Quantcast
Channel: سیستم مدیریت محتوا –پایگاه دانش میزبان‌فا
Viewing all 405 articles
Browse latest View live

نحوه طراحی و کار با صفحه حریم خصوصی در وردپرس

$
0
0

کسب اعتماد بازدیدکنندگان یکی از اصلی ترین هدف هایی است که صاحبان وب سایت های مختلف در ذهن دارند. در واقع افراد برای راه اندازی یک وب سایت در خصوص خرید دامنه و همچنین خریدهاست با کیفیت اقدام می کنند. حال اگر وب سایت وردپرسی باشد، می توان با تهیه یک هاست وردپرس ایرانی به کیفیت و سرعت وب سایت نیز کمک کرد. اما موضوعی که در اینجا مطرح می شود این است که باید بتوان باور و اعتما کاربران را نیز جلب کرد. در غیر این صورت تمامی تلاش ها بی نتیجه خواهد بود. یکی از راه های مناسب برای اعتمادسازی در میان مخاطبین خود، ایجاد صفحه خط مشی حریم خصوصی روی وب سایت است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس و تنظیمات آن را به شما آموزش دهیم.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

صفحه سیاست حریم خصوصی در وردپرس چیست؟

خط مشی حریم خصوصی یک توافق حقوقی میان یک وب سایت و کاربران آن است ک طی آن مشخص می شود که سایت دقیقا چه اطلاعاتی از بازدیدکنندگان خود را جمع آوری کرده و در نهایت به چه منظوری از آنها استفاده می کنند. یکی از مهم ترین صفحاتی که باید در یک وب سایت قرار بگیرد، صفحه حریم خصوصی و خط مشی در وردپرس است. در این صفحه شما یک توضیح کوتاه درباره خودتان داده و در ادامه تمامی قوانین و مقررات شرکت خود را در قالب یک متن در اختیار کاربران قرار می دهید. این قوانین به طور عمده درباره روش جمع آوری داده های مورد نظرتان از بازدیدکنندگان وب سایتتان و در ادامه خط مشی ها و قوانین دیگر شما در زمینه هایی مثل شرایط به اشتراک گذاشتن محتوای سایت و دیگر موارد این چنینی است. این صفحه معمولا شامل موارد زیر می شود:

  1. ما که هستیم؟
  2. چه اطلاعاتی را قرار است جمع آوری کنید؟
  3. از اطلاعات جمع آوری شده چه استفاده هایی می شود؟
  4. شرایط به اشتراک گذاشتن اطلاعات و امنیت اطلاعات
  5. استفاده از کوکی ها
  6. حق تجدید نظر در سیاست ها
  7. طرح سوال درباره سیاست های موجود
  8. خلاصه موارد بسیار متداول
  9. و…

در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که به شکلی اقدام به ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس نموده و در نهایت وب سایت خود را به شکل حرفه ای تری مدیریت کنید. 🙂

تنظیمات مربوط به ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس

به منظور تغییر تنظیمات مربوط به صفحه حریم خصوصی در وردپرس باید مسیر زیر را طی کنید:

  1. در اولین گام از فرآیند ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس باید به منظور ورود به مدیریت وردپرس نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.
  2. سپس باید در پیشخوان وردپرس و از طریق منو «تنظیمات» زیر منو «حریم خصوصی» را انتخاب نمایید.
    صفحه حریم خصوصی در وردپرس چیست؟
  3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود شما این امکان را خواهید داشت که از طریق بخش «تغییر برگه سیاست حفظ حریم خصوصی شما» اقدام به استفاده از برگه های نمونه کرده یا یک برگه جدید ایجاد نمایید.
    ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرسبه همین منظور باید به دو شکل پیش بروید:
    • اگر قصد استفاده از «برگه نمونه» را دارید باید از طریق فیلد مشخص شده «برگه نمونه» را انتخاب کرده و سپس روی دکمه «استفاده از این برگه» کلیک کنید. در این روش از قبل باید برگه ای تحت عنوان حریم خصوصی ایجاد کرده و متون دلخواه خود را در آن درج نموده باشید.
    • اگر هم قصد دارید خودتان یک صفحه جدید ایجاد نمایید باید مستقیماً روی دکمه «ایجاد برگه جدید» کلیک کنید. سپس در خصوص طراحی برگه حریم خصوصی اقدام کنید.
  4. اگر تصمیم گرفته اید از برگه نمونه استفاده کنید، می توانید همانند تصویر زیر با کلیک روی لینک های موجود اقدام به «ویرایش» یا «مشاهده» صفحه حریم خصوصی خود نمایید.
    نحوه ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس
  5. در صورتی که تمایل داشته باشید یک برگه جدید ایجاد کنید، با کلیک روی دکمه «ایجاد برگه جدید» می توانید این کار را انجام دهید.
    آموزش ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس
  6. در این مرحله شما وارد صفحه ای همانند تصویر زیر خواهید شد. در این صفحه باید محتوای مورد نظر خود را نوشته و در نهایت صفحه حریم خصوصی خود را ایجاد نمایید. برای آشنایی بیشتر با روش ایجاد برگه جدید در وردپرس می توانید مقاله آموزش کار با برگه ها در وردپرس را مطالعه نمایید.
    تنظیمات مربوط به ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش بر این بوده تا زمینه ایجاد صفحه حریم خصوصی در وردپرس و اعمال تنظیمات مورد نیاز روی آن در کنار شما همراهان عزیز باشیم. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. در اسرع وقت به سوال شما رسیدگی و پاسخ مناسب آن ارائه خواهد شد.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته نحوه طراحی و کار با صفحه حریم خصوصی در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


آموزش نحوه تغییر دسته بندی پیش فرض وردپرس

$
0
0

مدیریت یک وب سایت وردپرسی برای افرادی که آشنایی چندانی با این سیستم مدیریت محتوا ندارند، شاید در ابتدای مسیر کار دشواری به نظر برسد. اما شما می توانید با کسب آموزش های رایگان موجود به یک وبمستر حرفه در زمینه کار با وردپرس تبدیل شوید. فقط کافی است که یک هاست مناسب مثل هاست ایران که از نظر اقتصادی برای شروع کار مناسب است یا یک هاست حرفه ای مثل هاست وردپرس ایرانی تهیه کرده و با آموزش های موجود به صورت گام به گام در مسیر بهبود عملکرد وب سایت خود گام بردارید. یکی از اصلی ترین موضوعاتی که باید به آن توجه لازم را داشته باشید، دسته بندی های وردپرس است. به صورت پیش فرض از یک دسته بندی تحت عنوان «دسته بندی نشده» استفاده می شود که بهتر است اقدام به تغییر دسته پیش فرض وردپرس نمایید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به بررسی نحوه تغییر دسته بندی پیش فرض وردپرس بپردازیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

به صورت پیش فرض در وردپرس دسته ای تحت عنوان “دسته بندی نشده” وجود دارد و محتواهایی که در هیچ کدام از دسته ها قرار نگرفته اند، به این بخش منتقل می شوند. هر وبسایت دارای دسته بندی خاص خود است. این دسته پیش فرض در واقع همان حوزه کسب و کار محسوب می شود. قرارگیری محتوا در دسته پیش فرض تعریف شده ای که مربوط به حوزه کسب و کار شما باشد می تواند علاوه بر صرفه جویی در زمان، از انتشار محتوا در دسته ای تحت عنوان نامتعارف دسته بندی نشده، موثر واقع گردد. توصیه می کنیم در خصوص تغییر دسته ها در وردپرس اقدام نمایید.

امکان تغییر دسته بندی پیش فرض وردپرس

دسته بندی در وردپرس یکی از اصلی ترین بخش هایی است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید. چرا که یک دسته بندی منظم و مناسب می تواند بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو را به بهترین شکل ممکن راهنمایی کرده و در نهایت روی عملکرد وب سایت شما تاثیر مستقیم داشته باشد.

به طور کلی وردپرس به شکلی طراحی شده که نوشته های منتشر شده باید در یکی از دسته بندی ها قرار بگیرد. به همین دلیل نیز یک دسته بندی به نام «Uncategorized» یا «دسته بندی نشده» در وردپرس وجود دارد و در صورتی که هیچ دسته جدیدی را به وجود نیاورده یا نوشته را در یک دسته بندی مشخص قرار ندهید، این دسته به صورت پیش فرض توسط وردپرس انتخاب می شود.

  • فرض کنیم شما زمان انتشار محتوا، فراموش کردید محتوای خود را در دسته مربوطه قراردهید، انتشار این محتوا در دسته بندی Uncategorized بهتر است یا دسته بندی که خودتان برای چنین زمان هایی تهیه کرده اید؟
  • اصلا فرض کنیم محتوای قابل انتشار بسیار بالاست و اکثر آن ها قرار است در دسته مشخصی قرار گیرند، در بازه زمانی مد نظرتان که این محتوا منتشر می شود می توانید دسته پیش فرضی تعیین نموده و از انجام کار تکراری انتخاب دسته بندی رها شوید.

خبر خوب این است که وردپرس این امکان را در اختیار کاربران خود قرار داده تا بتوانند دسته پیش فرض را تغییر دهند. این کار با چند کلیک ساده و در زمانی کوتاه امکان پذیر است. برای تغییر دسته پیش فرض به یک دسته بندی دیگر باید از طریق منو «تنظیمات» وردپرس اقدام نمایید. با ما همراه باشید تا با به صورت گام به گام شما را با نحوه تغییر دسته پیش فرض وردپرس آشنا کنیم.

با استفاده از مقاله آموزش ایجاد دسته بندی نوشته ها در وردپرس می توانید با نحوه ساخت دسته بندی جدید آشنا شوید. اما به طور قطع نیاز دارید که در کنار آن با تنظیمات مربوط به دسته بندی ها به ویژه دسته بندی پیش فرض نیز آشنا شوید.

آموزش استفاده صحیح از دسته بندی و برچسب در وردپرس

نحوه تغییر دسته پیش فرض وردپرس

به منظور تغییر دسته پیش فرص در وردپرس باید مراحل زیر را به صورت گام به گام دنبال نمایید:

  1. در اولین گام از تغییر دسته پیش فرض در وردپرس باید با با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، در خصوص ورود به پیشخوان وردپرس اقدام کنید.
  2. بعد از ورود به پیشخوان زمان آن می رسد که منو «تنظیمات» را پیدا کرده و از طریق آن نیز زیر منو «نوشتن» را انتخاب نمایید.
    امکان تغییر دسته بندی پیش فرض وردپرس
  3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود بخشی تحت عنوان «دسته پیش فرض نوشته ها» وجود دارد که باید از طریق باکس کشویی قرار گرفته در رو به روی آن، دسته مورد نظر خود را پیدا کرده و روی آن کلیک نمایید.
    🟢🔵 نکته بسیار مهم: موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که شما به هیچ عنوان امکان حذف دسته “دسته بندی نشده” در وردپرس را ندارید. تنها کاری که می توانید در این زمینه انجام دهید، استفاده از یک دسته دیگر یا تغییر نام دسته موجود است.

    نحوه تغییر دسته پیش فرض وردپرس

  4. در نهایت با کلیک روی دکمه «ذخیره تغییرات» می توانید تغییراتی که اعمال کرده اید را ذخیره نموده و یک دسته جدید را به عنوان دسته پیش فرض وردپرس انتخاب نمایید. از این ببعد محتوایات شما به صورت پیش فرض در این دسته ای که تعیین نمودید، قرار می گیرند.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما براین بوده تا با ارائه آموزشی جامع در زمینه تعیین یا تغییر دسته بندی پیش فرض در وردپرس از طریق بخش تنظیمات نوشتن در وردپرس در کنار شما همراهان عزیز باشیم. با تغییر دسته ها در وردپرس می توانید یک دسته بندی جدید را ایجاد کرده و به عنوان دسته پیش فرض خود استفاده نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. نظرات شما به صورت مرتب بررسی و پاسخ داده می شود و از آنها در راستای بهبود محتواهای مقالات به شکلی بهینه استفاده خواهد شد.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته آموزش نحوه تغییر دسته بندی پیش فرض وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس چیست؟

$
0
0

تاکنون هنگام وبگردی به این توجه کره اید که سایت ها از لحاظ ساختاری با هم متفاوت هستند؟ اصطلاحات داینامیک و ایستا را شنییده اید؟ حتما می پرسید تفاوت سایت داینامیک و استاتیک چیست؟ خب اگر شما هم با وردپرس کار می کنید یا در حوزه طراحی فعال هستید حتما باید با تفاوت های سایت داینامیک و استاتیک آشنا باشید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم اطلاعات لازم درباره صفحات وب ایستا و پویا را به شما ارائه داده و به بررسی تفاوت سایت داینامیک و استاتیک بپردازیم. پس تا پایان آموزش با ما همراه شوید.

تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس

صفحه استاتیک وردپرس

شاید برایتان جالب باشد که بدانید در حال حاضر بیش از 200 میلیون وب سایت فعال در بستر اینترنت وجود دارد و این آمار روزانه نیز در حال افزایش است. بخش عظیمی از این وب سایت ها با سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شده است. چرا که وردپرس به دلیل ساده بودن و داشتن ویژگی های منحصر به فرد یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا در میان افراد است. در واقع شما برای کار با وردپرس نیازی به دانش بالایی ندارید و می توانید به شکلی ایده آل وب سایت خود را مدیریت نمایید.

یکی از قابلیت های بسیار مناسبی که در وردپرس وجود دارد، امکان مدیریت صفحات استاتیک است. در واقع شما می توانید با چند کلیک به راحتی صفحه اصلی وب سایت خود را شخصی سازی کنید. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا اطلاعات لازم درباره تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس را ارائه داده و روش مدیریت صفحه اصلی وب سایتتان را به شما آموزش دهیم.

صفحه ایستاتیک چیست؟

منظور از صفحات ایستا صفحاتی است که دارای محتوای ثابتی هستند. در واقع زمانی که از یک صفحه ایستا در وب سایت خود استفاده می کنید، محتوایی که بازدیدکنندگان مختلف در زمان های متفاوت مشاهده می کنند کاملاً یکسان است. اکثریت صفحات یک وب سایت ایستا می باشند و محتوای آنها ثابت بوده و تغییری نمی کند. برای مثال معمولا صفحه اصلی یا صفحات وبلاگ به صورت منحصر به فرد دارای محتوایی کاملا یکسان و بدون تغییر هستند. البته این امکان وجود دارد که افراد به هر دلیلی محتوای این صفحات را تغییر دهند یا به روز رسانی کنند. اما این تغییرات نیز ثابت بوده و برای تمامی کاربرانی که وارد صفحه مورد نظرتان می شود یکسان است. اما گاهاً نیز ممکن است صاحبان وب سایت ها تمایل داشته باشند که وب سایت خود را از حالت ثابت خارج کنند که در این صورت وارد بحث صفحات داینامیک یا پویا می شویم.

صفحه پویا وردپرس چیست؟

صفحه داینامیک وردپرس

صفحات پویا دقیقاً عملکردی برخلاف صفحات ایستا دارند و همین موضوع نیز اصلی ترین تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس است. زمانی که برای وب سایتی از صفحه پویا استفاده می شود محتوای آن صفحه برای هر بازدیدکننده یا در زمان های مختلف روز تغییر می کند. در واقع شما به هیچ عنوان نمی توانید این ادعا را داشته باشید که محتوایی که کاربران شما در زمان های مختلف مشاهده می کنند یکسان است. مثالی که می تواند برای صفحه داینامیک زد صفحه اصلی وبلاگ است. زمانی که شما محتوای جدیدی را اضافه می کنید، به طور معمول ظاهر این صفحه نیز تغییر می کند. به همین دلیل صفحاتی که به صورت منظم به آنها محتوا اضافه می شود را جزء ضفحات پویا در نظر می گیریم.

موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که شما با توجه به استفاده ای که از یک صفحه دارید می توانید تعیین کنید که صفحات ایستا باشند یا پویا. معمولا صفحاتی که تغییراتی روی آن اعمال نمی شود یا در بازه زمانی طولانی تری این اتفاق می افتد مثل صفحه اصلی سایت، صفحات وبلاگ، صفحه تماس با ما و سایر صفحات این چنینی را با صفحه ایستا طراحی می شود. اما صفحاتی که به صورت مرتب تغییر کرده یا به روز رسانی می شود را جزء صفحات داینامیک می دانیم.

نحوه ایجاد صفحه ایستا در وردپرس

به منظور ایجاد یک صفحه ایستاتیک در وردپرس باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در گام اول باید به کمک راهنمای ورود به وب سایت وردپرسی وارد پیشخوان خود شوید.
  2. سپس از منو «برگه ها» زیر منو «افزودن برگه» را انتخاب کنید.
    صفحه ایستاتیک چیست؟
  3. با استفاده از آموزش کار با برگه ها در وردپرس یک صفحه جدید ایجاد کرده و محتوای مورد نظر خود را در آن قرار دهید.
  4. در ادامه در پیشخوان وردپرس از طریق منو «تنظیمات» روی زیر منو «خواندن» کلیک کنید.
    نحوه ایجاد صفحه ایستا در وردپرس
  5. از طریق بخش «صفحه اصلی شما نمایش داده می شود» می توانید تصمیم بگیرید که چه چیزی نمایش داده شود. در این بخش با دو گزینه اصلی رو به رو می شوید:
    • آخرین نوشته های شما: با فعال کردن تیک این بخش در واقع شما تعیین می کنید که آخرین نوشته های شما نمایش داده شود. اگر این گزینه را انتخاب کنید به نوعی یک صفحه پویا ایجاد می شود.
    • یک برگه یکتا: اگر این گزینه را انتخاب کنید در واقع می توانید تعیین کنید که یک برگه مشخص همیشه و به تمامی بازدیدکنندگان نمایش داده شود. برای این کار تنها کافی است «صفحه نخست» را انتخاب کرده و از میان گزینه هایی به شما نشان داده می شود برگه ای که ایجاد کرده اید را انتخاب نمایید.
    تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس
  6. در نهایت نیز روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با بررسی تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس به شکل بهتری صفحه وب سایت خود را مدیریت نمایید. در پایان آموزش باید بدانید که مفهوم صفحه ایستا و پویا چیست و صفحات داینامیک و استاتیک با هم چه تفاوت هایی دارند. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در خصوص موضوعات ارائه شده در این مقاله از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس چیست؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

$
0
0

سوالی که این روزها برای همه کاربران و وبمسترهایی که قصد دارند تا اقدام به راه‌اندازی سایت و کسب و کار آنلاین خودشون بکنن اینه که، بهترین هاست وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟ برای خرید هاست وردپرس باید به چه نکاتی دقت کنیم؟ هاست مخصوص وردپرس تا چه میزان میتونه نیازهای ما رو برطرف کنه؟ برای خرید هاست مناسب به چه نکاتی باید دقت کنیم؟ و از این دست سوالات که مطمئنم برای شما هم پیش اومده و به دنبال یک محتوا و کانتنت مناسب و جامعی هستید تا به بررسی موارد مورد نیاز برای خرید هاست وردپرس بپردازید و شرکتی که بتونه کلیه نیازهای سایت وردپرسی شما رو برطرف کنه رو انتخاب کنید. در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا بنا به تجربه و گفتگو با دوستانی که در زمینه وردپرس فعالیت دارند به موارد مورد نیاز برای خرید هاست مناسب وردپرس بپردازم، پس تا انتها همراه ما باشید تا با همیاری هم بتونیم به یک انتخاب هاست مناسب برسیم تا بتونیم سایتی ایمن، پر سرعت و مناسب از نظر سخت  افزاری که نیازهای مفسرهای وردپرس رو برطرف می‌کنند برسیم.

بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

همونطوری که میدونید وردپرس به عنوان بهترین سایت ساز و پلتفرم (CMS) مدیریت محتوا در جهان شناخته شده و تعداد سایت‌های استفاده کننده از وردپرس چه در میان فارسی زبانان و چه در سطح جهان گویای محبوبیت وردپرس در بین وبمسترها هست که برای این مورد در آینده به صورت جامع به بررسی و معرفی بهترین سایت‌هایی که از وردپرس استفاده میکنند میپردازیم، این سایت ساز و مدیریت محتوا به دلیل وجود میلیون‌ها قالب و افزونه‌هایی که چه به صورت رایگان و چه به صورت تجاری داره لازمه تا بستر مناسب برای کارکرد صحیح اونها هم فراهم باشه، به عبارت دیگه اگر شما از افزونه‌ای استفاده می کنید که نیازمندی هایی مثل cURL فعال بودن سوآپ روی هاست و.. دارند در صورتی که میزبان وب و هاست وردپرس که از اون استفاده می کنید چنین قابلیت‌هایی در اختیار شما قرار نده مطمئنا برای شما کار نخواهند کرد و متضرر خواهید شد، حالا هزینه‌ای که برای خرید افزونه پرداخت کردید به کنار، بنابراین در صورت قرار گرفتن در چنین حالتی ممکنه تا هاستینگ شما بگه برای فعال کردن این قابلیت هزینه‌ای رو متحمل بشید که در نهایت یا مجبور به پرداخت اون هستید و یا مجبور به تغییر میزبانی که باز هم از این منظر یک هزینه دیگه رو به صورت کاملا ناخواسته متحمل خواهید شد.

اگر بخواهیم تا مثال های گوناگون برای انتخاب هاست مخصوص وردپرس بزنیم از این گونه موارد برای خیلی ها از جمله خود شما و خود من پیش اومده که یکی از بارزترین این مسائل پهنای باند مصرفی سایت است که هنگام خرید هاست با شعارهای تبلیغاتی مثل هاست پربازدید بی نهایت مواجه میشید اما بعد از گذشت کمتر از یک ماه میبینید که یک روز خوب با انرژی زیاد از خواب بیدار شدین و به محض صرف یک صبحانه خوشمزه رفتین سراغ سایت تا فعالیت روزانه خودتون رو ادامه بدین اما با صفحه‌ای مواجه شدید که اصلا انتظار دیدن این رو نداشتید، درست حدس زدید، پهنای باند شما به اتمام رسیده و هاست شما ساسپند شده. پس می بینید که یک انتخاب اشتباه و نادرست در زمینه هاست وردپرس چقدر می تونه مشکلات برای شما فراهم کنه، اگر تا به حال اقدام به خرید هاست نکردید تا انتها همراه باشید تا با یک دید باز و روشن بتونید تا یک هاست مناسب وردپرس که از ویژگی های مهم در بالاترین سطح کمی و کیفی قرار داشته باشه انتخاب کنید.

بهترین هاست برای وردپرس

سرعت، قدرت و قابل اطمینان بودن از مهم‌ترین و اصلی‌ترین فاکتورها و ویژگی های هاست مناسب وردپرس هستند در واقع ما به این موارد نیاز داریم تا سایت خودمون رو در یک بستر مناسب از نظر سرعت، امنیت و قابل اعتماد بودن از نظر حریم شخصی کاربران و داده‌های اون ها و همچنین داده‌های خودمون برسیم.

باز هم با این وجود یک عامل خیلی خیلی مهم‌تر از این‌ها وجود داره تا شما بتونید به یک انتخاب درست از هاست مناسب وردپرس برسید و اون چیزی نیست جز “نیازهای شما در انتخاب هاست مناسب وردپرس“؛ شاید کمی تعجب برانگیز باشه، اما در هر موضوع و دسته‌بندی این نیازهای ما هستند که بنا به شرایط موجود در اولویت قرار دارند، چرا که همین نیازها و شرایط شما هستند که می تونند تا از نظر هزینه کلی که برای خرید هاست مخصوص وردپرس صرف می کنید شما را نجات دهند.

از طرف دیگه اگر ما بیایم و به طور کلی دید اقتصادی به موضوع نیازها و شرایط خودمون در انتخاب هاست مناسب وردپرس رو کنار بگذاریم میشه از نظر اطمینان و اعتماد به میزبانی خودمون داریم هم مورد بررسی قرار بدیم. شاید از بین صمیمی‌ترین دوستان شما کسانی باشند که در زمینه ارائه هاست مناسب وردپرس فعالیت داشته باشند، اما با شناختی که از اونها دارید به موارد مهمی مثل حریم خصوصی، محافظت داده‌های کاربران و.. اهمیت زیادی ارزش قائل نباشند، پس عملا انتخاب چنین هاستی حتی اگر با عنوان هاست رایگان وردپرس هم باشه نمیشه ریسک کرد و سایتی که قراره کلی هزینه و زمان برای رشد و نمو کردن اون صرف کنیم رو در چنین هاستی بالا بیاریم.

بنابراین در انتخاب هاست مناسب همیشه دقت کافی رو داشته باشید تا به شرایط نرمال بر اساس نیازهایی که توسط خود شما تعیین میشوند برسید، اما در ادامه میخوام که به بررسی مواردی که به صورت عمومی برای انتخاب هاست مناسب وردپرس وجود داره بپردازم تا در نهایت بتونیم با کمک هم یک هاست مناسب انتخاب کنیم که در این زمینه باید دید که بهترین شرکت‌های هاست در ایران تا چه حد به این موارد پایبند هستند و زمینه و بستر لازم رو برای ما فراهم میکنند.

پیش نیازهای هاست میزبان وردپرس

قبل از اینکه بخوایم تا به بررسی کامل هاست مناسب وردپرس بپردازیم لازمه تا ببینیم اصلا سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیاز به چه نوع سرور و مفسرهایی داره تا بتونیم ازش استفاده کنیم. به عنوان نمونه اگه ما بیایم و یک هاست ویندوزی بخریم تا اقدام به نصب وردپرس روی اون کنیم مطمئنا هیچ کاربردی نداره، چرا که هاست‌های ویندوزی برای اسکریپتی که با زبان برنامه‌نویسی PHP ساخته شدن کاربرد نداره، البته با یک سری کارهای پیچیده می تونید از این کار استفاده کنید که اصلا پیشنهاد نمیشه این کارها رو انجام بدین، پس بیاید تا با هم ببینیم وردپرس برای اجرا و پردازش اطلاعات عظیمی که قراره روز به روز در دیتابیس ذخیره و اضافه بشن به چه چیزهایی نیاز دارد.

  • استفاده از PHP ورژن 5.2 و بالاتر
  • پایگاه داده Mysql ورژن 5.0 و بالاتر و یا پایگاه داده MariaDB با ورژن 10 یا بالاتر
  • سرور لینوکس از نوع آپاچی، Nginx
  • و…

پس با این نوع نیازمندی‌ها می بینیم که تقریبا کلیه میزبانی‌های وب چنین قابلیت‌هایی را برای ما فراهم می کنند تا در اونها اقدام به نصب و راه‌اندازی وردپرس کنیم. حالا با این اوضاف میریم به بحث و بررسی انواع نیازمندی هایی که با استفاده از اونها می تونید به یک انتخاب صحیحی از هاست مناسب وردپرس برسید و ببینید که برای استفاده از وردپرس، بهترین هاست وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

1- سیستم عامل و کنترل پنل

هاستی برای وردپرس مناسب است که دارای کنترل پنل و سیستم عامل مناسب باشد تا با استفاده از آنها بتوان به راحتی در یک محیط کاربردی و مناسب روی وبسایت خود مدیریت کرد. همونطور که می دونید امروزه انواع کنترل پنل‌هایی همچون پلسک، سی پنل، دایرکت ادمین، کولوکسو و… از این دست کنترل پنل ها وجود دارند که هر کدوم از ماها بنا به نیازی که داریم به اصطلاح باهاشن راحت هستیم. در این بین دو کنترل پنل سی پنل و دایرکت ادمین در بین کاربران از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند که هر یک از آنها می توانند نیاز قشر خاصی از مدیران سایت‌ها را برطرف نمایند. هاست سی پنل دارای محیط گرافیکی و ظاهر کاربرپسندتری است که حجم عظیمی از کاربران را به خود اختصاص داده است و اکثر کاربران استفاده از این کنترل محتوا را جزء اولویت خود قرار داده‌اند، در مقابل دایرکت ادمین نسبت به سی‌پنل از ظاهر ضعیف تری برخوردار است و کار با آن برای کاربرانی که به گرافیک و کاربرپسند بودن توجه ویژه‌ای دارند مناسب نیست، اما در مقابل کاربران حرفه‌ای نیازی به این ندارند و با دایرکت ادمین به دلیل اینکه هزینه کمتری برای آنها خواهد داشت کار می کنند که این موارد جزو عمده تفاوت هاست سی پنل و دایرکت ادمین می‌باشند.

در صورت تمایل می توانید آموزش های متنی و ویدیویی کار با دو کنترل پنل محبوب دایرکت ادمین و سی پنل را به صورت کاملا رایگان مشاهده نمایید.

آموزش کار با سی پنل  آموزش های هاست دایرکت ادمین 

2- فضای میزبانی

یکی از دلایلی که باعث میشه تا به سمت هاست وردپرسی سوق داده شوید این است که به دلیل افزایش داده‌های سایت و محدود بودن این میزان در هاست وردپرس مجبور هستید تا از سایت‌های دانلود که حق اشتراک به اونها پرداخت کنید استفاده کنید.

در ادامه توضیحات قبلی باید بگوییم از اونجایی که سایت‌های دانلود لینک مستقیمی به شما ارائه نمیدن تا فایل‌هاتون رو به صورت مستقیم در اختیار کاربران قرار بدین و برای پرداخت هزینه‌ها و درآمد خودشون از تبلیغات استفاده می کنند و از طرفی هم سرعت رو برای دانلود کاربران مهمان محدود می کنند لازمه تا از یک هاستی استفاده کنید تا فضای بیشتری داشته باشه. در چنین شرایطی می تونید از یک هاست دانلود با پهنای باند نامحدود و حجیم استفاده کنید.

خبر خوب اینه که اخیرا شرکت‌های میزبانی هاستی با فضای مناسب رو کانفیگ کردن که از همه لحاظ برای وردپرس مناسب هستش. البته دلایل دیگه هم می تونه جدای از این مثال در زمینه استفاده از هاست‌های اشتراکی وجود داشته باشند. به عنوان نمونه وقتی که دیگه هاست اشتراکی شما قادر نیست تا نیاز شما را برطرف کنه و پاسخ بده مجبورید تا از سرور اختصاصی برای این کار استفاده کنید که باعث میشه هزینه‌های بسیار زیادی برای پرداخت لایسنس، کانفیگ سرور و هزیه ماهیانه سرور پرداخت کنید که اگر بیایید و از هاستی که مناسب وردپرس کانفیگ شده استفاده کنید خیلی مناسب‌تر خواهد بود و دیگه نیازی به صرف هزینه زیاد بابت نگهداری و مدیریت سرور و همچنین استخدام فردی که مدام در حال مدیریت سرور و به‌روزرسانی باشه ندارید.

3- پهنای باند و ترافیک

همونطوری که در مقاله معرفی وردپرس اشاره شد، این سایت ساز و مدیریت محتوا در ابتدای تولد و شکوفا شدن صرفا یک CMS برای مدیریت وبلاگ بود، اما با گذشت زمان و کار روی این اسکریپت رفته رفته انعطاف پذیر تر شد و حالا با استفاده از وردپرس می تونید هر نوع سایتی که قصد راه‌اندازی دارید با استفاده از وردپرس ایجاد کنید. اما در این بین سایت‌های آموزش تخصصی، خبری و سرگرمی که ترافیک بسیار بالایی دارن بیشتر از وردپرس استفاده می کنند که ترافیک و پهنای باند مصرفی در چنین سایت‌هایی خیلی مهمه تا بتونند بنا به هزینه خودشون هاستی انتخاب کنند که ضمن داشتن توانایی پاسخگویی به این میزان بازدید بتونه کمترین هزینه‌ای برای آنها داشته باشد. از سوی دیگه با استفاده از انواع قالب و افزونه‌ها که هر کدام وظیفه‌ای را بر عهده دارند و میزانی از cpu و پهنای باند را برای پردازش اطلاعات سایت به خود اختصاص می دهند پس اگر صفحاتی که دارای پردازش بالایی هستند می تونند پهنای باند زیادی رو مصرف کنند.

انتخاب هاست مناسب برای وردپرس

4- بک‌آپ گیری و پشتیبانی از سایت

حالا با وجود حجم بالای فضای سایت و از طرفی ترافیک بالا در پهنای باند مصرفی بزرگترین مشکلی که تمامی وب سایت‌ها با اون در حال دست و پنجه نرم کردن هستند مبحث پشتیبان گیری از سایت و داشتن بک‌آپ برای جلوگیری از مشکلات احتمالی که در آینده میتونه رخ بده هستش، موارد زیر از شایع ترین مشکلات احتمالی هستند:

  • هک و نفوذ در سایت
  • خطای برنامه‌نویسی
  • حذف داده‌های هاست
  • از دست رفتن سهوی اطلاعات
  • و…

این قبیل مشکلات خودشون دلیل محکمی هستند که ثابت می کنند یک هاست مناسب وردپرس برای رفع این مشکلات نیاز به داشتن نسخه پشتیبان از سایت داره تا بشه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اون رو رفع کنیم به طوری که به‌روزترین داده‌ها در فایل پشتیبان سایت ما وجود داشته باشه. پس با این حساب هرچه بازه زمانی بک آپ و پشتیبان گیری از داده های سایت در هاست کمتر باشد و به فواصل زمانی کوتاه تری انجام گرفته باشه میشه گفت که از نظر بک آپ گیری چنین هاستی مناسب‌تر هم هست. پس دقیت کنید که چه نوع هاستی برای سایت وردپرس خودتون قرار هست انتخاب کنید. هاست شما باید از نظر پشتیبان گیری توسط میزبان سایت در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشه تا جدیدترین و به‌روزترین نسخه پشتیبان سایت در زمان وجود مشکل که تنها راهکار پیش روی شما ریستور کردن بک آپ برای رفع مشکل است صورت بگیرد.

حتی خودتان هم امکان تهیه نسخه بکاپ از سایت و ریستور ان را خواهید داشت. اهمیت بکاپ گیری را هیچ وقت فراموش نکنید. در صورتی که نسخه بکاپ بروزی ندارید می توانید همین الان به کمک آموزش های زیر در این زمینه اقدام کنید.

نحوه بکاپ گیری از هاست دایرکت ادمین نحوه تهیه فول بک آپ از هاست سی پنل

5- امنیت اطلاعات

حرف اول برای هر چیزی و در هر زمینه‌ای رو امنیت اطلاعات و قرار داشتن کاربران در یک لایه امنیتی مناسب میزنه و اگر هاستی که از اون استفاده می‌کنیم در مقابل هر نوع حملاتی عملکرد ضعیفی داشته باشه باعث میشه که خسارات جبران ناپذیری به سایت ما وارد بشه، همونطور که می دونید آنلاین بودن سایت و به اصطلاح وجود راه باز برای موتورهای جستجو که مدام با علاقه فراوان به دنبال مقالات و مطالب کاربردی و مناسب هستند از اهمیت بسیار بالایی برای هر وبسایت برخوردار است، لذا برای همین موضوع هست که گفته میشه سایت باید همیشه آنلاین و از درصد آپتایم بالایی هم برخوردار باشه، بنابراین وقتی مسئله امنیت کاربران با حملاتی زیر سوال قرار بگیره و سایت از دسترس خارج بشه همین موضوع باعث خسارت به سایت شما خواهد شد که برای جبران این خسارت و قرارگیری در وضعیت فعلی موتورهای جستجو باید زمان و هزینه زیادی رو صرف کنید. از سوی دیگه سایت‌هایی که از نظر موتور جستجو از امنیت مناسب برخوردار نباشند جریمه شده و نمرات منفی به اونها اختصاص داده خواهد شد، بنابراین هنگام خرید هاست با مشتریان اون هاست ارتباط برقرار کنید و خیلی دوستانه و محترمانه ازشون بخواین که موارد مورد نیاز رو برای شما شرح بدن و ببینید که چنین میزبانی تا چه اندازه بر روی مسئله امنیت وبسایت‌ها کار کرده و براش زمان و هزینه لازم رو فراهم کرده تا سایت‌هایی که میزبانی میکنه در بالاترین سطوح امنیتی قرار گرفته باشند.

6- ارائه منابع پردازشی و قدرت بالا

یکی از مواردی که در وردپرس بیشتر ممکنه برای شما رخ بده استفاده از افزونه نامناسب است که باعث میشه تا هرازگاهی به دلیل عدم برنامه نویسی مناسب میزان استفاده از منابع پردازشی هاست به بالاترین سطح ممکن برسه به حدی که سایت دیگه قادر به پردازش اطلاعات نباشه و با خطاهایی همچون خطا در برقراری اتصال به پایگاه داده وردپرس، یا عدم نمایش برخی داده‌های سایت برخورد کنید. بنابراین در انتخاب هاست مناسب وردپرس این نکته هم دخیل است و باید هاستی انتخاب کنید که از منابع پردازشی که شامل ram و cpu هستند از قدرت بالاتری بهره‌مند باشند. برای دانستن این موضوع کافیه تا با مراجعه به وبسایت میزبان وبسایت مشخصات سرور مورد استفاده مورد بررسی قرار بگیره و ببینید که آیا با این میزان حجم سایت، پهنای باند مصرفی، سیستم عامل و کنترل پنل استفاده شده و… آیا چنین سروری پاسخگوی نیاز شما در بهترین شرایط موجود هست یا نیست!

اگر از هاست سی پنل استفاده می کنید به کمک راهنمای آموزشی زیر قادر خواهید بود میزان منابع مصرفی هاست خود را مشاهده و بررسی نمایید.

مشاهده منابع مصرفی سایت در هاست سی پنل

امروزه استفاده از تکنولوژی هاردهای پرسرعت SSD باعث می‌شوند تا سرورها سرعت و قدرت پردازش بالایی را داشته باشند تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن اقدام به ارسال داده‌ها از طریق مرورگر برای بازدیدکنندگان سایت کنند. از سوی دیگر با به‌روزرسانی مفسرهایی که روز به روز در حال صورت گرفتن هستند و هم‌اکنون که php در نسخه 7 به بالا منتشر شده اگر بستر مناسب تغییر نسخه php برای وبسایت شما فراهم باشه قادر خواهید بود تا با ارتقاء اون به سطح بالاتر از سرعت بیشتری هم برخوردار شده و سایت پر سرعتی داشته باشید که نمودار مقایسه‌ای زیر گویای این مسئله است.

بررسی کنید آیا هاست شما قابلیت تغییر ورژن php هاست را دارد؟ برای تغییر نسخه به آخرین گزینه موجود از آموزش های تصویری زیر کمک گیرید.

آموزش تغییر نسخه php در سی پنل تغییر ورژن php در هاست دایرکت ادمین

همانطوری که در تصویر میبینید در این نمودار بین دو نسخه‌های 3.6 و 4.1 وردپرس که در آنها از دو نسخه php 7 و php 5.6 استفاده شده است بیش از دو برابر افزایش سرعت را در وبسایت خود خواهیم داشت که در صورت به‌روز بودن نسخه وردپرس و تمامی افزونه‌هایی که با php 7 سازگار باشند این میزان نیز تقریبا به دو برابر میرسد که واقعا کاربردی است و تاثیر خوبی در افزایش سرعت پردازش و بارگزاری داده‌های سایت ما خواهد داشت.

مقایسه php7 و افزایش سرعت وردپرس

7- هزینه هاست مناسب

اصلی ترین نیاز در هر زمینه خدماتی هزینه‌ای است که برای آن صرف می کنیم. برای تهیه هاست وردپرس نیز این نیاز شدیدا احساس می شود و کاربرانی که تمایل به خرید هاست دارند بنا به امکاناتی که شرکت هاستینگ در اختیار آنها قرار می دهد هزینه‌ای که می تواند بهترین بازدهی را برای آنها داشته باشد را انتخاب می کنند. همونطور که خود شما هم در انجمن‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی مشاهده کردید هنگامی که کاربران قصد دارند تا هاستینگ سایت خودشونو تغییر بدهند با مطرح کردن چند شرکت میزبانی که اونها رو بر اساس نیازهای اقتصادی اولویت بندی کردند نام میبرن و از سایر دوستان میخوان تا در این لیستی که تهیه شده کدوم هاستی با این هزینه برای اونها مناسبه و میتونه آپشن‌های بیشتری در اختیارشون قرار بده.

8- آپتایم بالا

ابتدا لازمه تا با واژه آپتایم آشنا بشیم، منظور از آپتایم همون پایداری و میزان در دسترس بودن یک سرور در طول 365 روز از یک سال هستش و یک شاخص عددی برای سنجش میزان روشن بودن یک سرور در طول این مدته که با عددی بر حسب درصد مشخص میشه این سنجش برای موتورهای جستجو خیلی مهمه که شما در طول این مدت تا چه حد آپتایم بوده سایتتون و یا از دسترسی خزنده‌ها خارج شده. هر چه میزان آپتایم هاستی که ازش استفاده میکنید بالاتر باشه و در طول این بازه زمانی کمتر برای موتورهای جستجو اتفاق بیفته که نتونن به سایت شما دسترسی داشته باشن میشه گفت که از هاست مناسب و خوبی در وردپرس برخوردار هستید. بنابراین آپتایم مناسب برای یک هاست اونطوری که گفته میشه 99 درصد هستش به این معنیه که بر اساس یک سال میشه چیزی حدود 3.6 روز که یک سرور خاموش بوده و یا به هر دلیلی برای موتور جستجو در دسترس نبوده، پس باید سعی کنید هاستی رو انتخاب کنید که آپتایم خیلی بالایی رو داشته باشد. بر همین اساس تمامی میزبان‌ها از کنترل‌پنل‌هایی مثل سی‌پنل و دایرکت‌ادمین برای دسترسی به هاستی که به مشتریان خودشون ارائه میدن و از WHMCS به عنوان یک CRM و مدیریت مشتریان استفاده می‌کنند خود این دو سیستم لازمه که همیشه آپدیت و به‌روز باشند تا مشکلاتی برای میزبان سایت و در راس آن مشتریان و سایت‌های میزبانی شده بوجود نیاد، خصوصا مشکلات امنیتی و هک!

حالا حتما می پرسید شاید هاستینگ ها ارقام غیر واقعی به ما ارائه کنند، چگونه آپتایم یک هاست خوب را اندازه گیری کنیم؟ خیلی ساده با ابزراهای انلاین قادر به تشخیص حدودی این موارد خواهید بود.

چگونه آپتایم یک هاست خوب را اندازه گیری کنیم ؟

چیزی که از نظر آپتایم مهمه اینه که سروری که ازش استفاده میکنید میزبان شما برای جلوگیری از بروز مشکلات که بیشتر مربوط به سئو و بهینه‌سازی سایت میشه همیشه به‌روزرسانی‌های سرور رو به ساعاتی موکول کنند که سایت دارای کمتری ترافیک میتونه باشه. طبق تجربه‌ای که خود من داشتم میزبان سایتم این کار رو درست در طول روز انجام میداد که سایت بیشترین ترافیک رو میتونست داشته باشه و متاسفانه همین امر باعث شد تا به سمت هاستینگ دیگه‌ای برم که این کار رو در طول نیمه شب که سایتم کمترین ترافیک رو داره صورت بگیرد.

9- پشتیبانی و خدمات مشتریان

خب بعد از اینکه ما هاست وردپرس خودمون رو خریداری کردیم مطمئنا در طول مدت زمان استفاده از اون به مشکلات ریز و درشت بر میخوریم که لازمه تا پشتیبانی هاست در صدد رفع اون مشکلات ما را راهنمایی کنه. قبل از فروش و ارائه خدمات تمرکز بر روی ارائه پشتیبانی حرف اول رو میزنه و باید به نحو احسنت به بحث پشتیبانی مشتریان بها داده شود. ممکنه تا برای سایت وردپرسی شما مشکلی پیش بیاد که هیچگونه راهکاری که در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتونید در جهت رفع مشکلتون انجام بدین پیش پای شما وجود نداشته باشه و تنها راه حل مشکل با وجود یک بک‌آپ قابل حل بوده و مشکلتون رو برطرف کنه، اینجاست که خدمات مشتریان میاد وسط و در صورتی که میزبانی وب شما به صورت منظم و مطمئن از کلیه سایت‌های میزبانی شده یک بک آپ که بتونه در کوتاه‌ترین فواصل زمانی ممکن تهیه کنه به کار شما میاد و با ارسال یک تیکت ساده میتونید مشکل خودتون رو برطرف کنید.

انتخاب بهترین هاست برای وردپرس

زمان و نحوه پاسخگویی پشتیبانی هاست: اما صرفا ماجرا به این ختم نمیشه بلکه بخش اصلی ماجرا درست زمانی رخ میده که شما تیکت برای پشتیبانی و درخواست خودتون ارسال می کنید، حالا اگر شرکت میزبانی تیکت شما رو در بهترین زمان ممکن بتونه مورد بررسی قرار داده و بک آپ رو برای رفع مشکل ریستور کنه باید گفت که سایت شما خیلی خوش شانس هستش که چنین میزبانی وب نصیبش شده، اما اگر تیکتی که ارسال میکنید ساعت‌ها منتظر بمونید تا مورد بررسی قرار بگیره و تازه به شرطی با جواب مثبت در جهت رفع مشکل روبه‌رو بشین، دیگه وقت از دست رفته و این کار به دلیل اینکه موتورهای جستجو چندین بار در طول این مدت زمان برای بررسی به‌روزرسانی سایت وارد اون شدند اما هیچگونه دیتای جدیدی رو دریافت نکردند تا ایندکس کنن همین امتیاز منفی در یک بازه زمانی کوتاه باعث ایجاد کلی ضرر و زیان براتون خواهد شد. بنابراین برای وردپرس نیز سعی کنید تا میزبانی وبی انتخاب کنید که خدمات‌دهی مشتریان و پشتیبانی دادن جزء ارکان و شعار اصلی اون کسب و کار باشه و به هیچ وجه با صرف هزینه اقدام به ارائه پشتیبانی و راهنمایی در صدد رفع مشکل شما نباشند.

دسترسی به امکانات هاست: از دیگر مواردی که هاست‌های مناسب وردپرس می توانند در اختیارمون بگذارند امکان دسترسی به امکانات هاستینگ خریداری شده است تا برای هر کاری لازم نباشه تا با ارسال تیکت به پشتیبانی درخواست فعال سازی یک قابلیت رو داشته باشیم. به عنوان نمونه یکی از مشکلاتی که سایت‌های وردپرسی با اون درگیر هستند اینه که حملاتی روی سایت صورت بگیره تا اقدام به ایجاد اختلال در سایت کنند، حالا این حملات می تونه بخاطر خصومت شخصی باشه و یا هدف خاصی که قصد سوء استفاده از سایت شما رو داره و در هر صورت هم تاثیر منفی بر روی وبسایت شما خواهد گذاشت، پس لازمه تا ما به فایروال و مواردی که از این مشکلات جلوگیری خواهند کرد استفاده کنیم تا به حد کافی جلوی هر گونه سوءاستفاده رو بگیریم. بنابراین هاستی برای ما مناسب هستش که دسترسی به امکانات لازم رو برامون فراهم کنه تا در مواقع لزوم خودمون قادر به مدیریت و استفاده از اون امکانات باشیم و به صورت مستقیم اقدام به فعال و غیرفعال سازی چنین امکاناتی در هاست خودمون بکنیم.

10- تعداد سایت‌های میزبانی شده در سرور

در سرویس هاست‌های اشتراکی به دلیل اینکه چندین وبسایت روی یک سرور میزبانی می شوند هنگامی که بازدید یک وبسایت و مصرف از منابع نسبت به سایرین در حد بالاتری قرار بگیره و از حالت نرمال خارج بشه باعث میشه تا سایت شما هم تحت ‌الشعاع این موضوع قرار گرفته و با افت سرعت و پردازش اطلاعات مواجه بشه، گاها دیده میشه میزبانی‌هایی هستند که به صورت غیراستاندارد سرور رو به گونه‌ای کانفیگ کردند که همین موضوع باعث میشه تا برخی سایت‌ها باعث ایجاد اختلال در سایت‌های دیگر شوند. برای حل این مشکل دو راهکار برای میزبانی وجود دارد.

1– ارائه منابع به صورت پردازشی به هر وبسایت: اولین راه اینه که میزبانی سایت بیاد و طوری کانفیگ سرور رو انجام بده که منابع به صورت پردازشی شده و درست بین وبسایت‌ها تقسیم‌بندی بشن، پس در این صورت هر وبسایت که از منابع کمتری استفاده میکنه باقی منابع رو میتونه در اختیار وبسایتی که مصرف بالاتری داره قرار داده و مشکل را برطرف کنه، اما این راهکار زیاد جالب نیست، چرا که ممکنه تا حالتی پیش بیاد که چندین وبسایت یک باره مصرف کل منابع سرور رو بگیرن و به سایت‌هایی با مصرف کم هم تاثیر منفی بگذارند.

2- کاهش تعداد سایت‌های میزبانی شده: این راهکار نسبت به راهکار قبلی بهتر و بهینه‌تر است و صد در صد پاسخگوی نیاز ما خواهد بود. در این صورت اگر به عنوان مثال یک سرور برای 10 وبسایت تخصیص داده شود و در مقابل سرور دیگری با همین مشخصات در اختیار بیش از 100 وبسایت باشد با یک تست ساده از نظر سرعت و پردازش اطلاعات روشن است که سروری با 10 سایت میزبانی شده بهتر از سروری با چندین سایت میزبانی شده جوابگوی نیاز کلیه سایت‌ها خواهد بود، هرچند که 10 وبسایت میزبانی شده در بالاترین سطح ترافیک و فضای اشغال شده در سرور قرار داشته باشند. جالب است بدانید که روی سرورهای میزبان هاست وردپرس و هاست ووکامرس تعداد بسیار محدودی سایت نگهداری می شود. چنین حرکتی علاوه بر مدیریت عالی منابع منجر به خلوت بودن سرور و بازدهی بهتر خواهد شد.

11- انتقال اطلاعات سایت

این مورد رو نمی توان به عنوان یک ملاک اصلی برای هاست مناسب وردپرس در نظر گرفت اما اگر می بینید میزبانی وب سایتی اقدام به ارائه خدماتی به صورت رایگان مثل انتقال اطلاعات رایگان هاست، نصب رایگان سیستم‌های مدیریت محتوا، سئو و بهینه‌سازی وبسایت از نظر افزایش سرعت با استفاده از راهکارهایی همچون کش سرور و… میکنه حتما ازش استقبال کنید و از چنین هاستی استفاده کنید. اما این نکته رو هیچگاه از خاطرتون فراموش نکنید که سایر موارد نیز به نحو احسنت رعایت شده باشند. چرا که وقتی آپتایم مناسب، امنیت، فضای و پهنای باند مناسب و… وجود نداشته باشه ارائه چنین خدماتی به صورت رایگان نه تنها به درد شما نمیخوره بلکه عملا کاربردی هم نخواهد داشت. و نکته دیگه اینکه هاستینگ مورد نظر رو طوری اولویت بندی کنید تا بیشترین اولویت استفاده از هاستی باشه که گارانتی بازگشت هزینه در مدت زمان 7 روز را برای شما فراهم کرده باشه تا در این مدت 7 روز به صورت کامل هاست خریداری شده رو مورد سنجش و ارزیابی قرار بدین و از نظر بارگزاری و افزایش سرعت سایت هم در بالاترین رده ممکن قرار گرفته باشند.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب و پیشرفته است، این سیستم مدیریت محتوا جهت ارائه بهترین بازخورد به مدیران سایت ها و سازگاری با تمام قالب ها و افزونه های پیشرفته و موجود در سطح اینترنت، به یک هاست کاملا بهینه و مناسب برای وردپرس نیازمند است.

امیدوارم که با این بررسی صورت گرفته برای ویژگی‌های بهترین هاست وردپرس تونسته باشید تا یک هاست مناسب انتخاب کرده و رضایت کاملی از اون داشته باشید، به طوری که از شوق میزان رضایتمندیتون میزبان سایت رو در هر جایی به دوستانتون معرفی کرده و به تعریف از اون بپردازید، البته تعریف واقعی و سازنده، نه صرفا تعریفی که در باطن با هدف تبلیغات باشد. راستی شما چه ویژگی‌هایی رو فکر میکنید میتونه وجود داشته باشه تا در انتخاب هاست مناسب وردپرس دخیل باشه؟! از بخش دیدگاه‌ها با دوستان وردپرسی خودتون به بحث و تبادل نظر بپردازید تا این محتوا پربارتر بشه. پیشنهاد می کنیم سرویس ویژه ای که مجموعه میزبان فا به صورت اختصاصی برای وب سایت های وردپرسی کانفیگ و بهینه سازی کرده را مشاهده کنید.

خرید هاست مخصوص وردپرس

نوشته بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

تحلیل تخصصی بارزترین ویژگی های قالب فروشگاهی فلت سام

$
0
0

راه اندازی یک فروشگاه آنلاین روز به روز آسان تر شده و همین امر نیز سبب می شود تا افراد بیشتری به سمت آن روی بیاورند. در واقع بعد از خرید هاست و نصب یک سیستم مدیریت محتوا مناسب مثل وردپرس زمان آن می رسد که وب سایت خود را با توجه به نیاز شخصی سازی کنید. برای شخصی سازی و زیباتر کردن ظاهر وب سایت باید یکی از قالب های موجود در بازار را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار داد. انتخاب قالب مناسب به ویژه قالب برای وب سایت وردپرسی امری مهم به شمار می رود. یکی از قالب هایی که از طرفداران زیادی برخوردار است، قالب فروشگاهی فلت سام نام دارد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم قالب فروشگاهی فلت سام را مورد بررسی و ارزیابی تخصصی قرار داده و مزایا و معایب آن را با شما در میان بگذاریم. بدین ترتیب می توانید با داشتن شناخت کافی و دانستن ویژگی های آن قالب مورد نظر خود را انتخاب و مورد استفاده قرار دهید.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

معرفی قالب فروشگاهی فلت سام

flatsome یک قالب فروشگاهی محبوب وردپرسی است که شما می توانید از آن برای راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی یا شرکتی جذاب روی سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده کنید. در واقع شما می توانید با نصب وردپرس و نصب و فعال سازی ووکامرس روی آن خیلی راحت یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید. اما موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که با وجود ویژگی های بسیار مناسبی که ووکامرس دارد باز هم شما نمی توانید تنها به آن تکیه کنید. نیاز دارید که با نصب یک قالب که ویژگی های مورد نظر شما را دارد، وب سایت خود را به آن شکلی که نیاز دارید سفارشی سازی کرده و ظاهر جذاب تری را ایجاد کنید.

در واقع هر چقدر که وب سایت فروشگاهی شما از ظاهر زیباتری برخوردار باشد و امکانات بیشتری را در اختیار بازدیدکنندگان خود قرار دهد، شما شانس بیشتری را در جلب نظر آنها خواهید داشت. در ادامه تصمیم داریم به شکل دقیقی به بررسی قالب فلت سام بپردازیم تا شما بتوانید آگاهانه درباره استفاده یا عدم استفاده از این قالب تصمیم گیری کنید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

ویژگی های قالب فلت سام

بررسی مزایا و معایب قالب فلت سام

قالب فروشگاهی فلت سام یک قالب چند منظوره است و در جهت زیباتر کردن وب سایت های ووکامرسی مورد استفاده قرار می گیرد و با تمامی نسخه های ووکامرس همخوانی کامل دارد. شما با نصب این قالب می توانید از ابزارها و قابلیت های مختلفی که برای راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای به آن نیاز دارید برخوردار شوید.  اصلی ترین و بارزترین ویژگی قالب فلت سام این است که همه افراد با هر سطح دانشی می توانند آن را نصب کرده و مورد استفاده قرار دهند. در واقع تفاوتی ندارد که شما قصد دارید چه نوع وب سایتی را راه اندازی کنید یا وسعت فعالیت وب سایتتان چقدر است، flatsome قالبی است که می تواند گزینه انتخابی مناسبی برای شما باشد. اصلی ترین ویژگی های قالب فروشگاهی فلت سام عبارت است از:

  • از این قالب می توان برای ساخت فروشگاه های اینترنتی ووکامرس با وردپرس استفاده نمود.
  • فلت سام از تمامی نسخه های ووکامرس پشتیبانی کرده و با آنها همخوانی کامل دارد.
  • فلت سام به عنوان یک قالب فروشگاهی و شرکتی شناخته می شود اما به دلیل قابلیت های بسیار زیادی که دارد برای راه اندازی هر نوع وب سایت دیگری نیز می تواند مناسب باشد.
  • قابلیت نصب و استفاده از صفحه سازهای محبوب
  • پشتیبانی بیش از 19 طراحی صفحه اصلی منحصر به فرد
  • پشتیانی از 12 هدر مختلف برای شخصی سازی هدرهای وب سایت
  • پشتیبانی بیش از 700 فونت مورد قبول گوگل
  • کتابخانه flatsome studio دارای بخش های طراحی شده پیش فرض و قالب های صفحه آماده مناسب زیادی است.
  • عملکرد بالای این قالب از نظر سرعت بارگذاری
  • استفاده از فوتر 3 لایه ای مدولار
 

مزایای قالب فروشگاهی فلت سام

  • اولین ویژگی بارز قالب فروشگاهی فلت سام بهینه بودن آن برای موتورهای جستجو است. همین امر سبب شده است تا شما بتوانید این اطمینان را داشته باشید که با نصب این قالب می توانید به شکل راحت تری رتبه های ابتدایی نتایج جستجو گوگل را به دست بیاورید.
  • نصب قالب فلت سام بسیار آسان بوده و شما می توانید با مشاهده ویدیو 2 دقیقه تهیه شده از این قالب به راحتی و بدون نیاز به داشتن دانش تخصصی آن را نصب و مورد استفاده قرار دهید.
  • این قالب به شکلی مناسب طراحی شده است و شما می توانید مطمئن باشید که بعد از نصب آن روی وردپرس خود می توانید از یک ظاهر زیبا و مخاطب پسند برای وب سایت خود برخوردار شوید.
  • خوشبختانه این قالب دارای پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته است و شما می توانید در صورت مواجه با هرگونه مشکلی به راحتی از خدمات پشتیبانی آن استفاده نمایید.
  • روی قالب فروشگاهی فلت سام یک کتابخانه پر از تصاویر رایگان و طرح های آماده مناسب وجود دارد که شما می توانید از آنها استفاده کرده و تا حد زیادی در زمان خود صرفه جویی کنید.
  • شما به راحتی می توانید روی این قالب از انیمیشن های CSS و جلوه های خاص استفاده کنید.
  • به دلیل پشتیبانی از صفحه سازهای مختلف شما به راحتی می توانید اسلایدرها و بنرهای مختلفی را طراحی کرده و در هر بخشی از وب سایت که تمایل دارید، آنها را قرار دهید.
  • این قالب به صورت منظم به روز رسانی شده و بهبود پیدا می کند و شما می توانید به راحتی از این به روز رسانی ها بهره ببرید.

معایب قالب فروشگاهی فلت سام

  • اگر شما تصمیم دارید که قالب خود را به قالب دیگری تغییر دهید، این کار کمی سخت و زمان بر خواهد بود.
  • در صورت خرید این قالب تنها تا 6 ماه از پشتیبانی آن برخوردار خواهید بود.
  • این قالب به نسبت سنگین می باشد و روی هر هاستی نصب نمی شود. باید از هاستی استفاده کنید که برای این قالب بهینه سازی شده باشد. هاست وردپرس یا هاست ووکامرس میزبان فا این قابلیت را دارا می باشد.

ویژگی های قالب فلت سام

آموزش تنظیمات قالب فلت سام

به منظور نصب و راه اندازی قالب فلت سام روی وب سایت خود باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در گام اول باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پیشخوان وردپرس شوید.
    آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس
  2. سپس اقدام به تهیه و نصب قالب فروشگاهی فلت سام روی وب سایت خود نمایید.
    آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس
  3. بعد از فعال سازی قالب روی هاست وردپرسی خود زمان آن می رسد که از طریق منو «فلت سام» اقدام به اعمال تغییرات مورد نیاز خود نمایید.
    آموزش تنظیمات قالب فلت سام
    منو فلت سام شامل موارد زیر می باشد:
    • فلت سام: این زیر منو در واقع پیشخوان تنظیمات فلت سام بشمار می رود. شما می توانید زبانه های مربوط به بخش های «لایسنس قالب»، «کمک و راهنمایی» و «تاریخچه تغییرات» را در این بخش مشاهده نمایید.
    • لایسنس قالب: در این بخش شما می توانید جزئیات مربوط به لایسنس قالب flatsome را مشاهده نمایید.
    • کمک و راهنمایی: در این قسمت می توانید اطلاعات لازم برای بهبود عملکرد قالب خود را دریافت کرده یا با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید.
    • تاریخچه تغییرات: با استفاده از این بخش شما می توانید تاریخچه تمامی تغییراتی که روی قالب خود اعمال کرده اید با جزئیات کامل آن مشاهده نمایید.
    • ویژگی های قالب: این بخش از منو قالب فلت سام در واقع همان قسمت «سفارشی سازی» قرار گرفته در منو «نمایش» است. با استفاده از این بخش می توانید تنظیمات کلی هر قالبی که روی وب سایت وردپرسی خود نصب می کنید را مشاهده نمایید.
    • پیشرفته: با کمک این بخش شما می توانید اقدام به اعمال تغییرات مورد نظر خود در قالب نمایید. این تغییرات مختص قالب فلت سام است و از یک قالب تا قالب دیگر متفاوت خواهد بود.
    • راه اندازی: این زیر منو نیز مربوط به فرآیند راه اندازی قالب flatsome است. در واقع شما باید در ابتدا مسیری که در این بخش قرار گرفته است را طی کنید تا در نهایت بتوانید از ویژگی های قالب خود به شکلی بهینه استفاده نمایید.
    • تنظیمات فارسی: اگر شما از نسخه های کرک شده فارسی این قالب استفاده می کنید، از این بخش می توانید تنظیمات مربوط به زبان فارسی را مشاهده و تغییر دهید.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با بررسی تخصصی قالب فروشگاهی فلت سام به شما در زمینه انتخاب این قالب به عنوان قالب اصلی وب سایت وردپرسی خود یاری رسانیم. بدین ترتیب شما می توانید با داشتن شناخت کافی از ویژگی های این قالب آن را انتخاب نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. در مقالات بعدی تصمیم داریم به آموزش کامل تنظیمات قالب فلت سام بپردازیم. اگر هنوز هم در انتخاب قالب خود مردد هستید پیشنهاد می کنیم راهنمای گام به گام انتخاب قالب مناسب برای سایت وردپرسی را مطالعه نمایید.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته تحلیل تخصصی بارزترین ویژگی های قالب فروشگاهی فلت سام اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو

$
0
0

یکی از مهم ترین اهدافی که بسیاری از افراد در عصر حاضر به ان توجه می کنند، راه اندازی یک وب سایت برای مدیریت کسب و کار خود است. خرید دامنه برای سایت و تهیه هاست با کیفیت اولین اقداماتی است که باید برای راه اندازی یک وب سایت وردپرسی داشته باشید. حال هاست تهیه شده می تواند جزء پلن های اقتصادی مثل هاست اشتراکی لینوکس ایران میزبان فا باشد که برای شروع کار مناسب می باشد اما به طور قطع در ادامه مسیر به هاستی حرفه ای تر و در واقع یک هاست مخصوص وردپرس نیاز دارید. اما موضوعی که باید به آن توجه داشت این است که ایندکس شدن سایت و محتوای آن در مرحله ای که هنوز سایت ب حالت ایده آل خود نرسیده، می تواند تاثیر منفی روی سئو وب سایت شما داشته باشد. همچنین از نظر کاربران مشاهده یک وب سایت نصفه و نیمه جذابیتی ندارد. به همین دلیل در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب می توانید با چند کلیک ساده از بروز مشکلات احتمالی مربوط به ایندکس شدن سایت خود جلوگیری کنید.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخت خواهد شد، به شرح ذیل است:

دلیل جلوگیری از ایندکس شدن سایت

به طور کلی تمامی تلاش های یک وبمستر در این راستا است که بتواند در نتایج موتورهای جستجو جایگاه بهتری را کسب کرده و در واقع رتبه هایی ابتدایی کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود را کسب کند. برای اینکه بتوانید به این مرحله برسید باید اجازه دهید تا موتورهای جستجو وب سایت شما را بررسی کنند یا به اصطلاح خزنده های موتورهای جستجو در وب سایت شما crawling کرده و میزان ارزشمندی محتوا و بهینه بودن آن برای نمایش در نتایج خود را بررسی نمایند.

آموزش رایگان وردپرس

اما گاهی ممکن است شما بنا به یکسری دلایل ترجیح دهید برای یک بازه زمانی مشخص وب سایتتان توسط موتورهای جستجو مورد بررسی قرار نگیرد. اگر وب سایت شما وردپرسی است به راحتی می توانید از طریق خود وردپرس این کار را انجام دهید. در اصل وردپرس این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید در همان مراحل ابتدایی نصب وردپرس روی هاست خود یا حتی بعد از نصب و از طریق پیشخوان مدیریت اقدام به جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو نمایید. اما چرا ممکن سات شما نیاز داشته باشید که از ایندکس شدن محتوای وب سایت خود جلوگیری نمایید؟ با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که چگونه از موتورهای جستجو درخواست کنید تا محتوای سایت را بررسی نکنند؟ برخی از اصلی ترین دلایل عبارتند از:

  • هنوز وب سایت خود را کامل نکرده اید: در مرحله ایجاد و توسعه یک وب سایت به دلیل اینکه ممکن است روی تمامی فرآیندها تسط نداشته باشید امکان اشتباه وجود دارد. به همین دلیل توصیه می شود تا زمان تکمیل وب سایت از نمایش آن در نتایج گوگل جلوگیری نمایید.
  • دارای یک وب سایت محدود شده هستید: برخی از وب سایت ها با هدف مشخصی ایجاد شده اند و تنها افرادی با مشخصات تعیین شده توسط مسئولین وب سایت که آدرس IP مشخصی داشته یا دارای رمز و پسورد ارائه شده هستند امکان ورود به وب سایت را دارند. به همین دلیل نیازی به نمایش این وب سایت ها در نتایج جستجو نیست.
  • وب سایت مورد نظر را به صورت آزمایشی راه اندازی کرده اید: برخی از وبمستران در کنار وب سایت اصلی خود از یک وب سایت آزمایشی نیز استفاده می کنند. این وب سایت برای آزمایش کردن کارهایی است که می خواهند روی وب سایت اصلی انجام دهند. از آنجایی که این وب سایت ها برای نمایش عمومی طراحی نشده اند پس بهتر است که از ایندکس شدن آنها جلوگیری شود.

چگونه از موتورهای جستجو درخواست کنیم تا محتوای سایت را بررسی نکنند؟

دلیل جلوگیری از ایندکس شدن سایتهمانطور که پیش تر اشاره شد شما می توانید هم در مرحله نصب و هم بعد از نصب و از طریق پیشخوان اقدام به جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو نمایید. در این مقاله روش جلوگیری از ایندکس شدن وردپرس در ر دو حالت را به ترتیب به شما آموزش خواهیم داد.

1. جلوگیری از ایندکس شدن سایت در مرحله نصب

اگر قصد دارید در همان مرحله نصب وردپرس از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در اولین گام باید با استفاده از آموزش های مربوط به نصب وردپرس اقدام به نصب این سیستم مدیریت محتوا روی هاست خود نمایید.
    آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین آموزش نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل
  2. بعد از طی کردن مراحل نصب در زمانی که به مرحله وارد کردن اطلاعات مربوط به وب سایت وردپرسی خود می رسید، همانند تصویر زیر باید تیک گزینه « از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند » را فعال کرده و سپس روی دکمه «راه اندازی وردپرس» کلیک کنید.
    جلوگیری از ایندکس شدن سایت در مرحله نصب
  3. بدین ترتیب به راحتی و قبل از اینکه هر گونه اقدامی را روی وب سایت وردپرسی خود داشته باشید از ایندکس شدن آن جلوگیری می کنید. پس تا زمانی که قصد بالا آوردن وب سایت خود را ندازید با خیال راحت تغییرات مورد نظر خود را اعمال نمایید و هر زمان که تمایل داشتید از طریق پیشخوان این گزینه را غیر فعال کرده و از گوگل بخواهید وب سایتتان را ایندکس نماید.

2. جلوگیری از ایندکس شدن وردپرس از طریق پیشخوان

اگر شما مرحله نصب وردپرس را پشت سر گذاشته و به هر دلیلی گزینه جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو را فعال نکرده اید، اصلا نگران نباشید. چرا که شما می توانید به راحتی و تنها با چند کلیک ساده از طریق پیشخوان وردپرس از ایندکس شدن سایت وردپرسی خود جلوگیری نمایید. به همین منظور باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در اولین مرحله شما باید به منظور ورود به مدیریت وردپرس وب سایت خود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید.
  2. سپس در پیشخوان و از طریق منو «تنظیمات» زیر منو «خواندن» را انتخاب نمایید.
    جلوگیری از ایندکس شدن وردپرس از طریق پیشخوان
  3. در این صفحه گزینه ای تحت عنوان «از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند» به شما نمایش داده می شود. باید تیک این گزینه را فعال کرده و سپس روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.
    چگونه از موتورهای جستجو درخواست کنیم تا محتوای سایت را بررسی نکنند؟
  4. بدین ترتیب شما این پیغام را به موتورهای جستجو ارسال می کنید که قصد ندارید در حال حاضر محتواهای جدیدی که روی وب سایت خود قرار می دهید را ایندکس کنید.

🟢🔵 نکته مهم: بسیار دقت داشته باشید اگر تصمیم دارید سایت شما به صورت موقت در دسترس ربات ها قرار نگیرد و ایندکس نشود پس از اتمام طراحی و فرایندهای مد نظرتان می بایست مجددا مراحل بالا را طی کرده و تیک این گزینه را بردارید چون ممکن است بعدها با پیغام “صفحه اصلی شما نمیتواند توسط موتورهای جستجو فهرست شود این برای سئو بسیار بد است و باید رفع شود” مواجه شوید. همچنین گاها ممکن است تیک این قسمت را بردارید اما همچنان محتوای سایتتان ایندکس نشود در چنین مواقعی پیشنهاد می کنیم آموزش علت ایندکس نشدن سایت در گوگل را بررسی نمایید.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بود که نحوه جلوگیری از ایندکس شدن سایت وردپرسی را به شما آموزش دهیم. با استفاده از این آموزش شما این امکان را دارید که با جلوگیری از indexing سایت وردپرسی توسط موتورهای جستجو برای مدت زمان مشخص که تغییرات زیادی را روی وب سایت خود اعمال کرده یا از یک وب سایت آزمایشی استفاده می کنیید، از دریافت امتیاز منفی در زمینه سئو جلوگیری نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا بهامی در زمینه ایندکس شدن سایت می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید.

خرید هاست مخصوص وردپرس

نوشته جلوگیری از ایندکس شدن سایت توسط موتورهای جستجو اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش نحوه ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ

$
0
0

امروزه و با روی کار آمدن دنیای اینترنت، صاحبان کسب و کارهای مختلف علاقه زیادی دارند که بتوانند با راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی شرایط کسب و کار خود را بهبود ببخشند. به همین منظور نیز با خرید هاست لینوکس اقدام به بالا آوردن فروشگاه اینترنتی خود با استفاده از یکی از فروشگاه سازهای حاضر در بازار می کنند. پرستاشاپ یکی از آن دسته از پلتفرم های فروشگاهی است که افرادی زیادی آن را انتخاب کرده و با آن کار می کنند. در آموزش در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم بر این است تا آموزش نحوه ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم.

پس اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید فروشگاه خود را با استفاده از فروشگاه ساز پرستاشاپ بالا بیاورید، تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید. چرا که قصد داریم یکی از مهم ترین موضوعات مربوط به این پلتفرم یعنی همان نحوه ورود به پنل مدیریتی را به شما آموزش دهیم. موضوعی که در عین مهم بودن، توجه زیادی به آن نمی شود و همین امر باعث شده است که بسیاری از افراد در همان ابتدای مسیر دچار مشکل شوند.

ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ

ورود به پنل مدیریتی پرستاشاپ یکی از اقداماتی است که شما باید در اولین گام های راه اندازی وب سایت فروشگاهی خود و بعد از نصب پرستاشاپ روی هاست خود داشته باشید.

اگر هنوز برای نصب پرستاشاپ اقدام نکرده اید، اصلا نگران نباشید. چرا که در ادامه می توانید آموزش نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل و دایرکت ادمین را مطالعه کرده و به کمک آن در این مسیر پیس بروید.

آموزش نصب پرستاشاپ روی هاست سی پنل  آموزش نصب پرستاشاپ روی دایرکت ادمین

بعد از نصب پرستاشاپ زمان آن می رسد که وارد صفحه مدیریت آن شده و با اعمال تغییرات مورد نظر وب سایت خود را به شکلی مناسب مدیریت کنید. به منظور ورود به پنل مدیریتی پرستاشاپ باید دو گام اصلی را بردارید:

  • در گام اول باید آدرس صفحه لاگین پرستاشاپ را در مرورگر خود جستجو کنید.
  • در گام بعدی نیز با وارد کردن آدرس ایمیل و رمز عبور خود به راحتی وارد صفحه مدیریت پرستاشاپ خواهیم شد.

در ادامه به شکلی دقیق تر اقداماتی که باید در هر یک از مراحل داشته باشید را به شما توضیح خواهیم داد.

پرستاشاپ چیست؟

ورود به پنل مدیریتی پرستاشاپprestashop یکی از فروشگاه سازهای بسیار محبوب در میان کاربران است که به دلیل امکانات و قابلیت های منحصر به فردی که دارد به انتخاب اول خیلی از افراد تبدیل شده است. این پلتفرم رایگان بوده و به دلیل متن باز بودن این امکان را به کاربران خود می دهد که بتوانند با توجه به نیازها و تمایلات خود آن را شخصی سازی کنند. همچنین به دلیل امکان نصب و استفاده از افزونه ها، ماژول ها و قالب های مختلف و متنوع شما می توانید به راحتی یک فروشگاه اینترنتی منحصر به فرد و خاص را راه اندازی و مدیریت نمایید.

به همین دلیل است که افراد به دنبال آموزش هایی هستند که بتوانند به کمک آنها با این پلتفرم بیشتر آشنا شده و به شکل بهتری از قابلیت های موجود در آن استفاده کنند. در پایگاه دانش میزبان فا به این موضوع نیز توجه شده و مهم ترین موضوعاتی که ممکن است شما در مسیر راه اندازی فروشگاه اینترنتی پرستاشاپ به آنها نیاز داشته باشید را در اختیارتان قرار داده است.

نحوه ورود به پنل مدیریت پرستاشاپ

اگر قصد ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ را دارید، باید مراحلی که در ادامه به آنها اشاره می شود را به ترتیب دنبال نمایید:

  1. اولین کاری که شما باید به منظور ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ انجام دهید این است که admin/ را به آخر نام دامنه خود اضافه کرده و فرمتی مثل yourdomain.com/admin را ایجاد نمایید.
  2. بعد از اینکه صفحه لاگین پرستاشاپ به شما نمایش داده شد، زمان آن می رسد که آدرس ایمیل و رمز عبور تعیین شده در هنگام ثبت نام را در فیلدهای مشخص شده وارد کرده و روی دکمه «ورود» کلیک نمایید.
    ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ
  3. بدین ترتیب به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن وارد پنل مدیریتی پرستاشاپ شده و می تواند وب سایت فروشگاهی خود را با توجه به برنامه ها و نیازهایی که دارید مدیریت نمایید.

🟢🔵 نکته: گاهی ممکن است بنا به دلایل مختلفی رمز عبور خود را گم کرده یا آن را فراموش کنید. prestashop به این موضوع نیز فکر کرده است و لینکی را تحت عنوان «کلمه عبورم را فراموش کرده ام» در صفحه لاگین خود قرار داده که باید روی آن کلیک کنید تا فرآیند بازیابی رمز عبور پرستاشاپ شما آغاز شود.

مشکل ورود به مدیریت پرستاشاپ

در صفحه بازیابی رمز عبور از شما خواسته می شود که آدرس ایمیل خود را در فیلد مشخص شده وارد کرده و سپس روی دکمه «ارسال پیوند بازنشانی» کلیک کنید. بدین ترتیب یک ایمیل برای شما ارسال می شود که از طریق آن می توانید رمز عبور جدیدی را برای خخود تعیین نمایید.

پرستاشاپ بهتر است یا وردپرس

مشکل ورود به مدیریت پرستاشاپ

یکی از اصلی ترین مشکلات این است که افراد در هنگام تلاش برای ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ با خطای عدم لاگین و نپذیرفتن آدرس ایمیل مواجه می شوند. در واقع با وجود صحیح بودن آدرس ایمیل و رمز عبور آنها نمی توانند وارد پیشخوان پرستاشپ شوند. اصلی ترین و در عین حال متداول ترین دلیلی که می توان درباره مشکل ورود به مدیریت پرستاشاپ به آن اشاره کرد این است که بعد از نصب پوشه «install» حذف نشده و تا زمانی که این پوشه را از روی هاست خود پاک نکنید، نمی توانید وارد پنل مدیریتی فروشگاه خود شوید.

پرستاشاپ بهتر است یا وردپرس

همه ما وردپرس را می شناسیم و محبوبیت بالای آن از چشم هیچکس پوشیده نیست. اما پرستاشاپ نیز به دلیل قابلیت های بالایی که دارد در حوزه سیستم های مدیریت محتوا و راه اندازی فروشگاه اینترنتی توانسته است موفقیت چشمگیری را تجربه کند. به همین دلیل سوالی که بسیاری در افراد در ابتدای مسیر انتخاب فروشگاه ساز حرفه ای و مناسب می پرسند این است که پرستاشاپ بهتر است یا وردپرس؟

پرستاشاپ بهتر است یا وردپرس

به طور کلی هر دوی آن ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خود را دارند و همه باید بعد از بررسی سیستم های مدیریت محتوا مختلف به ویژه وردپرس و پرستاشاپ و با توجه به برنامه ها و اهدافی که دارند پتلفرم مناسب خود را انتخاب کنند.

اگر می خواهید سیستم های مدیریت محتوا دیگر را نیز بشناسید و یاد بگیرید که روش نصب هر یک از آنها به چه شکلی است، می توانید از اطلاعات قرار گرفته در آموزش زیر به شکلی بهینه استفاده نمایید. در این آموزش به معرفی برترین سیستم های مدیریت محتوا پرداخنه ایم و با مطالعه آن می توانید به شکلی مناسب آنها را با یکدیگر مقایسه کرده و در نهایت با توجه به نیازهای خود بهترین آنها را انتخاب نمایید.

بهترین سیستم مدیریت محتوا کدام است؟

نوشته آموزش نحوه ورود به صفحه مدیریت پرستاشاپ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش سفارشی سازی قالب وردپرس

$
0
0

برای راه اندازی شما یک نام دامنه مناسب و یکی از پلن های میزبانی وب موجود یک هاستینگ معتبر مثل پلن های اقتصادی تر آن همچون هاست اشتراکی ایران یا هاست حرفه ای تر مثل هاست مورد نیاز برای وردپرس را خریداری کرده و کار خود را آغاز می کنید. بعد از آن تازه زمان آن می رسد که شروع به ساخت وب سایت خود و سفارشی سازی آن کنید. در واقع شما باید یک قالب وردپرسی را روی وب سایت خود نصب کنید اما قالب های مختلف با وجود قابلیت های بسیاری که دارند باز هم نیاز به شخصی سازی دارند. شما می توانید با استفاده از خود وردپرس اقدام به سفارشی سازی پوسته وردپرس نمایید. برای این کار تنها نیاز است که آموزش سفارشی سازی وردپرس را دریافت کرده و مطابق آن پیش بروید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم آموزش سفارشی سازی قالب وردپرس را در اختیار شما همراهان عزیز قرار دهیم. پس اگر می خواهید با این قابلیت وردپرس بیشتر آشنا شوید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

آموزش شخصی سازی قالب وردپرسیموضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

قابلیت سفارشی سازی قالب در وردپرس

با توجه به نوع قالبی که انتخاب می کنید می توانید از قابلیت های مختلفی برخوردار شوید. شما می توانید از یک قالب آماده استفاده کرده و در نهایت نیز اقدام به سفارشی سازی قالب وردپرس انتخاب شده نمایید. در واقع قالب های آماده به شما کمک می کنند تا یک پلتفرم آماده را در اختیار داشته باشید و مجبور نباشید صفر تا صد وب سایت خود را طراحی کنید. اما اگر می خواهید یک وب سایت منحصر به فرد و حرفه ای داشته باشید باید شخصی سازی قالب در وردپرس را در دستور کار خود قرار دهید. پس تا انتهای این مقاله در کنار ما باشید تا به شما بگوییم که سفارشی سازی پوسته وردپرس به شکلی صورت می گیرد و چگونه می توانید یک وب سایت خاص و منحصر به فرد که مطابق با نیازهای و معیارهای خودتان است را داشته باشید.

آموزش سفارشی سازی وردپرس

اگر قصد دارید از طریق وردپرس خود اقدام به ایجاد تغییرات در قالب خود و سفارشی سازی قالب وردپرس نمایید، باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین گام از این مسیر شما نیاز دارید که با وارد کردن اطلاعات خود در خصوص ورود به پیشخوان وردپرس اقدام کنید.
  2. سپس در پیشخوان وردپرس و از طریق منو «نمایش» باید روی زیر منو «سفارشی سازی» کلیک کنید.
    قابلیت سفارشی سازی قالب در وردپرس
  3. در این مرحله صفحه ای همانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود و می توانید به کمک منو قرار گرفته در سمت راست اقدام به شخصی سازی قالب در وردپرس نمایید.
    آموزش سفارشی سازی وردپرس
  4. گزینه های این منو با توجه به نوع قالب ممکن است تغییر کند، اما به طور کلی موارد زیر را شامل می شود:

مشاهده پوسته فعال

در این قسمت شما می توانید مشاهده کنید که چه قالبی در حال حاضر برای وب سایتتان فعال است. در صورت تمایل به تغییر آن تنها کافی است روی دکمه «تغییر بده» کلیک کنید تا وارد بخش «پوسته ها» شوید.

🟢🔵 اگر تمایل دارید قالب خود را تغییر دهید یا قالب جدید نصب نمایید راهنمای قدم به قدم زیر را مظالعه نمایید.

آموزش نحوه نصب قالب در وردپرس

تنظیمات هویت سایت

در این بخش اطلاعات اصلی وب سایت خود را وارد می کنید. «عنوان سایت»، «معرفی کوتاه» و «نمادک تصویر» فیلدهایی هستند که می توانید تغییر دهید. عنوان سایت و توضیحات کوتاهی نیز درباره وب سایت خود و کاری که قرار است انجام دهد را وارد نمایید. سپس با کلیک روی «انتخاب آیکون سایت» لوگو یا هر آیکون دیگری که قرار است وب سایتتان با آن شناخته شود را وارد نمایید. نمادک در کنار برگه های مرورگر سیستم یا گوشی های تلفن همراه و نوارهای نشانگذاری قابل مشاهده خواهد بود. پس در انتخاب آن دقت لازم را داشته باشید.
شخصی سازی قالب وردپرس

ایجاد فهرست ها و سفارشی سازی

مدیریت ظاهر فهرست ها در صفحات از طریق این بخش امکان پذیر است. اگر شما پیش تر فهرست یا فهرست های خود را ایجاد کرده اید می توانید در بخش «فهرست ها» آنها را مشاهده نمایید. اما اگر هنوز فهرستی را ایجاد نکرده اید با کلیک روی دکمه «ایجاد فهرست جدید» اقدام به ساخت فهرست یا فهرست های مورد نظر خود نمایید. در نظر داشته باشید که نحوه نمایش و جایگاه فهرست هایی که می توانید ایجاد کنید به نوع قالب انتخابی شما و ویژگی های آن بستگی دارد.
آموزش شخصی سازی قالب در وردپرسدر ادامه همین منو بخشی تحت عنوان «مکان های فهرست» وجود دارد که به کمک آن می توانید مشخص کنید که هر منو در کدام قسمت نمایش داده شود. برای مدیریت این بخش باید روی «مشاهده همه مکان ها» کلیک کنید. در منو جدیدی که به شما نمایش داده می شود این امکان را دارید که مشخص کنید هر یک از منوهای ایجاد شده در کدام بخش وب سایت شما قرار بگیرد.

🟢🔵 خب اگر هنوز در خصوص ساخت فهرست و نمایش منوها اقدام نکرده راهنمای آموزشی زیر را مطالعه کنید.

آموزش ساخت منو در وردپرس

مدیریت ابزارک ها در وردپرس

با استفاده از این قسمت می توانید به راحتی اقدام به مدیریت ابزارک های وب سایت خود در طی فرآیند سفارشی سازی قالب نمایید. با استفاده از ویجت ها می توانید انواع مختلف داده‌های سایت مثل آیکون شبکه های اجتماعی، محتواهای چند رسانه‌ ای و… را در بخش های مختلف صفحات وب سایت خود نمایش دهید.
نحوه سفارشی سازی کردن پوسته وردپرسبرای افزودن ابزارک به وب سایت خود باید روی دکمه «اضافه کردن ابزارک» کلیک کنید. به یاد داشته باشید که تعداد ابزارک ها نیز به نوع قالب انتخابی شما وابسته است.

🟢🔵 نکته: شما می توانید با استفاده از قابلیت drag & drop ترتیب گزینه های قرار گرفته در فهرست ها یا ابزارک ها را مدیریت نمایید.

آموزش نصب ابزارک در وردپرس

تنظیمات برگه خانه در وردپرس

با استفاده از این بخش از سفارشی سازی قالب وردپرس شما می توانید مشخص کنید که در صفحه اصلی سایت چه اطلاعاتی نمایش داده شود. این قسمت شامل دو گزینه «آخرین نوشته های شما» و «برگه ایستا» است.
نحوه سفارشی سازی کردن قالب وردپرس با انتخاب مورد اول هر محتوایی که به وب سایت خود اضافه می کنید به صورت خودکار در صفحه خانه نمایش داده می شود. اما در صورت انتخاب برگه ایستا باید مشخص کنید که در «صفحه نخست» و «برگه نوشته ها» چه مواردی نمایش داده شود.

🟢🔵 نکته: در نظر داشته باشید که صفحه نخست و برگه نوشته ها نمی توانند یکی باشند و در صورت انتخاب یک مورد برای هر دو آنها با خطا رو به رو می شوید اگر هنوز برگه ای را ایجاد نکرده اید می توانید با کلیک روی گزینه «افزودن برگه تازه» اقدام به ایجاد برگه های مورد نظر خود نمایید.

تفاوت صفحات وب ایستا و پویا در وردپرس چیست؟

سفارشی سازی قالب با تعریف CSS اضافی

اگر قصد دارید با کدنویسی ظاهر وب سایت خود را سفارشی سازی نمایید، می توانید از طریق این بخش اقدام کنید.

بعد از اعمال تمامی این تغییرات می توانید با کلیک روی دکمه «انتشار» تغییرات را ذخیره و اعمال نمایید.

[/tie_list]

نکته: در پایین منوها بخشی وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا نوع نمایش تغییرات اعمال شده روی سیستم های خانگی، تبلت و گوشی های تلفن همراه را کنترل نمایید. برای اینکار تنها کافی است روی آیکون مربوط به هر یک از آنها کلیک کنید. با کلیک روی گزینه «پنهان کردن کنترل ها» نیز می توانید این بخش از پنهان کنید.

ریسپانسیو بودن قالب وردپرسی

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا توضیحات لازم در زمینه سفارشی سازی قالب وردپرس و نحوه انجام این کار را به شما ارائه دهیم. با استفاده از این آموزش شما یاد می گیرید که چگونه اقدام به شخصی سازی قالب در وردپرس نموده و وب سایت خود را متناسب با نیازها و اهداف خود مدیریت نمایید. با آموزش شخصی سازی قالب در وردپرس که در این مقاله در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، می توانید زیباترین و منحصر به فردترین وب سایت را داشته باشید. در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص موارد عنوان شده در این مقاله می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته آموزش سفارشی سازی قالب وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


آموزش نصب ابزارک در وردپرس و مدیریت آن

$
0
0

برای راه اندازی سایت در ابتدا می بایست یک هاست قدرتمند مثل هاست ابری تهیه کنید. سپس به مدیریت بخش های مختلف وردپرس بپردازید.  استفاده از ابزارک وردپرس میتونه برای نمایش انواع مختلفی از داده‌های سایت و یا نمایش محتواهای چند رسانه‌ای در وردپرس مورد استفاده قرار بگیره، وقتی شما قالبی رو دانلود و نصب می‌کنید، بسته به نوع کدنویسی قالب و امکاناتی که نویسنده قالب براتون قرار داده تا از طریق ابزارک بتونید در بخش‌های گوناگون قالب هر نوع محتوا و المانی که مد نظر شما هست رو قرار بدین. به عنوان نمونه میتونید از ابزارک‌های مختلفی مثل فرم جستجو، فرم نمایش ورود و خروج به سایت، نمایش دسته‌بندی‌های سایت و برچسب‌ها، نمایش آخرین مطالب و… خیلی موارد این چنینی استفاده کنید. ابزارک‌های وردپرس شخصی سازی گسترده ای برای شما فراهم کردن در واقع قادر هستید هر نوع محتوایی رو در مکانی از قالب که تعریف شده در اینجا ابزارک قرار بگیره نمایش بدین. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا به معرفی بخش ویجت یا ابزارک در وردپرس بپردازم تا با استفاده از این آموزش بتونید در خصوص استفاده از ابزارک در وردپرس اقدام کنید.

آموزش نصب ابزارک وردپرس و افزودن آن در وردپرس

برای شروع کار با ابزارک وردپرس ابتدا لازمه تا وارد صفحه‌ای که وردپرس برای نصب ابزارک وردپرس و مدیریت اونها قرار داده وارد شوید، برای این منظور به کمک آموزش ورود به مدیریت وردپرس لاگین کرده و از پیشخوان به مسیر نمایش> ابزارک‌ها مراجعه کنید.

نصب ابزارک در وردپرس

حالا با صفحه‌ای مشابه تصویر زیر روبه‌رو می شوید، همونطور که در تصویر می‌بینید بنا به اونچه که قالب شما از ابزارک‌ها پشتیبانی میکنه میتونید تا در بخش‌های تعیین شده از قالب خودتون هر نوع ابزارکی را قرار دهید.

نصب ابزارک در وردپرس

برای قرار دادن ابزارک‌ها در هر مکان از قالب کافیه تا ابزارک مورد نظرتون را که در سمت راست قرار داره انتخاب کنید و با استفاده از خاصیت کشیدن و رها کردن و یا کلیک روی ابزارک و انتخاب مکان ابزارک به سمت چپ منتقل کنید. سپس میتونید تا بسته به نوع ابزارک یک نام برای اون انتخاب کنید و اگر ابزارک شما تنظیماتی برای سفارشی سازی داره اونو شخصی سازی و مدیریت کنید. ابزارک‌های وردپرس به همین چیزهایی که در تصویر می‌بینید ختم نمیشه و با نصب افزونه و کدنویسی در قالب میشه هر نوع ابزارکی را در وردپرس ایجاد کرده و در بخش‌های خیلی وسیع‌تری از قالب نمایش داد. به عنوان نمونه ابزارک‌های وردپرس تا جایی میتونه گسترده باشه که میتونید شرایطی رو برای نمایش ابزارک فراهم کنید، به عنوان مثال شرایطی مثل موارد زیر که نمونه‌های خیلی کوچیکی هستند:

  • نمایش ابزارک صرفا در صفحه نوشته و یا محصول
  • نمایش ابزارک صرفا در صفحه دسته‌بندی و یا برچسب
  • نمایش ابزارک صرفا برای کاربران وارد شده و یا کاربرانی که هنوز وارد نشده‌اند
  • نمایش بخش‌های دیگر ابزارک در صورتی که کاربر وارد شده باشد
  • نمایش ابزارک به کاربرانی که از طریق نتایج جستجو به سایت وارد شده‌اند
  • و…

پس می‌بینیم که ابزارک‌های وردپرس بسیار وسیع بوده و اگر که روی اونها کدنویسی کنید میتونید تا مانور بسیار زیادی روی طراحی سایتتون داشته باشید.

آموزش رایگان وردپرس

مراحل نصب ابزارک وردپرس

برای افزودن یک ابزارک در ناحیه‌ای از قالب ابتدا مشابه تصویر زیر ابزارک مورد نظر را انتخاب کنید و یا اینکه با استفاده از خاصیت کشیدن و رها کردن اونو بگیرید و به مکانی از ابزارک که قصد دارید تا اونو نمایش بدین اضافه کنید. در تصویر زیر هر دو روش برای افزودن ابزارک در وردپرس را مشاهده می‌کنید.

آموزش نصب ابزارک وردپرس و افزودن ابزارک در وردپرس

حالا بعد از اینکه ابزارک مورد نظرتون را به مکانی که قصد دارید نمایش داده بشه منتقل کردید روی دکمه ذخیره کلیک کنید تا ابزارک در سایت به صورت منتشر شده نمایش داده شود، حالا میتونید تا آدرس سایتتون را باز کرده و ابزارکی را که به اون اضافه کرده‌اید مشاهده کنید.

تنظیمات ابزارک های وردپرس

نحوه غیرفعال کردن و حذف ابزارک وردپرس

اگر هم قصد دارید تا ابزارکی را در وردپرس غیرفعال کنید هیچوقت سعی نکنید تا به صورت کلی اونو پاک کنید، چرا که برخی ابزارک‌های وردپرس هستند که تنظیمات خیلی زیادی دارند و ممکنه در آینده بخواهید تا دوباره از اونها استفاده کنید، برای اینکار سعی کنید تا ابزارک رو غیرفعال کنید. به این منظور ابزارکی رو که قصد دارید غیرفعال کنید رو انتخاب کنید و سپس با استفاده از خاصیت کشیدن و رها کردن ابزارک رو با نشانگر ماوس گرفته و به بخش انتهای صفحه که با عنوان ابزارک‌های غیرفعال قرار داره منتقل کنید. در تصویر زیر هم میتونید تا نمونه‌ای از بخش ابزارک‌های غیرفعال وردپرس را مشاهده کنید.

غیرفعال کردن ابزارک های وردپرس

بدین ترتیب خیلی راحت و ساده قادر هستید به مدیریت ابزارک های نصب شده در وردپرس بپردازید. در این آموزش سعی کردیم نحوه مدیریت ابزارک های وردپرس و اضافه کردن اون ها به بخش های مختلف سایت مثل افزودن ابزارکب هسایدبار یا فوتر رو مورد بررسی قرار بدیم. ابزارک های امکانات جذاب و گسترده ای به سایت شما اضافه می کنند. شما چه ابزارک پرکاربردی میشناسید؟

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا به راحتی نسبت به استفاده از ابزارک وردپرس و افزودن ابزارک در وردپرس اقدام کنید. در مقالات بعدی به آموزش ساخت ابزارک جدید در وردپرس خواهم پرداخت. اگر در رابطه با این آموزش سوالی داشتید و یا مشکلی در بخش ابزارک‌ها دارید میتونید در بخش دیدگاه‌ها مطرح کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.

خرید هاست ابری

نوشته آموزش نصب ابزارک در وردپرس و مدیریت آن اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش کامل نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس

$
0
0

در زمان خرید هاست برای سایت باید بسیار دقت داشته باشید. برخی سرویس ها مثل هاست ابری دارای فضا و امکانات بسیار بالایی هستند که کاربر در ارتباط با آن ها مشکلی ندارد اما برخی دیگر فضای بسیار محدودی دارند و مشکلاتی در پی کمبود فضا رخ می دهد. پر شدن فضای وردپرس یکی از مشکلاتی است که همواره برای بسیاری از افراد مشکل ساز می شود. به همین دلیل کاربران به دنبال راه حلی هستند که بتوانند تا جایی که امکان دارد از فضای کمتری استفاده کرده یا اینکه با کمک یک فضای خارج از وردپرس آن را مدیریت نمایند. یکی از بهترین روش های ممکن برای مدیریت فضای وب سایت اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس است. به کمک این قابلیت شما می توانید با کمک فضای ابری Google Drive تا حد زیادی از پر شدن فضا جلوگیری نمایید و اطلاعات خود را روی آن ذخیره نمایید. البته متذکر می شویم همگام بودن اطلاعات و ذخیره آن ها روی یک فضای یکپارچه کار بسیار بهتری است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به شما نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس را آموزش دهیم.

اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرسموضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس

گوگل درایو یک فضای ابری رایگان است که به کاربران خود این امکان را می دهد از این فضا استفاده کرده و فایل ها و اطلاعات مورد نیاز خود را مثل تصاویر، ویدیو ها، محتوای صوتی و … را روی آن ذخیره کرده و به راحتی نیز به آن دسترسی یابند. بدین ترتیب شما نیاز نیست که یک حجم عظیم از اطلاعات را روی سیستم یا هاست خود ذخیره کنید در واقع می توانید به راحتی و با اتصال وردپرس خود به گوگل درایو اطلاعات مورد نیاز را از آنجا برداشته و در وب سایت خود درون ریزی نمایید. با این کار شما می توانید در زمان و انرژی خود به شکل بهینه ای صرفه جویی کرده و عملکرد بهتری را داشته باشید.

آموزش رایگان وردپرس

برای اتصال گوگل درایو به وردپرس راه های مختلفی وجود دارد که می توانید با توجه به تمایل خود یکی از آنها را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهید. اما در این مقاله ما می خواهیم یکی از روش های ساده و در عین حال کاربردی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن این کار را انجام دهید. برای اتصال گوگل درایو به وردپرس پیشنهاد ما استفاده از افزونه External Media است که قابلیت هایی که به آن نیاز داریم را دارا بوده و می تواند به راحتی نیازهای ما را رفع نماید.

چگونه گوگل درایو را به رسانه وردپرس متصل کنیم؟

به منظور اتصال گوگل درایو به وردپرس باید مسیر زیر را به دقت پشت سر بگذارید:

  1. در اولین گام باید برای ورود به پیشخوان مدیریتی وردپرس خود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید.
  2. سپس در پیشخوان و از طریق منو «افزونه ها» روی زیر منو «افزودن» کلیک نمایید.
    نحوه اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  3. در گام بعدی باید از طریق باکس جستجو موجود عبارت «External Media» را جستجو نمایید. سپس در میان افزونه هایی که به شما نمایش داده می شود، افزونه ای که در تصویر مشاهده می کنید را نصب و سپس فعال نمایید. همچنین می توانید از آموزش نصب افزونه در وردپرس نیز کمک بگیرید.
    افزونه اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  4. این افزونه به عنوان زیر منو در بخش «تنظیمات» قابل مشاهده خواهد بود. روی آن کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط شوید.
    کار با افزونه اتصال گوگل درایو به وردپرس
  5. در این صفحه همانطور که تصویر زیر نیز مشخص است شما می توانید زبانه ای تحت عنوان «GoogleDrive» را مشاهده نمایید.
    آموزش کار با افزونه اتصال گوگل درایو به وردپرس
  6. با کلیک روی این زبانه وارد صفحه تنظیمات مربوط به آن می شوید.
  7. حالا باید اطلاعات خواسته شده را از طریق گوگل درایو خود به دست آورده و در فیلدهای مشخص شده قرار دهید تا اتصال به درستی صورت بگیرد.
    فعالسازی افزونه اتصال گوگل درایو به وردپرس
  8. برای به دست آوردن اطلاعات خواسته شده باید وارد داشبورد Google Developer console شوید. پس ابتدا به آدرس گوگل درایو مراجعه کنید.
  9. سپس با کلیک روی دکمه «Create Project» اقدام به ایجاد پروژه جدید نمایید.
    نحوه فعالسازی افزونه اتصال گوگل درایو به وردپرس
  10. در این مرحله از شما خواسته می شود تا نام پروژه و محل آن را تعیین کنید. بعد از تعیین موارد مورد نظر باید روی دکمه «Create» کلیک نمایید.
    امکان اتصال گوگل درایو به وردپرس
  11. بعد از ایجاد پروژه مورد نظر، زمان آن می رسد تا روی منو «Credentials» که در سمت چپ صفحه قرار گرفته است، کلیک نمایید.
    نکته: در نظر داشته باشید که نوار بالا نام پروژه جدید نمایش داده شود. در غیراین صورت باید روی همان بخش کلیک کرده و از میان گزینه های موجود پروژه جدید را انتخاب نمایید.
    آموزش اتصال گوگل درایو به وردپرس
  12. در صفحه مربوطه همانند تصویر زیر روی «Create Credntials» کلیک کنید تا منو آن به شما شما نمایش داده شود.
  13. سپس از میان گزینه های موجود در این منو، گزینه «OAuth client ID» را انتخاب کنید تا وارد صفحه مربوطه شوید.آموزش اتصال google drive به رسانه وردپرس
  14. حال صفحه ای همانند تصویر زیر به شما نشان داده می شود که باید روی دکمه «Configure Console Screen» کلیک کنید.
    نحوه اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  15. سپس از میان گزینه های موجود یکی را انتخاب نمایید که به طور معمول «External» را باید انتخاب کرده و روی دکمه «Create» کلیک کنید.
    آموزش نحوه اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  16. اطلاعات خواسته شده در صفحه مربوطه را وارد نمایید و روی دکمه «Save» کلیک کنید.
    نحوه اتصال google drive به وردپرس
  17. حال دوباره به سراغ منو «Credentials» رفته و روی «Create Credentials» کلیک کنید. در این مرحله صفحه ای مشابه تصویر زیر به شما نمایش داده می شود که باید گزینه «Web application» را انتخاب کرده و در فیلد مشخص شده یک نام مشخص قرار دهید و روی دکمه «Create» کلیک کنید.
    آموزش اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  18. در نهایت اطلاعات مورد نیاز افزونه در اختیار شما قرار می گیرد که شما باید با استفاده از آیکون کپی در کنارشان، آنها را ذخیره کنید.
    چگونگی اتصال گوگل درایو به رسانه وردپرس
  19. سپس مجددا به وردپرس مراجعه نمایید. باید وارد صفحه مربوط به افزونه External Media شده و اطلاعات فوق را در فیلدهای مشخص شده در پیشخوان وردپرس وارد نمایید.
  20. تیک گزینه «Enable this plugin» را فعال کرده و روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.
    آموزش جامع اتصال google drive به وردپرس
  21. حال اگر وارد یک صفحه نوشته جدید شده و روی دکمه «افزودن پرونده چند رسانه ای» کلیک کنید، می توانید در زبانه «بارگذاری پرونده ها» گزینه ای تحت عنوان «Import from Google Drive» را مشاهده نمایید.
    آموزش جامع اتصال گوگل درایو به وردپرس

با این روش قادر خواهید اطلاعات مورد نیاز خود را روی گوگل درایو ذخیره نموده و از ان ها در وبسایت وردپرسی خود استفاده کنید. بدین ترتیب فضای کمتری روی هاست شما اشغال خواهد شد.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با ارائه یک راهنمای کامل و گام به گام در زمینه اتصال گوگل درایو به وردپرس در کنار شما همراهان عزیز باشیم. با این کار شما می توانید به راحتی از فضایی که در گوگل درایو در اختیارتان قرار می گیرد به نفع خودتان استفاده کرده و فایل های خود را روی آن ذخیره کنید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در خصوص مطالب عنوان شده در این مقاله می توانید از طریق بخش دیدگاه ها با ما همراه باشید. ما در سریع ترین حالت ممکن آنها را بررسی کرده و پاسخگوی شما خواهیم بود.

اگر شما هم با مشکل فضا مواجه هستید و در بازه های زمانی به منظور پاکسازی و آزادسازی فضا به ناچار مجبور به حذف برخی اطلاعات خود از روی هاست هستید، می توانید از سرویس های پرقدرت هاست ابری میزبان فا با آپتایم 100 درصد و فضای بسیار بالا استفاده کنید تا دیگر با مشکل کمبود فضا مواجه نباشید و به راحتی بتوانید تمامی اطلاعات خود را در یک فضای یکپارچه نگهداری کنید بدین ترتیب علاوه بر اینکه کل اطلاعات سایت شما در یک فضای واحد نگهداری می شود در خصوص آدرس دهی مشکلی نخواهید داشت چرا که ممکن است سهوا اطلاعات شما از گوگل درایو حذف شوند و با ارور 404 در سایت خود مواجه شوید.

هاست ابری چیست

نوشته آموزش کامل نحوه اتصال گوگل درایو به وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش نحوه رفع خطا ۴۲۹ یا too many requests وردپرس

$
0
0

صاحبان وب سایت ها همواره به دنبال راهی هستند که بتوانند به کمک آن کاری کنند که وب سایتشان بهترین عملکرد را داشته باشد. در واقع خرید نام دامنه و خرید هاست خوب پیش نیاز راه اندازی یک وب سایت وردپرسی به شمار می رود. اینکه اقدام به خرید هاست ایران سی پنل کنید یا بهترین هاست برای وردپرس را تهیه کنید یک انتخاب شخصی وابسته به شرایط و نیازهای وب سایتتان است. چیزی که بعد از پشت سر گذاشتن این مراحل باید به آن توجه داشته باشید مراقبت از سایت برای داشتن بهترین عملکرد ممکن است. شما باید مطمئن شوید که تمامی شرایط برای بازدیدکنندگان فراهم شده است و آنها بدون مشاهده هیچ خطایی وارد وب سایتتان شده و از محتوای آن استفاده می کنند. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به بررسی یکی از خطاهای رایج و مهم وردپرس یعنی خطا 429 وردپرس یا همان ارور too many requests وردپرس بپردازیم. این خطا به دلیل اهمیت زیادی که در حفظ امنیت وب سایتتان دارد، بسیار مهم بوده و باید به آن توجه شود. با ما همراه باشید تا به بررسی دقیق تر آن بپردازیم.

آموزش نحوه رفع خطا 429 موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

ارور too many requests وردپرس چیست؟

به منظور درک خطا too many requests وردپرس بهتر است شناخت مناسب تری درباره عملکرد وب سایت های وردپرسی پیدا کنید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ارزشمند است که بر پایه زبان PHP نوشته شده است. هر زمانی که شما کاری در وب سایت خود انجام می دهید، مثلاً تغییری اعمال می کنید یا مورد جدیدی را به وب سایت خود اضافه می کنید، وردپرس از اسکریپت های PHP برای اجرای آنها استفاده می کند. در نتیجه آن یک درخواست به سروری که وب سایت شما روی آن قرار گرفته است ارسال می شود تا عملکرد خواسته شده را اجرا کند. حال اگر تعداد این درخواست ها بیشتر از حد معمول باشد، شما با ارور 429 مواجه می شوید.

ارور too many requests وردپرس چیست؟

خطا 429 وردپرس یا همان تعداد درخواست های شما بیش از حد مجاز است زمانی نمایش داده می شود که یک فرد یا اسکریپ تلاش کند تا تعداد زیادی درخواست را به سمت سروری که وب سایت شما روی آن قرار گرفته است ارسال کند. از آنجایی که این اتفاق همانند حملات DDOS عمل می کند، به دلیل حفظ امنیت وب سایت با همچین خطایی رو به رو می شوید.

همانطور که ذکر شد بعد از ارسال درخواست های متعدد به سمت سرور ممکن است با خطای 429 مواجه شوید که مشابه با حملات DDOS است و بر همین اساس بر اساس پروتکل های امنیتی ارور 429 روی مرورگر کاربر نمایش داده می شود.

DDOS چیست؟ آموزش جلوگیری از حملات DDOS در وردپرس 

اگر شما نیز با ارور too many requests وردپرس رو به رو شدید، بهتر است گام هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود را طی نمایید. شناخت دلیل این خطا تا حد زیادی دشوار است و به همین دلیل نیز افراد در زمان مواجه با آن نگران شده و دست و پای خود را گم می کنند. اما اگر تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید می توانید به درک بهتری درباره این خطا و نحوه رفع آن دست پیدا کنید.

دلایل بروز خطا 429 وردپرس و نحوه رفع آن

ارور too many requests وردپرس یک خطای اصلی برای وردپرس به شمار می رود و شما می توانید با استفاده از روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود، ارور را شناسایی و رفع نمایید. اصلی ترین دلایل بروز این خطا استفاده از افزونه ها یا قالب منسوخ شده است. به ویژه اگر از قالب های غیر رسمی روی وب سایت خود استفاده می کنید، امکان مواجه با خطا “تعداد درخواست های شما بیش از حد مجاز استافزایش پیدا می کند. به طور معمول با استفاده از یکی از روش هایی که در ادامه به آنها اشاره می شود می توانید این خطا را شناسایی و رفع نمایید.

آموزش رایگان وردپرس

1. شناسایی و غیرفعالسازی افزونه مخرب

بیشتر افزونه هایی که اخیراً مورد استفاده قرار می گیرند افزونه هایی مبتنی بر سرویس هستند. یعنی باید به یک API شخص ثالث متصل شوند تا بتوانند عملکردی که انتظار دارید را داشته باشند. این نوع از افزونه ها می توانند اصلی ترین دلیل نمایش ارور too many requests وردپرس باشند. اما موضوعی که در این مرحله مطرح می شود این است که چگونه باید تشخیص دهید که کدام یک از این افزونه ها دلیل بروز خطا 429 شده اند؟ به منظور شناسایی افزونه مخرب و غیرفعالسازی آن باید به شکل زیر عمل کنید:

  1. در اولین گام باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در خصوص ورود به هاست سی پنل یا ورود به هاست دایرکت ادمین اقدام کنید. در این مقاله به صورت پیش فرض از پنل مدیریتی سی پنل استفاده می کنیم.
  2. بعد از ورود به سی پنل باید از طریق منو «Files» روی زیر منو «File Manager» کلیک کنید.
    too many requests وردپرس
  3. سپس در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود و از میان گزینه های موجود پوشه «public_html» را انتخاب نمایید.
    نحوه رفع too many requests وردپرس
  4. در پوشه public_html پوشه دیگری تحت عنوان «WP-content» وجود دارد. آن را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
    رفع ارور too many requests وردپرس
  5. سپس پوشه مربوط به «Plugins» را پیدا کرده و با استفاده از گزینه «Rename» نام آن را به نام دیگری مثل «disable_plugins» تغییر دهید. با این کار تمامی افزونه های فعال در وب سایت شما غیرفعال خواهند شد.
    نحوه رفع ارور too many requests وردپرس
  6. حال آدرس وب سایت خود را در مرورگر وارد کرده و ببینید که مشکل حل شده است یا همچنان ارور too many requests وردپرس نمایش داده می شود. در صورت رفع مشکل می توانید این اطمینان را حاصل کنید که دلیل این خطا وجود افزونه ای مخرب است.
  7. دوباره مسیر بیان شده را طی کرده و نام پوشه مورد نظر را به «Plugins» تغییر دهید.
  8. حال با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پیشخوان وردپرس وب سایت خود شوید.
    آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس
  9. سپس به بخش «افزونه ها» رفته و هر یک از افزونه ها را غیرفعال کرده و وب سایت خود را بررسی نمایید. بدین ترتیب می توانید افزونه مخرب را شناسایی و غیرفعال نمایید.
    رفع خطا too many requests وردپرس

2. تغییر قالب وب سایت وردپرسی

اگر با طی کردن مسیر عنوان شده در روش قبل همچنان ارور too many requests وردپرس نمایش داده می شود، زمان آن می رسد که به سراغ قالب وب سایت خود بروید. قالب هایی که از کدنویسی قوی برخوردار نیستند یا منسوخ شده اند می توانند سبب بروز خطا 429 وردپرس شوند. این خطا به ویژه در وب سایت هایی که از قالب های رایگان یا کرک شده استفاده می کنند بیشتر نمایش داده می شود. به همین منظور شما باید قالب فعال فعلی را تغییر دهید و ببینید که مشکل موجود حل شده یا نه. به همین منظور به ترتیب زیر پیش بروید:

  1. در ابتدا با وارد کردن اطلاعات ورود وردپرس خود وارد پنل مدیریتی وردپرس شوید.
  2. سپس از طریق منو «نمایش» زیر منو «پوسته ها» را انتخاب کنید.
    آموزش رفع خطا too many requests وردپرس
  3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود لیست پوسته های در دسترس شما قابل مشاهده خواهد بود. قالب پیش فرض وردپرس را انتخاب کرده و فعال نمایید.
    🟢🔵 نکته: اگر به پیشخوان وب سایت خود دسترسی ندارید، می توانید همانند روش پیش رفته و مراحل عنوان شده را طی کنید. تنها تفاوت این است که به جای تغییر نام پوسه «Plugins» باید نام پوشه «Theme» را تغییر دهید و بعد از بررسی وب سایت دوباره به حالت قبل برگردانید.
    خطا too many requests وردپرس یا خطا 429
  4. حال دوباره وب سایت خود را بررسی کنید و ببینید که همچنان با ارور too many requests وردپرس مواجه می شوید یا نه. در صورت رفع مشکل می توانید متوجه شوید که دلیل نمایش این خطا قالب شما می باشد. پس قالب خود را به روز رسانی کرده یا با یک نسخه اصلی جایگزین نمایید.

3. دریافت پشتیبانی برای رفع ارور 429 وردپرس

اگر هیچ یک از روش های بیان شده نتوانستد در زمینه رفع نمایش ارور too many requests وردپرس موثر واقع شود، زمان آن می رسد که از افراد حرفه ای تر در این زمینه تقاضای کمک کنید. چرا که احتمالاً دلیل نمایش این خطا وجود مشکلاتی در سرور شما است. در چنین مواقعی بهتر است از طریق تیکت با پشتیبانی هاستینگ وب سایت خود ارتباط برقرار کرده و از آنها بخواهید این مشکل را بررسی نمایند. آنها به شکلی تخصصی تر وب سایت شما را بررسی کرده و در نهایت به شما کمک می کنند تا مشکل موجود را رفع نمایید.

نحوه ارسال تیکت پشتیبانی در میزبان فا

به طور کلی ارور تعداد درخواست های شما بیش از حد مجاز است جزء خطاهای بسیار حساس وردپرس به شمار می رود. چرا که نه تنها نشان دهنده تهدید شدن امنیت وب سایت شما می باشد بلکه بخش زیادی از منابع وب سایت را نیز از بین می برد. به همین دلیل به شما توصیه می کنیم تا قبل از اینکه با همچین مشکلاتی رو به رو شوید، در راستای پیشگیری از بروز آنها گام بردارید. برای اینکار باید از یک هاستینگ معتبر هاست خود را تهیه نمایید تا بتوانند به خوبی در زمینه مقابله با حملات DDOS اقدام کنند. همچنین لازم است که از افزونه ها قالب های معتبر و به روز استفاده کنید تا احتمال وقوع چنین مشکلاتی را به صفر برسانید. سروری با امنیت بسیار بالا که با فایروال های سخت افزاری و تجهیزات قدرتمند بتواند حملات اینترنتی را مهار کند. شرکت میزبان فا برای اولین بار در ایران در خصوص ارائه سرویس های هاست ابری بسیار قدرتمند با فایروال های سخت افزاری در این راستا قدم برداشته است.

خرید هاست ابری

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا به بررسی دقیق یکی از خطاهای رایج وردپرس پرداخته و نحوه رفع آن را به شما آموزش دهیم. خطا 429 یا همان تعداد درخواست های شما بیش از حد مجاز است جزء خطاهایی است که احتمال مشاهده آن زیاد و در واقع نوعی خطای امنیتی به شمار می رود. به همین دلیل شناخت و رفع آن می تواند موضوع بسیار تعیین کننده ای برای وب سایت شما باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در خصوص اطلاعات قرار گرفته در این مقاله می توانید از طریق بخش دیدگاه های این مقاله با ما همراه باشید. سوالات و نظرات شما مورد بررسی قرار گرفته و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ داده می شود.

نوشته آموزش نحوه رفع خطا ۴۲۹ یا too many requests وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

همه چیز درباره تداخل افزونه ها در وردپرس و نحوه رفع آن

$
0
0

تداخل افزونه ها در وردپرس از جمله اتفاقاتی اجتناب ناپذیری است که شما در طول مدیریت وب سایت وردپرسی خود با آن رو به رو می شوید. در چنین شرایطی عملکرد وب سایت شما دچار مشکل می شود و تا زمانی که به شکل درستی برای رفع این تداخل اقدام نکنید، همچنان مشکل پابرجا می ماند. در واقع این درست است که شما نمی توانید به هیچ عنوان از بروز چنین مشکلاتی اجتناب نمایید اما خوشبخانه این فرصت را دارید که با به کارگیری راهکارهای موجود مشکل مربوط به تداخل افزونه ها در وردپرس را رفع نمایید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به بررسی دلایل بروز تداخل در میان افزونه های وردپرسی پرداخته و در نهایت با ارائه راهکارهای مناسب در زمینه رفع آنها در کنار شما همراهان عزیز باشیم.

منظور از تداخل افزونه ها در وردپرس چیست؟

تداخل در واقع نوعی اتفاق است که به دلیل عدم وجود همخوانی در میان افزونه های فعال روی یک وب سایت وردپرسی سبب عملکرد اشتباه آن می شود. این عدم همخوانی در زمینه سیگنال هایی که کدهای این افزونه ها ارسال می کنند قابل مشاهده خواهد بود. در واقع پلاگین شماره 1 سیگنالی را ارسال می کند و در واقع دستور انجام کاری است. اما در نقطه مقابل افزونه شماره 2 این سیگنال را ارسال می کند که این عملکرد نباید صورت بگیرد. در چنین شرایطی وب سایت شما با تداخل افزونه ها در وب سایت وردپرسی رو به رو شده و دقیقاً نمی داند که از کدام دستور باید پیروی کند. نتیجه این امر نیز مشاهده ارور یا عملکرد نامناسب وب سایت خواهد بود.

اما خبر خوب این است که شما می توانید با داشتن یکسری تمهیدات تا جایی که امکان دارد از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری نمایید. حتی اگر هم با مشکل تداخل میان افزونه های وردپرسی رو به رو شدید باز هم این امکان را دارید که با استفاده از راهکارهای موجود به راحتی آن را حل کرده و وب سایت خود را به حالت قبل برگردانید. در ادامه این مقاله به روش های رفع تداخل افزونه های وردپرس اشاره کرده و به شما کمک می کنیم تا بتوانید به شکل بهتری این مشکل را مدیریت کنید.

دلایل بروز تداخل در میان افزونه های وردپرسی

اگر به صورت تخصصی بخواهیم تداخل افزونه ها را مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که همانطور که پیش تر نیز اشاره شد این خطا زمانی رخ می دهد که 2 افزونه، یا یک افزونه و یک قالب یا حتی یک افزونه و ریشه اصلی وب سایت کدهایی را اجرا کنند که دیگری دقیقاً آن را رد کرده یا دستور مقابل آن را ارسال می کند. دلیل اصلی این اتفاق نیز این است که هر یک از این افزونه ها در تلاش هستند تا قابلیت ها و ویژگی های بیشتری را به وب سایت شما اضافه کنند و ممکن است کدنویسی صورت گرفته برای آنها با یکدیگر تفاوت داشته باشد.

دلایل مختلف بروز تداخل افزونه ها در وردپرس

در واقع برخی از دلایل اصلی بروز چنین مشکلاتی عبارتند از:

  • هر چقدر که افزونه ای که استفاده می کنید کاربردی تر باشد، به دلیل پیچیدگی کدنویسی احتمال بروز تداخل بیشتر خواهد بود. به عنوان مثال اگر شما یک فروشگاه اینترنتی دارید، ممکن است در خصوص انتخاب افزونه مناسب برای بخش انبارداری و پرداخت نیاز به دقت بیشتری داشته باشید. چرا که این نوع از افزونه ها مهم بوده و دارای کدنویسی های خاص و منحصر به فردی هستند.
  • یک افزونه خراب می تواند بقیه افزونه ها را نیز دچار مشکل کند. یعنی اگر شما در انتخاب افزونه دقت کافی را نداشته باشید و یکی از پلاگین هایتان در کدنویسی مشکل داشته باشد، این مشکل می تواند باعث شود که عملکرد دیگر افزونه ها نیز محدود شده و تحت تاثیر قرار بگیرد.
  • گاهی ممکن است نسخه به روز شده یک افزونه دارای تداخل با افزونه های وردپرسی دیگر باشد. در چنین حالتی شما با مشکل رو به رو می شوید.
  • فعال بودن آپدیت خودکار افزونه ها نیز می تواند برای شما مشکل ساز شود. به همین دلیل روی این موضوع نیز باید دقت کافی را داشته باشید.
  • در واقع افزونه هایی با عملکرد یا توابع یکسان دچار اختلال و ناسازگاری می شوند.

در کنار موارد عنوان شده دلایل مختلف دیگری نیز برای مشکل تداخل افزونه ها در وردپرس وجود دارد. با ما همراه شوید تا به شکل دقیق تری به شما بگوییم چگونه با این مشکل بزرگ مقابله کنید.

نحوه رفع مشکلات مربوط به تداخل افزونه ها

راه حل هایی برای جلوگیری از بروز مشکلات مربوط به تداخل در میان پلاگین های وردپرس وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

  • تهیه افزونه از منابع معتبرجلوگیری از تداخل افزونه ها در وردپرس
  • عدم استفاده از افزونه هایی که منقضی شده اند
  • بروزرسانی افزونه ها
  • غیرفعالسازی افزونه ها و یافتن افزونه ناسازگار
  • بررسی سلامت سایت

1- افزونه های خود را از مخزن وردپرس یا منابع معتبر دانلود نمایید

نکته ای که باید به آن توجه لازم را داشته باشید این است که نمی توان به هر افزونه ای که از وب سایت های مختلف دانلود می شود اعتماد کرد. بهتر است افزونه های مورد نیاز خود را از یک منبع معتبر مثل مخزن وردپرس تهیه نمایید. بدین ترتیب می توانید مطمئن باشید که دارای مشکل نبوده و هیچگونه کد مخربی در آنها وجود ندارد.

پس از یافتن افزونه مخرب آن را حذف نموده و نسخه معتبر آن را از مخزن وردپرس یا سایت های معتبر فروش افزونه تهیه نمایید.

آموزش نصب افزونه در وردپرس و کار کردن با آن ها

2- از افزونه های منسوخ استفاده نکنید

شما باید اطمینان حاصل کنید که افزونه ای که می خواهید از آن استفاده کنید مرتباً به روز رسانی می شود. در واقع شما باید آخرین نسخه یک افزونه را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که افزونه مورد نظر با آخرین نسخه وردپرس شما همخوانی کامل دارد. اگر یک افزونه بیش تر از 6 ماه است که توسط توسعه دهندگان آن به روز رسانی نشده است، این احتمال که دارای کدهای متداخل باشد بسیار بیشتر خواهد بود.

  1. با توجه به نوع کنترل پنل و به کمک آموزش های ورود به هاست دایرکت ادمین و آموزش ورود به هاست سی پنل  وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید.
  2. از قسمت فایل منیجر هاست، به مسیر نصب وردپرس مراجعه کنید.
  3. به wp-comntent/plugins مراجعه نمایید.
  4. لیست افزونه های نصب شده را بررسی کنید آیا افزونه هایی با عملکرد یکسان دارید یا خیر؟
  5. در صورتی که پاسخ مرحله 4 بله بود، هر دو افزونه با عملکرد یکسان را به صورت موقت غیر فعال نمایید.
  6. وضعیت سایت خود را بررسی کنید و ببنیید آیا همچنان مشکل تداخل وجود دارد یا خیر؟
  7. در صورتی که مشکل رفع شد یکی از افزونه هایی که باعث بروز تداخل شده بود را حذف کنید.

می توانید با مراجعه به مسیر wp-comntent/plugins در هاست خود افزونه های نصب شده در وردپرس را بررسی نمایید.

3- قبل از هرگونه آپدیتی یک نسخه بکاپ از افزونه ها تهیه نمایید

بیشتر افراد بدون تهیه یک نسخه بکاپ از سایت و افزونه ها اقدام کرده و به روز رسانی های خود را انجام می دهند. مطمئناً اینکه می خواهید از آخرین نسخه برنامه های موجود استفاده کنید فکر بسیار خوبی است اما در کنار آن باید هوشمندانه پیش رفته و برای اتفاقات احتمالی نیز آماده باشید. به همین دلیل یک نسخه بکاپ تهیه کنید تا در صورت مواجه با هرگونه مشکلی و نیاز به بازگشت به حالت قبل این امکان برای شما وجود داشته باشد.

با توجه به نوع کنترل پنل خود در خصوص تهیه نسخه پشتیبان از هاست خود اقدام نمایید.

بکاپ گیری از است سی پنل بکاپ گیری از هاست دایرکت ادمین 

4- یک نسخه لوکال از سایت خود را روی سیستم راه اندازی نمایید

شما می توانید با استفاده از برنامه هایی مثل ZAMP یا WAMP یک نسخه لوکال از وب سایت خود را نیز داشته باشید. بدین ترتیب می توانید با خیالی راحت از این نسخه به عنوان یک محیط آزمایشی استفاده کرده و پلاگین های مختلف را نصب و عملکرد آنها را بررسی نمایید. با این کار می توانید پیش از اینکه هرگونه مشکلی برای وب سایت اصلیتان پیش بیاید، پلاگین مخرب و تداخل افزونه ها در وردپرس را شناسایی نمایید.

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست wamp آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست لمپ lamp

5- افزونه ها را به صورت جداگانه به روز رسانی نمایید

شاید به نظرتان خیلی راحت تر و سریع تر باشد که تمامی افزونه ها را با هم به روز رسانی نمایید. اما واقعیت این است که حقیقتاً انجام این کار به مشکلات احتمالی بعدی آن نمی ارزد. توصیه ما به شما این است که هر افزونه را به صورت جداگانه انتخاب کرده و به روز رسانی نمایید تا در صورت بروز هرگونه مشکلی بتوانید منشا آن را شناسایی کرده و همان افزونه مداخله گر را از طریق نسخه بکاپ تهیه شده برگردانید. اکنون سعی کنید افزونه هایی که نیاز به بروزرسانی دارند را شناسایی کرده و اقدام نمایید.

6- بررسی تداخل قالب و افزونه های وردپرس

ممکن است بین قالب و یکی از افزونه های وردپرسی شما تداخل ایجاد شده باشد. برای تشخیص این مورد مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. به هاست خود مراجعه کنید.
  2. از بخش فایل منیجر به مسیر wp-content/theme مراجعه نمایید.
  3. نام پوشه قالب فعال خود را تغییر دهید.
  4. اکنون به وردپرس برگردید وضعیت سایت خود را بررسی کنید.
  5. حالا مجددا در هاست خود به مسیر wp-comntent/plugins بروید.
  6. نام پوشه plugins را تغییر دهید.
  7. وضعیت سایتتان را چک کنید.
  8. اگر مشکل رفع شده بود  می بایست در پیشخوان وردپرس یکی یکی افزونه های خود را فعال نموده و هر بار وضعیت سایت را بررسی کنید.
  9. این روال را تا یافتن افزونه ناسازگار دنبال کنید.

7- از قابلیت بررسی سلامت سایت وردپرسی استفاده کنید

وردپرس بخشی تحت عنوان بررسی سلامت سایت دارد که با استفاده از آن می توانید تداخل ها را عیب یابی کنید. این قابلیت یک بخش به صورت پیش فرض روی نسخه های جدید وردپرس است و شما با استفاده از آن می توانید وب سایت خود را به شکل مناسبی مدیریت نمایید. اما اگر به قابلیت های بیشتری نیاز دارید می توانید افزونه Site Health را که برای این موضوع بسیار مناسب است را مورد استفاده قرار دهید. برای این کار باید افزونه فوق را از طریق مخزن وردپرس دانلود کرده و نصب نمایید. در این افزونه گزینه ای تحت عنوان «Troubleshooting Mode» وجود دارد که با فعال کردن آن تمامی افزونه ها غیرفعال شده و قالب نیز به حالت پیش فرض برمی گردد. (مراحلی که در روش شماره 6 مقاله دنبال کردید را به صورت خودکار برای شما انجام می دهد.) در نظر داشته باشید که این امر تغییری در چیزی که بازدیدکنندگان شما مشاهده می کنند اعمال نمی کند و هر زمان که تمایل داشته باشید نیز می توانید آن را غیرفعال کنید.

به سادگی به کمک بخش تنطیمات وردپرس قادر خواهید بود وضعیت سلامت سایت خود را مورد ارزیابی قرار دهید.

آموزش بررسی سلامت سایت وردپرسی

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با ارائه یک آموزش کامل درباره تداخل افزونه ها در وردپرس به شما کمک کنیم تا بتوانید به شکل بهتری با این مشکل رو به رو شده و آن را رفع نمایید. چرا که در صورت نداشتن اطلاعات لازم در این زمینه ممکن است شما دچار استرس و سردرگمی شده و به این تصور برسید که وب سایت خود را به صورت کامل از دست داده اید. اما واقعیت این است که شما می توانید با داشتن اطلاعات لازم به راحتی مشکل مربوط به تداخل میان افزونه در وردپرس را حل نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی در خصوص مطالب ارائه شده در این مقاله می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. 🙂

آموزش رایگان وردپرس

نوشته همه چیز درباره تداخل افزونه ها در وردپرس و نحوه رفع آن اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

چه افزونه هایی در پوشه mu-plugins وردپرس قرار می گیرد؟

$
0
0

وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوا محبوب است که کاربران بسیار زیادی را در اقصی نقاط جهان دارد. این سیستم مدیریت محتوا به طور پیش فرض از قابلیت های بسیار زیادی برخوردار است که کار شما را تا حد بسیار زیادی ساده تر می کند. اما گاهی اوقات این قابلیت ها کافی نیستند و شما نیاز دارید که قابلیت های بیشتری را به وب سایت خود اضافه نمایید. برای این کار می توانید از افزونه هایی که منحصراً برای وردپرس طراحی شده اند و بیشترین همخوانی را با این سیستم مدیریت محتوا دارند، استفاده کنید. برخی از این افزونه ها به صورت پیش فرض روی وردپرس فعال می باشد و شما نیازی به فعالسازی آنها ندارید. اما برخی دیگر را باید در ابتدا روی هاست خود آپلود کرده و سپس مورد استفاده قرار دهید. افزونه های پیش فرض که از نظر وردپرس باید به صورت پیش فرض فعال باشند در پوشه ای تحت عنوان Must-Use plugin قرار می گیرد. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم شما را با پوشه mu-plugins و افزونه هایی که در آن قرار می گیرند آشنا نماییم.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت، به شرح ذیل است:

پوشه mu-plugins چیست؟

Must-Use plugin که معمولاً با نام muplugin نیز شناخته می شود در واقع محلی برای افزونه هایی است که به صورت پیش فرض روی وب سایت های وردپرسی فعال می باشد. در واقع با داشتن این پوشه روی هاست خود شما دیگر نیازی ندارید که یک افزونه را خودتان فعال کنید و تنها کافی است افزونه های مورد نظر خود را در مسیر درست در هاست آپلود نمایید و وردپرس به صورت خودکار متوجه می شود که باید از افزونه های قرار گرفته در این پوشه استفاده کند. شاید تصور کنید که فعال کردن چند افزونه کار چندان دشواری نباشد اما واقعیت این است زمانی که شما مدیریت چند وب سایت وردپرسی را در کنار هم در دست داشته باشید، بهتر می توانید متوجه اهمیت پوشه mu-plugins وردپرس شوید.

نکته ای که لازم است در نظر داشته باشید این است که شما امکان غیرفعال کردن افزونه های قرار گرفته در این پوشه را ندارید. در واقع اگر قصد دارید آنها را غیر فعال کنید لازم است که آنها را از روی این پوشه در هاست خود پاک کنید. شما می توانید افزونه های اصلی خود را که وجود آنها روی تمامی وب سایت های وردپرسی فعالتان ضروری است را در این پوشه قرار دهید و آنها را به یک بخش اصلی هسته وردپرس خود تبدیل کنید. بدین ترتیب دیگر نیازی نیست که برای نصب هر یک از این افزونه ها روی وب سایت های خود اقدام کنید و در همان مرحله نصب وردپرس تمامی این افزونه ها به صورت پیش فرض برای شما فعال می شود.

آموزش رایگان وردپرس

ویژگی های پوشه mu-plugins وردپرس

افزونه هایی که در پوشه mu-plugins قرار می گیرند دارای یکسری ویژگی های منحصر به فرد هستند که باعث می شود نسبب به افزونه های فعال روی یک وب سایت تفاوت هایی را داشته باشند. در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

ویژگی های پوشه mu-plugins وردپرس

  • اصلی ترین ویژگی افزونه هایی که در پوشه mu-plugins قرار می گیرند این است که به صورت پیش فرض فعال می باشند. در واقع تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که فایل افزونه مورد نظر را در مسیر دایرکتوری mu-plugins آپلود نمایید. سپس پلاگین به صورت خودکار فعال شده و شما دیگر نیازی به طی کردن فرآیند فعال سازی افزونه روی وردپرس خود نخواهید داشت. موضوعی که درباره این پوشه وجود دارد این است که اگر شما فایل های مربوط به افزونه ها را در مسیر درست آن قرار دهید، وردپرس آنها را به صورت خودکار اجرا می کند.
  • موضوع دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که شما نمی توانید این افزونه ها را از طریق صفحه مربوط به «افزونه ها» در وردپرس غیرفعال نمایید. تنها راهی که امکان غیرفعالسازی یکی از افزونه های قرار گرفته در این وب سایت را دارید این است که فایل را از پوشه mu-plugins پاک کرده یا جا به جا نمایید. بدین ترتیب دیگر تا زمانی که خودتان از طریق پنل مدیریتی هاست اقدام نکنید، امکان غیرفعالسازی یک افزونه را نخواهید داشت.
  • با توجه به اینکه شما امکان فعالسازی دستی افزونه های قرار گرفته در این پوشه را ندارید، نمی توانید از قابلیت هوک وردپرس استفاده کنید. در واقع با هوک شما می توانید به وب سایت خود قابلیت های جدیدی را اضافه کرده و آن را شخصی سازی کنید. در نتیجه اگر می خواهید از این قابلیت وردپرس بهره بگیرید بهتر است افزونه های خود را در پوشه mu-plugins قرار ندهید.

نحوه ایجاد پوشه Must-Use plugins وردپرس

افزونه هایی که حالت Must-Use می گیرند از نظر کارکرد با افزونه های دیگر تفاوتی ندارند، تنها تفاوت آنها مسیری است که در آن روی هاست قرار می گیرند. در ادامه به شما خواهیم گفت که از چه مسیری پیش بروید تا بتوانید افزونه های خود را در پوشه مورد نظر آپلود نمایید. برای آپلود افزونه های پیش فرض وردپرس باید به شکل زیر پیش بروید:

  1.  در ابتدا به منظور ورود به پنل مدیریتی هاست خود باید اقدام به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود نمایید. در این مقاله به صورت پیش فرض از کنترل پنل سی پنل استفاده می کنیم.
  2. در این مرحله باید از طریق منو «Files» زیر منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
    پوشه mu-plugins چیست؟
  3. سپس در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود مسیر «public_html» را انتخاب نمایید.
    پوشه mu-plugins وردپرس چیست؟
  4. از میان گزینه های قرار گرفته در این مسیر، پوشه «wp-content» را انتخاب کنید.
    نحوه کار با پوشه mu-plugins وردپرس
  5. به طور معمول افزونه های نصب شده در پوشه ای تحت عنوان «plugins» قرار گرفته اند. حال برای ایجاد افزونه های Must-Use باید پوشه ای تحت عنوان «mu-plugins» ایجاد نمایید. برای اینکار همانند تصویر زیر روی گزینه «Folder» کلیک نمایید.
    آموزش کار با پوشه mu-plugins وردپرس
  6. نام دایرکتوری که ایجاد می کنید را «mu-plugins» قرار دهید و سپس روی دکمه «Create New Folder» کلیک کنید.
    نحوه ایجاد پوشه mu-plugins وردپرس
  7. حال دایرکتوری ایجاد شده را باز کرده و همانند تصویر زیر روی گزینه «File» کلیک کنید.
    آموزش ایجاد پوشه mu-plugins وردپرس
  8. یک فایل php تحت عنوان «my-first-mu-plugin.php» ایجاد کرده و در ادامه روی دکمه «Create New File» کلیک نمایید.
    چگونگی ایجاد پوشه mu-plugins وردپرس
  9. بعد از ایجاد فایل مورد نظر در دایرکتوری «mu-plugins» مشابه تصویر زیر با کلیک روی گزینه «Edit» اقدام به ویرایش آن نمایید.
    نحوه ایجاد پوشه mu-plugins وردپرس
  10. حال در این مرحله کد زیر را در صفحه وارد کنید.
    <?php
    function Test(){
    echo '<p style="float:left; padding: 10px;margin:3px; background-color: gray;">WisdmLabs</p>';
    }
    add_action('wp_footer','Test');
    ?>
    در ادامه نیز روی دکمه «Save Changes» کلیک کنید.
    پوشه mu-plugins وردپرس چیست؟
  11. حال اگر به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید، می توانید در صفحه مربوط به منو «افزونه ها» زبانه ای تحت عنوان «لازم» را مشاهده نمایید. فایل php تستی شما در این بخش به عنوان یک افزونه نمایش داده می شود.
    پوشه must-use-plugins وردپرس چیست؟

اکنون اطلاعات مربوط به افزونه هایی که در پوشه mu-plugins هاست قرار بگیرند در سربرگ “لازم” نمایش داده می شوند و شما به وردپرس می گویید این افزونه ها الزاما باید اجرا شوند. این قابلیت برای مدیران وبسایت ها بسیار کاربردی است و اجازه حذف برخی افزونه ها را به کلی می گیرند.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا با بیان توضیحات کامل به این سوال که پوشه mu-plugins چیست پاسخ مناسبی را ارائه دهیم. بدین ترتیب شما این شانس را دارید که افزونه های اصلی وب سایت وردپرسی را شناسایی و مدیریت نمایید. در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی درباره نکاتی که در این آموزش بیان شده است، از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. سوالات و نظرات شما در سریع ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گرفته و در اسرع وقت پاسخ داده می شود.

همان طور که پیشتر نیز ذکر شد برای مدیریت حرفه ای سایت خود می بایست از قابلیت ها و امکانات وردپرس به بهترین نحو ممکن استفاده کنید. در این راستا بهتر است از سرویس هایی برای میزبانی سایت خود استفاده کنید که دارای سرعت و کیفیت بالایی باشند تا به راحتی قادر به مدیریت هاست خود باشید و هنگی و کند بودن سرویس برای شما خسته کننده نباشد. در این راستا میزبان فا برای اولین بار در ایران از سرویس هاست ابری با آپتایم 100 و سرعت فوق العاده بالا رونمایی کرده است.

خرید هاست ابری وردپرس

نوشته چه افزونه هایی در پوشه mu-plugins وردپرس قرار می گیرد؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان

$
0
0

یکی از مهم ترین موضوعاتی که باید در هنگام راه اندازی یک کسب و کار آنلاین به آن توجه داشت ایجاد یک محیط امن برای بازدیدکنندگان و کاربران سایت است. در واقع بعد از تهیه یک هاست پایدار مثل خرید هاست ابری اولین گامی که باید بردارید این است که امنیت وب سایت خود را بالا ببرید. چرا که مشتریان شما باید بتوانند با خیال راحت اطلاعات شخصی خود مثل نام، اطلاعات کارت و … را در اختیار شما قرار داده و از وب سایت خرید کنند. پایه ای ترین راه برای افزابش امنیت وب سایت خرید گواهینامه ssl یا فعال سازی ssl رایگان است. حال ممکن است این سوال برای شما مطرح شود که چگونه گواهینامه ssl بگیریم؟ یکی از شرکت هایی که شما می توانید به کمک پنل آن گواهینامه ssl رایگان دریافت کرده یا ssl خود را تعریف نمایید، ابرآوران است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به نحوه فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان به عنوان یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات ssl بومی بپردازیم.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

امکان فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان

ابرآروان یک شبکه توزیع محتوا (cdn) است که کمک می کند تا بتوانید سرعت و کیفیت بیشتری را تجربه کنید. در پنل کاربری این وب سایت بخشی تحت عنوان تنظیمات https وجود دارد که به شما این امکان را می دهد تا از ssl رایگان ارائه شده توسط این شرکت استفاده کرده یا ssl خود مثل ssl رایگان Lest’s Encrypt را فعال یا غیرفعال نمایید. همچنین شما این امکان را دارید که با ایجاد یک زنجیره گواهینامه ssl یا همان فایل SSL Certificate Trust Chain امنیت وب سایت خود را افزایش داده و فعال بودن ssl روی آن را تایید کنید. این زنجیره شامل دو مجوز گواهینامه اصلی یعنی مجوزهای ریشه ای و مجوزهای میانی می شود. با آپلود این فایل در واقع پروتکل https در تمامی مرورگرها به درستی عمل می کند و شما دیگر با مشکلات احتمالی مواجه نمی شوید. با ما همراه باشید تا به شکل دقیق تری نحوه فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان را به شما آموزش دهیم.

اگر تمایل دارید با قابلیت های cdn بیشتر آشنا شوید و نحوه راه اندازی ابر آروان را بیاموزید، پیشنهاد می کنیم آموزش های تصویری زیر را دنبال کنید.

cdn چیست؟ و چه کاربردی دارد؟  آموزش نحوه راه اندازی cdn ابر آروان

راهنمای گام به گام فعالسازی ssl در cdn ابرآروان

به منظور انجام تنظیمات مربوط به گواهینامه ssl در ابرآروان باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در اولین گام از فرآیند فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان با وارد کردن اطلاعات ورود خود یعنی همان آدرس ایمیل و رمز عبورتان وارد پیشخوان ابرآروان شوید.
    آموزش فعالسازی ssl ابرآروان
  2. سپس از طریق منویی که در سمت راست صفحه نمایش داده می شود گزینه «CDN» را انتخاب نمایید.
    آموزش نحوه فعالسازی ssl ابرآروان
  3. با این کار منوی جدیدی برای شما به نمایش گذاشته می شود که برای فعال شدن گزینه های آن باید در ابتدا نام دامنه خود را همانند تصویر زیر انتخاب نمایید.
    چگونگی نحوه فعالسازی ssl ابرآروان
  4. بعد از فعال شدن منوهای موجود باید روی منو «تنظیمات HTTPS» کلیک کنید تا صفحه مربوط به فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان برای شما به نمایش گذاشته شود.
    نحوه فعالسازی ssl ابرآروان
  5. در این صفحه شما این امکان را دارید که تعیین کنید می خواهید از ssl ابرآروان استفاده کنید یا اینکه ترجیح می دهید از ssl خودتان مثل Let’s Encrypt استفاده نمایید. اگر قصد دارید در خصوص فعالسازی ssl ابرآروان اقدام نمایید باید گزینه «گواهی نامه آروان» را فعال کنید.آموزش نحوه فعالسازی ssl ابرآروان
  6. لازم است در نظر داشته باشید که فعالسازی ssl ابرآروان وابسته به تنظیم ns در ابرآروان است. در غیر این صورت با خطا رو به رو می شوید.
    آموزش انتقال رکوردهای dns کلودفلر به ابر آروان آموزش نحوه فعال یا غیرفعالسازی ssl ابرآروان
  7. اما اگر قصد فعالسازی ssl خودتان را دارید تنها کافی است گزینه «گواهی نامه کاربر» را فعال نمایید. حال نیاز است که از طریق قسمت هایی که تحت عنوان «Private Key file» و «Certificate file» وجود دارد، اطلاعات مربوط به ssl مورد نظر خود را وارد نمایید. برای این کار باید روی دکمه «انتخاب» کلیک کرده و فایل های تهیه شده مربوطه را آپلود نمایید.
    آموزش چگونگی فعال یا غیرفعالسازی ssl ابرآروان

اما چگونه به منظور فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان اطلاعات مربوط به ssl خود را تهیه کرده و در ابرآروان آپلود نمایید؟ برای این کار باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در ابتدا اقدام به دریافت «Private Key file» و «Certificate file» از طریق پنل مدیریتی هاست خود نمایید. ما در این مقاله به صورت پیش فرض پنل مدیریتی هاست سی پنل را مورد استفاده قرار می دهیم. به همین منظور باید با وارد کردن اطلاعات خود در خصوص ورود به هاست سی پنل اقدام کنید.
  2. سپس از طریق منو «Security» زیر منو «SSL/TLS» را انتخاب کنید.
    آموزش غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  3. در صفحه جدید گزینه های مختلفی قابل مشاهده خواهد بود که شما باید در ابتدا همانند تصویر به منظور ایجاد «Private Key» روی لینک قرار گرفته در زیر عنوان «Private Keys» کلیک کنید.
    آموزش نحوه غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  4. در صفحه مربوطه می توانید با کلیک روی گزینه «Edit» کلید فعلی را مشاهده کنید. همچنین می توانید با کلیک روی گزینه «generate new key» یک کلید جدید را تولید نمایید.
    آموزش چگونگی غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  5. محتوای قرار گرفته در بخش «Encoded Private Key» را کپی کرده و در یک نوت پد قرار دهید.
    آموزش چگونگی فعال یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  6. حال زمان آن می رسد که نوت پد ایجاد شده را ذخیره نمایید. برای این کار از طریق زبانه «File» گزینه «save as» را انتخاب نمایید.
    چگونگی فعال یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  7. سپس نام فایل را با پسوند «key.» قرار دهید مثلاً بنویسید «test.key» و سپس «Save as type» را نیز به حالت «All Files» تغییر داده و روی دکمه «Save» کلیک کنید.
    آموزش فعال یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  8. در ادامه باید اقدام به ایجاد CRT نمایید. برای اینکار دوباره در هاست خود از طریق منو «Security» زیر منو «SSL/TLS» را انتخاب کنید و این بار روی لینک مربوط به «Certificates» کلیک کنید.
    نحوه فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  9. در این مرحله نیز همانند تولید کلید یا روی «Edit» کلیک کنید یا اینکه اقدام به تولید یک CRT جدید با استفاده از بخش «Generate a New Certificate» نمایید. در این قسمت باید با توجه به حالت تولید کلید پیش بروید. یعنی اگر در آن قسمت اقدام به تولید کلید جدید کرده اید در این بخش نیز باید همین کار را انجام دهید.
    چگونگی فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  10. محتوای قرار گرفته در بخش «Encode Certificate» را کپی کرده و به صورت یک فایل txt ذخیره نمایید.
    آموزش کامل فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  11. حال زمان آن می رسد که برای ساختن فایل SSL Certificate Trust Chain فایل های Root Certificate و Intermediate Certificate را نیز تهیه کرده و به همراه فایل Certificate در یک فرمت خاص قرار داده و در ابرآروان آپلود نمایید. شما می توانید فایل های خواسته شده را به راحتی و از طریق وب سایت شرکت صادرکننده Certficate دانلود نمایید. اگر شما در حال استفاده خدمات Let”s Encrypt هستید باید به آدرس https://letsencrypt.org/certificates/ مراجعه نمایید. سپس با کمک لینک های قرار گرفته در بخش active هر دو فایل Root Certificate و Intermediate Certificate محتوای مربوط به آنها را کپی و هر کدام را به صورت جداگانه در یک فایل نت پت با فرمت txt. ذخیره کنید.
    آموزش چگونگی فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
    نکته: بهتر است نام هر یک از این فایل ها را دقیقاً با عنوان خودشان ذخیره کنید تا با هم اشتباه گرفته نشوند.
  12. در این مرحله زمان ادغام فایل Certifcates و فایل های Root Certificate و Intermediate Certificate به منظور ایجاد یک SSL Certificate Trust Chain برای فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان می رسد. برای این کار باید آنها را به فرمت زیر در یک فایل نوت قرار دهید:
    ——BEGIN CERTIFICATE——
    (Your Primary SSL certificate: yourwebsite.crt)
    ——END CERTIFICATE——
    ——BEGIN CERTIFICATE——
    (Your Intermediate certificate: INTERMEDIATE.crt)
    ——END CERTIFICATE——
    ——BEGIN CERTIFICATE——
    (Your Root certificate: Root.crt)
    ——END CERTIFICATE—–
  13. بعد از اینکه اطلاعات را به ترتیب بالا در یک فایل نوت قرار دادید باید آن را ذخیره نمایید. همانند توضیحات عنوان شده در بخش 6 و 7 اقدام کنید اما نام فایل را با پسوند crt. یادداشت نمایید.
    نحوه فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران
  14. سپس آنها را در بخش های مربوطه در صفحه https ابرآروان آپلود نمایید.
    فعالسازی یا غیرفعالسازی SSL ابرآوران

در صورتی که تمامی مراحل را به درستی طی کرده باشید، همانند تصویر زیر پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن را دریافت می کنید.

در این مقاله تلاش بر این بوده است تا نحوه فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب شما می توانید به راحتی اقدام به فعالسازی ssl خود در cdn ابرآروان نموده و امنیت وب سایت خود را به شکل مناسبی تامین نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. 🙂

آموزش تنظیمات cdn

نوشته آموزش فعال یا غیرفعالسازی ssl در cdn ابرآروان اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش نحوه فعال سازی gzip در وردپرس

$
0
0

همیشه مقوله سرعت از دید موتورهای جستجو بسیار مهم بوده و تاثیر مستقیمی در سئوی سایت دارد البته انتخاب یک هاست بسیار پر سرعت و قدرتمند مثل هاست ابری هم تاثیر شگفت انگیزی روی سرعت سایت خواهد داشت. یکی از روش های چشمگیر افزایش سرعت، فعال سازی gzip در وردپرس و افزودن کد فعال سازی gzip در هاست می باشد. با استفاده از gzip وردپرس حجم کلیه صفحات سایت شما تا حد مطلوبی کاهش پیدا میکنه و از اونجایی که با افزایش سرعت سایت امتیاز بیشتری نزد موتورهای جستجو دریافت خواهید کرد بازدید شما به دلیل صعود به صدر نتایج موتورهای جستجو بیشتر شده و از طرفی کاربران هم به دلیل اینکه صفحات شما زودتر بارگذاری می‌شوند به محض اینکه نام دامنه شما را در نتایج جستجو مشاهده کنند روی اون کلیک خواهند کرد.

در این آموزش از پایگاه دانش میزبان فا قصد دارم تا ابتدا به معرفی gzip بپردازم تا ببینیم که اصلا Gzip چیست؟ برای ما چه کاربردی خواهد داشت؟ و چگونه می توان نسبت به فعال سازی gzip در وردپرس اقدام کرد. پس با ما همراه باشید تا در این مقاله به معرفی کامل gzip وردپرس بپردازیم.

Gzip چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

حتما با فرمت‌های فشرده سازی zip و rar که برای کاهش حجم فایل‌هاتون از این فرمت‌ها استفاده می‌کنید آشنایی دارید. gzip هم دقیقا کارکردی مشابه این نرم‌افزارها و فرمت‌ها داره که با استفاده از الگوریتم مورد استفاده توسط همین روش فشرده‌سازی برای کاهش حجم صفحات سایت‌ها مورد استفاده قرار میگیره که اونو با نام gzip می‌شناسیم.

جالب است بدانید قابلیت Gzip در سرویس های هاست میزبان فا فعال می باشد و دیگر نیازی به فعالسازی دستی آن نخواهید داشت. 😍

وقتی کاربری وارد سایت شما میشه درخواست برای دریافت اطلاعات سایت در مرورگر برای سرور ارسال شده و بعد از اینکه سرور به این درخواست پاسخ مثبت داد فایل‌ها شروع به بارگذاری می‌کنند. حالا هرچه حجم این فایل‌های استفاده شده در صفحات بیشتر باشه زمان بیشتری صرف لود کامل سایت خواهد شد. بنابراین باید حجم صفحات خودمون را با استفاده از gzip وردپرس کاهش بدیم تا در مدت زمان کوتاه‌تری یک صفحه وب برای کاربر لود شده و در دسترس قرار گیرد.

Gzip چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

با استفاده از gzip وردپرس کلیه فایل‌های مربوط به html، css، جاوا اسکریپت و… فشرده شده و کدهای تکراری اون نادیده گرفته می‌شوند و بنابراین سایت با سرعت بیشتری لود خواهد شد.

تست فعال بودن Gzip وردپرس

قبل از اینکه به روش‌های استفاده از قابلیت gzip در وردپرس بپردازم پیشنهاد می‌کنم برای اینکه واقعا ببینید gzip تا چه میزان در افزایش سرعت سایت وردپرس تاثیرگذار خواهد بود یک بار سایت خودتون را که از gzip استفاده نشده آنالیز و بررسی کنید. برای این منظور به وبسایت giftofspeed.com/gzip-test یا varvy.com/tools/gzip مراجعه کنید.

  1. ابتدا آدرس سایت خود را در فیلد وارد کنید.
  2. روی دکمه Chek یا Test کلیک کنید.
  3. در نهایت خواهید دید قابلیت gzip در سایت شما فعال است یا خیر.

تست فعال بودن Gzip وردپرس

در وبسایت varvy.com/tools/gzip نیز قادر هستید وبسایت خود را آنالیز نموده و نتیجه را مشاهده نمایید. مشابه چیزی که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید آدرس کامل سایت خودتون را در فیلد مربوطه وارد کرده و روی آیکون Test کلیک کرده و منتظر بمونید تا سایت آنالیز شده و بر اساس افزونه‌های وردپرس و قالبی که از اون استفاده می‌کنید به شما بگه که با استفاده از Gzip وردپرس تا چه میزان قادر هستید تا حجم صفحات خود را کم کنید.

تست فعال بودن Gzip وردپرس

از اونجایی که Gzip بر روس سرورهای هاست میزبان‌فا فعال است در تستی که انجام دادم درصد متوسطی از حجم صفحات من در مجموع کم خواهد شد. اما روی هاستی که gzip فعال نباشه تا 70 درصد هم میشه که حجم صفحات را کم کنید.

روش های فعال سازی gzip در وردپرس و هاست

حالا بعد از اینکه سایت خودتون را آنالیز کردید و حجم صفحات و تعداد اون در حالتی که gzip وردپرس فعال نیست مشخص شد میتونید تا شروع به فعال کردن gzip وردپرس روی سایت خودتون کنید و سرعت سایت خودتون را افزایش دهید. برای فعال کردن Gzip وردپرس در این آموزش به دو راهکار اشاره خواهم نمود و می‌تونید از هر روشی که راحت‌تر بودید اقدام به فعال سازی gzip در وردپرس کنید.

  • استفاده از کدنویسی
  • استفاده از افزونه

1- فعال کردن Gzip در وردپرس با افزونه gzip وردپرس

به کمک افزونه ها به سادگی می توان قابلیت gzip را فعال کرد. از افزونه Enable Gzip Compression استفاده کنید. این افزونه بنا به نوع وب ‌سرور هاست شما از نوع gzip مناسب استفاده میکنه و حجم صفحات شما را کاهش خواهد داد. افزونه gzip وردپرس تا به امروز تونسته تا بیش از 20.000 نصب فعال و کسب امتیاز 4.4 را ازآن خودش کنه که می تونید برای فشرده‌سازی صفحات در وردپرس استفاده کنید.

برای استفاده از افزونه کافیه ابتدا با کلیک روی دکمه زیر اونو دانلود کنید و سپس با استفاده از آموزش آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در وردپرس کنید.

دانلود افزونه Gzip وردپرس

این افزونه دارای تنظیمات خاصی نیست و کافیه تا اونو نصب و فعال کنید. بعد از فعال سازی این افزونه قابلیت Gzip در سایت شما فعال شده و حجم صفحات شما کاهش پیدا خواهند کرد و نیازی به انجام تنظیمات و یا کار خاصی نخواهید داشت.

2- فعال سازی gzip در htaccess

اگر تمایلی به استفاده از افزونه ندارید میتونید با استفاده از کدنویسی اقدام به فعال سازی Gzip در وردپرس کنید. برای این منظور بسته به کنترل پنل هاست به کمک آموزش ورودبه هاست سی پنل یا آموزش ورود به هاست دایرکت ادمین وارد File Manager هاست خود شوید. در این اموزش فرض می کنیم کنترل پنل سی پنل دارید اما روال کار کاملا یکسان است.

آپلود در سی پنل

مشابه تصویر بالا با کلیک روی گزینه File Manager در هاست سی پنل وارد محیط مدیریت فایل‌ها در هاست خواهید شد، حالا به مسیری که وردپرس را در سایت نصب کردید وارد شوید. اگر وردپرس روی دامنه شما نصب شده کافیه به مسیر /public_html/ مراجعه کنید و به دنبال فایلی با نام htaccess. بگردید. اما اگر اقدام به نصب وردپرس در ساب دامنه و یا ساب فولدر کردید کافیه تا به مسیر مورد نظر که وردپرس در اون پوشه نصب شده مراجعه کنید و دنبال فایل htaccess. بگردید.

htaccess یک فایل مخفی در هاست است. اگر آن را نیافنید از آموزش های زیر کمک بگیرید.

مشاهده فایل های مخفی در دایرکت ادمین  نحوه مشاهده فایل های مخفی در سی پنل

فایل htaccess. جزء فایل‌های مخفی در هاست است که ممکنه در اولین ورودتون به هاست قادر به مشاهده اون نباشید. بنابراین در همین مسیر فایل منیجر که قرار دارید روی دکمه Settings که در بالای صفحه در سمت راست قرار داره کلیک کنید تا پنجره زیر برای شما باز شود.

فایل htaccess کجاست

سپس تیک گزینه Show Hidden Files را انتخاب کرده و در نهایت روی دکمه Save کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.

مشاهده فایل های مخفی هاست

حالا قادر به مشاهده فایل htaccess. هستید و می‌تونید با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Edit این فایل را ویرایش کنید و کدهای زیر را در مکان مناسبی از فایل اضافه کنید. پیشنهاد می‌کنم کدهای زیر را در انتهای این فایل قرار بدین تا تداخلی با سایر کدها ایجاد نشود.

AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript

اگر از هاست دایرکت ادمین استفاده می‌کنید استفاده از کد زیر برای فایل htaccess. گزینه بهتری خواهد بود.

<ifModule mod_gzip.c>
mod_gzip_on Yes
mod_gzip_dechunk Yes
mod_gzip_item_include file .(html?|txt|css|js|php|pl)$
mod_gzip_item_include handler ^cgi-script$
mod_gzip_item_include mime ^text/.*
mod_gzip_item_include mime ^application/x-javascript.*
mod_gzip_item_exclude mime ^image/.*
mod_gzip_item_exclude rspheader ^Content-Encoding:.*gzip.*
</ifModule>

استفاده از سایر افزونه ها

از اونجایی که همه ما از افزونه‌هایی نظیر افزونه W3 Total Cache یا Wp Fatest Cache و wp super cache و… برای افزایش سرعت بارگذاری سایت استفاده می کنیم اگر شما هم از افزونه‌های کش وردپرس استفاده می‌کنید با مراجعه به تنظیمات این افزونه‌ها بررسی کنید و ببینید که آیا امکان استفاده از Gzip وردپرس در این افزونه‌ها وجود دارد یا خیر. در صورتی که امکان استفاده از gzip وردپرس در چنین افزونه‌هایی فراهم بود نیازی به استفاده از افزونه معرفی شده یا کد معرفی شده در مقاله ندارید و کافیه تا تیک فعال کردن Gzip را فعال کنید.

به عنوان نمونه اگر از افزونه W3 Total Cache استفاده می‌کنید کافیه تا با مراجعه به مسیر Performance> Browser Cache در پیشخوان وردپرس مشابه تصویر زیر اقدام به فعال کردن قابلیت gzip وردپرس در این افزونه کنید.

فعال کردن gzip سایت

امیدوارم که این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشه و با استفاده از اون تونسته باشید تا نسبت به فعال سازی gzip در وردپرس اقدام کنید. اگر در رابطه با این آموزش سوالی داشتید و یا مشکلی برای شما پیش اومده در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم.

نوشته آموزش نحوه فعال سازی gzip در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.


چطور برای جلوگیری از هک شدن ورژن وردپرس را مخفی کنیم؟

$
0
0

حفظ امنیت وب سایت یکی از اصلی ترین اقداماتی است که افراد به آن فکر کرده و برای آن برنامه ریزی می کنند. اما موضوعی که وجود دارد این است که گاهاً پیش می آید که آنقدر درگیر روش های پیچیده و خاص می شوند که تمرکز خود را از اقدامات امنیتی پایه ای و در عین حال ساده از دست می دهند. یکی از این اقدامات مخفی کردن ورژن وردپرس است. در واقع شما می توانید با این کار جلو آلوده شدن وب سایت خود توسط هکرها را تا حد زیادی بگیرید. چرا که هر چقدر وب سایت شما برای هکرها ناشناخته تر باشد، امکان هک کردن آن نیز کمتر خواهد بود چرا که با بروزرسانی وردپرس، باگ نسخه های قبلی گزارش می شود و اگر همچنان در بستر نسخه های قبلی فعال باشید و هکری از نسخه وردپرس شما آگاه شود به ساده ترین شکل ممکن بر اساس باگ های موجود در هسته وردپرس، قادر به هک سایت شما خواهد بود. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه مخفی سازی ورژن وردپرس را به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

مخفی سازی ورژن وردپرس به منظور افزایش امنیت سایت

به صورت پیش فرض افراد می توانند به راحتی و به روش های مختلف ورژن وردپرس شما را مشاهده نمایند. این موضوع شاید در ابتدا به نظر شما موضوع حساسی نباشد و بی تفاوت از کنار آن بگذرید. اما واقعیت این است که همین موضوع می تواند امنیت وب سایت شما را تحت الشعاع قرار دهد.

تصور کنید شما یک هکر هستید که قصد دارید به داخل یک وب سایت نفوذ کنید. مشخصاً زمانی که بدانید برای راه اندازی وب سایت مورد نظر از چه نسخه وردپرس استفاده شده است، به شکل راحت تری می توانید به خواسته خود برسید. چرا که با عدم مخفی سازی ورژن وردپرس این شانس را به هکر می دهید که بتواند از باگ های موجود در نسخه مورد نظر استفاده کند و به شکل راحت تری به درون وب سایت شما نفوذ کند.

در حال حاضر در بستر اینترنت برای شناسایی نسخه وردپرس و همچنین مخفی سازی آن روش های مختلفی معرفی شده است. موضوعی که باید در نظر داشته باشید این است که همه این روش ها درست نبود و نمی توان به شکلی کامل به آنها اعتماد کرد. در واقع شاید بتوانند به ظاهر مشکل شما را رفع کنند، اما کامل نبوده و برای یک هکر باهوش همچنان راه را باز می گذارند. در ادامه این مقاله متداول ترین و کاربردی ترین روش فهمیدن نسخه وردپرس و همچنین مخفی سازی ورژن آن برای افزایش امنیت را معرفی و به شما آموزش می دهیم. بدین ترتیب می توانید به راحتی و با چند گام ساده امنیت وب سایت خود را به شکل بسیار بهینه ای افزایش دهید.

آموزش فهمیدن نسخه وب سایت وردپرسی

اگر قصد دارید نسخه وردپرس یک وب سایت که بر پایه سیستم مدیریت محتوا وردپرس راه اندازی شده است را شناسایی نمایید، ساده ترین راه مشاهده کدهای مربوط به سورس آن وب سایت است. برای این کار باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در اولین گام باید وارد وب سایت مورد نظر شوید و در ادامه در صفحه اصلی راست کلیک نمایید و گزینه View Page Source را انتخاب نمایید یا کلیک های ترکیبی Ctr+U را فشار دهید.
    آموزش مخفی سازی ورژن وردپرس
  2. بدین ترتیب صفحه ای همانند تصویر زیر برای شما نمایش داده می شود که حاوی اطلاعات سورس وب سایت مورد نظر است.
    نحوه مخفی سازی ورژن وردپرس
  3. در این صفحه با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+F باکس جستجو را فعال نمایید. سپس عبارت generator را جستجو کنید.
    آموزش نحوه مخفی سازی ورژن وردپرس
  4. اگر مدیر وب سایت مورد نظر هنوز فکری برای مخفی سازی ورژن وردپرس خود نکرده باشد، در نتیجه جستجو می توانید به راحتی نسخه وردپرس آن را شناسایی نمایید.

حال اگر همین گام ها را برای وب سایت خود برداشتید و به نتیجه مشابه ای دست پیدا کردید، زمان آن می رسد که با اقدامی هوشمندانه اقدام به مخفی سازی ورژن وردپرس خود نمایید.

نحوه مخفی سازی ورژن وردپرس یک سایت

برای مخفی کردن نسخه وردپرس راه های مختلفی معرفی شده است اما توصیه ما به شما این است که از راه حلی استفاد کنید که با حل کامل مشکل مورد نظر امنیت وب سایت شما را افزایش دهد. برای این کار باید:

  1. در ابتدا با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید. به صورت پیش فرض در این آموزش از سی پنل استفاده خواهد شد.
  2. سپس از طریق منو «Files» روی زیر منو «File Manager» کلیک نمایید.
    آموزش نحوه مخفی سازی نسخه وردپرس
  3. در صفحه ای که برای شما به نمایش گذاشته می شود، دایرکتوری «Public_html» را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
    نحوه مخفی سازی نسخه وردپرس
  4. سپس از میان پوشه های موجود، دایرکتوری «wp-content» را انتخاب نمایید.
    آموزش مخفی سازی نسخه وردپرس
  5. در صفحه ای که برای شما باز می شود نیز پوشه «Theme» را انتخاب نمایید.
    آموزش کامل روش مخفی سازی نسخه وردپرس
  6. حال دایرکتوری مربوط به قالبی که در حال حاضر روی وب سایت فعال می باشد را پیدا کرده و روی آن دابل کلیک کنید تا وارد آن شوید.
    روش مخفی سازی نسخه وردپرس
  7. سپس از میان فایل های موجود فایل function.php را پیدا کرده روی آن راست کلیک نمایید و همانند تصویر زیر روی گزینه «Edit» کلیک کنید.
    آموزش مخفی سازی ورژن وردپرس
  8. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود، کد زیر را وارد کنید:
    function test_remove_version() {
    return '';
    }
    add_filter('the_generator', 'test_remove_version');
    سپس روی دکمه «افزودن» کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود.
    نحوه مخفی سازی ورژن وردپرس
  9. حال اگر دوباره مراحل مربوط به فهمیدن نسخه وب سایت وردپرسی را برای وب سایت خود طی کنید، هیچ کدی مربوط به generator به شما نمایش داده نمی شود.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده تا آموزشی جامع در خصوص نحوه فهمیدن نسخه استفاده شده در یک وب سایت وردپرسی و در نهایت آموزش مخفی سازی ورژن وردپرس را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب شما هم می توانید به راحتی متوجه شوید که وب سایت های دیگر از چه نسخه هایی استفاده نموده اند هم اینکه درهای وب سایت خود را روی هکرها بسته و امنیت وب سایت خود را افزایش می دهید. اگر احساس کردید که در خصوص محتوای ارائه شده در این مقاله ابهام یا سوالی را دارید، می توانید به راحتی از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما در ارتباط باشید. به نظرات شما در اسرع وقت رسیدگی شده و پاسخ داده می شود.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته چطور برای جلوگیری از هک شدن ورژن وردپرس را مخفی کنیم؟ اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش کامل رفع خطا too many redirects در وردپرس

$
0
0

راه اندازی یک وب سایت وردپرس و مدیریت آن در عین لذت بخش بودن می تواند چالش هایی را داشته باشد. شاید در ابتدا با خرید هاست با قیمت مناسب مثل هاست لینوکس ایران یا یک هاست حرفه ای مثل هاست وردپرسی تصور کنید اصل کار را انجام داده اید. اما در واقع این ادامه مسیر است که می تواند امکان موفقیت یا عدم موفقیت شما را مشخص نماید. شما در مسیر با چالش ها و مشکلات متعددی رو به رو می شوید که باید بتوانید به شکلی مناسب آنها را شناسایی و رفع نمایید. یکی از این چالش ها نمایش خطا too many redirects در وردپرس است. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به معرفی یکی از اصلی ترین خطاهای وردپرس یعنی ارور too many redirects پرداخته و نحوه رفع آن را به شما آموزش دهیم. خطا too many redirects وردپرس موجب می شود کاربران نتوانند به وب سایت شما دسترسی داشته باشند و این امر می تواند برای شما مشکل ساز شود. اما اگر با این خطا رو به رو شدید به هیچ عنوان نگران نشوید. چرا که می توانید با بررسی چند فاکتور اصلی این خطا را رفع کنید.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت، به شرح ذیل است:

نمایش خطا too many redirects در وردپرس

زمانی که یک مرورگر نتواند به سرور وب سایت متصل شود، با این ارور رو به رو می شوید. به عبارتی دیگر مرورگر تلاش می کند با توجه به پیوند یکتا وارد شده محل قرار گیری وب سایت شما را پیدا کرده و درخواست را به سرور مربوطه ارسال کند اما چون نمی تواند در این زمینه موفق باشد، درخواست برگشت داده می شود. در نتیجه وب سایت شما وارد یک حلقه ریدایرکت می شود. این خطا می تواند دلایل گوناگونی داشته باشد.

آموزش کامل رفع خطا too many redirects در وردپرس

از وجود مشکل در خود مرورگر گرفته تا وجود مشکل در پیکربندی تنظیمات وب سایت شما یا حتی استفاده از افزونه های خراب. زمانی که خطا too many redirects در وردپرس رخ داد شما به هیچ عنوان نمی توانید در همان ابتدا با اطمینان یک دلیل مشخص برای آن پیدا کنید. نیاز است که دلایل مختلف و اصلی را تک به تک مورد بررسی قرار دهید تا متوجه شوید که مشکل در کجا می باشد. با ما همراه باشید تا به بررسی دلایل بروز این ارور بپردازیم.

نحوه رفع ارور too many redirects در وردپرس

همانطور که اشاره شد تشخیص دلیل بروز این خطا چندان آسان نیست اما شما با داشتن یک پیش زمینه درباره آن و در ادامه بررسی این دلایل می توانید مشکل پیش آمد را حل نمایید. به منظور رفع خطای too many redirects وردپرس باید از یکی از راه حل های زیر استفاده نمایید:

  • حذف کش مرورگر
  • بررسی تنظیمات پیوند یکتا
  • غیرفعال سازی افزونه های ناسازگار
  • غیرفعالسازی فایل htaccess.
  • بررسی پیکربندی وردپرس شبکه

1. حذف کش مرورگر

مرورگرها گاهی ممکن است کوکی ها و کش خراب یا از رده خارج شده را ذخیره سازند. این اتفاق می تواند به راحتی باعث شود که شما با خطا too many redirects در وردپرس رو به رو شوید. بنابراین قبل از اینکه اقدام به اعمال هر گونه تغییراتی روی وب سایت نمایید، بهتر است مطمئن شوید که مشکل از مرورگر شما نمی باشد. تنها کاری که باید به همین منظور انجام دهید، حذف تاریخچه اطلاعات و کش مرورگر است.

  • در مرورگر chrome شما باید از طریق مسیر Clear Browsing Date<Advanced<Settings اقدام نمایید.
  • در مرورگر Mozilla شما باید از طریق مسیر Clear Data<Privacy and Security<Options پیش بروید.
  • در مرورگر Safari نیز باید مسیر Clear History<History را دنبال کنید.

2. بررسی تنظیمات پیوند یکتا

اگر بعد از پاک کردن حافظه مرورگر خود مشکل همچنان پابرجا بود، زمان آن می رسد که اطمینان حاصل کنید که تنظیمات لینک یکتا در وردپرس به درستی پیکربندی شده است یا نه. به طور معمول در صورت بروز این خطا نمی توانید وارد پنل مدیریتی وب سایت وردپرسی خود شوید. به همین دلیل باید تنظیمات لینک را با استفاده از فایل wp-config.php انجام دهید. برای این کار باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در ابتدا وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید. در این مقاله به صورت پیش فرض پنل مدیریتی دایرکت ادمین را در نظر می گیریم.
    آموزش نحوه ورود به کنترل پنل هاست سی پنل  آموزش ورود به دایرکت ادمین
  2. سپس از بخش «System Info & Files» باید روی گزینه «File Manager» کلیک کنید.
    ارور too many redirects در وردپرس
  3. در صفحه ای که برای شما باز می شوید روی «public_html» کلیک کنید.
  4. سپس از میان فایل ها و پوشه های موجود در این مسیر فایل wp-config.php را پیدا کرده و روی گزینه «Edit» کلیک کنید.
    خطا too many redirects در وردپرس
  5. دو خط زیر را به فایل مورد نظر اضافه نمایید.
    define('WP_HOME','http://example.com');
    define('WP_SITEURL','http://example.com');
    نکته: در نظر داشته باشید که باید بخش example.com را با نام دامنه خود جایگزین نمایید.
  6. سپس تغییرات اعمال شده را ذخیره کرده و دوبار بررسی کنید که آیا با تغییر لینک نمایش خطا too many redirects در وردپرس متوقف می شود یا نه.

اما اگر به هر شکلی امکان ورود به پیشخوان وردپرس وب سایت خود را دارید، می توانید به راحتی و به شکل زیر تنظیمات لینک های خود را بررسی و تغییر دهید. برای این کار باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا باید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد پیشخوان وردپرس شوید.
    آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس
  2. سپس از طریق منو «تنظیمات» روی زیر منو «عمومی» کلیک کنید.
    رفع ارور too many redirects در وردپرس
  3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود، «نشانی وردپرس» و «نشانی سایت» را بررسی نماید. شما باید مطمئن شوید ک این لینک ها به درستی پیکربندی شده اند.
    نحوه رفع ارور too many redirects در وردپرس
  4. بعد از بررسی آنها اگر نیاز به اعمال تغییراتی در هر یک از آنها بود، تغییرات را انجام داده.
  5. سپس روی دکمه «ذخیره تغییرات» کلیک کنید.

3. غیرفعال سازی افزونه های ناسازگار

یکی دیگر از دلایل بروز خطا too many redirects در وردپرس می تواند استفاده از پلاگین های خراب یا منسوخ باشد. برای اینکه مطمئن شوید مشکل پیش آمده به افزونه های شما مرتبط است یا نه می توانید تمامی این افزونه ها را با هم غیرفعال کنید و نتیجه آن را در بازدید از وب سایت خود ببینید.

اگر تمایل دارید  در خصوص افزونه های که باعث بروز ناسازگاری می شوند بیشتر بداندی، راهنمای اموزشی زیر را مطالعه نمایید.

تداخل افزونه ها در وردپرس و نحوه رفع آن

  1. وارد پیشخوان پنل مدیریتی هاست خود شوید.
  2. سپس از طریق گزینه «System Info & Files» منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
  3. سپس وارد بخش «public_html» شده و از میان فایل ها قرار گرفته در آن «wp_content» را انتخاب نمایید.
    آموزش رفع ارور too many redirects در وردپرس
  4. پوشه ای تحت عنوان «Plugins» وجود دارد که باید نام آن را تغییر دهید.
    نحوه رفع ارور too many redirects وردپرس
  5. سپس به وب سایت خود مراجعه کنید و ببینید مشکل رفع شده است یا نه. اگر مشکل مرتفع شده است پس دلیل نمایش این خطا یک یا چند افزونه فعال وب سایتتان است.
  6. مسیر بالا را مجددا طی کرده و نام پوشه را به «Plugins» برگردانید تا دوباره فعال شوند.
  7. سپس یک به یک افزونه ها را حذف کنید و نتیجه را بررسی کنید. بدین ترتیب می توانید به راحتی پلاگین خراب یا منسوخ مشکل ساز را شناسایی نمایید.

4. غیرفعالسازی فایل htaccess.

یکی دیگر از موضوعاتی که می تواند منجر به بروز خطا too many redirects در وردپرس شود، تغییرات در فایل htaccess. است. در چنین مواقعی شما می توانید با غیرفعالسازی این فایل مشکل موجود را رفع نمایید.

نکته: به دلیل نقش مهم فایل htaccess. روی تنظیمات وب سایت شما، بهتر است قبل از اعمال هرگونه تغییراتی یک نسخه بکاپ از نسخه اولیه آن تهیه نمایید. دقت داشته باشید htaccess. یک فایل مخفی است اگر آن را نیافتید راهنمای قدم به قدم زیر را دنبال کنید.

مشاهده فایل های مخفی در دایرکت ادمین نحوه مشاهده فایل های مخفی در سی پنل

به منظور تغییر فایل htccess. شما باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. با استفاده از نام کاربری و رمز عبور تعیین شده وارد پنل مدیریت هاست خود شوید.
  2. در گام بعدی باید با استفاده از گزینه «System Info & Files» منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
  3. سپس وارد بخش «public_html» شده و فایل htaccess. را پیدا نمایید.
  4. با تغییر نام این فایل در واقع می توانید آن را غیرفعال کنید. بعد از این کار دوباره به وب سایت خود مراجعه و نتیجه را بررسی کنید.
    رفع ارور too many redirects وردپرس
  5. اگر این اقدام نتیجه بخش بود دوباره به سراغ این فایل رفته و نام آن را درست کنید. سپس روی گزینه «Edit» کلیک کنید و پیکربندی آن را بررسی کنید. در نظر داشته باشید که محتوای آن باید مطابق با پیکربندی پیش فرض باشد.
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

در صورت وجود هر گونه تفاوت، محتوای آن را پاک کرده و با دستور زیر که همان دستور پیش فرض است جایگزین نمایید.

5. بررسی پیکربندی وردپرس شبکه

در صورتی که در وردپرس شبکه خود وب سایت جدیدی را ایجاد کرده اید که لینکی مشابه با یکی از وب سایت های فعال یا غیرفعال در این شبکه را دارد با این خطا مواجه می شوید. به منظور رفع آن می توانید وب سایت جدید را حذف کرده یا اگر نام فایل را تغییر داده اید که مشابه فایل موجود دیگری شده است، تنظیمات شبکه را به حالت قبل برگردانید. همچنین می توانید در صورت عدم نیاز به لینک قبلی مشابه، آن را حذف کنید و با لینک جدید جایگزین نمایید.

آموزش نصب وردپرس شبکه یا چند سایته

در این سری مقالات آموزش رایگان وردپرس تلاش ما بر این بوده است تا با ارائه آموزشی کامل درباره خطا too many redirects در وردپرس در زمینه رفع شناسایی و رفع آن در کنار شما همراهان عزیز باشیم. این مورد یکی از خطاهای معمول و در عین حال پیچیده وردپرس است که با داشتن شناخت کافی از روش رفع آن می توانید به راحتی آن را حل نمایید. در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهامی درباره اطلاعات ارائه شده در این مقاله می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته آموزش کامل رفع خطا too many redirects در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش غیرفعال کردن ویرایشگر پوسته و افزونه در وردپرس

$
0
0

راه اندازی یک وب سایت وردپرسی هدفی است که در عصر حاضر بسیاری از افراد به دنبال آن هستند. آنها برای شروع کار اقدام به خرید هاست با قیمت مناسب با قابلیت های بالا مثل هاست ابری وردپرس که از پایداری و سرعت بالایی برخوردار است، نموده و در نهایت مدیریت وب سایت خود را آغاز می کنند. اما موضوعی که باید در همان مراحل ابتدایی کار در نظر داشته باشند این است که تامین امنیت وب سایت بیش از هر موضوع دیگری حائز اهمیت است و در صورت بی توجه بودن به آن ممکن است در ادامه دچار مشکلات بسیاری شوند. یکی از مواردی که می تواند امنیت وب سایت شما را به خطر بیندازد فعال بودن قابلیت ویرایشگر فایل ها در وردپرس است. این امکان یک راه نفوذ بسیار مطمئن برای هکرها بشمار می رود. پس باید به آن دقت لازم را داشته باشید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم نحوه غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس را به شما آموزش دهیم.

غیرفعال کردن قابلیت ویرایش فایل ها در وردپرس

به صورت پیش فرض در وردپرس با ویرایشگر اصلی رو به رو هستید. یکی از این ویرایشگرها مربوط به امکان ویرایش فایل های مربوط به قالب و دیگری ویرایشگر مربوط به افزونه ها است. زمانی که شما هر یک از آنها را انتخاب نمایید تا وارد صفحه مربوط شوید در همان ابتدا با یک هشدار رو به رو می شوید. این هشدار می تواند نشان دهنده این موضوع باشد که ویرایش فایل ها در وردپرس به کمک این ویرایشگرها تا چه اندازه می تواند امنیت وب سایت شما را به خطر بیندازد.

اگر یک هکر بتواند به نام کاربری و رمز عبور وردپرس شما دسترسی پیدا کند، در صورت غیرفعال نبودن امکان ویرایش فایل در وردپرس به راحتی می تواند با کدهای مخرب قالب یا افزونه های فعال روی وب سایت شما را آلوده کند و سلامت وب سایتتان را به شدت تحت خطر قرار دهد.

به همین دلیل است که افراد به دنبال راه حلی مناسب برای این موضوع هستند. شاید ساختن یک رمز عبور قوی بتواند یک دیوار امنیی خوب به شمار برود اما حقیقت این است که به تنهایی کافی نیست. شما نیاز دارید تا آنجایی که امکان دارد دسترسی وردپرس را محدود کرده و تغییرات اساسی خود را از طریق پنل مدیریتی هاست دنبال کنید. برای این کار باید با استفاده از فایل wp-config.php اقدام به تعریف کدی نمایید تا به کمک آن قابلیت ویرایش فایل ها در وردپرس را غیرفعال کنید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

ویرایشگر پوسته وردپرس چیست؟

به منظور مشاهده ویرایشگر پوسته وردپرس باید به ترتیب زیر پیش بروید:

  1. در گام اول شما باید به منظور ورود به پیشخوان وردپرس وب سایت خود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید.
  2. سپس از طریق منو «نمایش» روی زیر منو «ویرایشگر پوسته» کلیک نمایید.
    دلیل غیرفعال کردن قابلیت ویرایش فایل ها در وردپرس چیست؟
  3. در این مرحله با صفحه ای همانند تصویر زیر رو به رو خواهید شد. در این صفحه این امکان را دارید که پوسته خود را به صورت مستقیم و از طریق پیشخوان وردپرس ویرایش نمایید.
    غیرفعال کردن قابلیت ویرایش فایل ها در وردپرس
  4. به همین شکل اگر وارد منو «افزونه ها» شوید نیز زیر منویی تحت عنوان «ویرایشگر افزونه ها» را مشاهده خواهید کرد.
    غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس
  5. با کلیک روی آن صفحه مربوط به ویرایشگر افزونه ها به شما نمایش داده می شود که به شما این امکان را می دهد تا پرونده های افزونه های خود را ویرایش نمایید.
    آموزش غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس
  6. در نهایت نیز باید بعد از اعمال هرگونه تغییراتی روی دکمه «به روز رسانی پرونده» کلیک کنید تا تغییرات اعمال شده ذخیره شود.

❌ حالا فرض کنید این قابلیت روی سایت شما فعال باشد و شخص دیگری به پیشخوان وردپرس دسترسی یابد. در چنین شرایطی تمام قالب و افزونه های شما با خطر الوده شدن و تزریق کدهای مخرب مواجه خواهند بود.

نحوه غیرفعال کردن ویرایشگر پوسته در وردپرس

به منظور غیرفعال کردن قابلیت ویرایش فایل ها در وردپرس باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین مرحله باید با وارد کردن اطلاعات ورود خود یعنی نام کاربری و رمز عبور وارد پیشخوان مدیریتی هاست خود شوید. در نظر داشته باشید که این مقاله به صورت پیش فرض از پنل مدیریتی سی پنل استفاده خواهد شد.
    آموزش نحوه ورود به کنترل پنل هاست سی پنل
  2. سپس از طریق منو «Files» زیر منو «File Manager» را انتخاب نمایید.
    آموزش نحوه غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس
  3. در صفحه ای که به شما نمایش داده می شود، دایرکتوری «public_html» را پیدا کرده و روی آن کلیک نمایید.
    نحوه غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس
  4. در دایرکتوری «public_html» فایلی تحت عنوان «wp-config.php» وجود دارد. این فایل را پیدا کرده و همانند تصویر زیر اقدام به ویرایش آن نمایید. (این فایل در مسیر نصب وردپرس شما وجود دارد.)
    غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس چگونه است؟
  5. در صفحه مربوط به کدهای این بخش باید با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+F باکس جستجو را بیاورید. سپس کد زیر را جستجو نمایید.
    /* That's all, stop editing! Happy blogging. */
  6. حال در بالای کد مورد نظر باید کد زیر را قرار دهید.
    define( 'DISALLOW_FILE_EDIT', true );
  7. در نهایت نیز روی دکمه «Save Changes» کلیک نمایید تا تغییرات ذخیره شود.
  8. اگر مراحل عنوان شده را به درستی پشت سر گذاشته باشید و دوباره به پیشخوان وردپرس و منو «نمایش» برگردید، دیگر زیر منو «ویرایشگر پوسته» وجود نخواهد داشت. همچنین در منو «افزونه ها» نیز دیگر زیر منو «ویرایشگر افزونه ها» مشاهده نخواهد شد.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است که آموزشی جامع در خصوص غیرفعال کردن امکان ویرایش فایل ها در وردپرس را به شما ارائه دهیم. چرا که در صورت فعال بودن این قابلیت و دسترسی پیدا کردن هکرها به اطلاعات ورود شما در وردپرس، امنیت وب سایتتان تا حد بسیار زیادی به خطر می افتد. پس بهتر است با چند اقدام ساده ویرایشگر فایل ها در وردپرس را غیرفعال کنید و خیال خود را بابت نفوذ احتمالی هکرها به وب سایتتان راحت نمایید. اگر در خصوص مطالب عنوان شده در این مقاله سوال یا ابهامی داشتید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما همراه باشید. سوالات شما بررسی شده و در سریع ترین حالت ممکن پاسخ داده می شود.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته آموزش غیرفعال کردن ویرایشگر پوسته و افزونه در وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

آموزش نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه از وردپرس

$
0
0

بعد از خرید هاست مخصوص وردپرس و راه اندازی سایت، نوبت به طراحی و مدیریت جزئیات فرا می رسد. آیا تاکنون برای شما پیش آمده که بخواهید مطالب یک دسته بندی خاص وب سایت خود را در یک برگه نمایش دهید؟ در این حالت شما می توانید تعیین کنید که دقیقاً مطالب کدام دسته بندی به بازدیدکنندگان یک برگه مشخص نمایش داده شود. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به شما نحوه نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه را آموزش دهیم. بدین ترتیب شما می توانید مطالب هر دسته ای که تمایل دارید را انتخاب کرده و از وردپرس بخواهید آنها را به عنوان نوشته های اخیر شما در یک برگه مشخص نمایش دهد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا شما را به شکل دقیق تری با این قابلیت وردپرس آشنا کرده و نحوه نمایش شبکه ای یک دسته بندی خاص در یک برگه وب سایت وردپرسی خود را به شما آموزش دهیم.

منظور از نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه چیست؟موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

نمایش پست های یک دسته بندی خاص

یکی از قابلیت های بسیار مهمی که وردپرس در اختیار کاربران خود قرار داده است، امکان نمایش مطالب به صورت شبکه ای در یک برگه است. در واقع شما می توانید با استفاده از این قابلیت تمامی پست ها یا مطالب مربوط به یک دسته بندی خاص را به صورت شبکه ای و به شکلی کاملاً شخصی سازی شده نمایش دهید. این امر نه تنها باعث زیباتر شدن صفحه مورد نظر می شود، بلکه به شما کمک می کند تا به جای نمایش نوشته های اخیر که ممکن است مربوط به دسته بندی های مختلفی باشند، اصلی ترین نوشته های وب سایت خود را که در یک دسته واحد قرار گرفته اند را به صورت شبکه ای نمایش دهید. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا با نحوه نمایش شبکه پست ها در یک برگه با استفاده از روش های بیان شده را معرفی و توضیح دهیم.

نحوه نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس

شما می توانید برای نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس از قابلیت های صفحه ساز خود استفاده کرده یا یک افزونه طراحی شده برای این کار را نصب نمایید. در ادامه به بررسی هر یک از آنها و نحوه مدیریت مطالب به کمک روش معرفی شده را به شما آموزش خواهیم داد. برای این منظور سه راهکار زیر را پیش رو دارید:

  1. نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه وردپرس با المنتور
  2. نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس با فیوژن بیلدر
  3.  نصب افزونه برای نمایش پست های یک دسته بندی خاص در یک برگه

نمایش پست های یک دسته بندی خاص

1. نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه وردپرس با المنتور

صفحه ساز المنتور به شما این امکان را می دهد تا با استفاده از قابلیت های خود این صفحه ساز بتوانید مطالب یک دسته بندی خاص را به صورت شبکه ای در یک برگه مشخص نمایش دهید. برای نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین گام شما باید با استفاده از نام کاربری و رمز عبور در خصوص ورود به پیشخوان وردپرس اقدام کنید.
  2. حال وارد تنظیمات صفحه مورد نظر خود شده یا یک برگه جدید را باز نمایید و همانند تصویر زیر از طریق بخش «ابزارک ها» گزینه «نوشته های اخیر» را انتخاب کنید.
    نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه وردپرس با المنتور
  3. بعد از پشت سر گذاشتن مراحل قبل منویی همانند تصویر زیر به شما نمایش داده می شود.
  4. از طریق بخش «دسته» می توانید مشخص نمایید که کدام دسته به شما نشان داده شود. سایر تنظیمات دسته نیز از طریق همین بخش امکان پذیر است.
    نمایش شبکه ای مطالب دسته بندی خاص در یک برگه وردپرس با المنتور

بدین ترتیب محتویات دسته ای که انتخاب کرده اید در این برگه درج می شود و در نهایت می توانید آدرس این برگه را در یکی از منوهای سایت خود درج نمایید تا کاربر با کلیک کردن روی آن به محتویات دلخواه شما هدایت شود.

2. نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس با فیوژن بیلدر

فیوژن بیلدر صفحه ساز دیگری است که می توانید از قابلیت های قرار گرفته در آن برای نمایش مطالب یک دسته بندی خاص در برگه ای مشخص در وردپرس استفاده نمایید. برای استفاده از این قابلیت صفحه ساز فیوژن بیلدر باید مراحل زیر را دنبال نمایید:

  1. در گام اول باید با وارد کردن اطلاعات ورود خود مثل نام کاربری و رمز عبور وارد پنل مدیریتی وردپرس شوید.
  2. جهت نمایش آخرین مطالب دسته ای خاص در وردپرس از قسمت پیشخوان به بخش برگه ها و سپس افزودن جدید کلیک کنید.
  3. سپس روی دکمه «Fusion Builder Live» کلیک کنید تا وارد بخش تنظیمات فیوژن بیلدر و نمایش زنده آن شوید.
    نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس با فیوژن بیلدر
  4. حال از طریق منو «Add container» نمونه container مورد نظر خود را انتخاب نمایید و روی آن کلیک کنید.
    نمایش شبکه ای مطالب در یک برگه وردپرس با فیوژن بیلدر
  5. سپس همانند تصویر زیر روی علامت به علاوه ➕ کلیک کنید تا همانند تصویر زیر «Builder Element» به شما نمایش داده شود.
    نمایش شبکه ای مطالب یک دسته بندیدر یک برگه وردپرس با فیوژن بیلدر
  6. از میان گزینه های موجود نیز گزینه «Recent Posts» را انتخاب کنید.
    نحوه نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه وردپرس
  7. با این کار همانند تصویر زیر منویی در سمت چپ صفحه به شما نمایش داده می شود که می توانید از طریق بخش «Categories» دسته مورد نظر خود را انتخاب نمایید.نصب افزونه برای نمایش پست های یک دسته بندی خاص در یک برگه

بدین ترتیب مطالب دسته ای که انتخاب کردید به صورت شبکه ای در صفحه فوق نمایش داده می شود.

3. نصب افزونه برای نمایش پست های یک دسته بندی خاص در یک برگه

افزونه های مختلفی برای نمایش شبکه ای نوشته های یک دست بندی خاص در یک برگه وجود دارد که ما در این مقاله تصمیم داریم به معرفی Grid Plus بپردازیم. این افزونه به شما کمک می کند تا به راحتی بتوانید محتواهای یک دسته بندی را در هر برگه ای که تمایل دارید نمایش دهید. برای استفاده از این افزونه باید به شکل زیر پیش بروید:

  1. در اولین گام باید وارد پیشخوان وردپرس خود شوید.
  2. سپس از طریق منو «افزونه ها» روی زیر منو «افزودن» کلیک کنید.
    نصب افزونه برای نمایش مطالب یک دسته بندی خاص در یک برگه
  3. از طریق باکس جستجو موجود عبارت «grid plus» را جستجو نمایید و سپس همانند تصویر زیر آن را نصب و فعال نمایید. اگر در خصوص مراحل نصب سوالی دارید می توانید راهنمای گام به گام نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید.
    نمایش مطالب یک دسته بندی خاص در یک برگه
  4. بعد از اتمام فعالسازی گزینه مربوط به این افزونه با عنوان «Grid Plus» به پیشخوان وردپرس اضافه می شود. منو Grid Plus دارای دو زیر منو «All grid» و «Add grid» است که باید برای ایجاد یک شبکه جدید باید روی «Add grid» کلیک کنید تا وارد بخش مربوط به تنظیمات آن شوید.
    نحوه نمایش مطالب یک دسته بندی خاص در یک برگه
  5. حالا برای نمایش آخرین مطالب دسته ای خاص در وردپرس در این بخش ابتدا از طریق بخش «Grid Cnfigs» تنظیمات مورد نیاز خود مثل نام شبکه، تعداد ستون ها، نحوه نمایش و نوع شبکه و… را اعمال نمایید. تغییرات جانبی بیشتر نیز از طریق زبانه های دیگر ممکن خواهد بود.
    نحوه نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس
  6. سپس به کمک زبانه «Data Source» همانند تصویر زیر از طریق گزینه «Categories» دسته مورد نظر خود را انتخاب نمایید و تنظیمات دیگر مربوط به نمایش این دسته را اعمال نمایید.
    آموزش نحوه نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس
  7. در نهایت نیز از طریق زبانه «Layout Builder» و با کلیک روی گزینه «Generate Layout» اقدام به ایجاد یک طرح بندی مناسب کنید.
    چگونگی نمایش شبکه ای پست ها در یک برگه وردپرس
  8. در نهایت عبارت قرار گرفته در مقابل «Grid Shortcode» را کپی کرده و با کلیک روی گزینه «Save Layout» تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.
    آموزش نمایش مطالب یک دسته بندی خاص در یک برگه در وردپرس
  9. حال شورت کد ایجاد شده را در هر برگه ای که تمایل دارید قرار دهید تا مطالب یک دسته بندی خاص در آن برگه به صورت شبکه ای نمایش داده شود.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده است تا به شما نحوه نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه را آموزش دهیم. در نتیجه این آموزش شما با استفاده از قابلیت های صفحه ساز مورد استفاده خود یا با به کارگیری یک افزونه مناسب می توانید به راحتی مطالب یک دسته بندی خاص را به صورت شبکه ای در یک برگه نمایش دهید. در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهامی می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله مطرح نمایید. نظرات شما مورد بررسی قرار گرفته و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ داده می شود.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته آموزش نمایش مطالب دسته بندی خاص در یک برگه از وردپرس اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

دلیل بروز خطای انتشار ناموفق در وردپرس و روش رفع آن

$
0
0

راه اندازی یک وب سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس یکی از اقداماتی است که امروزه در میان وبمستران و علاقه مندان به این حوزه مشاهده می شود. به همین منظور افراد در ابتدا اقدام به خرید هاست با قیمت مناسب نموده یا یک هاست قدرتمند با سرعت و کیفیت و آپتایم بالا مثل هاست ابری را خریداری می نمایند. سپس با استفاده از آموزش های موجود در بستر اینترنت وب سایت خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت می کنند. وردپرس یکی از سیستم های مدیریت محتوا شناخته شده می باشد که به دلیل قابلیت های زیاد و رابط کاربری مناسب خود در میان افراد از محبوبیت بالایی برخوردار است. اما بعضی مواقع نیز این امکان وجود دارد که حین استفاده از آن با خطا مواجه شوید. در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تصمیم داریم به یکی از مشکلات اصلی وردپرس یعنی خطای انتشار ناموفق وردپرس بپردازیم که گاهاً افراد در شرایط و موقعیت های مختلف با آن رو به رو می شوند. این خطا در قالب انتشار ناموفق بود. یک پاسخ JSON معتبر نیست نمایش داده می شود. پس به منظور شناخت بهتر این خطا با ما همراه باشید.

موضوعاتی که در این مقاله به آنها پرداخته خواهد شد، به شرح ذیل است:

دلیل نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس چیست؟

آیا تاکنون برای شما پیش آمده که قصد انتشار یک محتوای جدید با استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس داشته باشید اما به محض اینکه روی دکمه «انتشار» کلیک با خطای انتشار ناموفق بود. یک پاسخ JSON معتبر نیست مواجه شوید؟ مطمئناً با مشاهده این خطا نگران شده و اولین چیزی که به ذهنتان می آید این است که چگونه می توانید این مشکل را حل کنید؟ اما موضوعی که باید در این موقعیت به آن توجه داشته باشید این است که این خطا به راحتی قابل حل است و قرار نیست محتوایی که قصد انتشار ان را داشتید را از دست بدهید. پیش از هر اقدامی باید به یک سوال بسیار مهم پاسخ داد: دلیل نمایش این خطا چیست؟ در واقع تا زمانی که به درک درستی درباره این خطا نرسید، نمی توانید این مشکل را به شکل مناسبی رفع نمایید. به طور معمول می توان به 2 دلیل اصلی برای نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس اشاره کرد:

در ادامه این خطاها مورد بررسی قرار خواهند گرفت. پس اگر قصد دارید تا با دلایل بروز خطا انتشار ناموفق در وردپرس و نحوه رفع آن آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. 🙂

نحوه رفع خطای انتشار ناموفق در وردپرس

با توجه به دلیل نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس ممکن است نیاز باشد تا از راه حل متفاوتی استفاده کنید. در ادامه با بررسی دلیل نمایش خطا انتشار ناموفق بود. یک پاسخ JSON معتبر نیست راه حل مناسب برای آن را به شما ارائه خواهیم داد. به صورت کلی می توان از راهکارهای زیر کمک بگیرید:

  1. تغییر ویرایگشر وردپرس از گوتنبرگ به کلاسیک
  2. رفع مشکل mixed content

1- نمایش خطا انتشار ناموفق وردپرس به دلیل استفاده از ادیتور گوتنبرگ

این خطا به طور معمول برای افرادی که از ادیتور گوتنبرگ استفاده می کنند، نمایش داده می شود. این ادیتور به صورت پیش فرض نیز روی وردپرس فعال می باشد و معمولاً افراد در همان مراحل اولیه کار خود و بعد از نصب وردپرس با آن رو به رو می شوند.

مشخصاً راحت ترین کاری که در این شرایط برای رفع سریع خطای انتشار ناموفق می توانید انجام دهید این است که اقدام به تغییر ادیتور گوتنبرگ به کلاسیک نمایید.

آموزش تغییر ادیتور گوتنبرگ به کلاسیک در وردپرس

این کار در واقع ساده ترین کاری است که شما می توانید برای رفع مشکل پیش آمده انجام دهید. اما مطمئناً اکنون این سوال در ذهن شما مطرح می شود که اگر بخواهید همچنان از ادیتور گوتنبرگ استفاده کنید باید چه کنید؟ واقعیت این است که این ادیتور به دلیل قابلیت های منحصر به فردی که دارد سبب شده تا افراد زیادی تمایل داشته باشند از آن استفاده کنند. در نتیجه اگر قصد استفاده از ادیتور کلاسیک را ندارید باید به سراغ راه حل بعدی بروید. در این حالت باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در اولین گام به کمک آموزش ورود به پیشخوان وردپرس وارد سایت وردپرسی خود شوید.
  2. سپس از طریق منو «تنظیمات» زیر منو «نوشتن» را انتخاب نمایید.
    نحوه رفع خطای انتشار ناموفق در وردپرس
  3. در صفحه فوق شما با گزینه ای تحت عنوان «ویرایشگر پیش فرض نوشته» مواجه خواهید شد. در این مرحله «ویرایشگر کلاسیک» را به عنوان ادیتور پیش فرض انتخاب کنید. سپس از طریق بخش «اجازه تغییر ویرایشگر به کاربران» و انتخاب گزینه «خیر» نیز امکان تغییر ادیتور را برای دیگر کاربران وب سایت را محدود کرده و در نهایت تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.
    آموزش رفع خطای انتشار ناموفق در وردپرس
  4. بعد از آن شما باید کش وب سایت خود را پاک کرده و دوباره مراحل عنوان شده را طی نموده و این بار «ویرایشگر بلوک» را انتخاب و تغییرات را ذخیره نمایید.
  5. حال اقدام به ویرایش یکی از محتوای موجود در وب سایت خود یا انتشار یک نوشته جدید نمایید.

به طور معمول بعد از پشت سر گذاشتن مراحل عنوان شده دیگر خطای انتشار ناموفق در وردپرس را مشاهده نخواهید کرد. اما موضوعی که باید به آن توجه داشته باشید این است که ممکن است امکان «ذخیره خودکار» وردپرس شما دچار مشکل شده باشد. در نتیجه بهتر است با استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl+S تغییرات را به صورت دستی ذخیره نمایید.

2- خطای mixed content و مشکل انتشار در وردپرس

یکی دیگر از دلایل رایج نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس استفاده از گواهینامه SSL برای وب سایت وردپرسیتان است. استفاده از این گواهینامه سبب می شود در حالی که محتوای شما با استفاده از پروتکل امن HTTPS نمایش داده می شود، برخی آدرس ها همچنان با پروتکل HTTP نمایش داده شوند. این امر سبب بروز خطایی تحت عنوان mixed content error می شود. چرا که محتوای پروتکل HTTP و HTTPS به صورت همزمان به سمت مرورگرها به ویژه مرورگر Chrome ارسال می شود و این امر باعث بروز مشکل می شود. برای حل مشکل باید از افزونه ای تحت عنوان «Really Simple SSL» استفاده کنید. برای این کار باید مسیر زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا وارد پیشخوان وردپرس وب سایت خود شوید.
  2. سپس در پیشخوان و از طریق منو «افزونه ها» زیر منو «افزودن» را انتخاب نمایید.
    آموزش نحوه رفع خطای انتشار ناموفق در وردپرس
  3. با استفاده از باکس جستجو موجود، افزونه «Really Simple SSL» را جستجو کرده و روی وردپرس خود نصب نمایید.
    چگونگی رفع خطای انتشار ناموفق در وردپرس
  4. بعد از نصب در منو «تنظیمات» زیر منویی تحت عنوان «SSL» اضافه خواهد شد که باید روی آن کلیک کنید تا وارد صفحه مربوط به تنظیمات این افزونه شوید.
    دلیل نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس چیست؟
  5. بعد از اینکه وارد صفحه مورد نظر شدید، زبانه «تنظیمات» را انتخاب نمایید تا با صفحه ای همانند تصویر زیر رو به رو شوید. در این صفحه اقدام به فعال کردن گزینه «تاییدکننده محتوای مختلف» نموده و در نهایت با کلیک روی دکمه «ذخیره» تغییرات اعمال شده را ذخیره نمایید.
    نمایش خطای انتشار ناموفق در وردپرس
  6. به طور معمول بعد از پشت سر گذاشتن مراحل عنوان شده خطای mixed content و در نتیجه آن خطای انتشار محتوا در وردپرس که به صورت انتشار ناموفق بود. یک پاسخ JSON معتبر نیست نمایش داده می شود رفع خواهند شد.

در این مقاله از پایگاه دانش میزبان فا تلاش ما بر این بوده تا با بررسی یکی از خطاهای رایج وردپرس یعنی خطای انتشار ناموفق در وردپرس و ارائه راه حل مناسب در زمینه رفع آن در کنار شما همراهان عزیز باشیم. این خطا امکان انتشار محتوای جدید در وب سایت را از شما سلب می کند و تا زمانی که با استفاده از راه حل های ارائه شده در این خصوص اقدام به حل خطا به صورت پایه ای نکنید، این خطا پابرجا می ماند. اگر در خصوص محتوای ارائه شده در این مقاله با سوال یا ابهامی رو به رو شده اید، می توانید از طریق بخش دیدگاه های همین مقاله با ما در ارتباط باشید.

آموزش رایگان وردپرس

نوشته دلیل بروز خطای انتشار ناموفق در وردپرس و روش رفع آن اولین بار در پایگاه دانش میزبان‌فا پدیدار شد.

Viewing all 405 articles
Browse latest View live


Latest Images