاهده نمایید.

دکمه سبد خرید ووکامرس

در بخش تنظیمات داخلی، تب های زیر وجود دارد:

  • عمومی
  • ظاهر
  • نمایش در
  • پیشرفته

 

تب «عمومی» موارد زیر را شامل می شود:

افزونه ویرایش سبد خرید ووکامرس

در تنظیمات سبد خرید ووکامرس می توانید مطابق با توضیحات زیر پیکربندی مد نظر خود را پیاده سازی کنید:

  • فعال: با زدن تیک این قسمت شما تعیین می کنید که این فیلد نمایش داده شود یا نه.
  • ضروری: فعال کردن این گزینه نیز سبب می شود تا پر کردن این فیلد توسط کاربر الزامی شود. برای این کار یک آیکون ستاره در کنار عنوان فیلد نمایش داده می شود.
  • لیبل: منظور از این قسمت همان عنوان فیلد است که با توجه به نیاز خود می توانید آن را تعیین کرده یا تغییر دهید.
  • نام: این قسمت معادل انگلیسی عنوان قرار گرفته در باکس نام است. برای فیلدهایی که به صورت پیش فرض وجود دارند نیازی به تغییر این قسمت نیست. اما اگر از طریق باکس قرار گرفته در سمت راست، فیلد جدیدی را به فیلدهای این بخش اضافه کنید، باید بخش meta name را مشخص و وارد نمایید.
  • اعتبارسنجی: برای این بخش نیز می توانید «ایمیل»، «تلفن» یا «کدپستی» مشخص کنید. به ترتیب کاربر باید مورد مشخص شده را در این فیلد وارد کند تا بتواند خرید انجام دهد.

طراحی سبد خرید برای ووکامرس

در تب «ظاهر» زیر منوهای زیر وجود دارد:

حذف آیکون سبد خرید در ووکامرس

  • متن اولیه: در این قسمت می توانید یک متن را به عنوان نمونه قرار دهید. زمانی که کاربر فیلد را با عبارت مورد نظر پر می کند، این متن اولیه نیز پاک می شود.
  • کلاس CSS: در تب «ظاهر» گزینه ای به نام کلاس CSS با عنوان «form-right» وجود دارد که اگر این کلاس را به هر یک از فیلدها بدهید، آن فیلد یک دوم سطر را اشغال می کند. با استفاده از کلمه «right» و «left» نیز می توانید مشخص کنید که فیلد در سمت راست یا چپ سطر قرار بگیرد. آن دسته از فیلدهایی که قرار است به تنهایی یک سطر را اشغال کنند نیز با عبارت «form-wide» مشخص می شوند.

در تب «نمایش» در موارد زیر قابل مشاهده خواهد بود:

دکمه افزودن به سبد خرید ووکامرس

  • صفحه تشکر
  • حساب کاربری آدرس
  • حساب کاربری سفارش
  • ایمیل ها

با فعال کردن تیک هر یک از این موارد شما مشخص می کنید که فیلد حاضر در کدام یک از صفحات نامبرده نمایش داده شود. به صورت پیش فرض تیک تمامی آنها فعال است که بهتر است به همین شکل نیز باقی بماند.

تب «پیشرفته» برای حالتی است که شما نسخه premium آن را خریداری نمایید.

تنظیمات حمل و نقل ووکامرس

افزودن فیلد جدید به صفحه خرید فروشگاه

برای افزودن فیلد جدید باید از طریق باکس مشخص شده در این صفحه اقدام کنید.

فیلد سبد خرید ووکامرس

این بخش شامل قسمت های زیر است:

  • نوع فیلد: در این بخش می توانید «متن تک خطی» و «متن چند خطی» را انتخاب کنید. سایر گزینه های این قسمت تنها در حالت premium فعال می باشد. در حالت چند خطی کاربر می تواند به راحتی چند خط را در یک فیلد قرار دهد. به عنوان مثال می توان از این حالت برای فیلد آدرس که طولانی تر است استفاده کرد.
  • ایمیل
  • نام

با کلیک روی تب «حمل و نقل» می توانید تنظیمات مربوط به این قسمت را مشاهده نمایید. این تب نیز دقیقا همانند موارد قرار گرفته در تب «صورت حساب» است اما یک تفاوت دارد و آن استفاده از کلاس form-wide برای تمامی فیلدهای قرار گرفته در آن است. دلیل این موضوع این است که تعداد فیلدهای این قسمت در مقایسه با قسمت صورت حساب که مربوط به تنظیمات سبد خرید است، کمتر می باشد و اگر فیلدها را در کنار هم قرار دهید ستون در مقایسه با ستون کناری کوتاه تر می شود که چندان جذاب نیست.

تب «سفارش» بخش دیگری است که باید به آن توجه کرد. در این قسمت فیلدی تحت عنوان «order notes» وجود دارد که با وجود فعال بودن، نمایش داده نمی شود. دلیل این اتفاق این است که در تنظیمات قالب در ووکامرس بخش «نمایش باکس یادداشت خریدار در صفحه پرداخت» غیرفعال است. اگر می خواهید این بخش نشان داده شود، باید وارد بخش تنظیمات آوادا شوید. سپس روی زیر منو «ووکامرس» کلیک کرده و این بخش را فعال کنید. در ادامه نیز می توانید با استفاده از تنظیمات داخلی قرار گرفته در زیرفیلد هر گونه تغییراتی که مدنظرتان است را روی آن اعمال کنید.

تب «custom Section» نیز زمانی برای شما فعال می شود که نسخه premium این افزونه را خریداری نمایید.

در هر وب سایت فروشگاهی صفحه ای تحت عنوان سبد خرید وجود دارد. ظاهر این صفحه  همچنین فیلدهایی که در بخش نمایش داده می شوند می تواند تاثیر زیادی در ایجاد ذهنیت منفی یا مثبت برای کاربران داشته باشد. فیلدهای این صفحه می بایست در عین کاربردی بودن بیش از حد معمول نباشند. اصولا در چنین صفحاتی فیلدهای ضروری اطلاعات کاربران درج می شود. در این جلسه آموزشی از راه اندازی فروشگاه اینترنتی به آموزش افزونه ویرایش سبد خرید ووکامرس پرداختیم. به واسطه این افزونه خیلی سریع و حرفه ای می توان تنظیمات سبد خرید را سفارشی سازی نمود.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته آموزش قدم به قدم ویرایش فیلدهای سبد خرید ووکامرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


چگونه برند محصولات ووکامرس را در فروشگاه اینترنتی به نمایش بگذاریم؟

$
0
0

نمایش نام برند محصولات در فروشگاه های اینترنتی یکی از قابلیت هایی است که همواره مورد توجه کاربران قرار می گیرد. در این مقاله از سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه استفاده از افزونه برند محصولات ووکامرس را به شما آموزش دهیم. با استفاده از این افزونه شما می توانید نام برند یا سازنده یک محصول را در صفحه مربوط به آن نمایش دهید. همچنین این امکان نیز وجود خواهد داشت که در صورت تمایل نام برند در صفحه فروش محصولات نیز نشان داده شود.

در راستای آشنایی با افزونه برند محصولات در ووکامرس می توانید مقاله آموزش نمایش برند محصولات در ووکامرس را نیز مطالعه نمایید. در این مقاله روش کار با افزونه دیگری تحت عنوان YITH WooCommerce Brands Add-On معرفی شده است.

مدیریت برند محصولات در ووکامرس

افزونه برند محصولات ووکامرس با نام Ultimate WooCommerce Brands PRO در بخش «افزونه ها» قرار گرفته است که به صورت پیش فرض فعال می باشد.

آموزش افزونه برند محصولات ووکامرس

در ابتدا افزونه Ultimate WooCommerce Brands PRO را روی وردپرس خود پیاده سازی نمایید. در صورتی که از قالب پروشاپ استفاده می کنید افزونه برند محصولات به صورت پیشفرض نصب می باشد. اگر از قالب دیگری استفاده می کنید این افزونه را نصب و فعال نمایید.

پس از نصب و فعالسازی افزونه برند محصولات ووکامرس، به منظور تنظیم افزونه برند در پیشخوان وردپرس خود، از طریق منوی «ووکامرس» زیر منوی «پیکربندی» را انتخاب کنید.

پیکربندی ووکامرس

سپس در صفحه ای که برایتان باز می شود، روی تب «تنظیمات برند» کلیک کنید. این بخش شامل قسمت های زیر است:

  • تنظیمات عمومی
  • صفحه جزئیات محصول
  • صفحه دسته بندی محصولات

افزونه برند محصولات در ووکامرس

تنظیمات عمومی افزونه برند محصول ووکامرس

در این بخش از تنظیمات افزونه برند محصولات ووکامرس شما می توانید عنوان برند، اینکه نام برند در کدام قسمت نمایش داده شود و همچنین نوع نمایش برند در صفحه محصول را مشخص نمایید. نام برند می تواند با توجه به گزینه انتخابی شما در صفحه محصول، دسته بندی محصولات یا هر دوی آنها نمایش داده شود.

همچنین این امکان را خواهید داشت که مشخص کنید نمایش برند تجاری شما در صفحه محصول ووکامرس به چه شکلی باشد. این بخش شامل سه حالت مختلف است:

  • نمایش نام برندها
  • نمایش عکس برندها
  • نمایش هر دو: عنوان و عکس برند

شما باید با توجه به نیاز خود هر یک از آنها را انتخاب نمایید.

صفحه جزئیات نمایش برند تجاری در ووکامرس

در این قسمت شما می توانید مشخص کنید که محصول در کدام قسمت نمایش داده شود. با انتخاب هر یک از این قسمت ها، محتوا یا عکس مربوط به برند محصول در صفحه جزئیات محصول در همان بخش نمایش داده می شود.

اگر قصد داشتید برند تجاری شما در ووکامرس در جایی نشان داده شود که در لیست پیش فرض وجود ندارد، می توانید از طریق موقعیت سفارشی آن موقعیت را مشخص نمایید. برای این کار در صفحه محصول در موقعیت مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه inspect element را انتخاب نمایید سپس قسمت ابتدایی class مربوط به آن قسمت را کپی نمایید. در ادامه باید در باکس مشخص شده برای موقعیت سفارشی یک نقطه گذاشته و سپس کلاس کپی شده را وارد نمایید. بعد از ذخیره تغییرات، برند در موقعیت تعیین شده نمایش داده می شود.

تنظیم افزونه برند محصولات ووکامرس

صفحه دسته بندی محصولات ووکامرس

بخش صفحه دسته بندی نیز دقیقا مشابه با صفحه جزئیات صفحه است. شما می توانید از میان گزینه های حاضر موقعیت مورد نظر خود را انتخاب نمایید یا اینکه موقعیت سفارشی مورد نظر خود را ایجاد نمایید.

نمایش برند تجاری محصولات ووکامرس

برخی از افراد زمانی که از این افزونه برای فروشگاه پروشاپ خود استفاده می کنند، با یک ارور مواجه می شوند. این ارور برای کسانی که از عنوان برند استفاده می کنند نمایش داده می شود. دلیل این موضوع این است که نوع نمایش برند به صورت پیش فرض روی حالت عکس قرار گرفته است و اگر آن را به حالت نمایش نام برندها تغییر ندهند این ارور را مشاهده می کنند.

نکته: اگر از عکس برای نمایش نام برند تجاری در ووکامرس استفاده می کنید باید در نظر داشته باشید که ارتفاع عکس بیشتر از 25 پیکس نباشد. در واقع باید در سایز عکس های برند یک نظم و ترتیب مشخص وجود داشته باشد. در غیر این صورت در صفحه محصول بهم ریختگی ایجاد شده و زیبایی ظاهر کار از بین می رود.

اما سوالی که اکنون مطرح می شود این است که چگونه باید برندهای مورد نظر خود را ایجاد کنیم؟

نحوه ایجاد برند در فروشگاه اینترنتی ووکامرس

به منظور نمایش نام تجاری با استفاده از برند محصولات در ووکامرس باید در پیشخوان وردپرس منوی «محصولات» را انتخاب کرده و روی زیر منو «Brands» کلیک کنید.

تنظیمات ووکامرس در وردپرس

در سمت چپ صفحه ای که برای شما باز می شود، می توانید لیست برندهایی که ایجاد شده اند را مشاهده نمایید. در سمت راست صفحه نیز بخشی وجود دارد که از طریق آن می توانید برند جدیدی را اضافه نمایید. این بخش شامل موارد زیر است:

  • نام: عنوانی که می خواهید برای برندهایتان نشان داده شوند را باید در این قسمت وارد نمایید.
  • نامک: معادل انگلیسی عنوان برندی است که انتخاب کرده اید.
  • Parent Brand: اگر برندی که قصد اضافه کردن آن را دارید، زیر برند یک برند مادر است، باید نام brand مادر را در این قسمت وارد کنید.
  • توضیح: متنی که به عنوان توضیحات برند خود در نظر گرفته اید را در این بخش وارد نمایید.
  • تصویر لوگو برند: با کلیک روی گزینه «Upload image» صفحه مربوط به تصاویر برای شما باز می شود. اگر قصد دارید تسویر جدید را اضافه کنید، باید روی «گزینش پرونده» کلیک کنید و عکس را آپلود نمایید. اما اگر تصویر را از قبل در رسانه های وردپرس خود قرار داده اید، تنها کافی است روی تب «کتابخانه پیوندهای چندرسانه ای» کلیک کرده و لینک نمایش قرار گرفته رو به روی عنوان عکس مورد نظر را انتخاب نمایید. سپس با کلیک روی «گذاشتن در نوشته» عکس مورد نظر برای شما آپلود می شود.

آموزش تنظیمات برند ووکامرس

بعد از ایجاد برندهای مورد نظر خود زمان آن می رسد که آن را به صفحه محصولات خود اضافه نمایید. برای اینکار باید وارد صفحه محصول خود شده و گزینه «ویرایش محصول» قرار گرفته در نوار ابزار را انتخاب نمایید. بعد از فعال کردن افزونه برند محصولات ووکامرس، باکسی تحت عنوان «Brands» در سمت چپ صفحه نمایش داده می شود. از طریق این باکس می توانید برند یا برندهای مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که این افزونه شورتکدهایی را نیز دارا می باشد. برای مشاهده آنها وارد بخش پیکربندی ووکامرس، تنظیمات برند را انتخاب کرده و روی گزینه «read Plugin Documentation» کلیک کنید. بعد از اینکه وارد صفحه مربوطه شدید، منو shortcodes را انتخاب نمایید تا بتوانید شورتکدهای حاضر را مشاهده نمایید. از این شورتکدها برای گروه بندی، ساخت اسلایدر، لیست ساختن و… مناسب می باشند.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته چگونه برند محصولات ووکامرس را در فروشگاه اینترنتی به نمایش بگذاریم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

ساخت صفحه جهت نمایش محصولات مورد علاقه کاربر

$
0
0

یکی از کارهایی که می توان برای بالا بردن زیبایی وب سایت خود از آن استفاده کرد، افزودن دکمه محصولات مورد علاقه است. برای این کار می توانید از یک افزونه محصولات مورد علاقه استفاده کنید. در این مقاله پایگاه دانش میزبان فا و در راستای سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم افزونه ای که از آن برای ایجاد محصولات مورد علاقه استفاده کرده ایم را به شما آموزش دهیم. بعد از بررسی های بسیار افزونه محصولات مورد علاقه WPC Smart Wishlist for WooCommerce برای ایجاد علاقه مندی های در ووکامرس مورد استفاده قرار گرفت. این افزونه به طور کلی نسخه رایگان و premium دارد که نسخه رایگان بسیاری از نیازها را به خوبی برطرف می کند. بدین ترتیب کاربر می تواند لیستی از محصولات مورد علاقه خود در دسترس داشته باشد تا بعدها بتواند آن ها را بررسی و بازبینی کند.  اینکار می تواند منجر به افزایش فروش شود.

افزونه دیگری که می توان از آن برای ایجاد لیست علاقه مندی ها استفاده کرد، Wishlist for Woocommerce است. در صورت تمایل به آشنایی با این افزونه محصولات مورد علاقه می توانید مقاله آموزش افزودن محصول به لیست علاقه مندی ووکامرس را مطالعه نمایید.

معرفی افزونه محصولات مورد علاقه در ووکامرس

در ابتدا برای ساخت لیستی تحت عنوان محصولات مورد علاقه برای کاربران خود، WPC Smart Wishlist for WooCommerce را نصب و فعال نمایید. در صورتی که از قالب پروشاپ استفاده می کنید این افزونه نصب می باشد و تنها می بایست آن را فعال نمایید. برای این منظور به منوی افزونه ها و زیرمنوی افزونه های نصب شده مراجعه کنید.

افزونه محصولات مورد علاقه ووکامرس

به منظور ورود به بخش تنظیمات افزونه محصولات مورد علاقه در پیشخوان وردپرس خود منو «WP clever» را انتخاب کرده و سپس روی زیر منو «Smart Wishlist» کلیک کنید.

پیکربندی ووکامرس

صفحه تنظیمات افزونه محصولات مودر علاقه استفاده شده، شخصی سازی و زبان آن به طور کامل به زبان فارسی تبدیل شده است. از طریق تنظیمات این قسمت می توانید محتوای، استایل یا هر بخش دیگری که به ظاهر گزینه «مورد علاقه» مربوط می شود را مطابق میل خود تغییر دهید. تنظیمات افزونه علاقه مندی ووکامرس شامل موارد زیر می شود:

بخش عمومی افزونه علاقه مندی ووکامرس

در این قسمت تنظیمات عمومی و کلی علاقه مندی ها را می توانید مدیریت کنید که شامل موارد زیر می شود:

افزونه علاقه مندی ووکامرس

  1. علاقه مندی را برای کاربرانی که وارد سایت نشده اند غیرفعال کن
  2. حذف اتوماتیک: با فعال کردن این گزینه بعد از اینکه کاربر محصولی را به سبد خود اضافه کرد، نام آن محصول از لیست علاقه مندی های او حذف می شود.

نحوه طراحی صفحه محصولات مورد علاقه کاربر

برای تنظیمات صفحه ای که تحت عنوان علاقه مندی ها ایجاد شده است تا کاربر بتواند لیست علاقه مندی های خود را ببیند، از طریق این قسمت امکان پذیر است.

افزونه محصولات ووکامرس

  1. صفحه علاقه مندی ها: برگه علاقه مندی ها در قسمت «برگه ها» با عنوان «لیست علاقه مندی ها» وجود دارد که شورتکد «woosw_list» در آن قرار گرفته است. با انتخاب این صفحه می بینید که زمانی که بعد از لایک کردن صفحه پاپ آپ باز شد، با کلیک روی «باز شدن برگه علاقه مندی ها»، این برگه به شما نشان داده می شود.
  2. دکمه اشتراک گذاری: امکان اشتراک گذاری لیست علاقه مندی ها برای کاربر فراهم شود.
  3. کپی لینک: کاربر بتواند لینک صفحه علاقه مندی های خود کپی کند.

تنظیمات ظاهری صفحه علاقه مندی ها

شما می توانید تنظیمات این بخش را مطابق نیاز خود تغییر دهید.

بهترین افزونه مقایسه محصولات ووکامرس

  1. نوع نمایش: نوع نمایش می تواند به صورت دکمه یا لینک باشد.
  2. متن دکمه: متنی که به کاربر نمایش داده می شود.
  3. عملکرد: در این قسمت مشخص می کنید که بعد از کلیک کاربر روی گزینه ایجاد شده لیست محصولات برای او نمایش داده شود یا اینکه یک پیام مشخص را ببیند.
  4. متن (اضافه شد): متنی که به کاربر نشان داده می شود را می توانید از این قسمت مدیریت کنید. در صورتی که می خواهید متن پیش فرض نمایش داده شود این قسمت را رها کنید.
  5. عملکرد بعد از افزودن: شما می توانید مشخص کنید که متن یا لیست محصولات به صورت پاپ آپ نمایش داده شود یا اینکه برگه علاقه مندی های باز شود.
  6. کلاس اضافی: با استفاده از CSS می توانید استایل مورد نظر خود را اعمال نمایید.
  7. موقعیت در صفحه آرشیو (shop)
  8. موقعیت در صفحه محصول (single)
  9. کد کوتاه/شورتکد: با استفاده از شورتکد تعیین شده می توانید دکمه علاقه مندی خود را به صورت دستی مدیریت نمایید.
  10. دسته ها: با استفاده از این قسمت می توانید مشخص نمایید که دکمه علاقه مندی تعبیه شد در افزونه محصولات مورد علاقه ووکامرس در کدام یک از بخش های سایت نمایش داده شود.

نمایش محصولات مورد علاقه کاربر به صورت پاپ آپ

برای تنظیم حالت پاپ آپ لیست علاقه مندی ها شما با موارد زیر مواجه می شوید:

افزونه مقایسه محصولات در ووکامرس

  1. رنگ: به کمک این بخش می توانید رنگ پاپ آپی که نمایش داده می شود را مشخص نمایید.
  2. لینک ادامه خرید: از طریق این بخش می توانید تعیین کنید که بعد از اینکه کاربر روی گزینه «ادامه خرید» کلیک کرد، وارد صفحه دیگری شود یا خیر. به صورت پیش فرض بعد از کلیک روی ادامه خرید کاربر به همان صفحه حاضر برمی گردد.

منو: این بخش تنها در حالتی که نسخه premium را تهیه کرده باشید، قابل نمایش و ویرایش خواهد بود.

به طور کلی استفاده از افزونه محصولات مورد علاقه برای کمک به کاربران در خصوص ذخیره محصولات مورد پسند خود در یک لیست مشخص و افزایش نرخ کلیک سایت می تواند بسیار موثر باشد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا آموزش کار با افزونه محصولات مورد علاقه ووکامرس در اختیار شما قرار بگیرد. بدین ترتیب می توانید به راحتی این بخش را به تمامی صفحات محصولات خود اضافه نمایید.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته ساخت صفحه جهت نمایش محصولات مورد علاقه کاربر اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

چگونه میتوان محصولات ووکامرس را با دو عنوان نمایش داد؟

$
0
0

با استفاده از عنوان دوم محصولات در فروشگاه های اینترنتی می توان ظاهر جذاب تری را برای کاربران خود به وجود آورده و همچنین به آنها در زمینه شناخت بهتر محصول کمک کرد. در این مقاله از سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم شما را با افزونه ایجاد عنوان دوم محصولات ووکامرس آشنا کنیم. چرا که در ووکامرس قابلیتی برای نمایش عنوان دوم تعبیه نشده است، به همین دلیل باید از افزونه برای این کار استفاده کرد.

درج عنوان دوم برای محصولات ووکامرس

قبل از شروع کار، افزونه product subtitle for Woocommerceرا فعال نمایید.

تنظیمات ووکامرس در وردپرس

اگر می خواهید نحوه نصب یک افزونه را یاد بگیرید، می توانید مقاله آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس را مطالعه نمایید.

برای ویرایش عنوان دوم محصولات می توانید از طریق صفحه ویرایش محصول استفاده کنید. به همین منظور باید وارد صفحه ویرایش محصول شوید.

نمایش محصولات ویژه در ووکامرس

در این صفحه قسمتی با عنوان «عنوان دوم محصول» وجود دارد که شما می توانید از طریق آن عنوان دوم خود را تعیین کرده یا تغییر دهید.

اما اگر می خواهید به تنظیمات مربوط به این قسمت دسترسی پیدا کنید، باید از طریق پیشخوان وردپرس، منو «ووکامرس» را انتخاب کرده و روی زیر منو «wooCommerce Protect Subtitle» یا «عنوان دوم محصولات» کلیک کنید.

ایجاد عنوان دوم در ووکامرس

تنظیمات افزونه عنوان دوم محصولات فروشگاه اینترنتی

این افزونه تنظیمات مختلفی را دارد که به فراخور نیاز خود می توانید از آنها استفاده نمایید. به عنوان مثال در تب «Admin Setting» می توانید تیک «افزودن ستون عنوان دوم» یا «Subtitle Column» را فعال کنید تا در بخش مدیریت و در صفحه لیست محصولات نیز ستون عنوان دوم را اضافه نمایید. به همین ترتیب می توانید با انتخاب تب های دیگر و تکمیل تنظیمات مربوطه، عنوان دوم را در صفحات مختلف نمایش دهید. اما صفحه ای که در این مقاله قصد داریم روی آن تمرکز کنیم، «صفحه محصول» است.

افزونه عنوان دوم در وردپرس

به همین منظور باید روی تب «صفحه محصول» کلیک کنید. این قسمت شامل فیلدهای زیر است:

  • موقعیت عنوان: با استفاده از این فیلد شما تعیین می کنید که موقعیت نمایش دوم دقیقا در کجای صفحه باشد. بهتر است گزینه های انتخابی «عنوان محصول» و «بعد» باشد.
  • نوع تگ عنوان: در این قسمت نیز نوع تگ عنوان را مشخص می کنید. بهتر است تگ h2 را انتخاب نمایید. چرا که عنوان اصلی h1 می باشد.

افزونه افزودن عنوان دوم به محصولات

بعد از ذخیره تغییرات، عنوان دوم برای محصول شما نمایش داده می شود. در نظر داشته باشید که اگر هم نمی خواهید از این افزونه استفاده کنید، باید منو «افزونه ها» را انتخاب کرده و افزونه «عنوان دوم محصول» را غیر فعال کنید.

افزودن عنوان دوم محصولات علاوه بر زیباتر کردن نمایش صفحه محصول، به شناخت محصول توسط کاربران نیز کمک بسیاری خواهد کرد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بود تا با معرفی و آموزش افزونه عنوان دوم محصولات به شما کمک کنیم تا بتوانید عنوان دوم محصولات خود را نیز به راحتی نمایش دهید.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته چگونه میتوان محصولات ووکامرس را با دو عنوان نمایش داد؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

تنظیمات دیدگاه وردپرس با بهترین افزونه نظرات

$
0
0

بخش نظرات یکی از مهم ترین قسمت هایی است که صاحبان وب سایت باید به آن توجه داشته باشند. مشخص کردن فیلدهای آن و بالا بردن زیبایی ظاهر از جمله مواردی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد. در این مقاله از سری آموزش های گام به گام راه اندازی فروشگاه اینترنتی پروشاپ تصمیم داریم درباره کامنت های پروشاپ و افزونه دیدگاه ها وردپرس صحبت کنیم. در واقع به بررسی تنظیمات دیدگاه ها وردپرس با افزونه نظرات در بخش کامنت پروشاپ خواهیم پرداخت.

به عنوان مثال شما می توانید برای حالتی که کاربر log in نکرده است، از فرمی با فیلدهای مورد نظر خود مثل نام یا نام خانوادگی استفاده کنید. شاید هم تمایل داشته باشید که امکان امتیازدهی به محصولات را در هنگام ثبت نظر برای کاربر فراهم کنید. تمامی این موارد و تنظیمات مربوط به آنها در افزونه دیدگاه ها وردپرس در ادامه مورد بررسی قرار می گیرند.

تنظیمات ارسال دیدگاه وردپرس

برای تغییر فرم دیدگاه در وردپرس و تنظیمات مربوطه در پروشاپ از افزونه ای مشخص استفاده شده است. یکی از مزیت های مهم این افزونه این است که شما می توانید یک فرم کامنت را ایجاد نمایید و آن را تنها برای محصولات نمایش دهید. سپس در کنار آن فرم دیگری را ایجاد نمایید و تعیین کنید که این فرم تنها برای برگه یا پست ها نشان داده شود.

در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با افزونه های کاربردی وردپرس می توانید مقاله بهترین افزونه های وردپرس را مطالعه نمایید.

در قالب آوادا بخش کامنت بسیار ساده طراحی شده است اما در پروشاپ این بخش پیشرفته تر شده و با شخصی سازی آن به کمک افزونه دیدگاه ها وردپرس می توانید با توجه به نیازهای خود این بخش را به حالتی که تمایل دارید دربیاورید. اگر در پیشخوان وردپرس، منو «دیدگاه ها» را انتخاب کنید، می بینید که زیر منو مربوط به افزونه WPDISCUZ به تنظیمات این بخش اضافه شده است.

افزونه دیدگاه وردپرس

پیش از بررسی دقیق تر این افزونه دیدگاه وردپرس، لازم است با قسمت دیدگاه ها آشنا شوید. اگر روی دیدگاه ها کلیک کنید، به راحتی می توانید دیدگاه های هر محصول، اطلاعات مربوط به تعداد آنها و افرادی که آنها را ثبت کرده اند را مشاهده نمایید. در واقع مدیریت دیدگاه ها از طریق این صفحه امکان پذیر خواهد بود.

افزونه دیدگاهه در وردپرس

در افزونه WPDISCUZ بخش های مختلفی وجود دارد که دو بخش آن بسیار مهم و کاربردی است که در این مقاله به بررسی تمامی آنها خواهیم پرداخت.

در یک فروشگاه اینترنتی شما می توانید به راحتی کامنت های مرتبط را از دیدگاه های غیرمرتبط تفکیک کنید. در صورت تمایل می توانید مقاله آموزش تفکیک دیدگاه‌های مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس را مطالعه نمایید.

افزونه ارسال دیدگاه برای وردپرس

بخش عبارت ها در افزونه دیدگاه ها وردپرس

بخش اول «عبارت ها» است. با استفاده از تنظیمات این قسمت شما می توانید معادل فارسی عبارت های انگلیسی فیلدهای مختلف بخش کامنت فروشگاه خود را در بخش رو به روی آنها وارد کنید. در نتیجه بخش دیدگاه وب سایتتان به راحتی به زبان فارسی نمایش داده می شود.

افزونه ارسال دیدگاه در وردپرس

بخش فرم های نمایش دیدگاه ها در وردپرس

بخش دوم افزونه دیدگاه ها وردپرس «فرم ها» است. به صورت پیش فرض یک فرم با عنوان «Defualt Form» وجود دارد و فرم «دیدگاه برای محصولات» نیز فرم دیگری است که در پروشاپ ایجاد شده است.

افزونه دیدگاه ها وردپرس

با کلیک روی این فرم صفحه ای برای شما باز می شود که به بررسی فیلدهای حاضر در آن خواهیم پرداخت:

  • عنوان فرم
  • عدم نمایش دیدگاه برای نقش های کاربری: با فعال کردن تیک هر یک از گزینه های موجود، تعیین می کنید که فرم دیدگاه توسط چه کسانی دیده نشود. بهتر است تیک هیچ یک از این گزینه ها را فعال نکنید تا همه بتوانند کامنت های قرار گرفته را مشاهده کنند.
  • میهمان بتواند دیدگاه ثبت کند: در این حالت از افزونه دیدگاه ها وردپرس کاربرانی که log in نکرده اند نیز امکان قرار دادن کامنت را خواهند داشت.
  • فعالسازی اشتراک گذاری: با فعال کردن این بخش کاربر می تواند شخص کند که پاسخ دیدگاهی که قرار داده است برای او ایمیل شود یا نه.
  • نمایش چک باکس قبول ارسال پاسخ در نوار اشتراک
  • ایمیل چک باکس قبول ارسال پاسخ در نوار اشتراک: متنی که برای تایید به کاربر نمایش داده می شود.
  • متن عنوان فرم دیدگاه: عنوانی که می خواهید برای فیلد دیدگاه نمایش داده شود را از این قسمت تعیین می کنید.
  • نمایش فرم دیدگاه در نوع پست: همانطور که پیش تر گفته شد با استفاده از این قسمت می توانید تعیین کنید که فرم حاضر برای چه بخش هایی نمایش داده شود.
  • نمایش فرم دیدگاه برای IDهای پست مشخص شده: در این بخش نیز می توانید تعیین کنید که یک فرم خاص برای یکسری آی دی خاص نمایش داده شود. بدین ترتیب ID های مورد نظر خود را وارد کرده و با کاما از یکدیگر جدا می کنید.
  • CSS سفارشی: شما می توانید یک کلاس قرار دهید و با css قرار گرفته در این بخش آن را شخصی سازی تر کنید.

اما مهم ترین قسمت تنظیمات فرم افزونه دیدگاه ها وردپرس مربوط به کم و اضافه کردن فیلدهای دیدگاه است. این فیلدها در حالتی که شما هنوز log in نکرده اید نمایش داده می شوند. با کلیک روی آیکون ویرایش قرار گرفته در کنار هر یک از فیلدها می توانید تنظیمات مربوط به آن قسمت را تغییر دهید. فیلدهای حاضر عبارتند از:

  • نام
  • ایمیل
  • کد امنیتی: با فعال کردن تیک «Show for guests» و «Show for logged in users» شما مشخص می کنید که کد امنیتی به ترتیب برای مهمانان و افرادی که log in کرده اند نمایش داده شود.
  • Website: با استفاده از قابلیت enable می توانید مشخص کنید که این فیلد نمایش داده شود یا نه.
  • امتیاز به این محصول
  • ارسال دیدگاه
در تنظیمات داخلی هر یک از آنها گزینه ای تحت عنوان Field is requested وجود دارد که پر کردن آنها برای ثبت نظر را الزامی می کند.

برای اضافه کردن هر فیلد دیگری در افزونه دیدگاه ها وردپرس باید روی علامت مثبت (+) کلیک کنید. سپس می توانید از میان فیلدهایی که از پیش تعیین شده است، گزینه مورد نظر خود را انتخاب نمایید. موضوع دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که می توانید ستون بندی این قسمت را مطابق میل خود تغییر دهید. به همین منظور باید روی گزینه مشخص شده در تصویر می توانید مشخص کنید که فیلدها به صورت تک ستونه و به پشت سر هم یا به صورت دو ستونه نمایش داده شوند.

همچنین می توانید با کلیک روی «افزودن سطر» یک سطر جدید را به بخش دیدگاه خود اضافه نمایید. سپس همانند روش گفته شده فیلدهای مورد نظر خود را به این سطر اضافه کرده و مطابق نیاز خود آن را تک ستونه یا دو ستونه قرار دهید.

بعد از طراحی این بخش با توجه به نیازها و معیارهای خود باید روی گزینه «به روز رسانی» کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود.

تنظمیات بخش افزودنی های کامنت در برگه وردپرس

قسمت دیگری که به عنوان زیر منو افزونه دیدگاه ها وردپرس وجود دارد، بخش «افزودنی ها» است. با کلیک روی آن صفحه ای برای شما باز می شود که می توانید افزودنی های مربوط به این افزونه را در آن مشاهده و در صورت نیاز انتخاب و اضافه نمایید.

ابزارهای گذاشتن دیدگاه در برگه وردپرس

افزونه دیدگاه ها و نظرات ووکامرس

بخش دیگری که به عنوان زیرمنو این بخش قابل مشاهده خواهد بود، بخش «ابزارها» است. در این قسمت شما این امکان را خواهید داشت که از فرم های ایجاد شده خروجی گرفته، نسخه پشتیبان تهیه نموده یا ویژگی های جدیدی را به آنها اضافه نمود.

تنظیمات دیدگاه در وردپرس

با استفاده از این بخش شما می توانید تنظیمات خاص و منحصر به فرد مورد نظر خود را اعمال نمایید.

افزونه دیدگاه ها وردپرس که در پروشاپ به صورت ویژه ای از آن استفاده می شود، یک افزونه بسیار کاربردی و در عین حال وسیع است. در ابتدا این افزونه با زبان فارسی قابل مشاهده بود اما به مرور و در نسخه جدید زبان آن به طور کامل به انگلیسی تغییر کرد و در پروشاپ تلاش شده است تا آنجا که نیاز شما است، معادل فارسی قسمت های اصلی قرار گرفته شود.در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده است تا تنظیمات قسمت نظرات و افزونه دیدگاه ها وردپرس در اختیار شما قرار بگیرد.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته تنظیمات دیدگاه وردپرس با بهترین افزونه نظرات اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی به صورت ویدیوئی

$
0
0

وجود یک فروشگاه اینترنتی علاوه بر کاهش هزینه ها می تواند یک روش مطمئن و ایده آل برای فروش و کسب درآمد به صورت 24 ساعته و بدون قطعی باشد اما سوالی که برای اغلب کاربران مطرح شده این است که سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟ برای پاسخ به هزینه لازم جهت راه اندازی فروشگاه آنلاین و چگونگی پیکربندی آن تصمیم گرفتیم که کمپین حرفه ای راه اندازی فروشگاه اینترنتی به صورت ویدیویی ارائه کنیم تا بتوانید فروشگاه خود را داشته باشید. به کمک این سری آموزش های پایگاه دانش میزبان فا به صورت کاملا رایگان از صفر تا 100 یعنی از نصب قالب تا پیکربندی ووکارس و تنظیمات آن و سفارشی سازی قالب تا داشتن یک فروشگاه کاملا جامع و حرفه ای را می آموزید. شایان ذکر است این دوره آموزشی کاملا رایگان برای کاربران میزبان فا ارائه شده است.

نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در این دوره آموزشی ارزشمند به صورت کامل به موضوعات زیر خواهیم پرداخت:

علاقه مندان پس از اتمام این دوره آموزشی قادر خواهند بود که یک فروشگاه اینترنتی به صورت کاملا حرفه ای بدون هیچ دانش کدنویسی راه اندازی نمایند و تمام پیکربندی های آن از جمله درگاه پرداخت بانکی، سبد خرید، صفحات فروش، نقد و بررسی محصولات و هزاران گزینه تخصصی دیگر را به تنهایی پیاده سازی کنند. در واقع این اموزش مخصوص تمامی افرادی است که سعی دارند با کمترین هزینه ممکن یک فروشگاه ایده آل و حرفه ای داشته باشند.

نصب و راه اندازی قالب فروشگاهی پروشاپ (فصل 1)

آموزش 0 تا 100 ووکامرس (فصل 2)

پیکربندی و تنظیمات قالب پروشاپ (فصل 3)

افزونه های پرکاربرد ووکامرس (فصل 4)

در این دوره آموزشی جامع متنی و ویدیوئی سعی کردیم به صورت کاملا رایگان به مباحث پیرامون راه اندازی فروشگاه اینترنتی بپردازیم. به گونه ای که علاقه مندان به این مبحث در پایان دوره آموزشی قادر باشند یک فروشگاه آنلاین را بدون هیچ دانش برنامه نویسی راه اندازی نمایند. در این دوره سعی بر این بوده است که از پایه صفر به مباحثی همچون نصب قالب روی هاست و لوکال هاست، نصب ووکامرس و افزونه های مورد نیاز، معرفی یک قالب فروشگاهی حرفه ای و تنظیمات مربوط به آن و همچنین پیکربندی های ووکامرس، سبد خرید، راه اندازی درگاه پرداخت بانکی و مباحث حرفه ای تر بپردازیم. در صورت وجود مشکل، سوالات خود را از طریق کامنت مطرح نمایید. امید است این دوره برای آن دسته از اشخاصی که سعی دارند در دنیای وب کسب و کاری راه اندازی کنند مفید واقع گردد. 🙂

 

نوشته آموزش صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی به صورت ویدیوئی اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

معرفی دوره آموزشی رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی

$
0
0

به دوره آموزشی قدم به قدم راه اندازی فروشگاه اینترنتی خوش آمدید. این دوره رایگان هست و در آن یاد می گیریم که چطور بدون کد نویسی یک فروشگاه اینترنتی کاملا پیشرفته و منعطف با امکانات بالا داشته باشیم. چطور با ابزارهایی که در دسترس داریم هر بخشی از وبسایتمان را به سادگی طراحی، ویرایش و شخصی سازی کنیم. چطور محصولاتمان را با حالت های مختلف در سایت قرار دهیم و در نهایت تنظیمات مربوط به فروشگاه و درگاه بانکی را پیاده سازی کنیم. پس از همه این موارد بعد از گذشت دو تا سه هفته می توانیم فروش محصولات خود را آغاز کنیم. در ادامه در پایگاه دانش میزبان فا به تشریح سرفصل های دوره آموزشی فروشگاه اینترنتی خواهیم پرداخت.

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

شرکت در دوره آموزشی فروشگاه اینترنتی یکی از درست ترین تصمیمات کاری شما است. چرا که علاوه بر رایگان بودن هیچ دوره ای با این وسعت و حساسیت و کیفیت نمی یابید. نکته مهم اینکه این دوره همواره در حال آپدیت می باشد. سعی شده ساده ترین مسیر برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی را معرفی کنیم به صورتی که در کمتر از دو یا سه هفته فروشگاه اینترنتی شما به طور کامل آماده خواهد بود هدف اصلی هم راه اندازی فروشگاهی کامل و بهینه بدون کدنویسی و اتصال به بانک و نهایت شروع فروش است.

در چند ویدیوی ابتدایی به مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی و پیش نیازهای لازم برای راه اندازی آن می پردازیم در نهایت یک دامنه و یک هاست خوب تهیه و ساخت فروشگاه را آغاز می کنیم.

نمونه فروشگاه های متعددی وجود دارد که با همین دوره های آموزشی کسب و کار خود را شروع کرده اند و از رنک الکسا این سایت ها مشخص هست که موفق عمل نموده اند. در میان این لیست برخی وبسایت ها از صفر کار خود را آغار و برخی دیگر به کمک آموزش های پیکربندی ووکامرس وبسایت خود را حرفه ای تر کرده اند.

حتی اگر وبسایت فروشگاهی دارید توصیه می کنیم سرفصل های این دوره آموزشی را بررسی کنید به بخش هایی که به صورت تخصصی آموزش داده شده دقت داشته باشید در نهایت همگی موجب پیشبرد حرفه ای تر وبسایت خواهند شد.

اگر هم هنوز وبسایت فروشگاهی شما راه اندازی نشده توصیه می کنیم قبل از شروع هر کاری پیش نیازهای لازم را بررسی نمایید. اگر تمایل دارید یک فروشگاه پیشرفته و فوق العاده داشته باشید در این دوره با ما همراه باشید.

دوره ویدویی رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی

نوشته معرفی دوره آموزشی رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

چرا باید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟

$
0
0

در این مقاله از سری آموزش های صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی تصمیم داریم به یک سوال بسیار مهم پاسخ دهیم. چرا باید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟ اگر پاسخ درستی به این سوال بسیار مهم پیدا کنید و مزایای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی را به خوبی متوجه شوید، به راحتی طرح راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود را مشخص کرده و در این مسیر به موفقیت می رسید. راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی مزیای زیادی را خواهد داشت که در این مقاله به بررسی چند مورد از مهم ترین آنها خواهیم پرداخت. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با دلایل راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی و مزایای آن تا انتهای این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا با ما همراه شوید.

مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی یکی از مهم ترین کارهایی است که می توان برای بهبود روند کسب و کار خود انجام داد. چرا که در دنیای فعلی و با روی کار آمدن تکنولوژی های جدید افراد ترجیح می دهند از فروشگاه های معتبر و حاضر در فضای مجازی استفاده کنند. از طرفی این فروشگاه بدون وقفه در حال فعالیت است.

در ادامه مهم ترین مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برای شما توضیح خواهیم داد:

طرح راه اندازی فروشگاه اینترنتی1. ایجاد بازار فروش بیشتر و توسعه سریع تر

در ذهن خود یک فروشگاه اینترنتی را در نظر بگیرید و آن را با یک فروشگاه واقعی مقایسه کنید.

 

  • یک فروشگاه واقعی اگر در بهترین نقطه شهر نیز قرار بگیرد، اجناس درون مغازه خود را تنها می تواند به افرادی که آن شهر زندگی می کنند به فروش برساند. اما یک فروشگاه اینترنتی می تواند فروش بیشتر و وسیع تری را تجربه کند.
  • می تواند به تمامی افراد یک کشور یا حتی فراتر فروش داشت باشد.
  • در نتیجه قطعا می تواند توسعه سریع تر و در نهایت درآمد بالاتری را داشته باشد.
  • در واقع به طور قطع داشتن یک فروشگاه اینترنتی می تواند روی فروش و توسعه و رشد کسب و کار شما تاثیر بسیار زیادی را داشته باشد.

2. فروشگاه همیشه در دسترس خریدار

فرض کنید که صاحب یک فروشگاه واقعی هستید و یک مشتری قصد خرید یک هندزفری دارد. این مشتری مجبور است برای انجام خرید خود از سر کار خود بیرون آمده و بعد از رد کردن ترافیک و شلوغی های بازار، خود را به فروشگاه شما برساند. در نهایت نیز اگر هندزفری مورد نظر مشتری را داشته باشید، خرید خود را انجام داده و دوباره به سر کار خود برمی گردد. این فرآیند به حداقل 2 الی 3 ساعت زمان نیاز دارد. پس به طور قطع برای مشتری خیلی راحت تر است که در همان محل کار خود بتواند در 15 الی 20 دقیقه وارد سایت شما شده و چند نمونه از هندزفری های موجود را مقایسه و در نهایت یکی از آنها را خریداری کند.

به طور قطع با داشتن یک فروشگاه اینترنتی فرآیند خرید برای مشتریان شما خیلی راحت تر پیش می رود. پس فروشگاه اینترنتی این مزیت را به مشتریان می دهد که در هر مکانی با استفاده از سیستم یا حتی گوشی موبایل خود وارد فروشگاه اینترنتی شما شده و خرید خود را انجام دهد. در نتیجه فروشگاهی که بتواند همیشه در دسترس باشد، این امکان را دارد که فروش بیشتری را داشته باشد. چرا که محدودیت های مکانی را برای مشتریان خود برداشته است.

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم

3. فروشگاه همیشه باز است

تصور کنید که شما یک فروشگاه واقعی دارید. چنین فروشگاهی به طور قطع در روزهای تعطیل بسته است و از یک ساعتی به بعد نیز دیگر امکان خرید برای کاربر وجود نخواهد داشت. اما در صورت داشتن یک فروشگاه اینترنتی، افرادی که نیاز دارند در روز تعطیل خریدی را انجام دهند، به راحتی می توانند وارد فروشگاه شده و خرید خود را به سرانجام برسانند.

درب های یک فروشگاه اینترنتی هیچ وقت بسته نیست و کاربر هر زمانی که بخواهد و در هر زمان و مکانی می تواند به راحتی خرید خود را انجام دهد.

این اتفاق برای صاحبان کسب و کار نیز بسیار ارزشمند است. چرا که می توانند به راحتی از تعطیلات خود استفاده کرده و اطمینان داشته باشند که فروشگاه باز است و فروش دارد. نداشتن محدودیت های زمانی و مکانی یکی از مهم ترین مزیت هایی است که فروشگاه اینترنتی می تواند داشته باشد.

4. فروش با تنوع بیشتر و هزینه کمتر

یک فروشگاه واقعی اگر بخواهد تنوع محصولات بالایی را داشته باشد، باید فضایی به فروشگاه خود اضافه نماید. به عنوان مثال اگر یک فروشگاه فیزیکی 200 متری دارید، برای داشتن تنوع بالا نیاز دارید که فضای خود را به 400 یا 500 متر افزایش دهید. اما همین فضا هم برای داشتن تنوع بالا دارای محدودیت است. همین موضوع هزینه بر است. چرا که باید فضا و تعداد کارکنان خود را نیز افزایش دهید  تا بتوانید تنوع بیشتر را برای مخاطبین خود ایجاد کنید.

اما فروشگاه انترنتی به هیچ عنوان به این شکل نیست. شما می توانید بدون هیچ محدودیتی تنوع بسیار زیادی را با کمترین هزینه داشته باشید. چرا که شما دیگر نیازی به افزایش تعداد کارکنان یا متراژ فروشگاه خود ندارید و تنها باید محصولات را وارد فروشگاه اینترنتی خود کنید. سپس توضیحات و ویژگی های هر یک از آنها را تعریف نمایید تا مشتریان بتوانند بیشترین تنوع ممکن را در مقابل خود ببینند.

اموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی خودکار

5. هزینه تبلیغات ارزان تر و گسترده تر

  • قطعا می دانید که یک فروشگاه اینترنتی به منظور تبلیغات باید از بروشور، تراکت و موارد این چنینی استفاده کند که در نوع خود هزینه بر است.
  • از طرفی پخش تبلیغات برای فروشگاه فیزیکی محدودیت مکانی دارد.
  • اگر همین تبلیغات را با همان هزینه یا حتی هزینه کمتر در سطح اینترنت انجام دهند، قطعا می تواند با گستردگی بیشتری نتیجه دهد.
  • افراد بیشتری می توانند تبلیغات شما در سطح اینترنت را مشاهده کرده و به آنها اعتماد کرده و در نهایت خرید انجام دهند.

6. اضافه کردن محصولات جدید بدون محدویت

شما اگر بخواهید به عنوان مثال 500 مصول را به فروشگاه واقعی خود اضافه نمایید، با محدودیت های بسیاری رو به رو خواهید شد. حتی شاید مجبور شوید شعبه دیگری را در جای دیگری تاسیس کنید. اما فروشگاه اینترنتی به هیچ عنوان چنین نیست. شما می توانید هر تعداد محصولی را می خواهید بدون هیچ محدودیتی و با کمترین هزینه ممکن به فروشگاه خود اضافه نمایید.

7. نیازی به سیسم حسابداری خاص نیست

حتما تاکنون برای شما پیش آمده است که آخر تایم کاری به بازار رفته باشید. به طور معمول در آن زمان افراد در حال حساب و کتاب میزان فروش و هزینه های آن روز خود هستند. اما در فروشگاه اینترنتی ب هیچ عنوان چنین نیست و همه چیز در همان لحظه محاسبه می شود. شما می توانید هر لحظه که می خواهید تعداد فروش، سود خود، موقعیت مکانی افرادی که از شما خرید کرده اند و اطلاعات مشابه بسیار دیگری را بدون داشتن هیچگونه سیستم حسابداری به دست آورید. این موضوع یکی از مهم ترین مزیت های راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. چرا که به خوبی می توان در وقت یک مدیر فروشگاه صرف جویی کرد.

چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟8. کسب اعتبار بیشتر برای فروشگاه فعلی

به طور معمول مشتریان ترجیح می دهند از فروشگاهی خرید کنند که دارای اعتبار مناسبی است. یکی از راه های کسب اعتبار داشتن وب سایت و اسم و رسم مناسب در اینترنت است.

به طور کلی اگر یک فروشگاه اینترنتی خوب داشته باشید، می توانید اعتبار بیشتری را نیز تجربه کنید. اگر یک فروشگاه واقعی داشته باشید و در کنار آن یک فروشگاه اینترنتی خوب را نیز داشته باشید، می توایند فروش خیلی خیلی بیشتری را تجربه کنید. 🙂

به عنوان مثال اگر شما قصد خرید یک محصول خاص را داشته باشید و نام برندهای مختلف تولید کننده آن را در اینترنت جستجو کنید، مطمئنا آن برندی که عملکرد بهتری در دنیای اینترنت دارد را به موردی که هیچ تبلیغاتی برای آن نشده و گمنام است ترجیح می دهید.

9. مدیریت فروشگاه از هر کجای دنیا

  • شما در هر کجای دنیا که باشید، خیلی راحت می توانید لپ تاپ خود را باز کرده و فروشگاه خود را مدیریت کنید.
  • اگر محصولی به اتمام رسیده است به راحتی برچسب «ناموجود» را روی آن می زنید.
  • دیگر نیازی نیست که تمام وق بالای سر کارکنان خود باشید و کارهایی که برای یک فروشگاه واقعی نیاز است را انجام دهید.
  • به راحتی به سوالات و نیازهای کاربران پاسخ می دهید و نیازی به حضور در دفتر کار برای ارتباط با مشتریان ندارید و این یکی دیگر از مزایای فروشگاه اینترنتی است.

به طور قطع یک فروشگاه آنلاین مزایای بسیاری را دارد که می تواند هر کسی را ترغیب به راه اندازی فروشگاه اینترنتی کند. حتی کسانی که در حال حاضر فروشگاه واقعی دارند نیز می توانند در کنار کسب و کار خود یک از مزایای فروشگاه اینترنتی استفاده کنند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با ارائه توضیحاتی کامل درباره مزیت های داشتن یک فروشگاه اینترنتی در این مسیر در کنار شما عزیزان باشیم.

آموزش قدم به قدم فروشگاه اینترنتی

نوشته چرا باید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


پیش نیازهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟

$
0
0

کاربران اغلب سوال می کنند که برای شروع کار و راه اندازی وبسایت فروشگاهی به چه مواردی نیاز خواهیم داشت و کلا هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی به طور تقریبی چه میزان خواهد بود؟ برای پاسخ به براورد هزینه های فروشگاه آنلاین ابتدا می بایست پیش نیازهای لازم برای راه اندازی سایت فروشگاهی را بررس کنیم. در ادامه راه اندازی قدم به قدم فروشگاه اینترنتی از پایگاه دانش میزبان فا با شما هستیم. در این آموزش به پیش نیازهای لازم جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی می پردازیم.

موارد لازم جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟

هر فروشگاه اینترنتی فارغ از نوع فعالیت خود به موارد و پیش نیازهای خاصی لازم دارد. این پیش نیازها هزینه های ناشی از تاسیس فروشگاه آنلاین را مشخص می کنند. بر اساس اینکه شما چه مواردی تهیه کنید هزینه های تاسیس سایتتان نیز متغیر خواهد بود. پیش نیازهای کلی راه اندازی وبسایت فروشگاهی به شرح زیر است:

هدف از تاسیس فروشگاه آنلاین

داشتن هدف و انگیزه: اولین پیش نیاز راه اندازی فروشگاه اینترنتی داشتن هدف و انگیزه کافی است. همه ما می دانیم که اگر قصد شروع کاری را داشته اما  فاقد هدف و انگیزه لازم باشیم قطعا در آن شکست خواهیم خورد. راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیز مستلزم همین قضیه است اگر قصد پیاده سازی یک فروشگاه آنلاین دارید اما هدف و انگیزه نداشته در نهایت به شکست منجر خواهد شد پس این مسیر برای پیشرفت شما کاملا نا مناسب است. این دوره تنها مخصوص اشخاص با انگیزه است. 🙂

تعیین بازار هدف برای فروشگاه آنلاین

انتخاب کالا با بازار فروش وسیع: به عنوان مثال دو فروشگاه اینترنتی وجود دارد. یکی در حال فروش موبایل و دیگری در زمینه فروش وسایل بازی کودک فعالیت دارد. بنظر شما کدام یک طیف وسیع تری از مشتریان را خواهد داشت؟

قطعا فروشنده لوازم بازی کودک مخاطبینی را دارد که اولا ازدواج کرده دوما کودکی دارند. در چنین شرایطی افراد زیادی فیلتر خواهند شد اما در خصوص مورد دیگر، قطعا فروشگاه موبایل مخاطیب بیشتری را پوشش خواهد داد. پس دید شما در خصوص انتخاب کالایی که قصد دارید در فروشگاه اینترنتی خود عرضه نمایید از اهمیت بالایی برخوردار است. در واقع انتخاب کالا در پیشرفت شما بسیار موثر است.

انتخاب نام دامنه مناسب برای فروشگاه اینترنتی

دامنه چیست؟ دامنه نشان دهنده برند و نام فروشگاه شما است. به عنوان مثال مجموعه میزبان فا دامنه mizbanfa.net را برگزیده است. عوامل بسیار مهمی در انتخاب نام دامنه دخیل هستند که در ادامه به شرح مفصل آن ها خواهیم پرداخت:

اینکه نام دامنه به چند شکل مختلف نوشته شود می تواند کاربر را گمراه کند. به عنوان مثال دامنه نقش جهان به شکل های زیر نوشته می شود و باعث گمراهی کاربر خواهد شد چرا که بازدیدکننده نمیداند کدام یک آدرس صحیح دامنه شما بوده است.

  • naghshejahan
  • naqshejahan
  • و….

پیش نیاز فروشگاه اینترنتی

در انتخاب نام دامنه می بایست بسیار دقت نمود در واقع هر زمان نام دامنه خود را در اختیار شخصی قرار می دهید می بایست حالت چندگانه نوشتن را نداشته باشد و کاربر بداند دامنه شما شامل چه حروفی است.

برای انتخاب نام دامنه می توانید از ابزارهای آنلاین پیشنهاد دامنه کمک بگیرید یا یک برگه سفید برداشته تمام ایده های خود را یادداشت نمایید در نهایت بهترین نام بر اساس فاکتورهای مذکور یا ترکیبی از آن ها را انتخاب کنید.

آموزش قدم به قدم ثبت دامنه  10 نکته برای انتخاب دامنه مناسب

۶ نکته مهم در هنگام انتخاب دامنه  چگونه نام دامنه مناسب انتخاب کنیم ؟

یک هاست خوب انتخاب کنیم

پیشنهاد می شود در همین ابتدای کار از یک هاست خوب و مناسب استفاده کنید تا ذهن شما عاری از هر گونه مسئله ای همچون ضعیف بودن هاست، سرعت پایین، کمبود منابع و… باشد.

شرایط راه اندازی فروشگاه اینترنتی

این تفکر که از یک هاست با منابع کم و سطح پایین استفاده کنیم تا موجب کاهش هزینه گردد و بعد آن را تغییر دهیم تفکر کاملا اشتباهی است چرا که کمبود منابع و مشکلات مذکور می تواند در سرعت و به تبع آن در سئوی سایت شما تاثیر گذار باشد و نتوانید ضررهای وارده را جبران نمایید.

از طرفی پایین بودن سرعت و رفع مشکلات مربوط به آن می تواند زمان زیادی از شما بگیرد. بنابراین توصیه می کنیم در همین ابتدای کار از یک سرویس خوب و مناسب استفاده نمایید تا دچار مشکلات احتمالی نشوید.

به عنوان مثال تعداد منوهای وبسایت شما زیاد بوده و آن را ویرایش کرده اید اما زمان ذخیره می بینید که هیچ کدام از تنظیمات اعمال نشده و متوجه می شوید درخواست های سمت سرور به دلیل کمبود منابع با مشکل مواجه شده و تمامی پیکربندی ها را از دست داده اید! هاست های مختلف محدودیت های مختلفی نیز دارند. بنابراین انتخاب هات خوب و مناسب از پیش نیازهای اصلی راه اندازی فروشگاه اینترنتی محسوب می شود.

مجموعه میزبان فابه صورت حرفه ای نسبت به ارائه سرویس های میزبانی وب به شرح زیر اقدام نموده است. در صورت تمایل می توانید سرویس ها را بررسی نمایید.

میزبانی وب اشتراکی ایران

میزبانی وب وردپرس

میزبانی وب ووکامرس

سرویس های میزبانی هاست دانلود و بکاپ

تهیه بهترین قالب فروشگاهی وردپرس

قدم آخر نیز نصب قالب فروشگاهی و شروع طراحی است.  ما در این دوره آموزشی سیستم مدیریت محتوای وردپرس را انتخاب کردیم که توسط ووکامرس به فروشگاه مجهز می شود در نهایت پس از نصب قالب، وبسایت فروشگاهی خود را در بستر اینترنت قرار می دهیم. در ادامه آموزش ها به چگونگی نصب قالب روی سرویس هاست خواهیم پرداخت.

قالبی که در این دوره انتخاب شده بسیار منعطف و با امکانات بالا است به گونه ای که قادر خواهید بود تمامی امکانات مورد نظر خود را با هر سلیقه ای پیاده سازی نمایید. که در ادامه آن را معرفی خواهیم نمود و البته آموزش های خیلی زیادی هم برای کار با آن تدارک دیده شده و بر اساس نیاز کاربران این آموزش‌ ها آپدیت خواهند شد.

حالا سوال اینجاست که چرا سیستم مدیریت محتوای وردپرس را برای راه اندازی فروشگاه انتخاب کردیم؟ مهم ترین دلایل این انتخاب عبارتند از:
  • پشتیبانی خوب: وردپرس در ایران به صورت عالی پشتیبانی می شود. توسعه دهندگان بسیار زیادی در ایران وجود دارند که خیلی راحت و با کمترین هزینه اقدامات و امکانات مورد نظر شما را اجرایی می کنند.
  • تعدد توسعه دهندگان وردپرس: همچنین توسعه دهندگان زیادی در سراسر دنیا هستند که چه پولی چه رایگان، اکثرا به صورت رایگان وردپرس و ووکامرس را توسعه می دهند.
  • منبع عالی برای توسعه سایت: اگر روزانه به مخزن وردپرس مراجعه نمایید متوجه می شوید که افزونه های متعددی نوشته و منتشر شده اند. به اینصورت به کمک افزونه ها می توان امکانات مورد نظر را به وبسایت اضافه کرد و نیازی نیست به دنبال برنامه نویس باشید. برای این منظور تنها کافیست به وبسایت wordpress.org مراجعه کنید.
  • فراوانی برنامه نویس در ایران: اگر به هر دلیلی افزونه ای پیدا نکردید که قابلیت مدنظر شما را به وبسایت اضافه نماید، خیلی راحت قادر خاوهید بود برنامه نویسانی را برای سایت خود انتخاب کنید  که با سرعت بالا فرایند مد نظر شما را انجام دهند. از طرفی انتخاب برنامه نویس برعهده شماست. به عنوان مثال از  بین ۲۰ تا برنامه نویس خیلی راحت می توانید شخصی که تخصص بالاتر دارد و قیمت مناسب تری ارائه می کند را انتخاب کنید در نهایت در کمترین زمان ممکن نیاز برای فروشگاه مرتفع خواهد شد.
  • هزینه های جانبی بسیار پایین وردپرس و ووکامرس: وقتی تعداد برنامه نویسان خیلی زیادی در ایران و توسعه‌دهندگان زیادی در دنیا وجد داشته باشد که افزونه های حرفه ای و عالی را به صورت رایگان منتشر می‌کنند و از طرفی پشتیبانی عالی وردپرس در ایران وجود داشته باشه هزینه های جانبی شما برای راه اندازی و توسعه وبسایت فروشگاهی کاهش خواهد یافت این موارد مهمترین دلایلی هستند که وردپرس و ووکامرس را انتخاب کردیم و در شروع راه اندازی یک فروشگاه های اینترنتی می توانند به شما خیلی کمک کنند.

پیش نیاز فروشگاه اینترنتی

راه اندازی فروشگاه اینترنتی ملزم به بررسی های اولیه است و پیش نیازهای خاص خود را دارد. با تامین پیش نیازهای فروشگاه اینترنتی می توان به صورت تقریبی هزینه های راه اندازی فروشگاه آنلاین را بررسی نمود. سرمایه های لازم جهت راه اندازی و تاسیس وبسایت فروشگاهی منوط به تهیه دامنه، هاست، قالب و… می باشد و بر اساس نیاز شما این هزینه ها متغیر خواهند بود.

آموزش رایگان و قدم به قدم راه اندازی فروشگاه اینترنتی

نوشته پیش نیازهای لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی چیست؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

راه های پیشرفت سریع فروشگاه اینترنتی چیست؟

$
0
0

در این مقاله از سری آموزش های صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی تصمیم داریم به بررسی یک موضوع مهم بپردازیم. اینکه فروشگاه اینترنتی تا چه حد می تواند پیشرفت کند و باعث پیشرفت کسب و کار ما شود؟ در واقع قصد داریم به شما بگوییم که راه های پیشرفت فروشگاه اینترنتی چیست و چگونه می توانید یک فروشگاه اینترنتی با درآمد بسیار بالا داشته باشید. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با این راهکارها به شما توصیه می کنید که تا انتهای این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا با ما همراه شوید.

در ادامه به بررسی مهم ترین معیارهای یک فروشگاه اینترنتی خوب پرداخته و راهکارهای لازم برای پیدا کردن مسیر مناسب کسب و کارها اینترنتی را به شما ارائه خواهیم داد. به طور قطع می توانید از توضیحاتی که در ادامه ارائه می شود به نفع کسب و کار خود استفاده کرده و به کمک آن عملکرد خود را بهبود ببخشید. در واقع اگر در ایران سایتی با معیارهای مناسب داشته باشید، به راحتی می توانید به درآمدهای بالایی دست پیدا کنید.

بازار ایران پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارند. اگر وب سایت خوبی را داشته، به درستی آن را سئو کرده و اعتماد سازی مناسبی هم داشته باشید، می توانید به راحتی بخشی از بازار را از آن خود کنید.

در واقع اصلی ترین راه های پیشرفت یک فروشگاه اینترنتی به شرح ذیل است:

  • داشتن یک وب سایت مناسب
  • سئو درست و حرفه ای آن
  • انتخاب محصول مناسب برای فروشگاه اینترنتی
  • اعتماد سازی مناسب در میان مخاطبین خود
  • پشتیبانی مناسب و 24 ساعته
  • ارائه انواع مختلف روش های پرداخت
  • تبدیل شدن به یک مارکت پلیس
  • و…
در ادامه برای نمونه، به بررسی وضعیت فروش دیجی کالا به عنوان یک فروشگاه اینترنتی موفق خواهیم پرداخت. آماری که که ارائه می شود، توسط مجموعه دیجی کالا منتشر شده است. با بررسی این آمار می توانید به درک بهتری درباره راه های پیشرفت فروشگاه اینترنتی گفته شده دست پیدا کنید در نهایت می تونید با الگوگیری از فاکتورهای مذکور وبسایت موفقی داشته باشید.

آمار پیشرفت یک فروشگاه اینترنتی موفق در یک روز عادی

تعداد بازدید از وب سایت و اپلیکیشن 4/1 میلیون
متوسط زمان هر بازدید از وب سایت 6 دقیقه و 46 ثانیه
متوسط زمان هر بازدید از اپلیکیشن 9 دقیقه و 26 ثانیه
مشتریان جدید 10.206
تنوع کالایی اضافه شده 2.948
تعداد کالای سفارش داده شده 150-200 هزار
متوسط ارزش ریالی هر سفارش 418 هزار تومان
نرخ رشد سالانه 111 درصد
کل تنوع کالا 1.700.154

اگر 150000 سفارش کالایی که به طور متوسط در یک روز ثبت می شود را در متوسط ارزش ریالی هر سفارش ضرب کنید، می بینید که این فروشگاه تقریبا در هر روز 62 میلیارد تومان فروش دارد. به طور قطع اگر شما بتوانید فروشگاهی قدرتمند و مناسب ایجاد کنید نیز می توانید بخشی از این فروش خارق العاده را به سمت کسب و کار خود بیاورید. حتی شاید نخواهید همچون دیجی کالا تمامی کالاها را به فروش برسانید. در نتیجه اگر به صورت تخصصی نیز روی فروش یک محصول خاض تمرکز کنید، می توانید بخشی از فروش این وب سایت در خصوص کالا مورد نظر را به سمت خود بیاورید. این موضوع یکی از مهم ترین راه های پیشرفت فروشگاه اینترنتی است.

فروشگاه اینترنتی مثل یک فروشگاه واقعی یا شاید بتوان گفت بهتر از آن می تواند شما را به درآمد بالا برساند. نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که باید همانند یک فروشگاه واقعی با آن رفتار کنید. کالاهای جدید را به آن اضافه کرده، تبلیغات انجام دهید و در واقع هر کاری که لازم است برای بهبود عملکرد فروشگاه واقعی انجام دهید را در فروشگاه اینترنتی خود پیاده کنید تا بتوانید شاید پیشرفت فروشگاه اینترنتی خود باشید.

کاربران بیشتر چه کالاهایی را جستجو می کنند؟

ترفند های فروش اینترنتی

جدول آماری بالا نشان می دهد که بیشترین تعداد جستجو مربوط به کالاهای دیجیتال یعنی موبایل، هارد اکسترنال و پاوربانک است. در قسمت پایین جدول نیز می توانید کالاهایی مثل لیزر، طلا و عطر را ببینید. دلیل این موضوع می تواند این نکته باشد که محصولاتی مثل عطر را باید ابتدا تست کرده و بعد از مطمئن شدن درباره مورد پسند بودن بوی آن اقدام به خرید کرد.

پس این جدول می تواند به شما نشان دهد که چه کالاهایی پتانسیل فروش بالایی را دارند. پس از این آمار برای پیشرفت فروشگاه اینترنتی خود استفاده کنید.

در  مقاله قبلی نیز ذکر شد که حتما می بایست بازار هدف و محصولات مد نظرتان را انتخاب نمایید.

مشتریان وفادار در مقایسه با سایر مشتریان

راه های افزایش فروش فروشگاه

طبق آمار ارائه شده 25/2 درصد از مشتریان دیجی کالا به صورت ماهانه از این فروشگاه اینترنتی خرید انجام می دهند. این آمار نشان می دهد که سطح اعتمادسازی در این فروشگاه بسیار بالا است.

این امر نشان می دهد که اگر بتوانید اعتماد مشتریان خود را به شکلی مناسب جلب نمایید، می توانید این امید را داشته باشید که مشتریان هر هفته یا هر روز از شما خرید کنند.

متوسط ارزش سفارش ها در هر استان چقدر است؟

روش های افزایش فروش اینترنتی

طبق این نمودار بیشترین ارزش سفارش ها متعلق به استان فارس است. نکته ای که این آمار دارد این است که به عنوان مثال اگر شما در نزدیکی استان فارس یا دیگر استان های بالایی این نمودار هستید، می توانید پیشنهادات شگفت انگیزی را ارائه دهید تا بتوانید آنها را ترغیب کنید که به جای خرید از این فروشگاه اینترنتی از شما خرید کنند.

نکته: ارائه روش های پرداخت مناسب نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. خیلی از کاربران تمایل دارند به صورت آنلاین پرداخت کنند اما برخی از آنها پرداخت در محل را ترجیح می دهند. پس انتخاب روش پرداخت و داشتن تنوع در آن می تواند به افزایش میزان فروش و پیشرفت فروشگاه اینترنتی شما کمک بسزایی کند.

همه چیز به کیفیت وب سایت شما و میزان اعتمادسازی صورت گرفته بستگی دارد. پس در مسیر راه اندازی یا پیشرفت فروشگاه اینترنتی خود نقش مهم این عوامل را فراموش نکنید.

نقش مهم خدمات مشتریان یک فروشگاه اینترنتی

تعداد پشتیبانان دیجی کالا 408
متوسط تماس روزانه 19.812
متوسط هفتگی پاسخ به نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی 821
متوسط هفتگی پاسخ به ایمیل 1063

 این آمار نشان می دهد که داشتن پشتیبانی به ویژه پشتیبانی تلفنی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در مقایسه با پاسخگویی به ایمیل یا نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی، تماس تلفنی در ایران نقش بسیار پررنگی را ایفا می کند. درنتیجه به عنوان یک فروشگاه اینترنتی باید روی این موضوع دقت زیادی را داشته باشید.

مارکت پلیس شدن می تواند به افزایش فروش و پیشرفت فروشگاه اینترنتی کمک بسزایی کند. اما موضوعی که باید در نظر داشته باشید این است نبادید از همان ابتدا به دنبال تبدیل شدن به یک market place باشید. در ابتدا بهتر است روی اعتمادسازی کار کرده و بعد از آن به مرور به یک مارک پلیس تبدیل شوید.

یکی از مهم ترین الزامات راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی موفق داشتن یک وب سایت خوب و سئو شده است. در ادامه با توجه به آمارهای این گزارش می توانید با دید بهتری نسبت به انتخاب محصولات، پیشبرد مقاصد خود و پیشرفت فروشگاه اینترنتی خود گام بردارید. البته به هیچ عنوان مبحث اعتماد ساری را فراموش نکنید. شما باید بتوانید اعتماد مخاطبین خود را جلب کنید تا در نهایت موفقیت های بزرگی را تجربه کنید.

دوره ویدویی رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی

نوشته راه های پیشرفت سریع فروشگاه اینترنتی چیست؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

برای فروشگاه اینترنتی چه هاستی مناسب است؟

$
0
0

در جلسه قبلی در خصوص پیش نیازهای لازم جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی را با هم مورد بحث و بررسی قرار دادیم که یکی از گزینه های آن انتخاب یک هاست مناسب برای تاسیس وبسایت فروشگاهی بود. اما ویژگی هاست خوب چیست؟ در این جلسه از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم در خصوص هاست صحبت کنیم و با هم بررسی کنیم که یک هاست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

ویژگی های یک هاست خوب

  • سرعت بالا
  • منابع مناسب (RAM  و CPU)
  • هارد SSD Enterprise
  • امنیت
  • عدم محدودیت های ابتدایی
  • بکاپ گیری های منظم
  • امکان دسترسی کاربر و انجام عملیات مورد نظر (امکانات هوشمند)
  • پهنای باند مناسب
  • فضای لازم

اولین و مهم ترین ویژگی هاست خوب این است که دارای سرعت بسیار خوبی باشد. می توانید چندین وبسایت را مورد تحلیل و ارزیابی قرار دهید و سرعت آن ها را بسنجید. حداقل سرعت برای بارگذاری سایت 2 تا 5 است تا لودینگ آن به اتمام. برسد هر صفحه از وبسایت باید با سرعت بارگذاری شود.

سرعت به اعداد و متریکس ها نیست! به عنوان مثال آدرس سایتی را در جیتی متریکس وارد کرده اید و می بینید طبق گزارش 20 ثانیه طول می کشد تا وبسایت مربوطه لود شود در صورتی که وقتی سایت را باز می کنید متوجه می شوید که این سایت در عرض 4 ثانیه بارگذاری خواهد شد. بنظر شما دلیل این موارد چیست؟

طبیعتا باید در این پروسه مشکلی وجود داشته باشد! یا گاها موقع بروزرسانی افزونه ها با خطایی مبنی بر عدم بروزرسانی مواجه خواهید شد بنظر شما دلیل این موارد چیست؟ طبیعتا تحریم هایی برای آیپی های ایران در نظر گرفته شده است که در کلیه امور تاثیرگذار خواهند بود. همین تحریم ها ممکن است موجب شوند سرعت لود هاست های ایرانی در زمان گزارش گیری و لود توسط جیتی متریکس اعداد بالاتری برای شما گزارش شوند چرا که این آیپی ها تحریم هستند و دسترسی به آن ها سخت تر خواهد بود. برخی شرکت ها در این راستا اقدام نموده و موردی تحت عنوان آنتی تحریم برای سروس های میزبانی وب ارائه نموده اند بدین ترتیب کاربر فارغ از آیپی، به امکانات مد نظر خود به صورت کامل دسترسی خواهد داشت.

در واقع آنتی تحریم، تحریم ها را شکسته و در هاست های ایران این امکانات را به کاربران ارائه داده و مشکلات این چنینی را رفع کرده است. میزبان فا نیز حقیقتا در این راستا موفق عمل کرده و روی تمامی سرویس های خود آنتی تحریم ارائه نموده با اینکه سرورهای این مجموعه در دیتاسنتر آسیاتک برج میلاد نگهداری می شوند اما مشکلی از جهت دسترسی به امکانات مورد نیاز کاربران وجود ندارد.

در نتیجه باید بدانید اعداد و ارقام نمایشی جیتی متریکس ملاک قطعی سنجش سرعت وبسایت نیست.

بررسی میزان منابع رم و cpu هاست

از جمله مهم ترین ویژگی های یک هاستینگ خوب این است که منابع مناسب RAM  و CPU به کاربران خود ارائه دهد. رم و پردازنده در وبسایت های فروشگاهی بیش از یک وبسایت عادی مورد نیاز است. در واقع می توان داشتن منابع کافی را ویژگی هاست خوب تلقی کرد.

وبسایت های فروشگاهی منابع چند برابری را نسبت به یک سایت عادی اشغال می کنند.

بر همین اساس در صورتی که منابع رم و پردازنده هاست شما پایین باشد با کندی وبسایت مواجه خواهید شد. درخواست ارسالی وبسایت های فروشگاهی به سمت سرور نسبت به سایت های معمولی و شرکتی بسیار بالاتر است. حتما می پرسید برای وبسایت فروشگاهی خود به چه میزان رم و پردازنده نیاز داریم؟

نمی توان آمار و اعداد دقیقی را برای رم و پردازنده ذکر کرد و گفت سایت فروشگاهی باید این منابع را داشته باشد اما می توان بررسی کرد که وبسایت شما سریع لود می شود، درخواست ها را سریع پردازش می کند و همه چیز خوب و عالی در حال انجام است نتیجه می گیریم که منابع برای اکنون کافیست.

چه زمانی هاست خود را ارتقاء دهیم؟

اگر با موارد زیر مواجه شدید می بایست منابع هاست خود را بررسی کنید امکان کمبود منابع در چنین شرایطی وجود دارد:

  • در هر لحظه سایت دچار مشکلات ناگهانی و قطعی می شود.
  • ارورهای کمبود منابع را می بینیم.
  • کندی بخش های مختلف سایت
  • هنگی
  • سرعت لودینگ پاینن
  • و…

بررسی میزان منابع مصرفی هاست

پس در جاهایی که با هنگی سایت و کندی مواجه می شوید می بایست منابع هاست خود را ارتقاء دهید. در جاهایی که گفته می شود منابع کم است منظور این نیست که فضای هارد شما کم می باشد  ممکن است از سمت پشتیبانی هاست خود تیکتی مبنی بر کمبود منابع دریافت کنید منظور این پیغام  این هست که با کمبود رم یا پدازنده مواجه هستید.

فضا در چنین مواقعی ملاک نیست در واقع رم و پردازنده شما قادر نیست درخواست های سمت سرور را پردازش و خروجی را ارسال کند قطعا به مشکل می خورد و سایت با کندی مواجه می شود، ارور می دهد یا صفحات سفید رنگی را نمایش خواهد داد  که همگی نشان از کمبود منابع دارند.

رم و CPU در پردازش درخواست های یک سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

در نهایت با تمام تفاسیر و توضیحات بالا باید متوجه شده باشید که میزان منابع رم و پردازنده هاست بسیازر اهمیت دارد.

اهمیت هارد سرور

مورد بعدی که می بایست به آن دقت داشته باشید هارد هاست است. هارد نیز در سرعت باز شدن صفحات سایت تاثیرگذار است. اگر هارد نامناسب داشته باشید قطعا سرعت باز شدن صفحات وبسایت کند خواهد بود. در واقع می توان گفت بهترین هاردی که می توانید استفاده نمایید هاردهای SSD اینترپرایز است که سرعت فوق العاده ای دارند و در سرعت باز شدن صفحات موثر هستند.

پس پیشنهاد می کنیم از هاست هایی با هارد مناسب استفاده نمایید. ویژگی هاست خوب این است که روی سرورهایی با هارد مناسب میزبانی شود.

در تصویر زیر نمونه ای از سرورهای مجموعه میزبان فا را مشاهده می کنید.  این سرور مدل BladeSystem C7000 است.

هاست خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

این نسل از سرورها قدرتمند هستند در واقع ابرسرورهای نسل جدید محسوب می شوند. وب سایت های مشترکین میزبان فا روی چنین سرورهایی میزبانی می شود که حقیقا دارای رم و پردازنده های مناسبی نیز هستند.

تامین امنیت در سرور

عدم وجود امنیت در یک هاستینگ مساوی با مرگ ان مجموعه است چرا که تمام تلاش های مجموعه، تمام امکانات و سخت افزارها و … برباد می روند! اگر یک شرکت امنیت بالایی برای کاربران خود فراهم نسازد نمی تواند میزبان خوبی باشد و تلاش های مجموعه بی اثر خواهد بود. امنیت ویژگی بسار مهمی است که هر هاستینگ برای جلب اعتماد می بایست ارائه دهد. پس از مهم ترین ویژگی هاست خوب ، امنیت آن است.

عدم محدودیت های ابتدایی در هاست

برخی از شرکت ها قادر به ارائه امکانات و فراهم سازی امنیت لازم نیستند در نتیجه یکسری محدودیت های ابتدایی و مشکل ساز روی سرویس های میزبانی خود اعمال می کنند این محدودیت ها در اغلب موارد برای کاربران مشکل ساز هستند. به عنوان مثال  مشکلی که برخی طراحان با سرویس های خود دارند این است که حین طراحی و مشاهده پیش نمایش درخواست  های متعددی سمت سرور ارسال می کنند با بلاک آیپی مواجه خواهند شد. یعنی زمانی که تعداد درخواست های سمت سرور مقداری بالا رود با محدودیت های عجیب مواجه می شود. این سرویس قادر به تشخیص فعالیت صاحب وبسایت نیست و با فعالیت های جزئی نسبت به محدود سازی اقدام می شود. موارد این چنینی موجب آزار کاربر خواهد شد همه این محدودیت های ابتدایی و دست و پا گیر ناشی از عدم آگاهی و امنیت است.

بکاپ گیری های منظم از هاست به صورت روزانه/هفتگی/ماهانه

همواره در نظر بگیرید که یک هاستینگ خوب می باست از وبسایت شما در لایه های مختلفی بکاپ گیری نماید تا در مواقع مورد نیاز شما بازیابی شوند. بکاپ بسیار اهمیت دارد اما باز هم به این مورد اکتفا نکنید و در بازه های زمانی منظم از سرویس هاست خود نسخه بکاپی تهیه نمایید و روی هاست بکاپ ذخیره کنید.

سرویس های میزبانی هاست دانلود و بکاپ

آموزش بکاپ گیری از هاست دایرکت ادمین  تهیه فول بکاپ از هاست سی پنل

در برخی موارد دیده شده کاربران وبسایت خود را طراحی کرده، محصولاتی روی آن قرار داده اما به دلیل عدم امنیت کافی در مجموعه هاستینگ بکاپ های ذخیره شده با مشکل مواجه شده و نهایتا کلیه اطلاعات کاربر از دست رفته است بر همین اساس تاکید می کنیم در انتخاب مجموعه میزبانی خود دقت نمایید. حتما بررسی کنید بکاپ گیری از سرویس شما به چه صورت انجام می شود.

هوشمندسازی خدمات میزبانی وب

در برخی از شرکت ها بد از بلاک شدن آیپی شما، حتما می بایست مودم را ریست کنید اگر آیپی شما ایستاتیک نباشد احتمال رفع بلاک وجود دارد در غیر این صورت حتما می بایست با پشتیبانی هاستینگ خود وارد ارتباط شوید، آیپی خود را ارائه کنید تا از حالت بلاک خارج گردد و….

در مجموعه میزبانی فا امکانات هوشمندی برای کاربران ارائه شده که قادر خواهند بود مواردی را به صورت سریع و بدون نیاز به پشتیبانان فنی انجام دهند.

  • تغییر نام دامنه: هنگام خرید هاست یک نام دامنه ارئه می کنید و سرویس شما به این دامنه متصل می شود. در شرایطی ممکن است کاربر تمایل داشته باشد دامنه متصل به هاست را تغییر دهد، یک هاستینگ خوب می بایست در برابر مسائل و مشکلات کاربران راه حل های سریعی ارائه دهد.
  • ریستور بکاپ: یا اینکه کاربر قادر باشد بکاپ های قدیمی خود را ریستور نماید و…
  • رفع بلاک آیپی: به عنوان مثال کاربر قادر خواهد بود با یک کلیک نسبت به رفع بلاک آیپی اقدام نماید.
  • تغییرات سرویس  و دوره پرداخت: یا اینکه دوره پرداخت خود را تغییر دهد، سرویس را ارتقاء داده و…

اینها خدماتی هستند که یک میزبانی خوب می بایستی ارائه دهد تا کاربر با سهولت بیشتر قادر به مدیریت سرویس میزبانی وب خود باشد. همه این موارد موجب می گردند نیاز کاربر به پشتیبانان فنی کاهش یافته و تا سر حد امکان در وقت صرفه جویی گردد از طرفی قادر خواهد بود اقدامات مورد نظر خود را به راحتی با یک کلیک پیدا کند.

اتوماتیک سازی کارها یک مزیت خاص و فوق العاده برای هاستینگ ها بشمار می رود چراکه کاربر به ارسال تیکت و انتظار برای پاسخگویی نیاز ندارد. خیلی ساده و سریع قادر خواهد بود موارد مورد نظر را با یک کلیک انجام دهد.

پهنای باند مناسب در هاست

به عنوان مثال وبسایتی با محتوای ویدیویی دارید و در کنار آن نیز فایل هایی را برای دانلود قرار داده اید در چنین شرایطی به پهنای باند بالا نیاز خواهید داشت باید به گونه ای برنامه ریزی نمایید که با اتمام پهنای باند وبسایت شما داون نشود!

به عنوان مثال فرض کنید برای مدت زمان یکماه 400 گیگ پهنای باند دارید و تعداد ویدیوها، بازدیدها و دانلودها به قدری زیاد است که یکدفعه پس از گذشت 20 روز پهنای باند به اتمام رسیده و وبسایتتان داون می شود. در چنین شرایطی می بایست 10 روز منتظر بمانید تا پهنای باند شارز شده و وبسایتتان در دسترس قرار گیرد. برای پیشگیری از چنین مواردی بهتر است از سرویس هایی با پهنای باند بالا استفاده نمایید البته تخمین میزان پهنای باند به محتوا، بازدید و… مربوط به سایت شما بستگی دارد که با مدیریت اصولی و انتخاب صحیح هاست می توان از بروز چنین مسائلی پیشگیری نمود.

در صورتی که از سی پنل برای مدیریت هاست خود استفاده می کنید می توانید در صفحه اصلی سمت چپ، به بخش پهنای باند مراجعه کنید. این آمار و ارقام به صورت یک نمودار سبزرنگ نمایش داده می شوند. در صورتی که با مشکل کمبود پهنای باند مواجه شدید می توانید پلن خود را ارتقاء داده و از سرویسی با پهنای باند بیشتر استفاده کنید.

در مجموعه میزبان فا سرویس های هاست وردپرس و هاست ووکامرس بدون محدودیت پهنای باند ارائه می شوند. هاست ووکامرس بر اساس ویژگی های خاص خود و اینکه مخصوص وردپرس و ووکامرس بهینه سازی شده می تواند بهترین هاست برای یک فروشگاه اینترنتی تلقی گردد.

میزبانی وب وردپرس

میزبانی وب ووکامرس

هاست با فضای مناسب

آخرین ویژگی هاست خوب این است که فضا یا ظرفیت مناسبی داشته باشد چرا این گزینه را به عنوان ویژگی آخر معرفی کردیم؟ چون داشتن فضا یا ظرفیت برای یک سایت مزیت رقابتی بمحسوب نمی شود. هاستینگ ها دیدگاهی در میان کاربران ایجاد کرده اند که اگر فضای بیشتری نیاز دارید باید هزینه بیشتری نیز پرداخت کنید! بنابراین اغلب کاربران تصور می کنند هاستی خوب است که تنها فضای بالا داشته باشد. در صورتی که اینطور نیست فضا فقط برای نگهداری فایل های مربوط به وبسایت مورد استفاده قرار می گیرد در کنار این فضا می بایست منابع مورد نیاز سایت هم تامین گردد. در مجموعه میزبان فا پلن ها به گونه ای در نظر گرفته شده اند که کاربر از بابت فضا مشکلی نداشته باش و تنها روی منابع پلن ها فکر کند.

در برخی مواقع شاهد این موضوع هستیم که کاربر اذعان می دارد با کندی سایت، ذخیره نشدن تغییرات و مشکلات این چنینی روبرو شده است. پرسیده می شود هاست شما چه منابعی دارد؟ در پاسخ ذکر می کند دارای 30 گیگ فضا هستم. متاسفانه برخی کاربران تصور می کنند چون فضای زیادی در هاست خود دارند باید وبسایت نیز با سرعت بالا لود شود و مشکلی نداشته باشد. این تصور کاملا غلط است. این دیدگاه زمانی جا افتاد که مجموعه های میزبانی نسبت به فروش فضا اقدام کردند و پلن ها را بر اساس فضا از هم تفکیک نمودند. همواره دقت داشته باشید هاستی مناسب است که در کنار فضای مناسب منابع مورد نیاز وبسایت شما را نیز پوشش دهد.

در جلسه های قبلی از از سری آموزش های راه اندازی فروشگاه اینترنتی به مقوله پیش نیازهای لازم برای یک فروشگاه آنلاین پرداختیم. یکی از این موارد انتخاب هاست مناسب برای میزبانی وبسایت بود. اما سوالی که برای کاربران پیش می آید این است که یک هاست خوب چه ویژگی هایی دارد؟ چطور هاست مناسب انتخاب کنیم و اصلا از کجا هاست بخریم؟ اگر با ویژگی های هاست مناسب آشنا باشید قطعا در انتخاب میزبانی و خرید هاست موفق عمل خواهید کرد. در این جلسه تمامی ویژگی های هاست برتر را مورد بحث و بررسی قرار دادیم. اگر فکر می کنید هاست خوب بجز موارد مذکور ویژگی خاصی دارد آن را در کامنت ها مطرح نمایید. 🙂

نوشته برای فروشگاه اینترنتی چه هاستی مناسب است؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل

$
0
0

آیا تاکنون برای شما پیش آمده است که به داشتن چند سایت روی یک هاست فکر کنید؟ از آنجایی که وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا محبوب به یکی از انتخاب های اصلی کاربران تبدیل شده است شما باید روش نصب وردپرس روی ادان دامین را بلد باشید. ایجاد دو سایت بر روی یک هاست اقدامی است که می تواند برای صاحبان وب سایت ها بسیار ارزشمند باشد. چرا که آنها می توانند بعد از خرید هاست با فضایی مناسب به شکلی بهینه وب سایت های خود را مدیریت نمایند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم شما را با نحوه نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل آشنا نماییم.

به واسطه قابلیت ادان دامین سی پنل این امکان را خواهید داشت که چند سایت با محتوای مجزا روی یک هاست راه اندازی کنید. برای این کار می بایست دامنه های مد نظر خود را به صورت addon domain تعریف کرده سپس روی هر کدام سیستم مدیریت محتوای مد نظر خود را پیاده سازی کنید.

آموزش راه اندازی چند سایت روی یک هاست

در این آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین را بررسی می کنیم به این ترتیب چند سایت با محتوای مجزا از یکدیگر خواهید داشت. به منظور نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل باید مسیر زیر را به صورت گام به گام دنبال نمایید:

  1. در گام اول باید فایل نصبی وردپرس را از وب سایت https://fa.wordpress.org دانلود کرده و فایل فشرده آن را روی سیستم خود ذخیره نمایید.
  2. سپس به کمک آموزش ورود به هاست سی پنل با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد کنترل پنل هاست خود شوید.
  3. دامنه جدیدی که می خواهید وردپرس را روی آن نصب کنید باید توسط شما در سی پنل تعریف شده باشد. اگر هنوز این کار را انجام نداده اید، باید در ابتدا اقدام به تعریف ادان دامین مورد نظر خود را از طریق سی پنل نمایید.
    نکته بسیار مهم: قبل از نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل بررسی نمایید که نیم سرورهای هاست روی دامنه مدنظرتان ست و نشر شده باشد در غیر اینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
    نحوه اضافه کردن دامنه جدید یا ادان دامین به هاست سی پنل  آموزش تغییر dns دامنه در میزبان فا
  4. بعد از تعریف ادان دامین مورد نظر، سپس زمان آن می رسد که از منو Files زیر منو Fle Manager را انتخاب نمایید.
    نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  5. در ادامه باید از طریق مسیر public_html پوشه ای که با عنوان ادان دامین مورد نظر به صورت خودکار ایجاد شده است را انتخاب نمایید. سپس روی گزینه «upload» در نوار ابزار بالای صفحه کلیک کنید.
    تعریف وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  6. در صفحه ی آپلود از طریق دکمه ی «Select File» فایل Zip حاوی بسته ی نصبی وردپرس که از مرجع رسمی وردپرس دانلود کرده اید را انتخاب نمایید و منتظر بمانید تا آپلود شود.
    آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  7. پس از آپلود فایل، آن را انتخاب نموده و روی Extract از نوار ابزار بالای صفحه کلیک کنید تا محتوای آن در مسیر public_html استخراج شوند.
    نحوه نصب وردپرس در ادان دامین سی پنلنکته: در نظر داشته باشید که به مسیر استخراج فایل وردپرس دقت کافی را داشته باشید. این سیر همانند تصویر زیر در فیلد مشخص شده قابل مشاهده خواهد بود. بعد از اطمینان از اینکه مسیر مشخص شده دقیقا همان مسیر پوشه ادان دامین مورد نظر است، روی دکمه «Extract File» کلیک کنید.
    استخراج وردرپرس روی ادان دامین سی پنل
    در نظر داشته باشید که بعد از استخراج فایل وردپرس باید تمامی فایل های موجود در این پوشه را کپی و در مسیر اصلی ادان دامین مورد نظر که در اینجا test.ir است، قرار دهید. در غیر این صورت امکان نصب وردپرس برایتان وجود نخواهد داشت.

آموزش ساخت دیتابیس در سی پنل

پس از استخراج فایل ها می بایست یک پایگاه داده جهت وردپرس ایجاد کنید تا بتوانید اقدام به نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل نمایید.

آموزش ویدیوئی ساخت دیتابیس در سی پنل

  1. به منظور ساخت دیتابیس در سی پنل باید به صفحه اصلی سی پنل برگشته و از طریق منو Databases زیر منو Database Wizard را انتخاب کنید.
    install-wordpress-in-cpanel-addon-domain-7
  2. در قسمت New Database نام پایگاه داده ی خود را وارد کنید و بر روی Next Step کلیک کنید.
    نحوه نصب وردپرس در سی پنل
  3. در قسمت Username نام کاربر دیتابیس خود را وارد کنید.
  4. سپس در قسمت «Password» نیز گذرواژه ی مناسبی وارد کنید. برای تعیین یک رمز عبور قوی می توانید از ابزار Password Generator استفاده کنید.
  5. در ادامه بر روی دکمه ی «Create User» کلیک کنید.
    آموزش اجرای وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  6. در مرحله ی آخر تیک مربوط به تمامی Privileges یا همان دسترسی های کاربر دیتابیس را فعال نموده و بر روی Next Step کلیک کنید. (می توانید بر روی گزینه All Privileges کلیک کنید تا تمامی موارد انتخاب گردند.)
    آموزش نصب وردپرس در ادان دامین cPanel
  7. پس از آماده شدن دیتابیس ، هم اکنون می توانیم وردپرس را نصب کنیم. ما در این آموزش از آخرین نسخه وردپرس فارسی استفاده می کنیم.

راه اندازی وردپرس روی ادان دامین سی پنل

نام دامنه سایت را در مرورگر تایپ کرده و سایت را باز کنید. هم اکنون صفحه نصب وردپرس برای شما ظاهر می شود. در مرحله اول می بایست اطلاعات مربوط به دیتابیس که ایجاد کرده ایم را وارد کنیم تا اتصال وردپرس به پایگاه داده ما برقرار گردد.

  1. در گام اول باید زبان مورد نظر خود برای تنظیمات وردپرس را انتخاب نمایید.
    زبان وردپرس در ادان دامین سی پنل
  2. نام پایگاه داده ، نام کاربری و پسورد را با اطلاعات مربوط به دیتابیس ایجاد شده تکمیل کنید و بقیه قسمت ها را بدون تغییر بگذارید. سپس بر روی دکمه «بفرست» کلیک کنید.
    آموزش نحو نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  3. بعد از وارد کردن تمامی اطلاعات خواسته شده باید روی «اجرای نصب» کلیک کنید.
    چگونگی نصب وردپرس روی ادان دامین دایرکت ادمین
  4. در این مرحله شما باید اطلاعاتی که می خواهید وردپرس با توجه به آن روی ادان دامین موردنظرتان نصب شود را وارد نمایید. اطلاعات مربوطه عبارتند از:
    • در قسمت عنوان سایت، عنوان موردنظرتان را وارد نمایید.
    • در قسمت نام کاربری، نام مورد نظر جهت ورود به مدیریت وردپرس را وارد نمایید که ترجیحا از اسامی رایج مثل admin خودداری نمایید.
    • در قسمت رمز، یک گذرواژه مستحکم حاوی حروف بزرگ، کوچک،اعداد و کاراکتر های خاص وارد کنید
    • در قسمت ایمیل شما، آدرس ایمیل کاربر ادمین سایت را وارد کنید که اطلاع رسانی های مربوطه را دریافت خواهد نمود.
    • اگر تیک مربوط به نمایش به موتور های جستجو را فعال کنید، می توانید از مشاهده سایتتان توسط موتور های جستجو جلوگیری کنید.
    در آخر بر روی دکمه ی راه اندازی وردپرس کلیک کنید تا وردپرس شما نصب و فعال گردد.
    نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل
  5. جهت ورود به پیشخوان وردپرس آدرس com/wp-admin را تایپ کنید و سپس در قسمت نام کاربری و رمز عبور، اطلاعاتی که در مرحله ی نصب وارد نموده اید را وارد کنید.
    چگونه وردپرس را روی ادان دامین نصب کنیم
  6. با ورود به پیشخوان مدیریت وردپرس با صفحه ای مشابه ذیل مواجه خواهید شد که ابزار ها و امکانات وردپرس در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
    همه چیز درباره نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل

محبوبیت جهانی سیستم مدیریت محتوای وردپرس

ویژگی های سایت ساز وردپرس:

  • پلتفرم های انعطاف پذیر
  • دسترسی سریع و آسان به نصب نرم افزار
  • به روز رسانی اتوماتیک
  • برنامه اپن سورس
  • ابزار کامل جهت راه اندازی سایت مطبوعاتی
  • پوسته و تم های متنوع

سیستم مدیریت محتوا یا CMS یک سیستم نرم افزاری با ابزارهایی جهت مدیریت وب سایت ها می باشد که کاربران بدون داشتن دانش برنامه نویسی می توانند با استفاده از آنها وب سایت هایی با ظاهری زیبا را طراحی و توسعه دهند. با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می توانید سایت پویا یا داینامیک ایجاد نمایید و با ابزار ها و قابلیت هایی که سیستم های مدیریت محتوا در اختیار شما قرار می دهند همگی امکان مدیریت مطالب تصاویر، پیوند ها و… را برای شما فراهم می کنند. اگر سایت شما ایستا باشد هر بار برای ایجاد تغییرات نیاز به برنامه نویسی و تغییر در کدها خواهید داشت. در صورت عدم دانش کافی میبایست هر بار به شرکت های طراحی سایت مراجعه نمایید اما با استفاده از سیستم مدیریت محتوا می توانید به راحتی تغییرات را ایجاد نمایید.

راه اندازی دو سایت روی یک هاستطبق گزارش جامعه ی آماری که در سایت wappalyzer.com  منتشر شده است 63% از مردم جهان از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنند. مرجع رسمی وردپرس فارسی به نشانی www.wp-persian.com و مرجع اصلی آن به نشانی www.wordpress.org می باشد که جهت دریافت بسته نصبی وردپرس فارسی/انگلیسی به این آدرس ها می توانید مراجعه کنید. سیستم مدیریت محتوا وردپرس بدون شک یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین سایت ساز های دنیا می باشد. این سایت ساز تحت php که بر پایه اینترنت طراحی و بهینه سازی شده، توانسته است اخیرا نگاه های بسیاری را به سمت خود جذب کند. به گزارش یکی از منابع خبرگزاری این اسکریپت محبوب توانسته است بیش از 60 درصد از وب سایت های دنیا را که تا به حال طراحی شده اند به خود اختصاص دهد.

یکی از مواردی که باعث شده سایت ساز وردپرس از سایر سایت ساز ها متمایز باشد و نگاه های بیشتری را به سمت خود جذب کند، حجم کم و بهینه بودن آن برای بیشتر موتور های جستجو می باشد. پیش تر به سایت ساز وردپرس یک وبلاگ ساز بسیار حرفه ای نیز می گفتند چرا که این نرم افزار محبوب طیف امکانات وسیعی را جهت وبلاگ نویسی و ارائه متون ناب خبری، آموزشی در اختیار کاربران خود قرار می داد. اما با گسترش تکنولوژی های این سیستم مدیریت محتوا در حال حاظر این اسکریپت توانایی تولید انواع سایت های خبری ، شرکتی ، نمایشی و … را دارد.

نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل یکی از اقداماتی است که بسیاری از صاحبان وب سایت های اینترنتی به دنبال آن هستند. اکنون شما می توانید با استفاده از این آموزش به راحتی برای افزودن پوسته یا قالب و یا طراحی سایت وردپرسی خود اقدام نمایید. در صورتی که تمایل داشتید با مراحل نصب وردپرس بیشتر آشنا شوید به شما توصیه می کنیم فیلم آموزشی نصب وردپرس بر روی هاست را تماشا کنید. با مشاهده این فیلم حتما می توانید وردپرس را روی هاست خود نصب نمایید.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب و پیشرفته است، این سیستم مدیریت محتوا جهت ارائه بهترین بازخورد به مدیران سایت ها و سازگاری با تمام قالب ها و افزونه های پیشرفته و موجود در سطح اینترنت، به یک هاست کاملا بهینه و مناسب برای وردپرس نیازمند است، بنابراین از شما دعوت به عمل می آوریم از سرویس های خارق العاده هاست مخصوص وردپرس میزبان فا دیدن بفرمایید و ویدیو بازخورد مشتریان این سرویس را در صفحه زیر تماشا کنید.

نوشته آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

$
0
0

در این مقاله به نحوه راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس روی دایرکت ادمین میپردازم که با استفاده از اون قادر خواهید بود تا به راحتی قالبی که به صورت نصب بسته آسان در وردپرس طراحی شده و اون را خریداری کردید را دقیقا مشابه دمو روی هاست نصب کرده و از اون استفاده کنید. اما قبل از اینکه به ادامه این آموزش از پایگاه دانش بپردازم لازمه تا توضیحاتی را در رابطه با قالب هایی با بسته نصبی ارائه کنم. همونطور که میدونید بعد از انتخاب قالب مناسب برای کسب و کار و سایت شما مهمترین بخشی که زمان زیادی رو هم از شما خواهد گرفت اینه که شما بیایید و کلی وقت برای تنظیمات قالب و چیدمان ظاهر اون بپردازید. البته در قالب های رایگان و ساده اینطور نیست، چرا که صرفا یک ساختار ساده و چیدمان ثابت برای نوشته ها وجود داره که با افزودن نوشته، برگه، محصول و… همینطور اطلاعات در سایت نشون داده میشوند و برای تغییر چیدمان این نوع قالب ها باید دست به کد شده و قالب خودتون را زیر و رو کنید، اما قالب های تجاری که با استفاده از صفحه سازها ساخته میشن شما روزها باید وقت بزارید تا چیزی که مدنظرتونه رو از قالب بیرون بکشید و دقیقا بخواهید تا قالب خریداری شده را مشابه دمو و پیشنمایش قالب طراحی کنید. اینجاست که یک ابزار کاربردی و پرطرفدار به وجود اومد و با استفاده از اون قابلیتی فراهم شد تا کسانی که قصد فروش قالب دارند بعد از طراحی یک بسته نصب از پیش نمایش سایت بسازند و با کلیه تنظیمات و افزونه هایی که روی اون سایت هست بعد از اینکه یک خروجی ازش تهیه شد به راحتی بتونید تا در کمترین زمان ممکن و در عرض چند دقیقه عینا کلیه اطلاعات رو روی دامنه جدیدی بالا بیارید و اون چیزی نبود جز بسته نصب آسان وردپرس که دیگه کمتر فروشنده ای از اون برای فروش قالب های طراحی شده خودش پیدا میشه که استفاده نکرده باشه. اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید میبایست به آموزش نحوه فعال سازی بسته نصبی آسان قالب در سی پنل مراجعه کنید.

بسته نصبی وردپرس چیست؟

منظور از بسته نصبی اینه که شما بیایید و در کمتر از 5 دقیقه عینا چیدمانی که برای یک قالب ساخته شده و پیاده سازی شده رو به همراه کلیه افزونه ها و سایر تنظیمات که روی سایت مورد نظر فعال هستش رو بیایید و روی دامنه و هاست خودتون بالا بیارید و دیگه نیازی نباشه تا روزها زمان بزارین تا برای صفحات اصلی، مطالب، آرشیو، برگه‌ها و… بیایید و یکی یکی چیدمانی که مدنظرتون هست رو طراحی و پیاده سازی کنید. به زبان ساده تر در قالب هایی که دارای بسته نصبی هستند درواقع یک نسخه کامل از سایتی به صورت بک آپ تهیه شده و شما میتونید با راه اندازی اون عینا همون سایت رو برای خودتون بالا بیارید. با استفاده از بسته نصبی وردپرس کلیه تنظیمات موجود در سایت، قالب و افزونه ها مثل فارسی سازی و راست‌چین کردن قالب، درون ریزی برگه ها و… به صورت یک پکیج و در قالب یک فایل zip. تهیه میشه که بعد از اون میتونید تا با نصب این پکیج و وارد کردن اطلاعات دیتابیس سایت در اون سایت خودتون را مشابه دمو و پیشنمایش عینا مطابق با کلیه تنظیمات ران کرده و بالا آورید. عملکرد این پکیج به این شکل هستش که درواقع شما یک نسخه از قالب و تنظیمات اون به همراه اسکریپت وردپرس را در حالت خام دریافت میکنید و بعد با طی مراحل کوتاهی میتونید تا با نصب اون عینا مشابه دمو سایتی که از اون در همین پکیج خروجی گرفته شده را در دامنه و هاست خودتون نمایش دهید.

برای ساخت بسته نصب آسان در وردپرس از افزونه ای به نام duplicator استفاده میکنند که بعد از نهایی شدن طراحی و چیدمان قالب و تنظیمات سایت کافیه تا مراحل ساخت بسته نصب وردپرس طی شده و در انتها دو فایل در خروجی برای دانلود تهیه خواهد شد، یکی از این فایل ها شامل تمامی فایل های مربوط به سایت که عبارت است از پوشه افزونه ها، فایل های وردپرس، فایل های اپلود شده و… به همراه پایگاه داده وردپرس و دومین فایل هم شامل فایلی با نام installer.php هستش که برای نصب و راه اندازی بسته نصبی وردپرس از اون استفاده میشه و تنظیمات و دیتابیس از طریق همین فایل کانفیگ شده و در انتها میتونید تا این فایل را از هاست خودتون حذف کنید.

آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

قبل از هرکاری ابتدا لازمه تا وارد هاست خودتون شده و فایل بسته نصبی را در file manager هاست خودتون آپلود کنید. بنابراین به صفحه ورود در هاست دایرکت ادمین که با افزودن 2222: به انتهای آدرس دامنه شما در دسترس خواهد بود مراجعه کرده برای این مورد می تونید از آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین کمک بگیرید. بعد از اینکه وارد هاست خودتون شدید مشابه تصویر زیر روی سربرگ System info & files بشید و روی گزینه   File Manager کلیک کنید و بعد از اینکه وارد لینک مقصد شدید به مسیر public_html وارد شوید.

نکته بسیار مهم قبل از نصب: در فایل های بسته نصب آسان اگر شما سایتتون رو از قبل دارید و وردپرس را راه اندازی کردید باید بدونید که با نصب بسته آسان کلیه داده های شما از بین خواهند رفت چرا که وردپرس به صورت مجزا نصب خواهد شد. بنابراین هر پوشه و فایل غیرمرتبط با سایت رو از مسیر public_html حذف کنید.

نصب پوسته در دایرکت ادمین

حالا بعد از اینکه وارد فایل منیجر هاست دایرکت ادمین شدید و به مسیر public_html مراجعه کردید روی دکمه Upload Files کلیک کنید تا به صفحه آپلود فایل در هاست دایرکت ادمین هدایت شوید.

راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس روی دایرکت ادمین

در پنجره باز شده فایل بسته نصبی وردپرس را که با فرمت zip. هستش و از فروشگاه های قالب سایت خریداری کردید انتخاب کنید تا آپلود بشه، بسته به حجم پکیج این کار ممکنه تا مدت زمانی طول بکشه بنابراین تا انتهای آپلود شدن فایل منتظر بمونید، بعد از اینکه فایل شما آپلود شد باید اونو از حالت فشرده خارج کنیم. بنابراین برای خروج فایل از حالت فشرده با عبور ماوس از روی فایل بسته نصبی کادری مشابه تصویر زیر مشاهده خواهید کرد روی گزینه Extract کلیک کنید.

آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین

با کلیک روی دکمه Extract به صفحه ای هدایت میشیدکه فایلی با نام installer.php و فایل دیگیری با عنوان قالب مورد نظر را نمایش میده که شامل فایل های وردپرس هستش، همچنین از شما میخواد تا مسیری که قصد دارید تا فایل ها بعد از اینکه از خروج از حالت فشرده در اون قرار بگیرند رو انتخاب کنید، بنابراین از اونجایی که قصد دارید تا در دامنه اصلی سایت بسته نصبی وردپرس رو راه اندازی کنید در همون مسیری که توی فیلد Directory که آخرش به مسیر public_html ختم میشه رو دست نخورده باقی بگذارید و روی دکمه Extract کلیک کنید. بعد از کلیک روی دکمه Extract منتظر بمونید تا عملیات خارج کردن فایل فشرده از حالت zip. به انتها برسه در نهایت پیغامی مشابه تصویر زیر می بینید.

راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس روی دایرکت ادمین

حالا که فایل ها با موفقیت خارج شدند خواهید دید که دو تا فایل که یکی از اونها با نام installer.php و فایل دیگه هم عنوان دلخواهی مثل قالب میتونه باشه که با فرمت zip. هستش و شامل فایل های وردپرس میشه از این فایل پکیج اصلی استخراج میشه، حالا فایل فشرده اولی که اونو از حالت فشرده خارج کردید رو میتونید حذف کنید یا به پوشه دیگه ای منتقل کنید تا باعث سردرگمی شما در هنگام راه‌اندازی بسته نصبی در هاست سی پنل نباشد.

در مرحله بعد آدرس دامنه خودتون رو در مرورگز وارد کرده و در انتهای اون آدرس installer.php را وارد کنید تا به مرحله راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل وارد شوید. به عنوان نمونه آدرس شما میبایست به شکل mizbanfa.net/installer.php باشه، حالا همونطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید در صفحه مورد نظر اطلاعات و نیازمندی هایی که برای نصب بسته آسان وردپرس لازمه به شما نمایش داده خواهد شد که اگر برخی از اونها بر روی هاست شما فعال نباشه به صورت قرمز رنگ به شما نمایش داده میشه اما اگر همه چی درست و دقیق بود با رنگ سبز رنگ قابل مشاهده خواهد بود.

آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین

  1. حالا همونطور که در تصویر مشاهده می‌کنید روی بخش Options کلیک کنید تا گزینه های مربوط به تنظیمات به شما نشون داده بشه.
  2. مانند نمونه از قسمت Extraction اون را در حالت آرشیو زیپ یعنی PHP ZipArchive قرار بدید.
  3. تیک گزینه I have read and accept all terms & notices را فعال کنید.
  4. در آخر روی دکمه Next کلیک کنید تا به مرحله بعدی از نصب بسته آسان هدایت بشید.

در صورتی که حجم بسته نصبی آسان خیلی بالا باشه و اینستالر قادر به اکسترکت کردن اون نباشه می تونید از بخش Options روی گزینه Manual Archive Extraction کلیک کنید. دلیل انتخاب این گزینه این هستش که گاها به دلیل محدودیت هایی که ممکنه روی هاست شما وجود داشته باشه این امکان وجود داره که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت قادر نباشه تا فایل های وردپرس را که در یک فایل دیگه ای در کنار فایل installer.php قرار داره را از حالت زیپ خارج کنه،

🛑 بنابراین وارد فایل منیجر هاست دایرکت ادمین شوید، همونطور که در بالا هم در تصویر مشخص شد دو فایل که با عنوان installer.php و فایل قالب که با فرمت zip. در دسترس قرار داره رو خواهید دید، حالا با عبور ماوس از روی فایلی کادری ظاهر میشه  روی گزینه Extract کلیک کرده و اون را از حالت فشرده خارج کنید. مسیری که روی public_html قرار داره را دست نخورده باقی بگذارید و در نهایت مجددا روی دکمه Extract کلیک کنید.

در نهایت به مرحله بعدی هدایت خواهید شد.

نصب بسته نصبی آسان قالب وردپرس

همونطور که مشاهده می‌کنید در این مرحله از شما میخواهد تا اطلاعات مربوط به دیتابیس سایت رو وارد کنید، بنابراین لازمه تا یک دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین بسازید و اطلاعات اون را وارد کنید.

ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین

پس به صفحه اصلی کنترل پنل دایرکت ادمین در هاست مراجعه کرده و سپس مشابه تصویر زیر از بخش Account Manager روی گزینه MySQL Management کلیک کنید تا وارد مرحله ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین شوید.

ساخت دیتابیس روی دایرکت ادمین

بعد از کلیک روی دکمه MySQL Management به صفحه‌ای مشابه تصویر زیر هدایت خواهید شد، که میتونید در اون به مدیریت و کنترل پایگاه داده هایی که در هاست دایرکت ادمین برای وردپرس و یا هر نوع سیستم مدیریت محتوای دیگه ساختید بپردازید. حالا برای اینکه یک دیتابیس جدید ایجاد کنید در همین صفحه روی گزینه Create new Database کلیک کنید تا به صفحه ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین هدایت شوید.

ساخت دیتابیس روی دایرکت ادمین

در نهایت بعد از مراجعه به این صفحه قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین کنید. حالا همونطوری که در تصویر زیر میبینید و بر اساس توضیحات ارائه شده نسبت به ساخت پایگاه داده جدید برای سایت وردپرس خودتون در هاست دایرکت ادمین اقدام کنید.

ساخت دیتابیس روی دایرکت ادمین

  • Database Name: این بخش شامل نام پایگاه داده وردپرس شماست، بنابراین کافیه تا مشابه نمونه تصویر زیر نام پایگاه داده خودتونو به جای اون وارد کنید که در اینجا نام پایگاه داده ما Mizban_fa می‌باشد. دقت کنید که نام پایگاه داده به حروف بزرگ و کوچک حساس می‌باشد. و نکته دیگه اینکه نامی که در فیلد دیتابیس وارد میکنید دارای پیشوند نام دامنه شما میباشد.
  • Database Username: این بخش نیز شامل نام کاربر پایگاه داده وردپرس می‌باشد، در اینجا من برای نام پایگاه داده و نام کاربری پایگاه داده یکسان استفاده کردم اما شما حتما حتما حتما سعی کنید تا از نام متفاوتی برای افزایش امنیت در این مرحله استفاده کنید تا نام کاربری پایگاه داده با نام پایگاه داده متفاوت باشد.
  • Username Password: در این فیلد نیز رمز مورد نظر برای پایگاه داده خودتونو وارد کنید. رمز شما باید یک رمز قوی باشد که شامل حروف بزرگ، حروف کوچک، کاراکترهای خاص و اعداد باشد تا هرکسی قادر نباشد تا به اطلاعات دیتابیس شما دسترسی پیدا کند. پیشنهاد می‌کنم با استفاده از دکمه Random که در مقابل این فیلد قرار داره از رمز تصادفی که هاست دایرکت ادمین در اختیار شما قرار خواهد داد استفاده کنید.
  • Confirm Password: در این فیلد نیز مجددا رمز عبور خودتونو وارد کنید. اگر از دکمه Random استفاده کرده باشید هر دو فیلد رمز و تکرار رمز به صورت خودکار وارد خواهند شد.

حالا که اطلاعات پایگاه داده خودتونو وارد کردید مشابه تصویر روی دکمه Create کلیک کنید و منتظر بمانید تا پایگاه داده شما ساخته شود. حالا که دیتابیس شما ساخته شد به صفحه installer.php در دامنه سایت برگردید و با وارد کردن اطلاعات دیتابیس ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس رو پیش برین.

ادامه مراحل راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

حالا که وارد صفحه مورد نظر شدید همینطور که در سربرگ Basic قرار دارید ابتدا از قسمت Action گزینه connect and remove all data را انتخاب کنید و سپس اطلاعات دیتابیس رو مشابه تصویر و توضحات ارائه شده در زیر وارد کنید.

آموزش مدیریت محتوای سایت

  • Host: در این فیلد گزینه localhost به صورت پیشفرض قرار داره و لازم نیست تا هیچ گونه تغییری در اون اعمال کنید، همونطور که میبینید فیلد دیگه ای با نام port هم در مقابل اون قرار داره که اونم به صورت خودکار بر اساس سرور شما شناسایی خواهد شد، بنابراین به این گزینه کاری نداریم و هیچ تغییری در اونها نباید اعمال کنیم.
  • Database: در این بخش باید نام پایگاه داده خودتون رو که در هاست سی پنل ساختید وارد کنید، در اینجا ما نام پایگاه داده‌مون رو Mizban_fa انتخاب کردیم، شما هم هر نامی که برای پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خودتون انتخاب کردید در این فیلد وارده کنید.
  • User: در این بخش هم باید نام کاربر پایگاه داده وردپرس خودتون را وارد کنید. در اینجا هم من از نام Mizban_fa انتخاب کردم، شما هم هر نامی که برای نام کاربری پایگاه داده و دیتابیس وردپرس خودتون انتخاب کردید در این فیلد وارده کنید.
  • Password: در این فیلد نیز رمزی که برای پایگاه داده وردپرس خودتون انتخاب کردید رو در اینجا وارد کنید. برای رمز پایگاه داده هم تکرار میکنم که سعی کنید موقع ساخت دیتابیس از یک رمز خیلی خیلی قوی استفاده کنید که به راحتی قابل حدس زدن هم نباشد.

حالا که اطلاعات دیتابیس را وارد کردید به پایین صفحه اسکرول کنید و روی دکمه Test Database کلیک کنید تا اطلاعات دیتابیس بررسی شده و پیغام Success رو برای اطلاعات دیتابیس، هاست، ورژن مورد نیاز سرور و… رو مشاهده کنید. اگر در این مرحله با خطا مواجه شدید باید بررسی کنید و ببینید که در کدوم بخش خطا رو ثبت کرده و اونو رفع کنید. حالا که همه چی صحیح و درست هست روی دکمه Next که در انتهای صفحه قرار داره کلیک کنید، با کلیک روی این دکمه پنجره‌ای مشابه تصویر زیر براتون باز میشه که به عنوان یک تاییدیه در هنگام نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و اگر همه چی رو درست وارد کردید روی دکمه ok کلیک کنید تا وارد مرحله بعد شوید.

آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین

بعد از کلیک روی دکمه ok منتظر بمونید تا داده های شما پردازش شده و موارد مورد نیاز برای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس پردازش شوند.

نصب پوسته در دایرکت ادمین

با کلیک روی دکمه Next به صفحه زیر هدایت میشید که در اون جزییات نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده میشه و همونطور که در اون مشاهده میکنید هیچ خطایی در اون وجود نداره و همگی موارد به رنگ سبز هستند، حالا کافیه روی دکمه آبی رنگ Admin Login کلیک کنید و نتیجه کار رو مشاهده کنید.

آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست

📌 بعد از کلیک روی دکمه مذکور به صفحه لاگین وردپرس هدایت میشید. در این مرحله می بایست رمز عبور و نام کاربری ست شده روی دیتابیس را وارد کنید. در صورتی که به هر دلیلی به این اطلاعات دسترسی ندارید می توانید آن ها را از بخش phpmyadmin هاست خود بردارید. این مراحل در  phpmyadmin هاست سی پنل و هاست دایرکت ادمین کاملا مشابه هست.

آموزش تغییر نام کاربری و رمز عبور وردپرس

بعد از اینکه با موفقیت کار نصب و راه‌اندازی بسته نسبی قالب وردپرس به پایان رسید در آخرین مرحله پس از ورود به پیشخوان وردپرس پیشنهاد می کنیم  فایل های مربوط به بسته نصبی و افزونه داپلیکاتور را حذف نمایید. برای این منطور از منوی duplicator به زیرمنوی tools مراجعه نموده و روی دکمه  کلیک کنید یا اینکه وارد فایل منیجر هاست دایرکت ادمین شده و فایل installer.php و فایل zip مربوط به فایل های وردپرس رو پاک کنید، چون اگر این فایل ها باقی مونده باشن و کسی به آدرس نصب مراجعه کنه میتونه تا باعث ایجاد خرابکاری در سایت شما شده و براتون مشکل آفرین باشد.

نصب قالب وردپرس در زمپ

رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

اما مثل هر چیز دیگه ممکنه تا در حین راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین هم خطاهایی برای شما رخ بده و موفق به نصب اون نباشید که در ادامه به خطاهای رایجی که هنگام نصب و راه اندازی بسته نصب آسان براتون ممکنه پیش بیاد میپردازم تا از خطاهای احتمالی جلوگیری به عمل بیارید. حین راه اندازی بسته نصبی آسان ممکن است با دو خطای زیر مواجه خواهید شد:

رفع خطای Interval server Error 500

بیشترین و شایع‌ترین خطایی که هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس رخ میده این خطاست که به دلیل وجود ناهماهنگی در سرور ممکنه به وجود بیاد و برای حل اون یک راهکار خیلی ساده وجود داره که به راحتی میتونید خطای 500 رو هنگام نصب بسته آسان وردپرس رفع کنید. این خطا به دلیل سطح دسترسی ها رخ میدهند و به دلیل اینکه دسترسی به فایل ها و پوشه ها ممکنه حین نصب تغییر کرده باشند با این خطا مواجه شوید. در صورتی که هنگام ساخت بسته نصبی قالب وردپرس از یک کنترل پنل و هنگام نصب اون از کنترل پنل دیگه استفاده شده این خطا معمولا رخ میده، چرا که به دلیل تغییر ساختاری در هاست سی پنل و دایرکت ادمین سطح دسترسی تغییر داده میشه. بنابراین وارد فایل منیجر هاست خودتون شده و تمام پوشه های مربوط به وردپرس و پوشه های موجود که به وردپرس مربوط هستند رو بررسی کنید تا از قسمت Permissions سطح دسترسی اونها به صورت صحیح وارد شده باشند.

  • سطح دسترسی برای پوشه های هاست باید روی 0755 باشند.
  • سطح دسترسی برای فایل های هاست باید روی 0644 باشند.

پس اگر سطح دسترسی برای فایل ها و پوشه های شما چیزی به غیر این هست با انتخاب فایل ها و پوشه های مورد نظر در هاست دایرکت ادمین از قسمت Set Permissions عدد مورد نظر رو انتخاب کرده و روی همین دکمه کلیک کنید تا سطح دسترسی فایل ها تغییر داده شوند و همونطور که در بالا گفتم برای پوشه ها سطح دسترسی روی 755 و برای فایل ها روی 644 قرار بگیرند. برای این کار کافیه روی عدد مقابل فایل یا فولدر که در ستون permission قرار گرفته کلیک کنید. مجوز دسترسی را وارد و روی آیکون ✔ کلیک کنید.

آموزش نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین

حالا بعد از تغییر سطح دسترسی آدرس سایت رو باز کرده و رفرش کنید، خواهید دید که مشکل برطرف شده و خطای 500 برای سایت شما برطرف خواهد شد.

رفع خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

این خطا میتونه تا به دلایل گوناگونی رخ بده که بسته به نوع خطا در هنگامی که در صفحه installer.php قرار دارید باید پیغامی که نمایش داده میشه رو بررسی کنید تا برای رفع اون اقدام کنید که در ادامه به چند مورد از خطاهای رایج این خطا میپردازیم.

  • In order to extract the archive.zip file the PHP ZipArchive module must be installed

این خطا همونطور که در مراحل اولیه راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس بهش اشاره کرده به دلیل فعال نبودن ماژول Zip روی هاست شما رخ میده که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت در تلاش هست تا فایل های مورد نیاز رو از حالت زیپ خارج کنه، بنابراین اگر با چنین خطایی مواجه شدید در مرحله اول که تو صفحه installer.php قرار دارید گزینه Manual Archive Extraction را انتخاب کنید و بعدش به صورت دستی از طریق هاست اقدام به خارج کردن فایل فشرده از حالت زیپ کنید. یعنی روی دکمه Extract که مقابل فایل zip قرار داره کلیک کرده و گزینه Extract رو انتخاب کنید تا فایل های وردپرس از حالت فشرده خارج شوند. در نهایت بعد از این کار این خطا برطرف شده و میتونید ادامه مراحل رو پیش بروید.

  • A wp-config.php already exists in this location

این خطا هم همونطوری که از نام اون مشخص هستش به این دلیل رخ میده که از قبل فایلی با نام wp-config.php در مسیری که در حال نصب قالب هستید وجود دارد. همونطور که در ابتدای مقاله گفتم بسته نصب آسان وردپرس مناسب سایت های تازه تاسیس هستش و اگر شما در سایتتون وردپرس نصب کردید و مطالب و داده هایی رو دارید ابتدا باید بسته نصب رو در یک دایرکتوری دیگه نصب کنید بعدش اگر قالب امکان درون ریزی دمو از طریق تنظیمات رو داشت فایل قالب رو روی وردپرس اصلی نصب کرده و با درون ریزی اونو مشابه دمو در بیارید. در غیر این صورت کلیه داده های سایت شما با نصب بسته آسان وردپرس از بین خواهند رفت. پس اگر چنین فایلی از قبل وجود داره باید اون رو حذف کنید تا خطا رفع شود.

  • MySQLi Support Fail

این خطا هم به دلیل عدم پشتیبانی هاست شما از پایگاه داده mysqli هستش و اگر با چنین خطایی مواجه شدید تنها راه برطرف کردن اون اینه که از هاست دیگری استفاده کنید و قبل از تهیه هاست حتما از میزبان سایت سوال کنید که امکان پشتیبانی از پایگاه داده mysqli وجود داشته باشد. البته چنین خطایی خیلی چشمگیر و کم هستش و تمامی هاست ها از این نوع پایگاه داده پشتیبانی میکنند.

  • When choosing manual package extraction, the contents of the package must already be extracted and the wp-config.php and database.sql files must be present in the same directory as the installer.php for the process to continue

همونطور که از این خطا هم مشخص هستش اگر حالت خروج دستی فایل زیپ از حالت فشرده را انتخاب کرده باشید هنگام نصب باید فایل های wp-config.php، installer.php و database.sql قابل دسترسی باشند. پس اگر با چنین خطایی مواجه شدید کافیه تا به فایل منیجر هاست مراجعه کنید و فایل zip که شامل فایل های وردپرس هست رو از حالت فشرده خارج کنید تا مشکل شما برطرف بشه و بتونید ادامه مراحل نصب رو پیش بگیرید.

جمع بندی نهایی نصب بسته نصبی در دایرکت ادمین

در این آموزش ما یاد گرفتیم که بسته نصب آسان وردپرس این امکان رو به شما خواهد داد تا بدون نیاز به صرف مدت زمان خیلی زیاد برای تغییر چیدمان و ظاهر قالب در کوتاهترین زمان ممکن بیایید و قالبی که خریداری کردید رو دقیقا مشابه پیش نمایش دمو در سایت خودتون نصب کنید و کلیه تنظیمات روی اون رو هم شخصی سازی کنید و همچنین به بررسی اینکه چطور نسبت به راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین بپردازیم و در نهایت تونستیم تا خطاهای رایج که هنگام نصب بسته آسان در وردپرس میتونه رخ بده را بررسی کرده و برای رفع اونها اقدام کنیم.

امیدوارم که این مقاله هم مورد پسند شما واقع شده باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی نسبت به نصب و راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین اقدام کنید. اگر هنگام نصب بسته نصب آسان در وردپرس مشکلی برای شما پیش اومد و یا سوالی در رابطه با این آموزش داشتید میتونید از بخش دیدگاه ها مطرح کنید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان وردپرسی باشم.

نوشته آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

Viewing all 405 articles
Browse latest View live


Latest Images